- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.821
yavrum bu baklava şerbetli değilki :) şerbetli olsa sence yer miyim :) sütlü baklava bu :) içinde şekerde var elbet ama normal baklavanın yarısı hatta çeyreği miktarda. normal bir baklavacının diyet baklava ürünü yani annemde o yüzden getirmiş zaten :) normal zamanda bile çok severim zararsız diye yerim diyetteyken de yedim yani az şekerli sütlü diyediğer menümde sıkıntı yok farkındaysan bugünün tek kaçamağıydı o ve ilki sonu olamazdı ki 6 saat yol geldi baklava zaten süt içerikli olduğundan bozulurdu yani..
yavrum bu baklava şerbetli değilki :) şerbetli olsa sence yer miyim :) sütlü baklava bu :) içinde şekerde var elbet ama normal baklavanın yarısı hatta çeyreği miktarda. normal bir baklavacının diyet baklava ürünü yani annemde o yüzden getirmiş zaten :) normal zamanda bile çok severim zararsız diye yerim diyetteyken de yedim yani az şekerli sütlü diyediğer menümde sıkıntı yok farkındaysan bugünün tek kaçamağıydı o ve ilki sonu olamazdı ki 6 saat yol geldi baklava zaten süt içerikli olduğundan bozulurdu yani..
Yaaaaaa kizlaaaaar cok kotu bisiii oldu butun gun disardaydim biliosunuz Turkiye'ye gidicem die kocisime bi tablet aldim Sevgililer gunu hediyesi alelacele eve geldi hemen kullanicam die ama hafiza kartini direk takti oysa mikro oldugu icin disina bi parca gecirip takmasi gerekiomus icine kacti saatlerdir ugrastik amacikaramadik yarin geri goturcem ama cocuk gibi onu degistirmezler tamire gidecek ben nasil durucam dio cok uzgun yaaaa nasilda hefeslenmisti sabah uyanir uyanmaz goturcem aldigimiz yere benim bu duruma kadar yorucu ama iyi gecti gunum
menum:
sabah -hindi salam,lor, dukan ekmek cay
oglen -balik
aksam-karides izgara
birazdan yogurt yeyip yaticam
tamam o zaman tamam.hadi yine iyisin ne güzel baklavaymış o. seni şanslı kız seni. öyle baklava yazma dipnot düş ki böyle çığırmayayım
ay emineeeeeeeben bile üzüldüm adamın haline yaa tüh diyorum vaah diyorum. :26: garantisi vardır ama şimdi bu olay garanti kapsamına girer mi acaba yaa :26: haberdar et yarın gelişmelerden beni. inş hemencecik yaparlar tableti.
kız emine bu nası kahvaltı. protein eksik. yumurta eksik.biliyorsun ki saf protein sadece yumurtanın beyazı. ihmal etme yumurtanı. doymazsın böyle kız.
beni de görmelisinizaaaaaa diye bir çığırdım babam soruyo ne oldu diyye
bi tanecik mandalinayla kahvaltı mı olursporlar güzeeel ooh temizlik de kalori yaktırmıştır sana
kahvaltın çok az hilal. çok az yiyorsun, vitaminsiz şeyler bunlar. olmamış
harikaaaasııııııııııııınnnnnnazimli kuzum benim ddevam devaaaaaaam
lakiiin şimciik biraz mantığımızla konuşmamız gerekiyor, yoksa sen incelemedim diye moralini bozabilirsin bi süre sonraa
eveet! sen benden nerdeyse 15 kg fazlasın ve benden 1 cm kısasın büşüm. geçen ay ölçülerimize bakarsan, bel, kol ve göbek hariç aynıydık. yani bacaklar ve totomuz aynıydı. yani sen sımsıkısın. sporla daha fazla nasıl incelebilirsin bilmiyorum. :26: ama biraz kilo da verirsen bu yaptığın sporlarla harika olur, o zaman sonuçlar daha net görünür sende.mesela benim basenler var onların gitmesi gerekiyor benim incelmem için.
menüne gelince ben diyetini ve hesaplamalarını bilmiyorum o yüzden yorumlarım genel olacak. şimciik o sabah kahvaltısını tek bi mandalinayla yapmanı hiç beğendim, tostun içindeki salamı da çok yağlı olduğu için beğenmedim.
dambell olayına gelinceee dambell ların kaç kg? 2 kg dan fazlaysa kas yapabilir haberin olsun. inceleyim derken şişkin kolların olur sonra büşraaaaaaaaaaa
kahvaltı hariç güzeel
Hadi gözün aydın kavuştun anneciğine :) markette senden sonra patates seçtim tam tarttırıcam poşet koptubir gülme tuttu ki görcen beni
)
tamam o zaman tamam.hadi yine iyisin ne güzel baklavaymış o. seni şanslı kız seni. öyle baklava yazma dipnot düş ki böyle çığırmayayım
ay tam sopalığım. çünkü çok merak ettimbuse şimdi bana da atacak fırçayı. ye ye çekinme ye de gel yine buraya diye
iyi geceler canım.yavrular ben birazdan yatcam bacaklarım cok agrıyo
he yaa :) kız benle konuşurkende devirdin ya sen patatesleribirde yetmedi iyice ezilsin diye mi poşeti koparttın :) hayırdır püre mi yapacaksın :)
ayy yavrum yaa :) kıyamamgel de ye derdim ama ancak iki tane gelmişti bursaya gidince sana bi paket göndereyim kuzum ben :)
kahvaltın çok az hilal. çok az yiyorsun, vitaminsiz şeyler bunlar. olmamış
yaa sen öyle cılız kahvaltılar yap bakalım. daha çook açım diye ağlarsın sen.
