- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.401
Sen benim yerime ye bende yiyecem canım sözNiye yemin falan ediyorsun böyle işlere girişiyorsun can boğazdan gelir ye gitsin 3 gün oruc tutarsın işte
Aynen neler yapmışlar neler magnolia yapmışlar bı deYeminli günlerin davet gününe denk gelmesi ne iyi oldu
Yiyebilirsin benceBugün menüde şehriye çorbası var içmeyecegim yerine 4 YK sebzeli bulgur pilavı yiyebilirim sanırım değil mi?
Sen öyle deyince içime bir kurt düştüYiyebilirsin bence
Afiyet olsun canım sen şu diyet işini biliyorsunSabah 11:00 kahve sekersiz
Oglen 12:30 1 rafadan yumurta ,1 dilim peynir,yarim domates,5 zeytin,bes aci biber
ara 16:30 3 yk tavuk sote 1 dilim ekmek
aksam 18:30 4 hurma (tatli kirizim tavan yapti bugun)
3 litre su
U UcanSupurge
bendede 1 hafta oncesi asiri istahim aciliyoKızlar sizde regl olduğunuzda maymun iştahlı oluyor musunuz ?dünyaları yiyesim var dünyaları ?aklımda hep yemek.Normslde iftarda çorba içtikten sonra şişerdim yemeği zor yerdim.Dün kedi gibi mutfakta döndüm durdum yeminli olduğum için yiyemiyorum da ama doymuyorum da .1 portakal yedim kesmedi sonra 5-6 fındık yedim.dur Leylak dedim yedikçe yiyeceksin 3 günlük orucu yük etme bir de zaten borçlar varşimdi de öyleyim hiç acıkmayan ben bir saattir nefis yemek tariflerinde dolaşıyorum yemeeeekkkkk
cok hafif olmusSabah 11:00 kahve sekersiz
Oglen 12:30 1 rafadan yumurta ,1 dilim peynir,yarim domates,5 zeytin,bes aci biber
3 litre su
U UcanSupurge
Epeyce hafif baya güzel spor şahane25 Nisan menüm
Sahur:1haslanmış yumurta
Çeyrek kk peynir
Yarım elma
Yeşillik
İftar:
4yk taze fasulye
4yk bulgur pilavı
Salata
4 cin biber
Su:2.5 litre
Spor 90 dk yürüyüş
270 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Ya sorma, o yatak odasında diyw ne sacımı tarayabılıorum o uyurken , ne kıyafet degıstırebılıyorun, dus alcagımda fln onceden salona cıkarıyorım kıyafetleri ,yasak bolge :)) sese duyarlıgu nedenıyle işte. İkilemdeyim, vicdan azabı da duyuyo gıbıyım ama denicem, asker arkadası annesi babası olsun istemez benceBen kızımı 1 yaşında oğlanı iki buçuk ay oluyor ayirali 7 aylıkken ayırdım gece ağladığında hemen uyanıyorum genelde daha rahat oldu böyle inan yataktan kalkıp yatmaya korkuyordum hemen uyanıyordu besigine koyarken falan şimdi yanında yatıp emziriyorum emmese de bana sarılıp uyuyor sonra sessizce kalkıp odama gidiyorum dip dibe odalar zaten tam kapatmadan azıcık açık kalıyor biraz daha büyüsün kapı açacak hale gelince kapısını kapatıp yatmaya alistiririm kızım hep kapalı uyurdu aslında hiç gece lambası daha iyi uyku kalitesi olarak ben önünü göremem diye loş ışık var baya uzun yazdım ama ben erken ayırma taraftarıyım
Bende de genelde oluyor ya iyi dayanmissin MaşAllah
Bence ayır canımyeğenim doğduğundan beri ayrı odada yatıyor. Yengem onun odasında yatıyordu. Şimdi 5 yaşında. Kendisi kalkıp tuvaletine filan gidiyor gece. Sanki daha özgüvenli oluyor gibi gelmişti bana da. Allah nasip eder bir çocuğum olursa ben de öyle yapacağım inşallah.
kötü olmuyor ama ben blenderdan geçiriyorum 1-2 dk o zaman pürüzsüz bir çorba oluyor
Canım uzun süre aç kaldığımda onu yaşıyorum genellikle. Mesela 1 hafta az beslendiysem haftanın sonunda her şeyi yemek istiyorum. Regl dönemlerimde sadece tatlı çekiyor canım o kadar.
