Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

aldığım 36 beden pantolona girdim az önce ben.
Buseeeeee iste budurrrrrrrcaniiiim oooooole sevindim ooole sevindim kiiii ya gercekten cok caba sarfettik ediyoruz ve edecegiz emeklerinin karsiligini gormen beni de hem mutlu etti hem daha da motive artik kimse tutamaz bisi busecim 0 beden bile oluruz biz istemeye gorelim:82:

Son düzenleme:
buseeee sen 36 beden pantalona mi girdin inanmiyorum süper bir gelişme kuzum. ayrıca eğer ay hesabına vurursak bende 1 ayda 200gram vermişim yani. hiç takma kızımmmmm 36 beden pantalon diyorsun yaa :):):):):):):):):)):) çok mutlu oldum ya darısı başıma bende istiyorum bende bende.

iyi aksamlar kizlar.Hafta sonu pc ye giremedim.dun ehliyet sinavim vatdi.bugun de ev temizligi birde direksiyon egitimi aksam ettim. herkese ii geceler ev halki coktaan uykuya daldi.bende yatiyorum.

Kizlaaaaa ben yatiyorum yarin cok isim var malum Turkiye'ye gitmeden burda yapmam gereken cok is varavatar resmimi de Turkiye'ye gidis moduma uygun yaptim

hadi gozun aydin yavruuuuuuuuuuu

sağ ol berilcim ben de şoktayım

emineeeeeee emineeeeeeeeee 36 bedene girdim yaaaaaaaaa liseden sonra ilk keeeeeezzzzzz hatta vücudum kemiğim irileşmiştir giremem falan diye bile düşünüyoduum

36 beden Buseeee,36 beden Buseeeeeee

yaa daha o kadar değilim. oldu pantalon ama tam oldu. biraz bolluk olsun istiyorum. 36-38 bedenim yani şuan.

foto yüklemeye çalışıcam birazdan

evet kuzum girdim. ölçülerini yaz bakim bana. hani yazacaktın. emine yazdı, ben yazmak için seni bekliyorum. süprizi ben yapacam. farkı görün bendeki ve iyice sarılın diyetlere

Busra'cim Buse bir saatlik yuruyuse gitti sanirim yok ya da ayna onunda 36 beden pantolonla kendine bakio

emineeeeee sen bir tanesin nasıl da bildin yaa. o gazla gittim 45 dk daha yürüdüm. cıvıkını çıkardım valla

Kizlaaaaa ben yatiyorum yarin cok isim var malum Turkiye'ye gitmeden burda yapmam gereken cok is varavatar resmimi de Turkiye'ye gidis moduma uygun yaptim

ay yetişemedim kuzucuğuma. öperim yanacıklardan. çok mutluyum beeenn avatarını çok beğendim, diğerine alışamıyordum

şimdi aldım ölçü yavrum evde mezura arıyorum sabahtan beri annem çekyatın altına kaldırmış :):) yeni buldum ölçütüm hemen pc den girip yaziyorum :):):)

bekliyom büşraaa. sonra da eski ölçülerle yenilerini yazıp, 36 beden pantolonlu fotomu yüklemeye çalışcam

bekliyom büşraaa. sonra da eski ölçülerle yenilerini yazıp, 36 beden pantolonlu fotomu yüklemeye çalışcam

36 oldu de simdi sevinctennn bayılyimm surdaaaaa :) bi ara bizim takıma geldeeeeee gelinligim kacc bedenmiss görr bakalımmm :)) hahahaha benim neym eksikmss :)

GEÇEN AY:
bel:78
göbek: 90
sağ bacak: 60
sol bacak: 58
basen: 100

BU AY:
Bel:77
göbek: 90
sağ bacak: 58
sol bacak: 57
basen:100

hiç birşey yapamamışım yaa off havalar açılsa spora başlasam böyle güzel güzel ama kızlar buda bana ders olsun arpa boyu yol gitmemişim bile. yarından itibaren hazır p.tesiyken sımsıkı bir diyet düpdüzenli bir spor beni bekliyor görüceksiniz... regl dönemi şişkinliğide var gerçi ama beni ilgilendirmez bu ne yaa böyle çok kızdım kendime hiç incelmemişim gibi neredeyse o kadar kendimi parçalıyor gibi görünüp kendimi kandırıyormuşum ben yaa olmaz böyle buseee bana sahip olabilitesi bir sen varsın özelden numaramı yazayım sürekli msjlaşıp beni hakimiyete sokalım olmazmı yavrum nolur çok çok bozuldum şuanda

