- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.781
Günaydın kızlar.
Yeni bir haftaya merhaba,
bu hafta daha bi güzel olacak inşallah.
Bu hafta ip atlamaya başlayacam.
Ne kadar farkedecek bakılım.
Sabh 1 adet zeytinli açma
2 bardak çay
geç kaldım evden bişi getiremedim bu sabah...
merhabalar,
öğle molasını fırsat biilerek yaziim bari
bu günkü menüm;
sabah dünden hazırladığım marul salatası yağ tuz yok domates salatalıkta var içinde
ara
1 elma
öğlen
2 haşlama yumurta
1 kase yoğurt
1 armut
ara
1 elma
akşam
1 elma veya salatalık
nescafe yaptım ama yarısını içtim yarısını içmedim....
çukulataaa krizlerim var ammaa pes etmek yok....resmen bağımlı olmuşum aranıp duruyom....
akşama yarım saat bisiklet ve 30 mekik yapılacak....
şimdilik bu kadar....
canım hiç yemek yok bu menüde :/ ne diyeti yapıyordun sen :26:
çikolata bağımlılığı bende hala var.. regl oldum olacam durumundayım. dün girdiğim krizle 2 tane yidim
canım hiç yemek yok bu menüde :/ ne diyeti yapıyordun sen :26:
çikolata bağımlılığı bende hala var.. regl oldum olacam durumundayım. dün girdiğim krizle 2 tane yidim
Günaydınnn güzel takımımmm.
Doğum günleri,alışveriş ev işleri derken toparlandım geldim.
Nasılsınız bakalım bu haftanın ilk gününde...
İnşallah sizde sendrom yaşayanlardan değilsinizdir:26:Gerek yok ki zaten yaw.Hadi hadi herkes bi silkelensin gün başlayalı çok oldu...
Günaydın kuzularım 1.9 kg verdim ve sporla nasıl inceldim gördünüz. ben de gördümherkes spora yüklensin lütfen.
tam sopalıksın ya. ağlayacak ne var büşüm kıyamam yaabak sen sporu hafiflet, kas yapıyorsun zaten sımsıkısın. belki de o yüzden sen kilo vermemiş gözüküyorsun. kaslar şişiyor yani bilmiyorum. bunu bi araştır kuzum :26:ben de çünkü tartıda eksi de çıkamıyorum. belki de spordan dolayı. ama umrumda değil çünkü vücudum gevsek. senin gibi değilim. azarlamalarım ve ben buradayız o vakit. HEMEN GELİNCE MENÜNÜ YAZ!
gayette güzel olmuş :) ayy insan çok heyecanlanıyor yahu..
tamam canım bende dakikada var :) çok yakında yeni kampanya yapacamdk. sms net üçü bir arada..
hayatım sevgili olmasada been rahat edememille birileriyle iletişim kuracam senide arayabilirim
kısaca anlamadımdesem döver misin beni
canım söz geçirebiliyorsan kendine süper fikir tabi ki :) ben geçiremiyorumçukulata istedikçe elma yicem ben nasıl fikir :)))
Kız:)O kadar karışık mı yazmışım
Ben doğum iznindeydim 10 aydır.İşe daha yeni döndüm.Burda işler o kadar karışmış kiSenin yaptığında iş mi diyenler ...Offff ya ne kadar karışık buralar anlamadık bişey seni bekledik diyorlar.10 ayyyy 10................10 ay iş bekletmişler Kıymetim anlaşılmış ta çok mutlu oldum
Ben burdayım.Açıııımmmmmmmmmmmmmmmmm
Bugün çok aç kaldım sanki yahu midoşuum kazındı kazındı pes etti
Yoğurtla kendimi idare etmeye çalıştım.Eve gidince güğzel bir tavuk yapıcam.Salatayla ve cacıkla mmmmmmmmm
Resmen öğlen salatası beni kesmedi
canım söz geçirebiliyorsan kendine süper fikir tabi ki :) ben geçiremiyorum
yok daha bende geçiremiyorum sadece zorluyorum kendimi....
kız okuyunca benimde canım çekti iyi mi
papatyalarım nasıl :) çok severim papatyayı :)
Ayyyyyy çiçek bahçesine döndü buralarheeer yeri papatya resmi yaptım. içim açıldı vallahi.. bunlarda benden size :)
Eki Görüntüle 624367 Eki Görüntüle 624368
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?