- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #436.601
Boşverrr denenmişi deneme ya, yeni aşklara yelken aç, yeni iş yeni aşkafiyet olsun canım . çok az olmuş düzenli beslenirsen gider zaten kilon
yok kuzum karışmaz aklım. dün eski hoşlandığım çocuk yazdı o karıştırdı kafamı
afiyet olsun canım çok az değil mi sahur nasıl dayanıyorsun. ya şu yulafı yiyip de tok tutmayan bir tek ben miyim acaba
afiyet olsun canım.
Götür canim onemli olan senin rahatlığın boşver kim ne derse desin.Günaydın kızlar
Bugün çocukların odasını temizliyorum perde makinede cam silindi gardıroplar hallettim masa kapı ranza yeri silip bitiricem halı temiz zaten hiç silmeye uğramıycam yıkamaya yollarım bı ara sonra yemek işine girişcem akşama istemesem de eşimin gönlü olsun diye kp gidicez iftara orda bişey yapamayacağım için yapıp götürecem poff yemek götürmekle de bitmiyor ki işte tabak çanak kaşık bardak içime sinmiyor benim eltim yok zaten olsa da fark etmiyoreşim tabağını evden götür zaman kısıtlı zaten evde makineye atarım dersin bulaşıkla uğraşmak istemedim dersin diyor
Canim uyumadan önce tarçın li süt denedin mi hiç bana cok iyi geldi ya.Kızlar bugün tartıldım artıydım( pazartesiye göre ) +500 .Ama çok iyi biliyorum ki kesinlikle kilo değil çünkü en ufak bir kaçamak yok belki 1 köfte fazla yedim ve sebzelerim yağlıydı ama kızartma değil belki 1 yk en fazla bardakla yağ içsem +500 gelirim . Bu hafta rekor bir eksi bekliyordum çok güzeldi menülerim inşallah şu sindirim sistemim çalışır ya
Ee enerjiyi işe harcamak lazimOnceki şirketlerınden neden ayrıldın, eşinin ailesi nereli ( uzun süre calısır mı diye ogrenmek istiyor) kardeslerın eşin egıtımı işi, evin nerde, cocuga kim bakcak , emıyomuutanmasa sex sıklıgını sorcak , işe verım onemli başka herswye az zaman ayırmalıyız. ..
inşallah canımBoşverrr denenmişi deneme ya, yeni aşklara yelken aç, yeni iş yeni aşk
Hala mutfağı toplamadım onu toplamaya çalışmaya çalışıyorumNaptınız gızlarımmmmm
Eloş kabakla ilgili ne çok yemek biliyormuşsunKabak sandal denedin mi hiç kıymalı yada tavuklu güzel oluyor. Bide soğanlı biberli kavurma bir de kabak makarna yada kabak pizza
Anladim canim, ben kayisi ile pisirdim ama ondan ziyade kvnin yaptigi otlu yemek ise yaradi diye dusunuyorumLapa da yedim yulaflı olanı dşyorsun değil mi 1 sb süt 3 kaşık yulaf ve elma ile yaptım.
Dondurucuya at canim ozledikce yersinDaha Bir kilo var pişmemiş kabak.nasıl yapsam da bitirsem.
Off off zalimn evladi bizmkiler her gece sahurda borek yerken ben lapa yedimAğlıyordu Melek. Evdekiler musakka üzerine sarma kadayıf yiyordu.Kabak düşüyordu onun payına.olsundu yaza çıtır girecekti
Sabret canim insallah gonlunr gore bir is kapisi acilir sana da4 yerle görüştüm dünden beri 3 yerden haber bekliyorum 2 yer içime fazlasıyla sindi ama sanki aramayacaklar gibi geliyor kızlar içim sıkılıyor beklemekten nefret ediyorum
Ay yok kiz yulaf beni tok tutuyor, iki gundur biraz halsizdim o yuzden dun 4 yk yulaf ile yaptim icine de 2 ceviz ekledim bugun fazla bile geldi diyebilirim...benm sahur dedigime bakma gece 12 de yeyip yatiyorum yani normal oructan daha uzun sure duruyorumafiyet olsun canım . çok az olmuş düzenli beslenirsen gider zaten kilon
yok kuzum karışmaz aklım. dün eski hoşlandığım çocuk yazdı o karıştırdı kafamı
afiyet olsun canım çok az değil mi sahur nasıl dayanıyorsun. ya şu yulafı yiyip de tok tutmayan bir tek ben miyim acaba
afiyet olsun canım.
