Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bize gelllllllllllllllll beraber yiyeliiiiimmmmmmmmmmmmmmm

Ayyyyyy çiçek bahçesine döndü buralarÇok naziksin.

sende öylesin canım :)

dönsün dönsün :) içime huzur geldi valla.. her sayfaya bir papatya gönderecem size huzur veren şeyleri söyleyiinde onları ekleyelim..

tutmaz tabikide elma çikolatanın yerini ama bana çikolata demeyin yahu balla koşa koşa gidip alacam yoğsam marketten

O kadar aç ki karnım yemin ederim çikolata aklıma bile gelmiyor şu an...Bu kadar konuşunca bende yesem mi acaba derdim ama bugün yemek ağır bastı
İstemiyorum

Hepinize iyi akşamlar kızlar...Sabah görüşmek üzere.Şimdi eve gidicem akşam mesaisi başlayacak...Eve git..bebişi al...yemek yap...bebişi doyur....oynat....yatır....kaldır...bi daha yatır....sofra kur kaldır çay yap topla dağılanları topla yerleştir................................................vs vs..
Anlatırken yoruldum:):44:

Sizleri kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm

papatyalarım nasıl :) çok severim papatyayı :)

ayy avatarına bayıldım kuzum :) bende çok severim papatyayı :)

selam kızlar ne var ne yok bakalım :) evi temizliyorum sabahtan beri her yanım çamaşır suyu kokuyor yaa hiçte sevmem ama organik temizleyici kalmamışltı evde bende gidip aldım marketten mecburen neysem şu ana kadarki menümü yazayım dedim :)

sabah:
1 mandalina

spor:
27 dk leslie

öğlen:
hindi salamı
2 dilim kepek ekmeği
30 gr. beyaz peynir ile hazırlanmış tost
150 gr. yoğurt

ara:
100 gr. yoğurt
200 gr. portakal
10 adet lahana sarma
2 adet yer elması

akşama da
el yapımı domates çorbası
150 gr. yoğurt
közlenmiş kırmızı biber

Kızlaaaaaar Pazar lapamı yapamadım ben misafirler falan vardı bütün gü dışardaydık gitti ama cumartesi yaptım

Bugün menüm:

Sabah:1 kase vitalis
Öğle:1 kase domates çorbası yarım dilim kepek ekmeği
Ara:1 muz 1 bardak çay
Akşam:4 kaşık barbunya 2 köfte 1 dilim kepek ekmeği

45 dk spor

kısacık yazmışın az gibi geldi bana :) doyduysan sorun yok

daha yarım sa önce eve girdim. yorgunluktan bittiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm açlıktan susuzluktan da helak oldum ayrıca. bugün diyetim açısından hiç iyi geçmedi :26: tabiki kaçamak falan yapmadım da aç kaldım yani.

hemen geçmişi okuyayım bakim. kaynatmışsınız anlaşılan.

pek değil be canım..kimseler yoktu yine..

menüde değişiklik var kızlar :) akşam yemeği olarak :

domatesli tavuk pirzola 1 adet
1/2 dilim ekmek
biraz yoğurt
biraz közlenmiş kırmızı biber
2 dilim baklava annem bursadan getirmiş en sevdiğimden dayanamadım

çok sağ ol emineciiim bal damlamış yine ağzından kız. ısırırım yanaklarını.

kuzuum çok azimlisin şuan bu menüden onu anlıyorum ama bu yediklerin çok az. aç kalma yavrum yaa :26: bari kahvaltı da yumurta da ye. kahvaltı günün en önemli öğünü.

ayy busee açıp açıp fotoya bakıyorum

dimi dimi dimiiiiiiiiiii sen git aynaya bak 45 lik çıtır.

anacım bu nası detoks aç kalmıyorsan sorun yok. bence yoğurt ve peynir tüketmelisin. yarım yağlı, ya da yağsız lor falan. bizim dukanda bile peynir var yahu.

çukulata istedikçe elma yicem ben nasıl fikir :)))

bayıldım bu fikireee neyse ki hiç çikolata aş eren tiplerden değilim sizin gibi. ben kivi ve muz istiyorum.

bi tanecik mandalinayla kahvaltı mı olur sporlar güzeeel ooh temizlik de kalori yaktırmıştır sana

Menümü de hiç yazmadım bugün....
Sabah: kaçarlı ekmeğimi yedim...
Ara:Sunta bisküvilerden..
Öğle yemeği koca bi tabak salata(Ama şu an acıktım biraz erken oldu)
Peşine yine sunta yedim....

