- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.761
toplanacaksın.o diyetisyenin saçını başını yolmak istiyorum şuan büşraaaaaaaaaa
büşracım bende yakın zamanda sağlam bir mesaj paketi yapmayı planlıyordum. eğer alabilirsem bu konuda yardımcı olabilirim
param yokta ondan alabilirsem dedim
biri saç baş mı dedibenim canım çok sıkılıyor şu aralar bende geliyimmi
TARİH 03.OCAK.2013
58.7 KG - 38 BEDEN
bel 70.5
göbek 89 (göbükün en şişko bölümünden, yanlarımı da katarak hesapladım)
kalça 100.3 (popişin en tombik yerinden)
basen 95.5 (popişin tam altından)
sağ üst bacak 59 (iç bacağın en kalın yerinden)
sol üst bacak 58.5
sağ kol 31
sol kol 30
TARİH 03.ŞUBAT.2013
56.8 KG - 38-36 BEDEN
bel 67
göbek 84.7
kalça 95
basen 91
sağ üst bacak 56.4
sol üst bacak 55.9
sağ kol 28.8
sol kol 29
bugün 36 bedenle çekilmiş fotoğraflarım:
Eki Görüntüle 623808 Eki Görüntüle 623809
gördüğünüz gibi kızlar güzel olmadı ama en azından oldu. o pantolona girdim sonunda. üstümdeki de s beden yeni kazağım. etiketi de çıkmış.
yorumlarınızı bekliyorum anacııııııım
canım regl durumunu falanda katıyorum :) kaldıki uzun vadede dikkat etmedikçe biriktiği oldu. ama ben önlem aldımöyle yani. şu an 45,4 kiloyum son 2,5 haftadır :)
çoooook süper birşey o aynada bakmakben hala daha takılırım her yerde...
Buseciiiiiiiiiiiiiiim tebrikler
gel yol yavrum yaa bıraksammı acaba diyetisyeni diyporumda dur bakayım şu hafta tam uyucam verdiği listeye birde üstüne sporumu yapıcam regl de bitmiş olucak eğer işe yaramazsa bırakıcam yine kendi bildiğim yola dönücem dukana başlarım belkide :) benim ne yapıp edip şubat sonunda 65 i görmem lazım
çok iyi olur canım yaabirileriyle konuşmam mesajlaşmam ve beni sıkıya alması gerekiyor bir kaç hafta bu şekilde gidersem devamında çok çok iyi sonuçlar gelicek 3 hafta dayanmalıyım 3 hafta sonra bünyem herşeye alışır benim hatta biraz kilo verdiğimi görsem 1.2. haftadan sonra bile çoktan kabullenmiş olurum yani.
son 2 hafta sabredin kızlar olmazsa birlikte yolarız saçlarını başlarını
harikasııın
teşekkür ederim ececiiim.
ay ece benim de kontorüm yok kız. ben zaten kont de pek almam. bedava azıcık dk konuşmam var o bana yetiyor. sevgili falan da olmayınca.
