- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.121
ay iyi hatırlattın et filan çıkarmamışım dondurucudan kuru pilav yapayım 2 haftadır yapmıyorum galibaAkşam menüleri neler kızlar sahuru yulaf lapası ile yaptım akşama menüde karnabahar graten, yoğurt, tarhana çorbası, salata var bizim bayrama 18 gün kaldı bayrama
Afiyet olsun canimAkşam menüleri neler kızlar sahuru yulaf lapası ile yaptım akşama menüde karnabahar graten, yoğurt, tarhana çorbası, salata var bizim bayrama 18 gün kaldı bayrama
Afiyet olsun canımay iyi hatırlattın et filan çıkarmamışım dondurucudan kuru pilav yapayım 2 haftadır yapmıyorum galiba
Sağol canım size de afiyet olsun şu domates çorbasını sevemedik biz ya ben yapamadım zevkler değişir bizde soğan çorbasına ölüyoruzAfiyet olsun canim
Bizde akşama patlıcan yemeği bulgur pilavı ve domates çorbası var canim bide hosaf
Sağol canimAfiyet olsun canım
Onu deneyeceğim ama evde hiç tavuk suyum yada et suyum kalmamis sade suyla yapsam tadı olurmukiSağol canım size de afiyet olsun şu domates çorbasını sevemedik biz ya ben yapamadım zevkler değişir bizde soğan çorbasına ölüyoruz
Sade su ile çok lezzetli olmuyor canım aynen hep aynı sıkılıyor insanOnu deneyeceğim ama evde hiç tavuk suyum yada et suyum kalmamis sade suyla yapsam tadı olurmuki
Değişim çorba arayışındayim
Sabah kalkinca niyetim öyleydi ama dolaba bakınca vazgectimSade su ile çok lezzetli olmuyor canım aynen hep aynı sıkılıyor insan
Sağlık olsun bklm ben genelde tavuğu parcalayinca kanat, sırt kısmı derileri buzluğa atıyorum sonra toplu kaynatıp bardakliyom baya gidiyor her çorbaya pilava nerdeyse kullanınca benimde az kaldı kemik suyu falan heSabah kalkinca niyetim öyleydi ama dolaba bakınca vazgectim
Canimcim biz medineyle ekuriyiz ya rakip olmamiz
Ben hiç yapmadım canım bi kere içtim hoşlanmadımKizlar buzluğa yazdan domates koymuştum kabuklarını soyup domates çorbası tarifi olan varmı internetten baktım ama tam tutmuş bir tarifi yapmak daha iyi olur
Hımeloş bu hafta böyle olsa olur mu? Şimdi iki tablo kafa karıştıracak ötekini süresi dolduğu için düzenleyemiyorum
Ben hiç yapmadım canım bi kere içtim hoşlanmadımHandandandan çok sevdiğini güzel bir tarifi olduğunu söylerdi
Ben salcadan domates cornasını sevıyorum, domatesten sevmıyorumSağol canım size de afiyet olsun şu domates çorbasını sevemedik biz ya ben yapamadım zevkler değişir bizde soğan çorbasına ölüyoruz
Tatlışkom benım rakibim ücmelekannesi ,ama ucmeleksnnesının rakıbı muhtemelen kendibden zayıf bırıleri. Yani rakiplik karsılıklı olamaz die düşünıyorum,,eloş bu hafta böyle olsa olur mu? Şimdi iki tablo kafa karıştıracak ötekini süresi dolduğu için düzenleyemiyorum
Ben hiç yapmadım canım bi kere içtim hoşlanmadımHandandandan çok sevdiğini güzel bir tarifi olduğunu söylerdi
18 mi off cok az ,18 gunde 5 kilo vermelıyım:)))Akşam menüleri neler kızlar sahuru yulaf lapası ile yaptım akşama menüde karnabahar graten, yoğurt, tarhana çorbası, salata var bizim bayrama 18 gün kaldı bayrama
9. TAKİM
24 NİSAN /1 MAYİS
KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 68.5 _____68
Fit mutlu anne 85_______83.7
M Manolya15 70.5______69
@masal3487
77.2___76.2
@Beyaz Leylak 59.5...…...58.5
Haftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?