Allah saglıklı evlat nasip etsın sana da hayırkı zamanda ,ya ben tanısma sürecınu atladım mı senin , bekarmıydınBence ayır canımyeğenim doğduğundan beri ayrı odada yatıyor. Yengem onun odasında yatıyordu. Şimdi 5 yaşında. Kendisi kalkıp tuvaletine filan gidiyor gece. Sanki daha özgüvenli oluyor gibi gelmişti bana da. Allah nasip eder bir çocuğum olursa ben de öyle yapacağım inşallah.
kötü olmuyor ama ben blenderdan geçiriyorum 1-2 dk o zaman pürüzsüz bir çorba oluyor
Canım uzun süre aç kaldığımda onu yaşıyorum genellikle. Mesela 1 hafta az beslendiysem haftanın sonunda her şeyi yemek istiyorum. Regl dönemlerimde sadece tatlı çekiyor canım o kadar.
25 Nisan menüm
Sahur:1haslanmış yumurta
Çeyrek kk peynir
Yarım elma
Yeşillik
İftar:
4yk taze fasulye
4yk bulgur pilavı
Salata
4 cin biber
Su:2.5 litre
Spor 90 dk yürüyüş
270 puan
U UcanSupurge G Goklerce
bendede 1 hafta oncesi asiri istahim aciliyo
bi tatli bi tuzlu canim istiyo
ama regl olunca geciyo pek canim istemiyo 1hafta oncesi kadar
cok hafif olmus
ama hurmyi tek sayiyla yemeni onerrim
cift sayiyla yenince kilo yapiyomus
bu bilgiyide burdan ogrenmistim
Sabah 11:00 kahve sekersiz
3 litre su
U UcanSupurge
Birkahve tiryasiki de burdaben normalde de çok severim ama diyette sık sık içiyorum iştah kapatsın ya da ağzım boş kalmasın istediğim zaman kalorisiz şeyler daha mantıklı oluyor
Dönem dönem olıyor , regl de tavan oluyor . Ama diyetı cok sıkı yapıosan ondan da oluyı, oyuzden bence cuma ödülü koy bence kendine ki , süreç uzun oldugundan bıkıp saldırma yemeklereKızlar sizde regl olduğunuzda maymun iştahlı oluyor musunuz ?dünyaları yiyesim var dünyaları ?aklımda hep yemek.Normslde iftarda çorba içtikten sonra şişerdim yemeği zor yerdim.Dün kedi gibi mutfakta döndüm durdum yeminli olduğum için yiyemiyorum da ama doymuyorum da .1 portakal yedim kesmedi sonra 5-6 fındık yedim.dur Leylak dedim yedikçe yiyeceksin 3 günlük orucu yük etme bir de zaten borçlar varşimdi de öyleyim hiç acıkmayan ben bir saattir nefis yemek tariflerinde dolaşıyorum yemeeeekkkkk
Bende de basen sorunu var , ilk ordan kilo alıyorum... Ve de popo....Günaydın canlarYarın ara tartı günümüz bugünü olabildiğince hafif geçirmeye çalışalım.
dün basen hareketleri yaptım. Sabah kalktım bacaklar ağrıyor. Bi mutlu oldumkaslarım çalışmış diye. Her gün yapıp şu basenlerimi eriteceğim. Üst vücudum normal ama aşağı basenlerim çok kötü. Bi ara size fotoğraf atayım. After/before yapayım.
Çetele tuttum 1 ay boyunca her gün yapacağım bu hareketleri. Bakalım öncesi ve sonrası nasıl olacak
Canım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum çocuk hala anneye ihtiyaç duyuyorsa karanlık yalnız bir odada uyanmak onu incitşyor ve korkutuyorsa onun hazır olduğu an beklenmeli .Bu konuda çok güvendiğim pedogog Adem Güneşin fikirlerini beninsedim çünkü benim bakış açıma uygun ve vicdanıma da uygun geldi.Oğlumu 3 yaşında ayırdım ama hiç sıkıntı çıkarmadı çünkü anneye doydu artık.karsnlıkta tek başına lavaboya da gitti uykusu geldiğinde odasına da gitti ve benimsedi. Asker arkadaşı mevzusuna gelinceYa sorma, o yatak odasında diyw ne sacımı tarayabılıorum o uyurken , ne kıyafet degıstırebılıyorun, dus alcagımda fln onceden salona cıkarıyorım kıyafetleri ,yasak bolge :)) sese duyarlıgu nedenıyle işte. İkilemdeyim, vicdan azabı da duyuyo gıbıyım ama denicem, asker arkadası annesi babası olsun istemez benceokudum batçya,aklı pek ermezken ayıranlar kolay atlatmış süreci sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?