Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zeytinli açma cıssss....

canım hiç yemek yok bu menüde :/ ne diyeti yapıyordun sen :26:
çikolata bağımlılığı bende hala var.. regl oldum olacam durumundayım. dün girdiğim krizle 2 tane yidim

çikolata bağımlılığı bende hala var.. regl oldum olacam durumundayım. dün girdiğim krizle 2 tane yidim

uzun zamandır diyet miyet yapmıyodum valla.... şimdi bir detoks gibi atlatayım bu haftayı salata elma yumurta vs hafif... haftaya sebze yemeklerimide eklerim dedim.... önce işkembe bir kendine gelsin.... bu haftasonu 68 küsurları gördüm gene gerçi malum günlerin etkiside var da.... neyse.... bu hafta detoks hafta.... ama aç kalarak değil seb mebze peynir meynir öyle yemeksiz....

çukulata istedikçe elma yicem ben nasıl fikir :)))

günaydın canımcım :) gerçi ben kalkana kadar öğlen oldu ama neyse

helal diyorum sana yavrum :) ben daha yeni kalktım benim mübareği sabah yolcu ettim saat 8 de sonra uyuya kalmışım oda kıyıp uyandırmamış hiç şimdi ilk olarak 1 meyve yedim mandalina sonrada sporumu yapıcakken bi kk ya uğrayayım dedim :) bu gün alt kayttakilerin annesi gile gittğini gördüm bi 10 gün gelmezler bende o sırada 1. leveli tamamlarım die düşündüm o paylaştığım mekik videosuyla leslie 500 adım ve bacak videosunuda yapıcam o yüzden baana müsade öğlen yemeği saatim gelicek saat 2 de ona uygun olarak devam edicem artık :) hadi bb :* bu arada akşama annem dönüyor bursadan bugün evin altını üstüne getirip birde güzel temizlik yaparım sonra duştu saç baştı derken belki uğrmaya bilirim ama telefondan falan takipte olucam kk ya girip yidiklerimi yazarım akşamada gelir burda rahat rahat otururum :) hadi kaçtım ben bbb

Kız:)O kadar karışık mı yazmışım
Ben doğum iznindeydim 10 aydır.İşe daha yeni döndüm.Burda işler o kadar karışmış kiSenin yaptığında iş mi diyenler ...Offff ya ne kadar karışık buralar anlamadık bişey seni bekledik diyorlar.10 ayyyy 10................10 ay iş bekletmişlerKıymetim anlaşılmış ta çok mutlu oldum

Menümü de hiç yazmadım bugün....
Sabah: kaçarlı ekmeğimi yedim...
Ara:Sunta bisküvilerden..
Öğle yemeği koca bi tabak salata(Ama şu an acıktım biraz erken oldu)
Peşine yine sunta yedim....

jillian yaptım geldim :) artık daha kolay geliyor BUSE demekki ben ilk başladığımda alta ses gitmesin diye kendimi kasmışım tee o zamanlar ondan sıkıntı vermiş bana bugün gayet rahat relax modda yaptım hopladım zıpladım :) gayette güzel geçti ben kol çalıştırmıyordum evde dambıl var ama ben pek kullanmazdım yine jillian için aldıydımdı :) :) salona gidince çalışırdım kol birde idmanlarda ama bu akdar acımamıştı uzun zaman ara verdim diye heralde kollarım acıdı iyi iyi onlar acısın ben onlara acımıycam iştee :) incelicek. benimde kollarım kalın vücut tipim dümdüz benim bi bel boşluğu var o kadarcık :) aslında zayıflarsam iyi olcakta omuzlar oldukça geniş kollarda kalın olunca hoş durmuyor kolarımıda inceltmem lazım :) şimdi tost yapıp yiycem beyaz peynirli salamlı :) hadi bana müsadee :) yanındada yoğurt tüketicem yağ yakmak için :)

Son düzenleyen: Moderatör:
çukulata istedikçe elma yicem ben nasıl fikir :)))
canım söz geçirebiliyorsan kendine süper fikir tabi ki :) ben geçiremiyorum

canım azcık ışık yanmıştı da yine de eksik kalmıştı şimdik oldu

Ben burdayım.Açıııımmmmmmmmmmmmmmmmm
Bugün çok aç kaldım sanki yahu midoşuum kazındı kazındı pes etti
Yoğurtla kendimi idare etmeye çalıştım.Eve gidince güğzel bir tavuk yapıcam.Salatayla ve cacıkla mmmmmmmmm
Resmen öğlen salatası beni kesmedi

kız okuyunca benimde canım çekti iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…