- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.701
bir an evvel sabah osa yahu :) mutfağı özledim
haydi iyi geceler canlarım
didim ama gidesimde yok
gitme zati :) hayırdır kız ne mutfağı acıktın mı :)
ay ay ay sanarsınki bayan kuaförü sanane be kızın kaşlarından demi yani?? ayrıca bak sen şu masum ayaklarına yatan şaklabana yaa.. hani masumdun utangaçtın? arkadaş idman yaptığı sahaların özelliklerini iyi bellemiş yetmemiş birde deplasmanı kıyaslıyor tam sopalık yaa.. sen sevgilimmisin eşim misin nişanlımmısın da beğenmediğim özelliklerimi sıralıyorsun. kilom iyiymiş hadi ya fiziğim için mi sevdin sen beni? şişko olunca kalbim değişiyor mu sanki?? mantığa bak yaa.. ay ben kurban olayım sevgilime yaa.. kilo vercem diye debelenirken kızıyor bana kilo falan verme diye 36 bedeni ağzımdan duyunca sinirden ağzıma çakacak diye korkuyorum. derdi zayıf kilolu olmam değil sağlıksız kilo vermem üzülmem. ay bak nasıl sinir oldum kaşların mı inceymiş sanane be s.lak herif sordummu sana kaşlarımın güzelliğini?? bakımlı olman hoşuna gitmiş miş yalana bak aspam yaa.. bi kerem demiyor yanımda gezdiricem seni güzel olki, millete hava atayım diye ay ne mallık ya.. valla kuzum rabbim sana benim mübarek gibi kısmet versin tüm herkese nasip etsin inşallah. afyona gidince orda kalıyorum o zaman evde pijamayla dolaşıyorum sabah uyanınca kafa göz şiş vaziyette tabi saçlarım kabarık falan hemen gider toplamaya çalışırım en azından saçlarım öyle durmasın diye neye kime topluyorsun saçını bırak böyle kalsın der. kusura bakma çok yazdım belki ama cidden sinir oldum. birde böyle masum ayaklarına yatarlar ya.. sorsan kızların anatomisini çizer eksiksiz bu denyolar..
günaydın beybiler,
bu gün itibariyle yeni kararlar aldım
1 çukulata ve türevleri
2 nescafe
3 kola
benim için bitmiştir... en son dün arkadaşım liposakşını hiç düşündünmü deyince artık kendime çüşşşş demenin zamanının geldiğini anladım..... valla öyle aşırı bir tepki vedim ki bu soru karşısında nasıl toparlıcağımı şaşırdım... ama bana elektrik verseler anca bu kadar şoka sokabilirlerdi beni.... liposakşın dedi yaaa..... hala aşırı tepkiliyim.... sabahtan beri yeşil çay içiyorum... yarım saat bisiklete bindim az sonra yürüyüşe çıkıcam sonra cem yılmaza gidicem ordan şahana.....
akşam ne kadar hırslandıysam arkadaşın gözünün içine baka baka yedim tatlıları kola mı var dök dök dööök..... oohh ohhhh.... ben mutluyum :)))
bisikleti salona aldım nasılsa gelen giden çok yok bahanem kalmadı artık... her gün ölsem gebersem en az yarım saat çalışılcak.... en az 30 mekik çekilecek.... her akşamda buraya not düşecem.... düşmezsem beni bulun dövün tekme tokat emii....yeşil çay içilecek su içilecek....sonracıma düzenli yenecek sebze mebze bi nebze hesabı....
tamam betülcüm ama pardon da senin liposakşınlık neyin var ki ya? sen 65 kg bi insansın sonuçtaaaaaboyunu yazar mısın bi? bir de yaşın kaç?
yaş 30 ayrıca 67 küsur küloyum... boy 1.58.... ve ben 3 yıldır burlarda iki üç kilo inip inip çıkıyorum...... öyle dedi valla liposakşın dedi bana....göstercem ben ona gününü.....liposakşınmış....
ay büşrayı gördüm altta pek sevindiiiiiiiiiimmmmmmmmkaçaaak ölçüler nasıl büşraaaaaaa çok merak ediyorum. benimkiler iyi benceeeee incelmişiiim
selam canlar nasılsınız?
iyiyim ececim ben. topluluğa seslenmişsin ama kimse yok tabi ki
büşra az önce burdaydın yazmadan gittin hainsin
işte yine burdasın büşraaaaaaaaaaa gel bakim buraya nerdesin senniye özletiyorsun kendini. aktiflere yazdık seni hata mı ettik anam
canım regl dönemi diye ölçü almadım ben yaaşişkinlik var çünkü :S sabah 70.8 çıktım bi tartılayım dedimde biliyorum ödem ama ne bileyim bozuldu moralim yine alırım ama yinede gün içinde mutlaka. yazacağım buraya da geçen seferkileri bilmiyorumki ben :S
iyidir kaptancan sen nasılsın
nasıl bilmiyorsunfulya kağıda yazın demişti yaaaaaaaa yazmadın mı seeen yazmadıysan da korkma çünkü toton, basenin ve belin sanırım benle aynıydı. sadece kolunu ve bacağını yazmamıştın. bir de göbeğini sanırım. :26:neyse dur ben şimdi üşenmem bulurum onu seni mesajlarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?