- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.161
Benım rakibim üç üst,o kendni bilıyor
Eline sağlık süper olmuş canim
Bence cuma için güzel menü canim afiyet olsun23 Nisan Cuma
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu
16.30
2 yk bulgur pilavı
2 adet kadınbudu köfte
19.00
1 avuç içi kadar cevizli sucuk
1 elma
su: 2,5 lt
İns zamanla geçer o da canim.Çok şükür kuzum çok daha iyiyim
Birazcık boğaz ağrımız var eşimle ama normaldir belki
Olur olur neden olmasın ne eksiler gördük burda yaparsın canimAynen bu hafta 75 in altına inmek istiyorum bayrama hedef kilomu istiyorum tabi inşallah demisi biraz kolay
Anladim canim. Ben onu yapamam emzirdigim içinCanim aslinda cok iyi eriyemiyorum ama bu haftanin sirri bence sahurda yedigm lapa ve sahuru yatmadan yapiyorum uzun sure aclik olusuyor, cok tesekkur ederim canim
Aynen atma bence deHiç denemedim canım :) daha 1-2 senedir içebiliyorum kefiri riske atmayayım şimdi :)
Şimdi ne desem bilemedim sakın kaçırma yediklerine cok dikkat et ekurim. Ben bu hafta ekstra dikkat edecem.bende yarin an.emleri davet ettim kardeslerimle beraber
Aynen her türlü onu gazliycam. Onu gazlarken de kendim çaktırmadan arttirayimÇift kat çalışacan eloş hem eküri birincisi olmak için onu gazlayacsn hem de ondan daha çok zayıflamak için kendini gazlayacsn win win yani
Ahandaaa sendebeni pis gaza getirdin
İnşallah canım yaa ilk defa bu kadar azimle kilo vermeye karar verdim hep 2 günde pes ediyordum burası bana baya bı iyi geldi seviliyorsunuz çiçeklerimOlur olur neden olmasın ne eksiler gördük burda yaparsın canim
Saol canimAfiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canim guzel kacqmaklar var listendeKahvaltı 13:30
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek
3-4 dilim sucuk
3 top peynir, yarım dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal
Ara öğün 15:00
1 dilim Ramazan pidesi
Ara öğün 17:00
2 kare dilim güllaç
Akşam yemeği 19:30
3 yk et sote
3 yk bulgur pilavı
2 dilim pide
2 yk yoğurt
canım ne istiyorsa yedim bugün. Ve sonunda WC çıkabildim.
Emegine saglik canim
16 - 22 NİSAN MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + + @Goklerce + + + + + + + @Jasminium84 *İzinli @Ayla- + + + + + + * Cumartesi başladı @asliogretmen + + + + *İzinli / iyileş de dön artık @Beyaz leylak + + + + + + 1 menü eksik kumsal68 + + + + + + + @Fit mutlu anne + + + + + + + Ucmelekannesi + + + + + + + @gulsum462 + + + + + + + @Ezogelin56 + + + + + + 1 eksik menü @sabahvesen + + + + + + + @masal3487 + artık eksiksiz menü lütfen @cgdmk + + + + + + + M Melek963 + + + + + + + I Ilyusa + + * Pazartesi başladı / menüleri yaz
Benim 1 gunum eksik ama hic onemli degil yinede 1.yim emegine saglik canimadım listesi de hatalı olmuş olabilir de epeyce azaldı adımlar azimle devam edenkumsal68 var bu konuda @asliogretmen aslım da çok güzel yürürdü artık iyileş de gel canım @Goklerce elifim yazmayı mı unuttun yoksa benim mi dikkatimden kaçtı adımların daha fazla çıkardı senin adımlar
Gram gram gidiyo fazla hedef koymiyim bari 56.6 olsun canim9. TAKİM
24 NİSAN /1 MAYİS
KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 68.5 _____68
Haftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Guzel oldu bu yaris dahada bir hirslandim hadi bakem ekurim kim tutturcak haftalik hedefi
23 - 30 NİSAN TAKIM İÇİ REKABET LİSTESİ
Rakip1 & Yüzdesi
Rakip2 & Yüzdesi
Kazanankumsal68 VS VS @cgdmk VS VS VS VS VS VS @Ayla- VS
Ucmelekannesi eküri listesinde yaptığım gibi mesajı alıntılamak istedim bir türlü olmadı hedefim 58.5 yani -1 kg vermek elimi korkak alıştırmayayım
Afiyet olsun canim23 Nisan Cuma
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu
16.30
2 yk bulgur pilavı
2 adet kadınbudu köfte
19.00
1 avuç içi kadar cevizli sucuk
1 elma
su: 2,5 lt
gaza geldim bende yemin edicem tatliya3 günlük deneyim bende bklm yapabilecek miyim ekmek ve tatlı için
haftaya 50 lerdesin insalalh ozamn:)Çok özür dileyerek kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 60.45
Bu hafta 60.15
Fark - 300
Yüzde 0.496
Israrla 59a inemedim 1 haftadır
ekmek cok olmus benceKahvaltı 13:30
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek
3-4 dilim sucuk
3 top peynir, yarım dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal
Ara öğün 15:00
1 dilim Ramazan pidesi
Ara öğün 17:00
2 kare dilim güllaç
Akşam yemeği 19:30
3 yk et sote
3 yk bulgur pilavı
2 dilim pide
2 yk yoğurt
canım ne istiyorsa yedim bugün. Ve sonunda WC çıkabildim.