36 oldu de simdi sevinctennn bayılyimm surdaaaaa :) bi ara bizim takıma geldeeeeee gelinligim kacc bedenmiss görr bakalımmm :)) hahahaha benim neym eksikmss :)

oldu dedim ya zaten istediğim gibi olmadı tabi oturdu. tam oldu yani. ben biraz bol olsun istiyorum. daha yolum var.

bu nasıl tebrik kız. sana eksiğin var diyen mi olduuuuu? alemsin heeee kaç beden bakiim gelinliğiiiiiiiinnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyy valla kendiminkiii kadarrrrrr mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmm yaaa süüperrr kuzum yukarıyı okumamıstm tüm sorun ordaaaaa :) hadiii aynen devaammmmmmmm beklesn 36 bizzz geliyoruzzzzzzzzzzzzz :) resimde gör söylemem ııııh ıhh öyle daha heyecanlı dımtıs dımtıs dımtıs :)

büşraa ben sana 70,5 dedim ya, 69 kg lardan bahsettiğin bi dönemmiş ölçüldüğün dönem. ondan sanırım 70,5 dedim. sen belki de 71 falandı kilon yani verdin sen kilo tamam mı üzülme. az da olsa verdin yani. hiç verememişsin değil. hem bak bacakların incelmiş bu kadar kiloya rağmen görüyor musun? aferin sana.

telefonla falan olmaz ki. kafanda bitireceksin büşra. kimse seni zapt edemez. böyle bir şey yok. buraya vakit ayırman lazım. bak ben burdayım hep. burda oldukça kilolarım hep aklımda. kaçamak yapma, suyunu düzenli iç, diyetine uy. ben şüpheleniyorum o diyet listesinde sana kilo verdirmeyen bir şey olmalı. bence sen bi alerji testi falan, ne gerekiyorsa ondan yaptır büşracım. ciddiyim bak. pek kaçamak yapan biri de değilsin çünkü sen. şimdi benim de moralim şey oldu. bak ölçülerimi yazcam şimdi. kilomu da yazcam. fotomu da koycam koyabilirsem. motive ol. ben yaptım sen de yaparsın. herkes yapar

sürekli burada olamıyorum girebildiğim kadar giriyorum ama sürekli evde değilim ee telefondan falan yazıyorum ediyorum ama böyle birinin beni tetiklemesi lazım boş olduğumdan böyle motivasyon kaybı yaşıyorum mesajlaşsak falan varya böyle nasıl desem konuşsak falan yediğimi içtiğimi haberdar etsem benm için çok müthiş yararı olur çünkü öbür türlü şuanda kopmuş durumdayım toplayamamda kendimi

toplanacaksın. o diyetisyenin saçını başını yolmak istiyorum şuan büşraaaaaaaaaa

kız eceeeeeeee o kadar kilo mu oynarmış 7 kg utanma söyle söyle geri mi aldın yoksa kız kiloları. kaç kilosun bakim şuan?
canım regl durumunu falanda katıyorum :) kaldıki uzun vadede dikkat etmedikçe biriktiği oldu. ama ben önlem aldım öyle yani. şu an 45,4 kiloyum son 2,5 haftadır :)
Busra'cim Buse bir saatlik yuruyuse gitti sanirim yok ya da ayna onunda 36 beden pantolonla kendine bakio

çoooook süper birşey o aynada bakmak ben hala daha takılırım her yerde...

büşracım bende yakın zamanda sağlam bir mesaj paketi yapmayı planlıyordum. eğer alabilirsem bu konuda yardımcı olabilirim
param yokta ondan alabilirsem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…