- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.721
şimdiii herkese günaydınlar hatuncanlar
dünki lapa diyetinden sonra bugün 400 gr eksideydim. yani geçen haftaki kiloma 58.7 ye geri indim. bu hafta şuan artı da değilim ama gel gör ki ekside de değilim. derhal daha da zayıflamalıyım yarına kadar.lapadan gına geldi arkadaşlar elim lapaya gitmiyor. yiyemeyeceğim artık. giden 400 gr da umarım ödemden de gitmiştir azcık. :26:
şeymaaaaa sen devam edebiliyor musun bilmiyorum ama benim karnım şiş hala da düzgün inmedi. devam edemeyeceğim. özüürr
sabahki ölçülerimi yazıyorum şimdi.
bel 70.5
göbek 89 (göbükün en şişko bölümünden, yanlarımı da katarak hesapladım)
kalça 100.3 (popişin en tombik yerinden)
basen 95.5 (popişin tam altından)
sağ üst bacak 59 (iç bacağın en kalın yerinden)
sol üst bacak 58.5
sağ kol 31
sol kol 30
defterime de yazdım.
farkettimki ölçü yazmamışım :)
bel:78
göbek: 90
sağ bacak: 60
sol bacak: 58
basen: 100
kol ölçmedim
hehehehe ben de vereyim olcu barii
bellllllllll 75
basennnnnnn 105
menu:
kahvalti, bir dilim borek cay,cay,cay,cay.......
ara,yagsiz 250 gr yogurt cay cay cay cay......
oglen,yagsiz yogurt corbasi
ara,5 hurma cay cay cay cay.....
aksam balik salata40:dusunuyorum )lutfen allahim aksam sonrasi bisey yemeyiiiiim
null işteeeeeeeeeeeeeeeee!
büşra 70,5 kg falanmışsın o zamanlar sanırım. çünkü 69 ları görsem diyetisyenim çikolata verecek yazmışsın.
Caniiiiiiim sen bi tanesinTARİH 03.OCAK.2013anim yaaa coook tesekkurler Buseciiiim
işteeeeeeeeeeeeeeeee!
Caniiiiiiim sen bi tanesincooook teskurler Buseciiiim Nasil buldun yaaa taaa basa mi dondun ay inanmiyorum yaaaa ben de sabah kahvaltiyi yapinca alelacele bit pazari kuruluyo oraya gittim donduuuum bi ara bi kafeye girdim suratim ayni booole idi yani kipkirmizi yok dedim eve geleyim gelir gelmez girdim foruma ,simdi mutfaga ogle yemegi hazirlamaya gidicem ama once dur eski olculerle bi karsilastirma yapayim saol tekrar Busecim tamam kiloyu biliyoruz ama olcu olarak da karsilastirma yapabilmemeiz cok iyi olucak simdi soole ben santim olarak pek degismemisim ama diyorum ki bacaklarim ve kollarim da inceldi ama oralari olcmemistim eski olculer bel 75 basen 105 simdikiler ise bel 73 basen 103 iki cm cok degil ama bence gitmis biseyler yaaa sizdeki degisim ne kizlaaaar
kız valla helal sana canım ya çok teşekkür ederim :) yalnız moralim bozuldu yaa geçen aya göre 200gram mi vermişim epi topu yaniallahim zayıflamam 10yılımı alır bu gidişle olculerimi yazayim canim birazdan girer pc den yazarım :):) kilo da fark eden birşey olmadı ama belki ölçüm değişim gostermistir :):):)
büşra ve emineeeeeeeeeinternette neye rastladım şuna bakkııın
Kaan Akoba: 36 beden pantolon giymek isteyen kadınların dramı
çok güldüüüm
Ya sen bosversene Busecim ben oyle haftada 2 kilo verenler gordum ama diyeti birakinca haftada 5 kilo geri aldi onlar onemli olan hizi degil kaliciligi o zayifligin surekliligi hem hic bi diyetisyen haftada 1 den fazlasini uygun gormuyooobenim de moralim bozuldu. millet haftada 2 kg veriyor. ben 1 ayda 2 kg bile verememişim. 1.9 vermişim
Hhahahha cook guldum aklima bi arkadasim vardi o geldi bi gun restauranta oglu cok sikismis aglio ''anna n'ooolur WC'ye gidelim kadin hayir die azarlayip oturuyo aaa dedim ben goturcem Megersem cocuk coooook sismandi evede ailece yere yatirarak ite kaka pantolonunu giydirmisler cocugun ''eminecim simdi ben burda nasil gotureyim o pantolon burda nasil iner hadi indi geri nasil ceker yukari,yok siksin gerekirse altina yapsin ama burda olmaaaz,evde ''dedi ne gulmustum cocugu da gorsen tombis tombis yemelik yavrumbüşra ve emineeeeeeeeeinternette neye rastladım şuna bakkııın
