Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canimcim onda sıkıntı yok böyle de uyar ama hem eküri hem rakibiz ya o biraz şey ettiydi. Şimdi ben ekurimi gazliyim mi yoksa ben yeneyim diye frenliyim mi bilemedim

Tatlışkom benım rakibim ücmelekannesi ,ama ucmeleksnnesının rakıbı muhtemelen kendibden zayıf bırıleri. Yani rakiplik karsılıklı olamaz die düşünıyorum,,
Kız Zehra liste hazırlamış yani bu hafta yüzdesi çok olan kazanacak benim rakibinin sen

Akşama menunde ne var

Canimcim onda sıkıntı yok böyle de uyar ama hem eküri hem rakibiz ya o biraz şey ettiydi. Şimdi ben ekurimi gazliyim mi yoksa ben yeneyim diye frenliyim mi bilemedim
Çift kat çalışacan eloş hem eküri birincisi olmak için onu gazlayacsn hem de ondan daha çok zayıflamak için kendini gazlayacsn win win yani

Sağol canımm

Olleeeeyyyyy 1. Olmuşuz ayyy çok sevindim tebrikler kızlar

Amiinnn canım inşallah

Olleeyyy 1.olmuşuz ekürim tebrikler

Tatlışkom benım rakibim ücmelekannesi ,ama ucmeleksnnesının rakıbı muhtemelen kendibden zayıf bırıleri. Yani rakiplik karsılıklı olamaz die düşünıyorum,,
Beynimi yaktın birbirinizden daha iyi yüzde yapmak için rakip oldunuz hacım
Ekürin olarak gazla ama bir şey diyeyim mi o kadar rakip oldum milletle I Ilyusa beni bi gömdü rakip olduğumuz hafta pazartesiden yüzdesi zirve idi hala unutmamışım
23 Nisan Cuma

10.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu

16.30
2 yk bulgur pilavı
2 adet kadınbudu köfte

19.00
1 avuç içi kadar cevizli sucuk
1 elma

su: 2,5 lt
Cevizli gözüme batsa da fena değil canım

O olmasaydı iyiydi evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…