Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Boşverrr denenmişi deneme ya, yeni aşklara yelken aç, yeni iş yeni aşk

Götür canim onemli olan senin rahatlığın boşver kim ne derse desin.
Canim uyumadan önce tarçın li süt denedin mi hiç bana cok iyi geldi ya.
Ee enerjiyi işe harcamak lazim

Lapa da yedim yulaflı olanı dşyorsun değil mi 1 sb süt 3 kaşık yulaf ve elma ile yaptım.
Anladim canim, ben kayisi ile pisirdim ama ondan ziyade kvnin yaptigi otlu yemek ise yaradi diye dusunuyorum cunku probiyotikten once cikabilmstim wc ye ve onceki aksam ot yemeginden yemistim
Daha Bir kilo var pişmemiş kabak.nasıl yapsam da bitirsem .
Dondurucuya at canim ozledikce yersin
Ağlıyordu Melek. Evdekiler musakka üzerine sarma kadayıf yiyordu.Kabak düşüyordu onun payına.olsundu yaza çıtır girecekti
Off off zalimn evladi bizmkiler her gece sahurda borek yerken ben lapa yedim ama ahdim var cuma gecesi sahura kucuk bir tost yapacagim
4 yerle görüştüm dünden beri 3 yerden haber bekliyorum 2 yer içime fazlasıyla sindi ama sanki aramayacaklar gibi geliyor kızlar içim sıkılıyor beklemekten nefret ediyorum
Sabret canim insallah gonlunr gore bir is kapisi acilir sana da icini karartma daha bugun okudum bir kitapda sozlerimiz ve dusuncelerimiz evrene mesaj ve enerji olarak gidiyor, daha sonra karsimiza hep o sozlerimz cikiyor yani ne kadar olumlu dusunup olumlu konusursan evren senin karsina o sekilde geliyor...yani su evrene mesaj gonderme olayi dogru ama dikkat et kenan evrene yollama mesajlari ben hep ilerde olmak istedigim yeri dile getirirdim imkansiz olsa bile ve yillar sonra bile olsa oyle bir firsatla cikti ki karsima goren torpil falan sanir yani
Ay yok kiz yulaf beni tok tutuyor, iki gundur biraz halsizdim o yuzden dun 4 yk yulaf ile yaptim icine de 2 ceviz ekledim bugun fazla bile geldi diyebilirim...benm sahur dedigime bakma gece 12 de yeyip yatiyorum yani normal oructan daha uzun sure duruyorum

kenan evrenin kendisine hayrı kalmamıştır. inşallah hayırlısı olur kuzum. valla beni tok tutmuyor çabuk acıktırıyor. o yüzden yulaf yediğim gün erken yiyorum akşam yemeğimi

Düşünce gücüne ben de cok ınanıyorum

09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,5 zeytin
11. Sütlü kahve

13.00 1 haşhaşlı

18.00 1 tabak karnıbahar yemegı
Şöyle bakınca bu ezonun menüsü mü dedim çok az geldi gözüme ta ki haşhaşlıyı görene kadar
Haşhaşlı poğaça mı? Tatlı mı? What is this?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…