- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.801
Bize gelllllllllllllllll beraber yiyeliiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Ayyyyyy çiçek bahçesine döndü buralarÇok naziksin.
papatyalarım nasıl :) çok severim papatyayı :)
KızlaaaaaarPazar lapamı yapamadım ben misafirler falan vardı bütün gü dışardaydık gitti ama cumartesi yaptım
Bugün menüm:
Sabah:1 kase vitalis
Öğle:1 kase domates çorbası yarım dilim kepek ekmeği
Ara:1 muz 1 bardak çay
Akşam:4 kaşık barbunya 2 köfte 1 dilim kepek ekmeği
45 dk spor
kısacık yazmışın az gibi geldi bana :) doyduysan sorun yok
Öyle az ama canm hiçbişey yemek istemedi canım yaa doydum valla şimdide yeşilçayımı içiyorumm:)
Nasılsın ececımm?
daha yarım sa önce eve girdim.yorgunluktan bittiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm açlıktan susuzluktan da helak oldum ayrıca. bugün diyetim açısından hiç iyi geçmedi :26: tabiki kaçamak falan yapmadım da aç kaldım yani.
hemen geçmişi okuyayım bakim. kaynatmışsınız anlaşılan.
ayy avatarına bayıldım kuzum :)bende çok severim papatyayı :)
selam kızlar ne var ne yok bakalım :)evi temizliyorum sabahtan beri her yanım çamaşır suyu kokuyor yaa hiçte sevmem ama organik temizleyici kalmamışltı evde bende gidip aldım marketten mecburen neysem şu ana kadarki menümü yazayım dedim :)
sabah:
1 mandalina
spor:
27 dk leslie
öğlen:
hindi salamı
2 dilim kepek ekmeği
30 gr. beyaz peynir ile hazırlanmış tost
150 gr. yoğurt
ara:
100 gr. yoğurt
200 gr. portakal
10 adet lahana sarma
2 adet yer elması
akşama da
el yapımı domates çorbası
150 gr. yoğurt
közlenmiş kırmızı biber
Buseeeee sen erimissin kiz daha ne kadar vericen anacim bence en fazla 3 kili daha ver yeter o da 36 azcik bol gelsin yeter ama yakismis hem pantolon hem de bluzgule gule giy fistikciiiim
hadi kolay gelsin ben daha yeni kahvalti yaptim aslinda benim de cikmam lazim ama toparlanamiyorum yaaa hadi ben de hemen harekete geciyorum
ay askolsun Buse kasitli insan Ozletir mi kendini sen olmayinca yoklugun hemen hissedilio emin ol biz seni zaten her daim ozluyoruz.Neyse ben de hazirlanayim da cikayim
merhabalar,
öğle molasını fırsat biilerek yaziim bari
bu günkü menüm;
sabah dünden hazırladığım marul salatası yağ tuz yok domates salatalıkta var içinde
ara
1 elma
öğlen
2 haşlama yumurta
1 kase yoğurt
1 armut
ara
1 elma
akşam
1 elma veya salatalık
nescafe yaptım ama yarısını içtim yarısını içmedim....
çukulataaa krizlerim var ammaa pes etmek yok....resmen bağımlı olmuşum aranıp duruyom....
akşama yarım saat bisiklet ve 30 mekik yapılacak....
şimdilik bu kadar....
ayy busee açıp açıp fotoya bakıyorum
uzun zamandır diyet miyet yapmıyodum valla.... şimdi bir detoks gibi atlatayım bu haftayı salata elma yumurta vs hafif... haftaya sebze yemeklerimide eklerim dedim.... önce işkembe bir kendine gelsin.... bu haftasonu 68 küsurları gördüm gene gerçi malum günlerin etkiside var da.... neyse.... bu hafta detoks hafta.... ama aç kalarak değil seb mebze peynir meynir öyle yemeksiz....
çukulata istedikçe elma yicem ben nasıl fikir :)))
helal diyorum sana yavrum :)ben daha yeni kalktım benim mübareği sabah yolcu ettim saat 8 de sonra uyuya kalmışım oda kıyıp uyandırmamış hiç şimdi ilk olarak 1 meyve yedim mandalina sonrada sporumu yapıcakken bi kk ya uğrayayım dedim :) bu gün alt kayttakilerin annesi gile gittğini gördüm bi 10 gün gelmezler bende o sırada 1. leveli tamamlarım die düşündüm o paylaştığım mekik videosuyla leslie 500 adım ve bacak videosunuda yapıcam o yüzden baana müsade öğlen yemeği saatim gelicek saat 2 de ona uygun olarak devam edicem artık :) hadi bb :* bu arada akşama annem dönüyor bursadan bugün evin altını üstüne getirip birde güzel temizlik yaparım sonra duştu saç baştı derken belki uğrmaya bilirim ama telefondan falan takipte olucam kk ya girip yidiklerimi yazarım akşamada gelir burda rahat rahat otururum :) hadi kaçtım ben bbb
Menümü de hiç yazmadım bugün....
