- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.181
beceremedim.galiba9. TAKİM
24 NİSAN /1 MAYİS
KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 68.5 _____68
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 85_______83.7
M Manolya15 70.5______69
masal3487 77.2___76.2
Beyaz leylak Beyaz leylak 59.5____58.5
M Melek963 M Melek963 76.7___74
I Ilyusa 67________65.9
Haftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Kız ben elaya demiştim yendin say diyegec saatde paylasmistim canim
duydunmu elos simdiden yendim bile seni
bosuna yorma kendini
Hadi bakalim göster kendini diyim ne diyimgaza geldim bende yemin edicem tatliya
haftaya 50 lerdesin insalalh ozamn:)
ekmek cok olmus bence
gullacta cuma kacamagi ama 1 dlm yeterdi
Ucmelekannesi o.siraya alalim seni
ben hic denemedim canim
gecen bende nefis yeemk tariflerinden ilkkez bi corba denedim cok guzel.oldu
misir unu patates felan vardi.tavsiye ederim
bende anlamamistim
simdi anladim
bu hafta benden kork eloss hem yenicem seni hemde diger ekurileri gececez beraber
runaydin canim.nasil oldun
cok fena gaza geldim yine
Ayy çok korktum şu an
Bi yeminli dahatatli yemiycem bende bu hafta yemin ettim
dimi yaa
bende buraya girdigim anda motive oluyorum
Tamam merak etme o iş bende
Sen msj icok yanlış anladingec saatde paylasmistim canim
duydunmu elos simdiden yendim bile seni
bosuna yorma kendini
Barış Muşlu muydu onun gibi terapi yap yemin terapisiŞu yemin işinin patentini mi alsam ne yapsam
Zaten fil hafızamız neyi unutuyor ki keşke daha gerekli daha faydalı şeyleri depolasakOnu bende hatirliyorum
yanlis anlasilma oldu pardon
Hadi bakalim göster kendini diyim ne diyim
Ayy çok korktum şu anyani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Bi yeminli daha
Tamam merak etme o iş bende
Sen msj icok yanlış anladino msj da benden bahsediyor
ilk senden duymustum zaten yemin isiniŞu yemin işinin patentini mi alsam ne yapsam
Tamam o zamanyanlis anlasilma oldu pardon
yarisi ertelemiyorum sporu bugunluk erteliyorum
ilk senden duymustum zaten yemin isini
55 olsam yeter bana işte ama olabilsem ahhİdeal kilonun çok altına inme de canım zaten şu sıra baş dönmesi vs yaşıyorsun olumsuz etkilemesin daha sonra
Kaptanım çarşamba günü 75,9 gördüm tartıda. Nasıl oldu da cuma öyle oldu bilmiyorum. Gerçekten asabım bozuldu ve normalden çok çok çok az yedim. Dün de sinirden fazla kaçırdım.Artık bu hafta inme zamanı canım
Afiyet şifa olsun canım bu hafta listede olmadığın için sıkıntı olmadı da listeye girdiğinde 8den önce paylaşılmazsa bildirimsiz kabul edilip fakat takım ortalamasına da dahil ediliyorsun ki 8de benim paylaşımda paylaşmam gerek takımda 8den önce paylaşmak lazım bu konuda imtina istiyorum lütfen
Listede olsun veya olmasın herkesin menüsüne bakıp yazıyorum / yazıyoruz canım mesela geçen hafta hepimiz ısrarla 10 hurmaya vurgu yaptık dikkate alınmadık canım ki çarşamba zirve hurma sayısıyla geldin bi dün yememiştin burda yorumları birbirimizin eksik , fazlalarını bildirmek farkında olmak , örnek menü olması açısından gibi sebeplerle paylaşıp yorumluyoruz
Aman Allahımbütün hafta tartıda görünmeyen fakat gittiğine emin olduğum eksiler geri gelmiştir 3 dilim pide, güllaç çok fazla tüm haftalık pide hakkınız bitmiş bulunmakta hanımefendi Kalan 6 gün boyunca Tam buğdaydan başka ekmek görmek istemiyorum menülerinde
Baya serbest oldu canımTamamdır cumartesi pazar pazartesi 3 günlük tatlı ve ekmeğe yeminliyim
Eksi eksidir tebrikler canım
Hadi bklm hayırlısı
Tamamen serbest gün olmuş
Kız beni geçme ben çok üzülürümgulsum462 bu haftaki hedefim inşallah seni geçmek olcak canım çok yakın kilolarimiz
Kaptanım valla durduk yere rakip edindim kendimerekabetçi üye en sevdiğim meydan okuyorgulsum462
M Melek963 meleeekkk beni rencide edecek kadar verme sakın
Afiyet olsun canım gayet güzel23 Nisan Cuma
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu
16.30
2 yk bulgur pilavı
2 adet kadınbudu köfte
19.00
1 avuç içi kadar cevizli sucuk
1 elma
su: 2,5 lt
Bi kere alındı mı sinir bozucu şekilde orda kalıyor. Benim dezavantajım mezun olur olmaz annemlere gidip 1 ay kalmam oldu. Orda aldım. Evime dönünce almadım ama işte o aldıklarım duruyor. Sen de hastane işleri falan yormuşturof off sen yine iyisin
beni hic sorma
Sağlıcakla sıra ona da gelecek inşallah55 olsam yeter bana işte ama olabilsem ahh
Bir de oğluma kardeş istiyoruz malum pko olduğu için ne kadar kilo verirsem o kadar iyi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?