Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dengelemek istedim canım zaten

dengeledim zaten canım. hani yemeyeyim deseydim sonra gidip canım istedi diye yiyeceğimi bildiğim için az olarak dengelemek istedim

asliogretmen aslım toparlanamadınız mı kuzum
Canım dün bütün gün uyudum, hiç halim yoktu. Bu arada bana da test yapıldı. Pozitif çıktı sonucum .
bugün biraz daha gözümü açabiliyorum ama öksürük çok fazla ve kanım çekilmiş gibi. Sapsarı ellerim, kollarım. Ama geçecek inşallah canım. Sağ olasın. Rabbim hepinizden razı olsun

Ben dondurma yiyorum şimdi
Neeee kızlar linç serbest şefkatli kollarınıza bırakıyorum
@Breeze96

Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84

gulsum462

asliogretmen

Ucmelekannesi

Fit mutlu anne

kumsal68
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
M Melek963
Sağlıcakla dön aramıza inşallah canım çok özledik seni takviye vs alıyorsun değil mi ?

Bende adem güneşin fikirlerini çok benimsiyorm kitaplarını okuyorum. 2 yasına kadar anne cocukla aynı odada yatmalı diyor, hatta yanyana diyor. Ben yanımda yatırmıyorum ama aynı odada yatıyoruz 2 yasından öncede ayırmam annenin kokusunda cocugu sakinleştirici özellik varmıs ve daha güvende daha rahat uyurmus. Bu günler birdaha gelmeyecek bende onun nefesini duyarak uyumak istiyorm zaten Diğer eşle olan konuda da aynı fikirdeyim biz onunla aynı odada değik hep farklı odadayz eşimle, asla zaten bebeğin yanında olmaması gereken birşey bence. Doğduğundan beri de hiç ayrı odada yatmadık eşimle, baska odaya gitse ben üzülürüm

Çok geçmiş olsun. İnsallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Allah şifa versin

25 Nisan menü

Sahur 01.00
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Domates salatalık
Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 badem
Yeşil cay

İftar 19.30

4 kasık erişte
Bol salata
İki bardak ayran

Şimdide dondurma yedim bir top sade maraş dondurması. Sahur yapmam bugun ne zamandır canım dondurma istiyordu dayanamadım artık

Ben dondurma yiyorum şimdi
nasıl bi dondurma o? Maraş mı? Magnum gibi bir şey mi?
Eşim de ben de Maraş dondurmasını çok severiz. Alpedo diye bir markanın dondurması müthiş. Zaten Maraş asıllı bir markaymış. Eşim bugün ondan aldı ben yiyemem dedim. Zaten Haziran-temmuzdan önce de yemiyorum. Boğazım hemen ağrıyor şu korona döneminde sen de dikkat et üşütürsün filan iyice kötü olur.
Allah yardımcın olsun canım. Beslenmene çok dikkat et. Canın istemese bile ye, iç umarım ciğerlere inmemiştir bu illet

Cok gecmis olsun canim insallah daha kotulesmeden atlatirsinn Allahm korusun herkesi
Sahur yapmayacaksan dondurma cok gozume batmadi canim

Sahur gayet iyi, iftar da güzel canım. Kaçamakları genellikle cuma günü tüketiyoruz kuzum. Yoksa kaptanımız süpürgenin zopasını gösteriyor

Algidanın maraş usulü sütü bol dondurması canım. Fazla yemedim canım cok istedi. Ben normalde kısın bile yerdim dondurma cok severim bu kış pek yemedim canım istiyordu bayadır eşime de ben aldırdım açmıyordum bugun dondurma aldım niye yemiyoruz dedi dayanamadım yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…