Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

var canım 5 dakika sürüyor aşağı yukarı :) bu arqada kız ben o jillianı sporcu olduğum ahlde zor kaldırıyordum da bizim alt komşular kaldıramadılar paso duvara vurdular o yüzden sıkıntı oldu yapmadım bende bi daha

fadime02 kullanıcı isimli takım arkadaşımız, 20:55 - 22:59 saatleri arasında 2 ayrı topic'te paylaşımda bulunmuş, fakat sorumlu olduğu takımının topic'inde paylaşımda bulunmamıştır. kendisini, ilgi, alaka ve takıma olan hassasiyetinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

cahilliğimi mazur görün ama o ne

Son düzenleme:

kız niye adama yedirmiyorsun meyve çılgın bırak da adam yesin, vitaminini alsın. canı istemiş adamın yahuuu dondurma yapabiliriz emineeeee

dukandiyetitariflerim . com da

dondurma diye arat sitede 2-3 tane tarif vaar

ben sporcu değilim, ilk 2 gün zorlandım ama şuan aramız iyi kız üzülme, senin yaptığın sporu kim yapıyor komşular haklı ama bu konuda çok gürültü gider çünkü:26: bizim alt kat boş, o yüzden rahatım ben

Son düzenleme:

huzurlarınızda HAFİYE BUSEEEEEEEEEEEEE.....

cahilliğimi mazur görün ama o ne

wikipedia büşra iş başında :) canım jillian da leslie gibi bir spor hocası exercise tv de yayınlanmış videoları var. ancak kendine has programı var :) 30 günü 3e bölmüş 10 ar günde bir level değişiyor. ama oldukça ağır bir sporu var :) hoplatıp zıplatıyor :) dolayısıyla alt kattaki ev eşrafı oldukça rahatsız oluyor :)

canım cidden şu paylaşım işine çözüm bulmalı. bunun farkındayım. ama etkili bir yol olmalı

bizim altta ev yok ki
büşraaaaaaaaaaaaaaaaaa hani demiştim ya şu son mübarek bozuntusu için. kendi söyledi böyle böyle diye. şimdide diyor ki:
Seni denedim bana nasıl tepki vereceksin diye ama iyi kide denemisim nasıl olduğunu tanıdım yarı yolda bırakıp gittin geçmis geçmişte kalabilir beni şimdiki zaman ilgilendirir deseydin her şeyimdin.
bende şöyle cevap verdim: daha önce ne zaman trip yapsam tamam ya boşver beni dedin. senin tafrandan ise hiç geçilmiyor.bende istemediğini düşündüğüm için üstelemedim.
onun son cevabı: Iyi yaptın kendine iyi bak allaha emanet ol.
cevap buram buram gel özür dile beni uğraştırma. peşimden gel sözcükleri kokuyor. bunu hissettim.
son olarak nankör olmayaydın bari. ben sana eskinin beni ilgilendiirmediini söyledim dedim.

değerlendirmeni almalıyım

değerlendirmem kısa ve öz... o çocuk bir halta yaramaz :)yavrum madem hoşlanmış seviyor insan sevdiği insanı dener mi hiç madem deniyor halinden hareketlerinden şüphe mi ediyor. hiç pabuç bırakma kuzum. tınma bile yani. o gitmiş aramış senin gibi safını bulamamış belki yeniden umuduyla sana yem atmış sakın yeme bu yemleri. ver yolunu devam etsin bekleme yapmasın bir dahada bu tarz laflar ederse tersle.. hiç yüz verme..

ay bi de bana ne demişti biliyor musun. o zaman kafamda bitirmiştim gerçi bunu ben. aynen şöyle dedi utanmaz: sen kuaföre çokmu gidiyosun. kaşların çok ince alınmıştı. bu birincisi devamı var
sordum dikkatini çekecek başka şeymi yoktu diye. şöyle cevap verdi: hoşuma gitti bakımlı olman. bide saçlarını uzatsan, kilon iyi ama.

cümlesindeki varlık dışı odunu bulunuz

ay artık kendimi kim olursa olsun geç cevap yazınca parasız pulsuz ortada kalmış gibi hissedecek kadar yalnız hisseiyorum. reglim geldi gelecek ondan mı ki :2::2:

ay ay ay sanarsınki bayan kuaförü sanane be kızın kaşlarından demi yani?? ayrıca bak sen şu masum ayaklarına yatan şaklabana yaa.. hani masumdun utangaçtın? arkadaş idman yaptığı sahaların özelliklerini iyi bellemiş yetmemiş birde deplasmanı kıyaslıyor tam sopalık yaa.. sen sevgilimmisin eşim misin nişanlımmısın da beğenmediğim özelliklerimi sıralıyorsun. kilom iyiymiş hadi ya fiziğim için mi sevdin sen beni? şişko olunca kalbim değişiyor mu sanki?? mantığa bak yaa.. ay ben kurban olayım sevgilime yaa.. kilo vercem diye debelenirken kızıyor bana kilo falan verme diye 36 bedeni ağzımdan duyunca sinirden ağzıma çakacak diye korkuyorum. derdi zayıf kilolu olmam değil sağlıksız kilo vermem üzülmem. ay bak nasıl sinir oldum kaşların mı inceymiş sanane be s.lak herif sordummu sana kaşlarımın güzelliğini?? bakımlı olman hoşuna gitmiş miş yalana bak aspam yaa.. bi kerem demiyor yanımda gezdiricem seni güzel olki, millete hava atayım diye ay ne mallık ya.. valla kuzum rabbim sana benim mübarek gibi kısmet versin tüm herkese nasip etsin inşallah. afyona gidince orda kalıyorum o zaman evde pijamayla dolaşıyorum sabah uyanınca kafa göz şiş vaziyette tabi saçlarım kabarık falan hemen gider toplamaya çalışırım en azından saçlarım öyle durmasın diye neye kime topluyorsun saçını bırak böyle kalsın der. kusura bakma çok yazdım belki ama cidden sinir oldum. birde böyle masum ayaklarına yatarlar ya.. sorsan kızların anatomisini çizer eksiksiz bu denyolar..

ay artık kendimi kim olursa olsun geç cevap yazınca parasız pulsuz ortada kalmış gibi hissedecek kadar yalnız hisseiyorum. reglim geldi gelecek ondan mı ki :2::2:

olur mu olur valla kuzum bende öyleyim 3 dakikada bir cevap yazılacak valla kusura bakmasın falan moduna giriyorum ::) bu arada bende geç yazdım kusura bakma örgü dürtüklüyorum kendime saç bandı yapıyorum

yok canım yaz yaz. valla başını hatta sade senin değil tüm takımın başını ağrıtıyorum ama en güzel çağımdayım bir o kadarda en saf çağım. korkuyorum hata yapmaktan. yakalamışken seni faydalanıyorum
görende yalvardım sanacak. kilolu olsam ve bana biraz zayıflasan deseydi kesin biterdi. beni kabul eden her türlü etmeli..

yok kız problem değil sor sen ben yazarım :) ayrıca takımın konuştuğumu var sanki :) boşver varsın kaptancan ağrıtsın başımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…