- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.441
Güzel canım25.04.2021
Sahur
Avuc ici kadar bazlama, 1 haslnms ymrta, 5 zeytn, 1 dlm peynr, domates,salatlk
Iftar
1 kepce sehriye corbasi, 6 yk musakka(patlicanlar firinlandi) salata, 3 hurma
Su: 2- 2.5 lt arasi
Afiyet olsun canım gayet iyi25.04.2021
Sahur
Avuc ici kadar bazlama, 1 haslnms ymrta, 5 zeytn, 1 dlm peynr, domates,salatlk
Iftar
1 kepce sehriye corbasi, 6 yk musakka(patlicanlar firinlandi) salata, 3 hurma
Su: 2- 2.5 lt arasi
dengelemek istedim canım zatenCok iyi canim
Cok guzel xanim afiyet olsun
Evet canm akli erdikten sonra bir de kardes olursa ayirmak daha da zorlasabilir ama bu demek degil ki butun gece senden ayri yatacak, hala gece mizrdandiginda gidiyorum yanina odasinda beraber uyuyoruz, onun odasinda bir tane baza var orayi kullaniyoruz...gece uykuya dalarken onu odasinda uyutuyorum sonra cikiyorum yanindan aman sabah ayni yatakta uyaniyoruz geneldeolsun en azindan kendi odasinin bilincinde gece uyanmalari bitince zorluk cikarmaz, misal suan koydeyiz koyde beraber yatiyoruz cunku onun yatagi daha soguk oluyor esim yatiyor orda
Guzel canm afiyet olsun
Aksam menun hep karbonhdrat canm
Canim ben pedagoglarin genel goruslerine karsiyimyani bence her evin her cocugun durumu farklidr bazen evin durumu el vermez ayiramazsin ya da evn durumuna gore ayirman gerekir, annem de bizi yasimzdan once ayirmis odalarimizi ama demek degil ki gece ayri yatiyorsun yok anacm yok oyle bir rahatlik sabah onun odasinda uyaniyorsun yani, dusunuyorum kizm gece uyandignda karanlik odada korkarak uyanmiyor cunku besigine aliskin onun icinde uyaninca nerde olduguni biliyor, yanina gidecegimizj de biliyor genelde mizrdaninca o gozunu acmadan gitmis oluyoruz yanina ama gozunu actigi zamanda anne diye sesleniyor
Tek ogun oldugu icin cok asiri dedil gibi
dengeledim zaten canım. hani yemeyeyim deseydim sonra gidip canım istedi diye yiyeceğimi bildiğim için az olarak dengelemek istedimBenimki çok uyanıyordu defalarca kalkıp yan odaya gitmek zor oluyordu yatak hep vardı odasında yavaş yavaş odasında yatıralım diye altı üstü bariyer aldık taktık ben burda yatacağım diye kendi istedi
Senin de Bugün epey hafif canım
Şu poğaçalar göz tırmalıyor birazcık sahurun epey hafif dengeler gibi
Ufak pişiler gözüme battı ama baya hafif bir gün olduğu için dengeli sayılır
Güzelspora devam
Ben dondurma yiyorum şimdiSen benim yerime ye bende yiyecem canım söz
Aynen neler yapmışlar neler magnolia yapmışlar bı de
Yiyebilirsin bence
Canım dün bütün gün uyudum, hiç halim yoktu. Bu arada bana da test yapıldı. Pozitif çıktı sonucum .
Az kaldı inşallah canım, toparlanınca hemen döneceğim . Allah razı olsun
NeeeeBen dondurma yiyorum şimdi
Sağlıcakla dön aramıza inşallah canım çok özledik seni takviye vs alıyorsun değil mi ?Canım dün bütün gün uyudum, hiç halim yoktu. Bu arada bana da test yapıldı. Pozitif çıktı sonucum .