Kaan Akoba: 36 beden pantolon giymek isteyen kadınların dramı
çok güldüüüm
seng'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Temmuz / 0,9
Ağustos / 1,8
Eylül / 1,6
Ekim / 0,6
Kasım / 5,5
Aralık / YOK
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 10,4 KİLO
Ocak / -1,2
Şubat / 1,2
Mart / 2,8
Nisan / 3
Mayıs / 4
Haziran / 2,9
Temmuz / 4,7
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 17,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (217. Etap) ( 72,2 )
Bitiş Kilosu (266. Etap) ( 44,4 )
Verilen Toplam Kilo ( 27,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 38,50% )
Toplam Süre ( 46 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,84% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 618 )
Yorum : Sevgili seng, 22 Temmuz 2011 tarihinde (217.Etap) ve 72,2 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 20 Temmuz 2012 (266. Etap) tarihinde toplam 27,8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 45 dir. Hedefini %102 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 5.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Ya sen bosversene Busecim ben oyle haftada 2 kilo verenler gordum ama diyeti birakinca haftada 5 kilo geri aldi onlar onemli olan hizi degil kaliciligi o zayifligin surekliligi hem hic bi diyetisyen haftada 1 den fazlasini uygun gormuyoooben hatirlamiyorum ama biz bu diyete baslayali2 ay dan fazla olmuyo yani foruma girmeden ben 72 hatta belki bir kilo falan fazlaydim forumla sanirim su son 2-2,5 ayda verdim ama vermis olmam degil ben dukani sonuna kadar goturup almamayi amacliyorum insallah
Hhahahha cook guldum aklima bi arkadasim vardi o geldi bi gun restauranta oglu cok sikismis aglio ''anna n'ooolur WC'ye gidelim kadin hayir die azarlayip oturuyo aaa dedim ben goturcem Megersem cocuk coooook sismandi evede ailece yere yatirarak ite kaka pantolonunu giydirmisler cocugun ''eminecim simdi ben burda nasil gotureyim o pantolon burda nasil iner hadi indi geri nasil ceker yukari,yok siksin gerekirse altina yapsin ama burda olmaaaz,evde ''dedi ne gulmustum cocugu da gorsen tombis tombis yemelik yavrum
Ya sen bosversene Busecim ben oyle haftada 2 kilo verenler gordum ama diyeti birakinca haftada 5 kilo geri aldi onlar onemli olan hizi degil kaliciligi o zayifligin surekliligi hem hic bi diyetisyen haftada 1 den fazlasini uygun gormuyoooben hatirlamiyorum ama biz bu diyete baslayali2 ay dan fazla olmuyo yani foruma girmeden ben 72 hatta belki bir kilo falan fazlaydim forumla sanirim su son 2-2,5 ayda verdim ama vermis olmam degil ben dukani sonuna kadar goturup almamayi amacliyorum insallah
Hhahahha cook guldum aklima bi arkadasim vardi o geldi bi gun restauranta oglu cok sikismis aglio ''anna n'ooolur WC'ye gidelim kadin hayir die azarlayip oturuyo aaa dedim ben goturcem Megersem cocuk coooook sismandi evede ailece yere yatirarak ite kaka pantolonunu giydirmisler cocugun ''eminecim simdi ben burda nasil gotureyim o pantolon burda nasil iner hadi indi geri nasil ceker yukari,yok siksin gerekirse altina yapsin ama burda olmaaaz,evde ''dedi ne gulmustum cocugu da gorsen tombis tombis yemelik yavrum
heeeeeeeeey karnemi buldum yineyarışmacıların tek hakkı var karne almak için. 2.ye karne verilmiyor yastığımın altında saklamayı planlıyorum
Nasıl
Ece'cim slm!sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün inş.