tamam büşracım dediğin gibi yap. olmadı bırak. parana yazık. ama niyeyse ben şu meyveden şüpheleniyorum hala :26: onu da bi sor, test falan varsa meyve hakkında bi yaptır yaa ne bileyim şaşırdım kaldım bbendeeeeeee :44:
senin diyete falan değil cidden spora ihtiyacın varmış yavrucnım yaa.. iyiki spora başlamışsın senölçüler nasıl azalmış nasıl sıkılaşmadır bu böyleeee.... allah esirgesin kem gözlerden yavrum çok tatlı olmuşsun
bilemedimki.. geçen hafta iyi kilo verdim hadi dedim bu haftada veririm ama bu haftada regl vurdu o yüzden bu hafta tam uyup haftaya sonuçları görücem eğer memnun kalmazsam bırakıcam yani. ve ya yeni bir diyetisyen araştırıcam ki onada bütçem yetmez yani yada dukana başlıycam
çok teşekkür ederim büşracım.ben spor yapıyordum ama yürüyüş yapmıyordum. fitness tarzı yapıyordum. ne büyük eksiklikmiiş :26: artık hep yürüyorum. ve devam edicem. gün gelecek bu 36 beden pantalon cuk oturacak böyle, bol olacak, güzel olacak. hepimize nasip etsin allahım. evet 1.9 kg verdim ve sıkılaşmaya bak. çok iyi bence de. çok şaşırdım
tamam ama dukan sana hiç uygun değil. sen lapa, ayran detoksu falan yapmalısın dukandan önceki biraz moralin gelsin. çünkü dukanda bir duraklarsan, meyve de yok tabii, eyvahlar olsun o zaman. bu psikolojinle 50 kere bozarsın büşra. sonra verdiklerini de geri alırsın metabolizmanı değiştirdiğin için.aman dikkat. her halukarda burdayız, yardımcı olucaz sana bunu bil. moralini de bozma. sımsıkısın. bak ben ugrasıyorum sıkılaşmak için. senin öyle bir çaban da yok. maşallah benim fıstığıma
inşallah canım benim inşallah :) valla sana maşallah kuzum :)allah devamı daim etsin sen kilonu verip iyice sıkılaşırsan 34 beden bile olursun bu gidişle ki öyle sanırım yani.. dukanı yapmaya başlarsam yaparım biliyorumda ama işte sıkıntı şu meyveyi seviyorum.
ben hangi formda iyi hissediyorsam o formda kalacağım büşra. şu 36 ya da girdim ya artık derdim tasam kalmadı. tek isteğim giydiğim yakışsın, üzerinde güzelce taşıyayım. 36 beden bana böyle güzel olsun istiyorum. dar olmasın. hakkını vereyim. zaten sporla dediğin gibi sıkılaşıyorum. 3 kg versem sporda yapsam bu 36 bana bahsettiğim gibi güzel olur gibi geliyor ama bilmiyorum yine de. görücez zamanla.
ağlayıp durma vururum ağzına büşrabenim de canım deli gibi meyve istiyor 2 gündür zaten. burdan emineye çığırıyorum. 14 şubatta dukan yapalı 1 ay olacak. tam da sevgililer günü. bakacağım geçmişe ne kadar kilo verdiğime eğer 3,5 kg mı geçememişsem bırakacağım dukanı büşracım, değmez bu meyvesizliğe vs.
ben yatıyorum kuzum. uyku da çoook önemli kilo vermek için. bugün iyi olmadı o açıdan. hadi sen de uyu. yarın devam ederiz. ben sana destek olucam. bağarıp çağarcam. hele bi kaçamak lafı falan duyayım sen o zaman gör.ama sonra darılmaca gücenmece yok. madem koçluk edeceğiz sana sen de bize alınmayacaksın.
öpüyorum seniii. taş gibi sıkı hatunum benim. o güzel yüzün gülsün bakim.
iyi geceleeer
TARİH 03.OCAK.2013
58.7 KG - 38 BEDEN
bel 70.5
sol üst bacak 58.5
sağ kol 31
sol kol 30
TARİH 03.ŞUBAT.2013
56.8 KG - 38-36 BEDEN
bel 67
göbek 84.7
kalça 95
basen 91
sağ üst bacak 56.4
sol üst bacak 55.9
sağ kol 28.8
sol kol 29
gördüğünüz gibi kızlar güzel olmadı ama en azından oldu. o pantolona girdim sonunda. üstümdeki de s beden yeni kazağım. etiketi de çıkmış.