bugün biraz daha gözümü açabiliyorum ama öksürük çok fazla ve kanım çekilmiş gibi. Sapsarı ellerim, kollarım. Ama geçecek inşallah canım. Sağ olasın. Rabbim hepinizden razı olsun
Bende adem güneşin fikirlerini çok benimsiyorm kitaplarını okuyorum. 2 yasına kadar anne cocukla aynı odada yatmalı diyor, hatta yanyana diyor. Ben yanımda yatırmıyorum ama aynı odada yatıyoruz 2 yasından öncede ayırmam annenin kokusunda cocugu sakinleştirici özellik varmıs ve daha güvende daha rahat uyurmus. Bu günler birdaha gelmeyecek bende onun nefesini duyarak uyumak istiyorm zatenCanım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum çocuk hala anneye ihtiyaç duyuyorsa karanlık yalnız bir odada uyanmak onu incitşyor ve korkutuyorsa onun hazır olduğu an beklenmeli .Bu konuda çok güvendiğim pedogog Adem Güneşin fikirlerini beninsedim çünkü benim bakış açıma uygun ve vicdanıma da uygun geldi.Oğlumu 3 yaşında ayırdım ama hiç sıkıntı çıkarmadı çünkü anneye doydu artık.karsnlıkta tek başına lavaboya da gitti uykusu geldiğinde odasına da gitti ve benimsedi. Asker arkadaşı mevzusuna gelinceçocuğun mahremiyetinize elbette uzak olması lazım ama bunun için de önlemler alınabilir farklı odalar gibi.Tabiki bu benim fikrim Anadolu pedogojisi taraftarıyım ben.
Bu kadar acımasız olma kaptanNeeeekızlar linç serbest şefkatli kollarınıza bırakıyorum
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
M Melek963
Sağlıcakla dön aramıza inşallah canım çok özledik seni takviye vs alıyorsun değil mi ?
2 puaça olmamış ekürüm bende dondurma yedim sende bana kız25 Nisan
Sahur
Haşlanmış yumurta
5 tane yaprak sarma
Domates
Salatalık
İftar
Bir kepçe yoğurt çorbası
5 tane yaprak sarma
2 tane poğaça
2.5 litre su
Çok geçmiş olsun. İnsallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Allah şifa versinCanım dün bütün gün uyudum, hiç halim yoktu. Bu arada bana da test yapıldı. Pozitif çıktı sonucum .
bugün biraz daha gözümü açabiliyorum ama öksürük çok fazla ve kanım çekilmiş gibi. Sapsarı ellerim, kollarım. Ama geçecek inşallah canım. Sağ olasın. Rabbim hepinizden razı olsun
nasıl bi dondurma o? Maraş mı? Magnum gibi bir şey mi?Ben dondurma yiyorum şimdi
Allah yardımcın olsun canım. Beslenmene çok dikkat et. Canın istemese bile ye, içCanım dün bütün gün uyudum, hiç halim yoktu. Bu arada bana da test yapıldı. Pozitif çıktı sonucum .
Cok gecmis olsun canimCanım dün bütün gün uyudum, hiç halim yoktu. Bu arada bana da test yapıldı. Pozitif çıktı sonucum .
Sahur yapmayacaksan dondurma cok gozume batmadi canim25 Nisan menü
Sahur 01.00
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Domates salatalık
Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 badem
Yeşil cay
İftar 19.30
4 kasık erişte
Bol salata
İki bardak ayran
Şimdide dondurma yedim bir top sade maraş dondurması. Sahur yapmam bugun ne zamandır canım dondurma istiyordu dayanamadım artık
Sahur gayet iyi, iftar da güzel canım. Kaçamakları genellikle cuma günü tüketiyoruz kuzum. Yoksa kaptanımız süpürgenin zopasını gösteriyor25 Nisan menü
Sahur 01.00
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Domates salatalık
Bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 badem
Yeşil cay
İftar 19.30
4 kasık erişte
Bol salata
İki bardak ayran
Şimdide dondurma yedim bir top sade maraş dondurması. Sahur yapmam bugun ne zamandır canım dondurma istiyordu dayanamadım artık
Algidanın maraş usulü sütü bol dondurması canım. Fazla yemedim canım cok istedi. Ben normalde kısın bile yerdim dondurma cok severim bu kış pek yemedim canım istiyordu bayadır eşime de ben aldırdım açmıyordum bugun dondurma aldım niye yemiyoruz dedi dayanamadım yedimnasıl bi dondurma o? Maraş mı? Magnum gibi bir şey mi?
Eşim de ben de Maraş dondurmasını çok severiz. Alpedo diye bir markanın dondurması müthiş. Zaten Maraş asıllı bir markaymış. Eşim bugün ondan aldıben yiyemem dedim. Zaten Haziran-temmuzdan önce de yemiyorum. Boğazım hemen ağrıyor şu korona döneminde sen de dikkat et üşütürsün filan iyice kötü olur.
Allah yardımcın olsun canım. Beslenmene çok dikkat et. Canın istemese bile ye, içumarım ciğerlere inmemiştir bu illet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?