Anladim canim, ben kayisi ile pisirdim ama ondan ziyade kvnin yaptigi otlu yemek ise yaradi diye dusunuyorumcunku probiyotikten once cikabilmstim wc ye ve onceki aksam ot yemeginden yemistim
Dondurucuya at canim ozledikce yersin
Off off zalimn evladi bizmkiler her gece sahurda borek yerken ben lapa yedimama ahdim var cuma gecesi sahura kucuk bir tost yapacagim
Sabret canim insallah gonlunr gore bir is kapisi acilir sana daicini karartma daha bugun okudum bir kitapda sozlerimiz ve dusuncelerimiz evrene mesaj ve enerji olarak gidiyor, daha sonra karsimiza hep o sozlerimz cikiyor yani ne kadar olumlu dusunup olumlu konusursan evren senin karsina o sekilde geliyor...yani su evrene mesaj gonderme olayi dogru ama dikkat et kenan evrene yollama mesajlari ben hep ilerde olmak istedigim yeri dile getirirdim imkansiz olsa bile ve yillar sonra bile olsa oyle bir firsatla cikti ki karsima goren torpil falan sanir yani
Ay yok kiz yulaf beni tok tutuyor, iki gundur biraz halsizdim o yuzden dun 4 yk yulaf ile yaptim icine de 2 ceviz ekledim bugun fazla bile geldi diyebilirim...benm sahur dedigime bakma gece 12 de yeyip yatiyorum yani normal oructan daha uzun sure duruyorum
Mesajı kaydettim.Guzel fikirlerin varKabak sandal denedin mi hiç kıymalı yada tavuklu güzel oluyor. Bide soğanlı biberli kavurma bir de kabak makarna yada kabak pizza
buna da bak istersrn canımMesajı kaydettim.Guzel fikirlerin varKabak sandalı tavuklu merak ettim
Yeme o zamanay üstüne içiyorum canım yok yine de çabuk acıkıyorum
Allah kolaylık versın canooooHala mutfağı toplamadım onu toplamaya çalışmaya çalışıyorum
Eloş kabakla ilgili ne çok yemek biliyormuşsun
seviyorumYeme o zaman
Düşünce gücüne ben de cok ınanıyorumAnladim canim, ben kayisi ile pisirdim ama ondan ziyade kvnin yaptigi otlu yemek ise yaradi diye dusunuyorumcunku probiyotikten once cikabilmstim wc ye ve onceki aksam ot yemeginden yemistim
Dondurucuya at canim ozledikce yersin
Off off zalimn evladi bizmkiler her gece sahurda borek yerken ben lapa yedimama ahdim var cuma gecesi sahura kucuk bir tost yapacagim
Sabret canim insallah gonlunr gore bir is kapisi acilir sana daicini karartma daha bugun okudum bir kitapda sozlerimiz ve dusuncelerimiz evrene mesaj ve enerji olarak gidiyor, daha sonra karsimiza hep o sozlerimz cikiyor yani ne kadar olumlu dusunup olumlu konusursan evren senin karsina o sekilde geliyor...yani su evrene mesaj gonderme olayi dogru ama dikkat et kenan evrene yollama mesajlari ben hep ilerde olmak istedigim yeri dile getirirdim imkansiz olsa bile ve yillar sonra bile olsa oyle bir firsatla cikti ki karsima goren torpil falan sanir yani
Ay yok kiz yulaf beni tok tutuyor, iki gundur biraz halsizdim o yuzden dun 4 yk yulaf ile yaptim icine de 2 ceviz ekledim bugun fazla bile geldi diyebilirim...benm sahur dedigime bakma gece 12 de yeyip yatiyorum yani normal oructan daha uzun sure duruyorum
Afiyet olsun canım suya bayıldım21 Nisan
9.00 limonlu su
11.00. 2 yumurta kırma şeklinde
2 kaşık köy peyniri
3.00 bir kase çilek
7.30. Bir kase pirinçli ve yoğurtlu ıspanak
3 litre su
Un ve kaşar var.Ben kalorisi az diye yiyordum kabağı.Ama bir ara meraktan yine denerim kesinbuna da bak istersrn canım
Tam Buğday ya da yulaf unu ekleyebilirsin canım kaşar yerine de tuzsuz lor :) ben böyle beğendiğim tarifleri kendime göre düzenliyorum :)Un ve kaşar var.Ben kalorisi az diye yiyordum kabağı.Ama bir ara meraktan yine denerim kesinteşekkürler canım
Şöyle bakınca bu ezonun menüsü mü dedim çok az geldi gözüme ta ki haşhaşlıyı görene kadar09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim ekmek,5 zeytin
11. Sütlü kahve
13.00 1 haşhaşlı
18.00 1 tabak karnıbahar yemegı
Dogrudur canim, herkesin bunyesi farklikenan evrenin kendisine hayrı kalmamıştır. inşallah hayırlısı olur kuzum. valla beni tok tutmuyor çabuk acıktırıyor. o yüzden yulaf yediğim gün erken yiyorum akşam yemeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?