- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.141
Canimcim onda sıkıntı yok böyle de uyar ama hem eküri hem rakibiz ya o biraz şey ettiydi. Şimdi ben ekurimi gazliyim mi yoksa ben yeneyim diye frenliyim mi bilemedimeloş bu hafta böyle olsa olur mu? Şimdi iki tablo kafa karıştıracak ötekini süresi dolduğu için düzenleyemiyorum
Ben hiç yapmadım canım bi kere içtim hoşlanmadımHandandandan çok sevdiğini güzel bir tarifi olduğunu söylerdi
Kız Zehra liste hazırlamış yani bu hafta yüzdesi çok olan kazanacak benim rakibinin senTatlışkom benım rakibim ücmelekannesi ,ama ucmeleksnnesının rakıbı muhtemelen kendibden zayıf bırıleri. Yani rakiplik karsılıklı olamaz die düşünıyorum,,
Hım onu nasıl yapıyorsun kizBen salcadan domates cornasını sevıyorum, domatesten sevmıyorum
Ay evet ya 12 günde 2.5 kg vermişim 18 günde 3-4 kg vermem gerek matematiksel olarak keşke hesaplarken ki gibi kolay olsa18 mi off cok az ,18 gunde 5 kilo vermelıyım:)))
Çift kat çalışacan eloş hem eküri birincisi olmak için onu gazlayacsn hem de ondan daha çok zayıflamak için kendini gazlayacsn win win yaniCanimcim onda sıkıntı yok böyle de uyar ama hem eküri hem rakibiz ya o biraz şey ettiydi. Şimdi ben ekurimi gazliyim mi yoksa ben yeneyim diye frenliyim mi bilemedim
Tünaydın canım nasılsınTünaydın kızlaaarrrr
Afiyet olsun canım hafif menü olmuş23 Nisan Cuma
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu
16.30
2 yk bulgur pilavı
2 adet kadınbudu köfte
19.00
1 avuç içi kadar cevizli sucuk
1 elma
su: 2,5 lt
Düzenledim canimUcmelekannesi eküri listesinde yaptığım gibi mesajı alıntılamak istedim bir türlü olmadı hedefim 58.5 yani -1 kg vermek elimi korkak alıştırmayayım
Sağol canımmSaol canim
Saol canim iyiki varsin kaydettim hesabi haftaya ona gore yapicam
Hedefe az kaldi belliki yavas yavas gidicek saglik olsun erkenden aranizdan ayrilmis olmam hem
Waw hastaligin moral ilaci olmus guzel eksi canim tebrikler
Guzel eksi canim tebrikler
Aci biber ye ekurim dunki acilar bende ise yaradi valla wc sorununa ii geliyo tabi yiyebiliyorsan haftaya guzel bir eksi ile gelelim
Vavv super bir eksi canim tebrik ederim
Saglik olsun haftaya guzel bir eksi sart oldu artik nasilda iyi bir ekuri olabildik boyle superiz ama
Cok guzel bir eksi canim Tebrik ederim
Saol canim
Olleeeeyyyyy 1. Olmuşuz ayyy çok sevindim tebrikler kızlarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 723. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> % 0,890
2. (5. TAKIM) ==> % 0,872
3. (13.TAKIM) ==> %0.828
BİREYSEL DERECELER
1. Cedarice ==> %2,281==>6.TAKIM
2. @sabahvesen ==> % 2,241==>9.TAKIM
3. Cagrihilal1 ==> % 2,165==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@ummhnisa ==> -%2,026==> 5. TAKIM
Amiinnn canım inşallahCanim aslinda cok iyi eriyemiyorum ama bu haftanin sirri bence sahurda yedigm lapa ve sahuru yatmadan yapiyorum uzun sure aclik olusuyor, cok tesekkur ederim canim
Cok sag olun kizlarrf
Cok sag ol canim benim, senin bildirimini goremedim ama guzel vermissjn alintilarda gordum , bundan sonrasin da saglikla verirsin insallah
Super xanimm
Guzel menuler kizlar afiyet olsun
Olleeyyy 1.olmuşuz ekürim tebriklerCanim emzirince cok acikiyor insan, bebegn ne kadarlik, benm kizm 4 aylikti ilk gun tutayn demistim ama dayanilacak gibi degildi yani 4 aylk bebe sadece anne sutu aliyordu ve ben saat 2 gibi bitmistimmtabi sutumde kalmamsti o gun, sonrasinda bir gun turup bir gin tutmamstim
Guzel canim afiyet olsun
Kuzu cuma kacamagi diyecegm ama dun ki menun de kacamakliydi lutfenn salma kendine gel
Superr kizlarr tebrik ederimmmJasminium84
Çok şükür kuzum çok daha iyiyimTünaydın canım nasılsın
Sağol kuzumAfiyet olsun canım hafif menü olmuş
Aynen güzel olur benceEvet bence ekuriler e karşı eküri yapalım. Mesela medine ve ben ekuriyiz bize bi eküri belirleyelim karşılıklı yarışalım
Beynimi yaktınTatlışkom benım rakibim ücmelekannesi ,ama ucmeleksnnesının rakıbı muhtemelen kendibden zayıf bırıleri. Yani rakiplik karsılıklı olamaz die düşünıyorum,,
Ekürin olarak gazla ama bir şey diyeyim mi o kadar rakip oldum milletle I Ilyusa beni bi gömdü rakip olduğumuz hafta pazartesiden yüzdesi zirve idi hala unutmamışımCanimcim onda sıkıntı yok böyle de uyar ama hem eküri hem rakibiz ya o biraz şey ettiydi. Şimdi ben ekurimi gazliyim mi yoksa ben yeneyim diye frenliyim mi bilemedim
Cevizli gözüme batsa da fena değil canım23 Nisan Cuma
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu
16.30
2 yk bulgur pilavı
2 adet kadınbudu köfte
19.00
1 avuç içi kadar cevizli sucuk
1 elma
su: 2,5 lt
O olmasaydı iyiydi evet
Ooo hedef baya yüksek yazdım canim listeye
Aynen bu hafta 75 in altına inmek istiyorum bayrama hedef kilomu istiyorum tabi inşallah demisi biraz kolayOoo hedef baya yüksek yazdım canim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?