24 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
1.kumsal68 (57.3)
2. @Beyaz leylak (59.5)
3. @Jasminium84 (60.5)
4. @cgdmk (60.15)
5. @Goklerce (63.6)
6. @Zeycan123 (64.65)
7. @elfkkk (66.9)
8.Ucmelekannesi (68.5)
9. @asliogretmen (68.9)
10. @sabahvesen (69.8)
11. @Ezogelin56 (70.5)
12. @gulsum462 (76.2)
13. M Melek963 (76.7)
14. @masal3487 (77.2)
15. @Breeze96 (81.3)
16. @Fit mutlu anne (85)
17. @Ayla- (94.3)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
ben hic denemedim canimKizlar buzluğa yazdan domates koymuştum kabuklarını soyup domates çorbası tarifi olan varmı internetten baktım ama tam tutmuş bir tarifi yapmak daha iyi olur
gecen bende nefis yeemk tariflerinden ilkkez bi corba denedim cok guzel.olduOnu deneyeceğim ama evde hiç tavuk suyum yada et suyum kalmamis sade suyla yapsam tadı olurmuki
Değişim çorba arayışındayim
bende anlamamistimCanimcim onda sıkıntı yok böyle de uyar ama hem eküri hem rakibiz ya o biraz şey ettiydi. Şimdi ben ekurimi gazliyim mi yoksa ben yeneyim diye frenliyim mi bilemedim
runaydin canim.nasil oldunTünaydın kızlaaarrrr
cok fena gaza geldim yine
Kız ona yetişeceğim diye detoks yapacaktım nerdeyse zalımın gızı o hafta iki bin ip atlayıp 1 saat koşu filan yapıyorduAnladim canim. Ben onu yapamam emzirdigim için
Aynen atma bence de
Şimdi ne desem bilemedim sakın kaçırma yediklerine cok dikkat et ekurim. Ben bu hafta ekstra dikkat edecem.
Aynen her türlü onu gazliycam. Onu gazlarken de kendim çaktırmadan arttirayim
Ahandaaa sendebeni pis gaza getirdin
Evet canım ya benim gözümden kaçtı ya paylaşmayı mı unuttun senin eksik olmaz hiçBenim 1 gunum eksik ama hic onemli degil yinede 1.yim emegine saglik canim
tatli yemiycem bende bu hafta yemin ettimŞimdi ne desem bilemedim sakın kaçırma yediklerine cok dikkat et ekurim. Ben bu hafta ekstra dikkat edecem.
dimi yaaİnşallah canım yaa ilk defa bu kadar azimle kilo vermeye karar verdim hep 2 günde pes ediyordum burası bana baya bı iyi geldi seviliyorsunuz çiçeklerim
Koşu bandını satıp eliptik mi almıştın ? Vicdansız beni yeneceğim diye saatlerce koşuyordun hatırladın mı?cok fena gaza geldim yine
Evet canım 67.4 ten 67 ye inmişti diye hatırlıyorum
hatirlamammiKoşu bandını satıp eliptik mi almıştın ? Vicdansız beni yeneceğim diye saatlerce koşuyordun hatırladın mı?
evet canim 67.4 den 67 ye dustum
Güle güle kullan canımhatirlamammi
sattim eliptik aldim cokta iyi oldu
bantda artik dizlerim agriyodu
eliptik daha iyi geldi
Allah Allah kaçırmışım kronolojiye eklersin yoksa senin paylaştığın listede varmiydiEvet canım 67.4 ten 67 ye inmişti diye hatırlıyorum
bugunden sonra yapicam ama
sagol canimGüle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?