kız o benim eski topigim ordakiler hep ordalar bizim topik sesiz gelince kinse olmayınca hep ordayımkızlaar fadime yine gelmiş ama bu topic te yazıyor hep
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...r-birlikte-zayifliyor-15027.html#post28635436
acaba cuma günkü yanlış anlaşılmadan sonra kendini izinli mi sanıyor yaaaaaa :26: onu hallettik oysa kiiiiiii
valla oturdum ağlıyorum kuzumda mesajını görünce gülümsedim :)teşekkür ederim canımcım :) bencede şöyle 3 4 kilo verirsen sporlada sıkılaşıp çok çok güzel girersin o pantolona :) ve artık telefondan ordan burdan erişicem buraya mutlaka. sende bana koçluk et bağır çağır ez böyle resmen kaçamaklarda v.s. herşeyi yap yani.. asla darılmıycam
Ayy buse tek kelimeyle harikasın.Spor bir insana ancak bu kadar hızlı yarar dı yani.Azmin sonu işte bu.Devamında da sana bol şans dilerim çünkü motivasyonun yeterince var.Her zaman dediğim gibi darısı da benim başıma:)))))))))))))))))
Günaydınnn güzel takımımmm.
Doğum günleri,alışveriş ev işleri derken toparlandım geldim.
Nasılsınız bakalım bu haftanın ilk gününde...
İnşallah sizde sendrom yaşayanlardan değilsinizdir:26:Gerek yok ki zaten yaw.Hadi hadi herkes bi silkelensin gün başlayalı çok oldu...
kız o benim eski topigim ordakiler hep ordalar bizim topik sesiz gelince kinse olmayınca hep ordayım
Günaydın kızlar.
Yeni bir haftaya merhaba,
bu hafta daha bi güzel olacak inşallah.
Bu hafta ip atlamaya başlayacam.
Ne kadar farkedecek bakılım.
Sabh 1 adet zeytinli açma
2 bardak çay
geç kaldım evden bişi getiremedim bu sabah...
Buseeeee sen erimissin kiz daha ne kadar vericen anacim bence en fazla 3 kili daha ver yeter o da 36 azcik bol gelsin yeter ama yakismis hem pantolon hem de bluzTARİH 03.OCAK.2013
58.7 KG - 38 BEDEN
bel 70.5
sol üst bacak 58.5
sağ kol 31
sol kol 30
TARİH 03.ŞUBAT.2013
56.8 KG - 38-36 BEDEN
bel 67
göbek 84.7
kalça 95
basen 91
sağ üst bacak 56.4
sol üst bacak 55.9
sağ kol 28.8
sol kol 29
hadi kolay gelsin ben daha yeni kahvalti yaptim aslinda benim de cikmam lazim ama toparlanamiyorum yaaa hadi ben de hemen harekete geciyorumkuzularııım ben spora gidiyorumsonra da dışarıda işlerim var. telefonda kontör bitik, telden de giremeyeceğim. beni özleyin anacım.
gayette güzel olmuş :) ayy insan çok heyecanlanıyor yahu..gördüğünüz gibi kızlar güzel olmadı ama en azından oldu. o pantolona girdim sonunda. üstümdeki de s beden yeni kazağım. etiketi de çıkmış.
tamam canım bende dakikada var :) çok yakında yeni kampanya yapacamçok iyi olur canım yaabirileriyle konuşmam mesajlaşmam ve beni sıkıya alması gerekiyor bir kaç hafta bu şekilde gidersem devamında çok çok iyi sonuçlar gelicek 3 hafta dayanmalıyım 3 hafta sonra bünyem herşeye alışır benim hatta biraz kilo verdiğimi görsem 1.2. haftadan sonra bile çoktan kabullenmiş olurum yani.
hayatım sevgili olmasada been rahat edememay ece benim de kontorüm yok kız. ben zaten kont de pek almam. bedava azıcık dk konuşmam var o bana yetiyor. sevgili falan da olmayınca.
Yayaya şaşaşa işlerimi yokluğumda karıştıranlar çok yaşaaaaa
Kıymetim onlar sayesinde anlaşılmış ne harika değil mi
Sürekli boş oturduğumu düşünüyorlardı önceden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?