Sabah: kaçarlı ekmeğimi yedim...
Ara:Sunta bisküvilerden..
Öğle yemeği koca bi tabak salata(Ama şu an acıktım biraz erken oldu)
Peşine yine sunta yedim....
jillian yaptım geldim :) artık daha kolay geliyor BUSE demekki ben ilk başladığımda alta ses gitmesin diye kendimi kasmışım tee o zamanlar ondan sıkıntı vermiş bana bugün gayet rahat relax modda yaptım hopladım zıpladım :) gayette güzel geçtiben kol çalıştırmıyordum evde dambıl var ama ben pek kullanmazdım yine jillian için aldıydımdı :) :) salona gidince çalışırdım kol birde idmanlarda ama bu akdar acımamıştı uzun zaman ara verdim diye heralde kollarım acıdı iyi iyi onlar acısın ben onlara acımıycam iştee :) incelicek. benimde kollarım kalın vücut tipim dümdüz benim bi bel boşluğu var o kadarcık :) aslında zayıflarsam iyi olcakta omuzlar oldukça geniş kollarda kalın olunca hoş durmuyor kolarımıda inceltmem lazım :) şimdi tost yapıp yiycem beyaz peynirli salamlı :) hadi bana müsadee :) yanındada yoğurt tüketicem yağ yakmak için :)
Ben burdayım.Açıııımmmmmmmmmmmmmmmmm
Bugün çok aç kaldım sanki yahu midoşuum kazındı kazındı pes etti
Yoğurtla kendimi idare etmeye çalıştım.Eve gidince güğzel bir tavuk yapıcam.Salatayla ve cacıkla mmmmmmmmm
Resmen öğlen salatası beni kesmedi
papatyalarım nasıl :) çok severim papatyayı :)
Hepinize iyi akşamlar kızlar...Sabah görüşmek üzere.Şimdi eve gidicem akşam mesaisi başlayacak...Eve git..bebişi al...yemek yap...bebişi doyur....oynat....yatır....kaldır...bi daha yatır....sofra kur kaldır çay yap topla dağılanları topla yerleştir................................................vs vs..
Anlatırken yoruldum:):44:
Sizleri kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar ne var ne yok bakalım :)evi temizliyorum sabahtan beri her yanım çamaşır suyu kokuyor yaa hiçte sevmem ama organik temizleyici kalmamışltı evde bende gidip aldım marketten mecburen neysem şu ana kadarki menümü yazayım dedim :)
sabah:
1 mandalina
spor:
27 dk leslie
öğlen:
hindi salamı
2 dilim kepek ekmeği
30 gr. beyaz peynir ile hazırlanmış tost
150 gr. yoğurt
ara:
100 gr. yoğurt
200 gr. portakal
10 adet lahana sarma
2 adet yer elması
akşama da
el yapımı domates çorbası
150 gr. yoğurt
közlenmiş kırmızı biber
KızlaaaaaarPazar lapamı yapamadım ben misafirler falan vardı bütün gü dışardaydık gitti ama cumartesi yaptım
Bugün menüm:
Sabah:1 kase vitalis
Öğle:1 kase domates çorbası yarım dilim kepek ekmeği
Ara:1 muz 1 bardak çay
Akşam:4 kaşık barbunya 2 köfte 1 dilim kepek ekmeği
45 dk spor
pek değil be canım..kimseler yoktu yine..
Hadi gözün aydın kavuştun anneciğine :) markette senden sonra patates seçtim tam tarttırıcam poşet koptumenüde değişiklik var kızlar :) akşam yemeği olarak :
domatesli tavuk pirzola 1 adet
1/2 dilim ekmek
biraz yoğurt
biraz közlenmiş kırmızı biber
2 dilim baklavaannem bursadan getirmiş en sevdiğimden dayanamadım
dimi dimi dimiiiiiiiiiiisen git aynaya bak 45 lik çıtır.
çok güzeeel içim açıldı vallaaa
menüde değişiklik var kızlar :) akşam yemeği olarak :
domatesli tavuk pirzola 1 adet
1/2 dilim ekmek
biraz yoğurt
biraz közlenmiş kırmızı biber
2 dilim baklavaannem bursadan getirmiş en sevdiğimden dayanamadım
bu akşam menüsünü daha çok beğendim AMA
ne baklavası ilk günden ne dayanamaması büşra?!dün zır zır ağlıyordun hani? çok çıldırdıysan baklava diye insan 1 tanenin yarısını yer o baklavalar nasıl şerbetli nasıl şekerli biliyorsun dimi büşra! aferin büşra sen daha zor verirsin kiloları. zaten sıkılaştıracağın bi yerin de yok benim gibi. heh öyle kalırsın şişko şişko. daha da laf ederim ama hadi ilk olduğu için susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?