Allah yardımcısı olsun. peki sonra noldu tutabildi mi ?
Canim her ay ne verdik die takilmayalim moralimiz bozulmasin totalde bi gelisme var mi kilolar az da olsa gidio mu ona bakalim bence ben gercekten hayatim boyunca yaptigim diyetlerde cok aci cektim hem veremiyordum hem de ac geziyordum simdi gercekten surekli yiyorum tmm canimin istedigini yiyemiyorumbende not almışım 17.12.2012 de kilom 61,5 muş. böyle düşününce şuana kadar verdiğim kilo fena değil aslında :26: ay inanmıyorum yaa yazık üzüldüm çocuğa. o da nasıl anneymiş wc tutturulur mu cocuga :26: totosunu kaldırmaya üşenmiş çocugu ne hale sokmuş.
boyum 1,52. ama kilom oynuyor canımeciiiş bayıldım karneneeeeeeeeeee1 yılda 28 kg vermişsin vay canınaaaaa diyoruuum 44 kilooo boyun kaç senin eceeeee
Ece'cim slm!
once guzel karnen icin seni tebrik ediyorum
Epey tuttu cocuk ama butun masanin tepkisiyle babasi goturmek zorunda kaldi ve butun yemek boyunca baba ogul WC'de kaldi zavallilar
Canim her ay ne verdik die takilmayalim moralimiz bozulmasin totalde bi gelisme var mi kilolar az da olsa gidio mu ona bakalim bence ben gercekten hayatim boyunca yaptigim diyetlerde cok aci cektim hem veremiyordum hem de ac geziyordum simdi gercekten surekli yiyorum tmm canimin istedigini yiyemiyorumama biliyorsun onlari yememem daha ii cunku besin degeri olan sagliki seyler degil mahrum kaldiklarim eee hem surekli yiyorum hem de hizli olmasa da kilolar gidiosa daha ne isteyim yani kisaca sonucu baz alalim sureyi takma bence optum seni fistigim sen 68lerle baslamissin helal olsun sana yorulmadan azimle bu noktalara geldin bence hicbiseye takilmadan aynen gidioruz tmm
boyum 1,52. ama kilom oynuyor canım44-51 arası
abbow :)
Buseciiiim bak ben gercekten haftanin 7 gunu gunde en az 1000 kalori harcamak uzere spor yapiyordumeminee hatta tartı değişikliği yüzünden 500 ü de koymamız gereeek yani been 62 den 56.8 e inmişim 1,5 aydaa14 ocakta dukana başladık 13 şubata kadar bakalım ne olacak. ona göre dukanı ya bırakacağım ya devam edeceğim. zayıflayanların bloglarına bakıyorum hep meyve yiyorlar sabahları, çok canım istiyor bilmiyorum.:26: verdiğim kilo beni tatmin etmiyor. etse dayanırım ama haftada 1 kg bile veremiyorum. hatta 750 grama da razıyım. 3 gündür yine kilom gram oynamıyor. deli gibi de spor yapıyorum oysa.
Buseciiiim bak ben gercekten haftanin 7 gunu gunde en az 1000 kalori harcamak uzere spor yapiyordumsporla kas oranin artiyo kaslar sisiyo ve vucut incelse de daha agir gelebiliyooo bence sporu da coook abartma derim yogun spor yaparken vucudun karbonhidrata ihtiyaci var ama biz karbonhidrat almiyoruz yani spor bizim diyet icin bence coook uygun degil bizim icin gunde 20 dakka bilemedin yarim saat yuruyus bence yeterli
Ben dukana basladigimda kac kiloydum unuttum ama ben foruma girdigimden beri aralik 17 de mi baslamisiz ben emin degilim bu gune kadar 7 kilo vermisim ben Dukani koruma evresini de tamamlamadan birakmayi dusunmuyorum daha dogrusu istedigim kiloya inince hah nasilolsa oldu die pes etmekten coook korkuyorum
emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
aldığım 36 beden pantolona girdim az önce ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?