kahvaltın çok az hilal. çok az yiyorsun, vitaminsiz şeyler bunlar. olmamış

harikaaaasııııııııııııınnnnnn azimli kuzum benim ddevam devaaaaaaam

lakiiin şimciik biraz mantığımızla konuşmamız gerekiyor, yoksa sen incelemedim diye moralini bozabilirsin bi süre sonraa

eveet! sen benden nerdeyse 15 kg fazlasın ve benden 1 cm kısasın büşüm. geçen ay ölçülerimize bakarsan, bel, kol ve göbek hariç aynıydık. yani bacaklar ve totomuz aynıydı. yani sen sımsıkısın. sporla daha fazla nasıl incelebilirsin bilmiyorum. :26: ama biraz kilo da verirsen bu yaptığın sporlarla harika olur, o zaman sonuçlar daha net görünür sende. mesela benim basenler var onların gitmesi gerekiyor benim incelmem için.

menüne gelince ben diyetini ve hesaplamalarını bilmiyorum o yüzden yorumlarım genel olacak. şimciik o sabah kahvaltısını tek bi mandalinayla yapmanı hiç beğendim, tostun içindeki salamı da çok yağlı olduğu için beğenmedim.

dambell olayına gelinceee dambell ların kaç kg? 2 kg dan fazlaysa kas yapabilir haberin olsun. inceleyim derken şişkin kolların olur sonra büşraaaaaaaaaaa

yaa sen öyle cılız kahvaltılar yap bakalım. daha çook açım diye ağlarsın sen.

papatyalarım nasıl :) çok severim papatyayı :)

çok güzeeel içim açıldı vallaaa

ay ben de okurken yoruldum cidden. kolay gelsinnn

ben de seni öptüüüm iyi geceler canıım

kahvaltı hariç güzeel

kilolardan bahset. lapa yaradı mı işeee ben menünü az buldum ama beğendim valla özellikle muzu çok beğendim bir dukanlı olarak.

pek değil be canım..kimseler yoktu yine..

buna da şüküüür ben ne günler biliyorum burda neredeyse tüm gün yalnız olduğum.

Hadi gözün aydın kavuştun anneciğine :) markette senden sonra patates seçtim tam tarttırıcam poşet koptu bir gülme tuttu ki görcen beni
dimi dimi dimiiiiiiiiiii sen git aynaya bak 45 lik çıtır.

çok güzeeel içim açıldı vallaaa

ben habire bakıyorum zati
bundan sonra hep içinizi açıcam resimlerle :)

bu akşam menüsünü daha çok beğendim AMA

ne baklavası ilk günden ne dayanamaması büşra?! dün zır zır ağlıyordun hani? çok çıldırdıysan baklava diye insan 1 tanenin yarısını yer o baklavalar nasıl şerbetli nasıl şekerli biliyorsun dimi büşra! aferin büşra sen daha zor verirsin kiloları. zaten sıkılaştıracağın bi yerin de yok benim gibi. heh öyle kalırsın şişko şişko. daha da laf ederim ama hadi ilk olduğu için susuyorum.

Yaaaaaa kizlaaaaar cok kotu bisiii oldu butun gun disardaydim biliosunuz Turkiye'ye gidicem die kocisime bi tablet aldim Sevgililer gunu hediyesi alelacele eve geldi hemen kullanicam die ama hafiza kartini direk takti oysa mikro oldugu icin disina bi parca gecirip takmasi gerekiomus icine kacti saatlerdir ugrastik amacikaramadik yarin geri goturcem ama cocuk gibi onu degistirmezler tamire gidecek ben nasil durucam dio cok uzgun yaaaa nasilda hefeslenmisti sabah uyanir uyanmaz goturcem aldigimiz yere benim bu duruma kadar yorucu ama iyi gecti gunum
menum:
sabah -hindi salam,lor, dukan ekmek cay
oglen -balik
aksam-karides izgara
birazdan yogurt yeyip yaticam

Son düzenleme:

yavrum bu baklava şerbetli değilki :) şerbetli olsa sence yer miyim :) sütlü baklava bu :) içinde şekerde var elbet ama normal baklavanın yarısı hatta çeyreği miktarda. normal bir baklavacının diyet baklava ürünü yani annemde o yüzden getirmiş zaten :) normal zamanda bile çok severim zararsız diye yerim diyetteyken de yedim yani az şekerli sütlü diye diğer menümde sıkıntı yok farkındaysan bugünün tek kaçamağıydı o ve ilki sonu olamazdı ki 6 saat yol geldi baklava zaten süt içerikli olduğundan bozulurdu yani..

bacaklarım dışarda soğuğu yedi. şuan nasıl geriliyor ve ağrıyorlar bilseniz.

menüm
yeşil çay
2 yumurtayla krep
2 dilim hindi füme
yarım domates
1 adet light üçgen peynir

ara yok

öğlen
3 köfte
yarım tabak kabak yemeği
2 yk yoğurt

ara yok

akşam yok

gece
1 tabak kabak yemeği
1 yk yoğurt

anca 1 lt su içmişimdir
spor 30 dk jillian

ayaklarım pert, her yerim ağrıyor.
bugün hiç iyi geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…