Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Niye yemin falan ediyorsun böyle işlere girişiyorsun can boğazdan gelir ye gitsin 3 gün oruc tutarsın işte
Sen benim yerime ye bende yiyecem canım söz
Yeminli günlerin davet gününe denk gelmesi ne iyi oldu
Aynen neler yapmışlar neler magnolia yapmışlar bı de
Bugün menüde şehriye çorbası var içmeyecegim yerine 4 YK sebzeli bulgur pilavı yiyebilirim sanırım değil mi?
Yiyebilirsin bence

Sabah 11:00 kahve sekersiz
Oglen 12:30 1 rafadan yumurta ,1 dilim peynir,yarim domates,5 zeytin,bes aci biber

ara 16:30 3 yk tavuk sote 1 dilim ekmek

aksam 18:30 4 hurma (tatli kirizim tavan yapti bugun)

3 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım sen şu diyet işini biliyorsun

bendede 1 hafta oncesi asiri istahim aciliyo
bi tatli bi tuzlu canim istiyo
ama regl olunca geciyo pek canim istemiyo 1hafta oncesi kadar
Oglen 12:30 1 rafadan yumurta ,1 dilim peynir,yarim domates,5 zeytin,bes aci biber

3 litre su
U UcanSupurge
cok hafif olmus
ama hurmyi tek sayiyla yemeni onerrim
cift sayiyla yenince kilo yapiyomus
bu bilgiyide burdan ogrenmistim

Ya sorma, o yatak odasında diyw ne sacımı tarayabılıorum o uyurken , ne kıyafet degıstırebılıyorun, dus alcagımda fln onceden salona cıkarıyorım kıyafetleri ,yasak bolge :)) sese duyarlıgu nedenıyle işte. İkilemdeyim, vicdan azabı da duyuyo gıbıyım ama denicem, asker arkadası annesi babası olsun istemez bence okudum batçya,aklı pek ermezken ayıranlar kolay atlatmış süreci sanki

Demi , bagımlılık duygusu olusmasın, birey olsun ve özgüvenli olsun inş kuzucuklar

Allah saglıklı evlat nasip etsın sana da hayırkı zamanda ,ya ben tanısma sürecınu atladım mı senin , bekarmıydın

Sen soledıgınden beri bu konu bende stres:)))
Bir yiyişte mi tek olcak,gün sonunda mı

Bukadarcık mı anam siz aç gezuonus, ben baya tok gezıyon ondan veremıom ben ya

3 litre su
U UcanSupurge

Dönem dönem olıyor , regl de tavan oluyor . Ama diyetı cok sıkı yapıosan ondan da oluyı, oyuzden bence cuma ödülü koy bence kendine ki , süreç uzun oldugundan bıkıp saldırma yemeklere

Bende de basen sorunu var , ilk ordan kilo alıyorum... Ve de popo....

Canım ben bu konuda biraz farklı düşünüyorum çocuk hala anneye ihtiyaç duyuyorsa karanlık yalnız bir odada uyanmak onu incitşyor ve korkutuyorsa onun hazır olduğu an beklenmeli .Bu konuda çok güvendiğim pedogog Adem Güneşin fikirlerini beninsedim çünkü benim bakış açıma uygun ve vicdanıma da uygun geldi.Oğlumu 3 yaşında ayırdım ama hiç sıkıntı çıkarmadı çünkü anneye doydu artık.karsnlıkta tek başına lavaboya da gitti uykusu geldiğinde odasına da gitti ve benimsedi. Asker arkadaşı mevzusuna gelince çocuğun mahremiyetinize elbette uzak olması lazım ama bunun için de önlemler alınabilir farklı odalar gibi.Tabiki bu benim fikrim Anadolu pedogojisi taraftarıyım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…