Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu kadar acımasız olma kaptan Bir haftada tek kaçamak olsundu bu kadar da
O gün de cuma olsundu cuma buranın mübarek günü çok abartılmadıkça cuma kaçamağına ses yok
Ah ah dondurma
iftara kadar fevkaladenin fevki iftar sonrası hele o saatte çok fazla bu işin sırrı aç uyumak biliyorsun
Sahur yapmıyorsun dünkü menün güzel de önceki gün iki lahmacun, puding nedir? İnşallah lahmacunlar fındık lahmacundur
Ya bunu düşün dondurmadan uzak dur zipor cezası gelecek yoksa
Aman Allahım az az her şeyi götürmüşsün son vuruşu da magnolia ile yapmışsın
Kız maşallah yeminine sadık tatlı yok sen niye yemin etmedin ki Ucmelekannesi
cuma günü tek kaçamak sonrası linç
Günaydın kızlar ben yine sabit sürekli 76,2 görmekten sıkıldım.
Allah Allah hele bi detoks suyu,çayı bir şey et niye bu kadar direnç gösteriyor vücudun

Kız maşallah yeminine sadık tatlı yok sen niye yemin etmedin ki Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Aynen benim yeminim olmasa tatlı da ekmekte yerdim kesin nefis gözüküyordu hepsi şükür hasarsız atlattım ben bı kaç kez daha 3 güne yemin ederim sonrasında haftalık yapmak daha iyi sanki cumartesi pazar serbest günüm olur abarmadan

Onu cuma - Cumartesi kaçamak günü yap şenlik değil please

Aaa süper ya kendi istemesikolay olmus canım sizinne gusel, eee kardes geloyo artık bi zahmet ona yer açsın

Ya ben de öyle düşünuyordum ama , eşim öksürüyor mesela bebe uyanıyor ben niye öksürdün diye kuzıyorum , atıyorum telefon ekran ışıgı biraz cok oluyor bızınkı uyanıyor ona catıyorum fln,biraz mecbur kaldım gibi, salonda yattı bikaç hafta biz rahat edelim diye, orda da kanepede heeyerı agrıdı ona da uzuldum fln , erkene aldık galıba biz bklm deneyelim gorelim

Gunaydin kizlar, bugun sahurdan sonra regl oldum feci agrim var, sahur yapmistim sonrasinda birsey yemedim hala tokum ama aksama dogru tartilir miyim bilmiyorum ? Su falan icebilirm hos icmesem bile feci arti cikacagima eminim
Regl bitince hafiflersın canım cumaya biter mi

Masallah ne guzel afiyet olsun
Sağol canim
Aman Allahım az az her şeyi götürmüşsün son vuruşu da magnolia ile yapmışsın
Pişmanım hakim bey
Kız maşallah yeminine sadık tatlı yok sen niye yemin etmedin ki Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Canım üç günlük ten sonra 1 gün ara vermiştim. Bı üç gün daha ederim yemin sanki
Gunaydin kizlar, bugun sahurdan sonra regl oldum feci agrim var, sahur yapmistim sonrasinda birsey yemedim hala tokum ama aksama dogru tartilir miyim bilmiyorum ? Su falan icebilirm hos icmesem bile feci arti cikacagima eminim
Oy geçmiş olsun canim

Aaa süper ya kendi istemesikolay olmus canım sizinne gusel, eee kardes geloyo artık bi zahmet ona yer açsın
Tabi canım aynı odadaydık ama hiç yanımızda yatırmadık kendi beşiğinde yattı istesek de yanımızda yatıramayız çok deli yatıyor ağzına tekme , tokat giriyor uyurken
Korkutma beni

Tabi canım aynı odadaydık ama hiç yanımızda yatırmadık kendi beşiğinde yattı istesek de yanımızda yatıramayız çok deli yatıyor ağzına tekme , tokat giriyor uyurken

Korkutma beni
Yerim onu ya benim yataktan düşcek korkum var, şuara heryere saldırıyo ,yujseklık algısı da daha yok, yataktan ucuruma emekler uyansaAllah korusun tum kotuluklerde. Gorunur gorunmes kazakardan meleklerımızu

Yerim onu ya benim yataktan düşcek korkum var, şuara heryere saldırıyo ,yujseklık algısı da daha yok, yataktan ucuruma emekler uyansaAllah korusun tum kotuluklerde. Gorunur gorunmes kazakardan meleklerımızu
Allah korusun aman vala ben benim oğlandan sonra korkuyorum düşmelerden bizim yatağa hiç almıyorum artık

Allah korusun aman vala ben benim oğlandan sonra korkuyorum düşmelerden bizim yatağa hiç almıyorum artık
Sorma canım bir musibet insana daha cok dıkkat ettırıyor , bizde de bilek incinmesı sonrası hassasıyetım daha da wrttı. Guvenlık onlemleri aldın mı eve, ben daha onları ayarlıcam bklm, priz cekmece vs

Sorma canım bir musibet insana daha cok dıkkat ettırıyor , bizde de bilek incinmesı sonrası hassasıyetım daha da wrttı. Guvenlık onlemleri aldın mı eve, ben daha onları ayarlıcam bklm, priz cekmece vs
Priz için aldık kapı için stoper alacaz bı alamadık çekmece sadece yatak odası ve mutfakta var gerek görmedim mutfağa geldiğinde cekmecelere oklava geçiriyorum açmıyor zaten gün içinde uyanıkken hep tetikteyiz vala ya hep hop oturup hop kalkıyoruz kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…