Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay tam sopalığım. çünkü çok merak ettim buse şimdi bana da atacak fırçayı. ye ye çekinme ye de gel yine buraya diye

tamam o zaman tamam. hadi yine iyisin ne güzel baklavaymış o. seni şanslı kız seni. öyle baklava yazma dipnot düş ki böyle çığırmayayım

ay emineeeeeee ben bile üzüldüm adamın haline yaa tüh diyorum vaah diyorum. :26: garantisi vardır ama şimdi bu olay garanti kapsamına girer mi acaba yaa :26: haberdar et yarın gelişmelerden beni. inş hemencecik yaparlar tableti.

kız emine bu nası kahvaltı. protein eksik. yumurta eksik. biliyorsun ki saf protein sadece yumurtanın beyazı. ihmal etme yumurtanı. doymazsın böyle kız.

beni de görmelisiniz aaaaaa diye bir çığırdım babam soruyo ne oldu diyye

hepsine topluca cevap veriyorum :) öncelikle kaas yapmam dumbellarım 1 er kiloluk canım :):) sporcu adama bu sorulur mu :) ben incelmekten ziyade şimdi yağ yakıcam falan kilo vericem sarkma oluşmasın diyerekten ve kasları harekete geçirip kalori yakımını arttırmak için yapıyorum sporu tatlım. yani zaten şekilli bir vücut var dümdüz birşey ama şekli belli yani :) orantılı bir şekilde dağılmış kilolarım :) o yönden mutluyum allaha şükür. o yüzden komple bir incelme yaşamam lazım benim :)

Hadi gözün aydın kavuştun anneciğine :) markette senden sonra patates seçtim tam tarttırıcam poşet koptu bir gülme tuttu ki görcen beni

)

he yaa :) kız benle konuşurkende devirdin ya sen patatesleri birde yetmedi iyice ezilsin diye mi poşeti koparttın :) hayırdır püre mi yapacaksın :)

tamam o zaman tamam. hadi yine iyisin ne güzel baklavaymış o. seni şanslı kız seni. öyle baklava yazma dipnot düş ki böyle çığırmayayım

sorma canım normal kilodaykende çok severdim o baklavayı ben amcamda ben bursadayım sanıp getirmiş tabiki bizimkiler 1 kilo baklavadan ancak 2 tane göndermişler bana

ay tam sopalığım. çünkü çok merak ettim buse şimdi bana da atacak fırçayı. ye ye çekinme ye de gel yine buraya diye

ayy yavrum yaa :) kıyamam gel de ye derdim ama ancak iki tane gelmişti bursaya gidince sana bi paket göndereyim kuzum ben :)

yavrular ben birazdan yatcam bacaklarım cok agrıyo
iyi geceler canım.

evet canım püre yapmayı düşünüyorum şööyle kabaklı falan

saol canım çok düşüncelisin :)

büşraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (telefonumdada böyle kayıtlısın ) gidip annenle koklaşsan ya özlemedin mi anlatıyorsan buraları selam da söyle :)

kahvaltın çok az hilal. çok az yiyorsun, vitaminsiz şeyler bunlar. olmamış
yaa sen öyle cılız kahvaltılar yap bakalım. daha çook açım diye ağlarsın sen.

Kız geçen gün sen bana fırça atmadın mı o kaşarlar çok yağlı fazla gibi diye:))))))))Bugün zaten benim böcük 5,30 da kalktı.Kahvaltı bile yapamadım.5 badem 5 fındık yedim.Ofise gelince de 2 dlm çavdar ekmeğinin arasına öğlen için getirdiğim tavuktan azıcık koydum kahvaltı ettim..

Eminecim geçmiş olsun.En çok yorulmana üzüldüm ne yalan söyleyeyim.Neticede garantisi var ama onu çıkarmak o kadar da zor değil aynı haltı bende ilk lap top aldığımda yemiştim:)))))))))))))))) İşi bilen bi arkadaş çıkarmıştı..
Ama senin bu yediklerin biraz az olmamış mı???

Günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnn...
İlk defa bir hırkanın bana bol olmasının gururunu yaşıyorum..Hemde Large beden....Ne kadar da güzel yapmışlar kocaman

herkese günaydın
yanıma da tam buğday ekmeğimi
az biraz köy peynirimi ve 5 adet zeytinlerimi getirdim
az sonra afiyetle yiyecem
bu arada sabah tartıldım
bir gram bile oynamamışım.

artık menülerimi paylaşıcam yoksa kaçamaklarım çok oluyor
.ben spora başladıgımdan bu yana tam 4 kilo aldım hiç incelmede yok ama stresimi aldı spor
Günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnn...
İlk defa bir hırkanın bana bol olmasının gururunu yaşıyorum..Hemde Large beden....Ne kadar da güzel yapmışlar kocaman
keşke banada birşey bol gelse inşallah nisanın sonlarına kadar hedefim 10 kilo

beni de görmelisiniz aaaaaa diye bir çığırdım babam soruyo ne oldu diyye

Kizlaaaaaarr oncelikle dunku menum gercekten zayifti ama balik karides lor hindi salam cesit bence iyiydi ama miktarlari evet azdi ama insan disarda olunca hele yaninizda doyet yapmayan biri varsa uygun yiycekleri bulmak ozellikle dukanada zor oluyo bugun sebze +protein gunu daha rahatim simdi cikiyorum dogru tableti aldigim magazaya insallah yaparlar adam kahvalti yapmio,konusmuo tobe tobe gorende bisii oldu sanacak
simdi kahvaltimi yaptim
sabah:taze sicak sicak dukan ekmegim, somon fume,yagsiz peynir iki cherry domates kahveeee ekmek taze olunca iyi oluyo yav gelismelerden haberdar edecegim cok acele yazdim hemen cikiorum gelince ayrintili yazacagim hepinizi optuuuuuum Buseeeeeeeeem ozledim kiz seniiiii

Gunaydin Busecim,kiz Dukan ekmeginde yumurta varya:26: saka saka biliorum o yeterli degil ayrica yemem lazim ama sabah yememistim gun icinde siki biseyler yerim falan dedim ama evde olmayinca disarda da secenek sinirli biliosun neyse ben kactim tatliiiim gelince ayrintilari yazarim yaaa umarim olur su tab giderayak olmazsa adami boole boynu bukuk birakmak istemiorum

kuzuum çok azimlisin şuan bu menüden onu anlıyorum ama bu yediklerin çok az. aç kalma yavrum yaa :26: bari kahvaltı da yumurta da ye. kahvaltı günün en önemli öğünü.

ben menümü yazdıım akşama kadar uyduuum akşam bana söğüş getirdiler ben bayılırım zaten bayılmadığım bir et ürünü yokta..... ekmeksizce yedim.... yani besleyici oldu aslında :))

Bu günkü menüm;

sabah;
1 domates
1 minnak salatalık
3-4 kornişon turşu --- ne alaka dimi
1 etimek
1 parça peynir
1 eti cin --- cısss

ara
1 elma
1 b nescafe 3in1

öğlen
1 haşlama yumurta

ara
1 elma

akşam
1 kase marullu domatesli salata

bol boll yeşil çay + su...

planlar bu bakalım olanlar ne olacak....

dün 15 dakka bisiklet yaptım mekik çekmedim yalancı çobana döndüm ben.... bu akşam sözümü tutucam inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…