Yaaaaaa kizlaaaaar cok kotu bisiii oldu butun gun disardaydim biliosunuz Turkiye'ye gidicem die kocisime bi tablet aldim Sevgililer gunu hediyesi alelacele eve geldi hemen kullanicam die ama hafiza kartini direk takti oysa mikro oldugu icin disina bi parca gecirip takmasi gerekiomus icine kacti saatlerdir ugrastik amacikaramadik yarin geri goturcem ama cocuk gibi onu degistirmezler tamire gidecek ben nasil durucam dio cok uzgun yaaaa nasilda hefeslenmisti sabah uyanir uyanmaz goturcem aldigimiz yere benim bu duruma kadar yorucu ama iyi gecti gunum
menum:
sabah -hindi salam,lor, dukan ekmek cay
oglen -balik
aksam-karides izgara
birazdan yogurt yeyip yaticam
artık menülerimi paylaşıcam yoksa kaçamaklarım çok oluyorGünaydın kuzularım 1.9 kg verdim ve sporla nasıl inceldim gördünüz. ben de gördümherkes spora yüklensin lütfen.
tam sopalıksın ya. ağlayacak ne var büşüm kıyamam yaabak sen sporu hafiflet, kas yapıyorsun zaten sımsıkısın. belki de o yüzden sen kilo vermemiş gözüküyorsun. kaslar şişiyor yani bilmiyorum. bunu bi araştır kuzum :26:ben de çünkü tartıda eksi de çıkamıyorum. belki de spordan dolayı. ama umrumda değil çünkü vücudum gevsek. senin gibi değilim. azarlamalarım ve ben buradayız o vakit. HEMEN GELİNCE MENÜNÜ YAZ!
çok teşekkür ederim hilalcim. aynen öyle oldu. motivasyon olmuştur inş size de. böylece herkes sporun faydasını görsün, spor yapsın kesinlikle. zayıflayarak incelemediğim kadar inceldim sporla. :26:
günaydın kuzucum. iyiyim ben şimdi dukana uygun kahvaltımı yaptım. spora gidiyorum. sonra da dışarda işlerim var. telefonda kont bitik, telden de giremeyeceğim. beni özleyin anacım.
aa fadimetos öyle olur muuu? kimse yoksa bile sen gel buraya menünü paylaş, sporunu kaçamagını paylaş. lütfen bizi sensiz bırakma
Günaydın kuzuum. Olsun kahvaltı oldugu için bi sorun yok. bundan sonrasını da paylaş yedikçe.vee kesinlikle ip atlıyorsun 1 ay sonra değişimi görüyorsun. hemen ölçülerini al bakalım benim gibi.
keşke banada birşey bol gelse inşallah nisanın sonlarına kadar hedefim 10 kiloGünaydıııınnnnnnnnnnnnnnnn...
İlk defa bir hırkanın bana bol olmasının gururunu yaşıyorum..Hemde Large beden....Ne kadar da güzel yapmışlar kocaman
beni de görmelisinizaaaaaa diye bir çığırdım babam soruyo ne oldu diyye
Kız geçen gün sen bana fırça atmadın mı o kaşarlar çok yağlı fazla gibi diye:))))))))Bugün zaten benim böcük 5,30 da kalktı.Kahvaltı bile yapamadım.5 badem 5 fındık yedim.Ofise gelince de 2 dlm çavdar ekmeğinin arasına öğlen için getirdiğim tavuktan azıcık koydum kahvaltı ettim..
Eminecim geçmiş olsun.En çok yorulmana üzüldüm ne yalan söyleyeyim.Neticede garantisi var ama onu çıkarmak o kadar da zor değil aynı haltı bende ilk lap top aldığımda yemiştim:)))))))))))))))) İşi bilen bi arkadaş çıkarmıştı..
Ama senin bu yediklerin biraz az olmamış mı???
Gunaydin Busecim,kizay emineeeeeeeben bile üzüldüm adamın haline yaa tüh diyorum vaah diyorum. :26: garantisi vardır ama şimdi bu olay garanti kapsamına girer mi acaba yaa :26: haberdar et yarın gelişmelerden beni. inş hemencecik yaparlar tableti.
kız emine bu nası kahvaltı. protein eksik. yumurta eksik.biliyorsun ki saf protein sadece yumurtanın beyazı. ihmal etme yumurtanı. doymazsın böyle kız.
zorla zorla :) en azından ne alışırsan o kar :)
kuzuum çok azimlisin şuan bu menüden onu anlıyorum ama bu yediklerin çok az. aç kalma yavrum yaa :26: bari kahvaltı da yumurta da ye. kahvaltı günün en önemli öğünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?