- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.841
artık menülerimi paylaşıcam yoksa kaçamaklarım çok oluyor
.ben spora başladıgımdan bu yana tam 4 kilo aldım hiç incelmede yok ama stresimi aldı spor
keşke banada birşey bol gelse inşallah nisanın sonlarına kadar hedefim 10 kilo
liposakşın mı elma mı
hellooooooooooooo bebeklerim..beni özleyen var mı bakimm ..
hellooooooooooooo bebeklerim..beni özleyen var mı bakimm ..
Fadiş ben nisana kadar 10 kg vermek istemiyorum.20 Kg verelim.Şubat Mart Birde Nisanı sayalım.........Ayyyyyy nolurr verelimmmmmmmmm...........
Lipoşakşınn mıııııııııııııAnnecimmmmmmmmm çok korkarım bennnnnnn.Burda bi kızceyızz yaptırdı.Sonra tutamadı boğazını her yeri çakırık çukuruk
Cıssssss Lipoşakşın cısssssssss:18::18::18::18:
Ama şu doğumdan sonra sarkan göbeğim için Lipoliz ve Kavitasyon yaptırmayı düşünmedim desem yalan
Lipoşakşınn mıııııııııııııAnnecimmmmmmmmm çok korkarım bennnnnnn.Burda bi kızceyızz yaptırdı.Sonra tutamadı boğazını her yeri çakırık çukuruk
Ama şu doğumdan sonra sarkan göbeğim için Lipoliz ve Kavitasyon yaptırmayı düşünmedim desem yalan
ben düşünmedim doğrusu liposakşın falan arkadaş bana dedi düşünür müsün diye.... ben iğneden korkan insanım... hap içmem.... her şeyin en doğalı neyse o.... Allah ın izniyle bunuda başarcam diyeni utandırcam.... gözleir böööle börtlücek yerinden.... ahanda buraya yazdım....
beeeeeeeeeeeeeeeeeen özzzzzzzzzzzleeeeeeeeeediiiiiiiiiiiimhellooooooooooooo bebeklerim..beni özleyen var mı bakimm ..
ben ayda 3 kilo hesapladım en az 10 kilo canım bakarsın 15 olur ALLAHIN MUCİZESİ OLURFadiş ben nisana kadar 10 kg vermek istemiyorum.20 Kg verelim.Şubat Mart Birde Nisanı sayalım.........Ayyyyyy nolurr verelimmmmmmmmm...........
Kız şunun şurasında 65 kg sun:))) Sana gelmez öööle şeyler...
beeeeeeeeeeeeeeeeeen özzzzzzzzzzzleeeeeeeeeediiiiiiiiiiiim
ben ayda 3 kilo hesapladım en az 10 kilo canım bakarsın 15 olur ALLAHIN MUCİZESİ OLUR
Menüm
8.00
1 b mısır püskülü,kiraz sapı,avakado yapragından hazırladıgım çay
1 b çay 2 ç ekmegi
1 kk peynir
3 çatal omlet
salatalık
domates
tere
roka
maydonoz
1 y kıvırcık
4 zeytin
sonra 1 kupa çay keyfi
10.30
1 ekşi elma
1 karışımli bitki çayı
aralarda karbonatlı su
ögle
kaşarlı yagsız mantar
1 k çorba
salata
arada türk khvesi içmeyi düşünüyorum akşama yeşil fasulye var yemekte yogurt çorbasıyla yerim
Kizlaaaaar bilgisayari goturdum bana satan giciklar aaaaa dedi biz size demistik falan bi suru moral bozan durat ve sozden sonra olmaz dediler ama isterseniz servise sorun die bi kolaylik gosterdiler sagolsunlar.tabii arkadasiniz sener sen kosusuyla totoya ters tekmeler atarak dogruuu servise gitti adam olur problem degil karti cikaririz dedi ama kutuyu acip bizim cikarmak icin kurcalamalari gorunce bu mahvolmus olmaz dedi ben de ii dedim cope atayimda kurtulayim ama adam extra oderseniz mahvolmus parcayi degistirirm deyince "gel dedim gel seni opecem"ama 60 euro deyince yuh dedim sona bi saniye gecmedi bi beyin firtinasi baska dedim sansim mi var kocisim mutlu olsun hem kendi kazanmio mu oldu deim suan bi starbucksta kahvemi iciprum 3.30 da alicam kocise de mujdeyi verdim aslinda olmuo diecektim ama kiyamadim aksamdan beri ooole mutsuz oldu ki neyse benden havadisler boole burda faceleri kullanamamak da cok gicik yaaaa hepinizi optuuuuuum
Kizlaaaaar bilgisayari goturdum bana satan giciklar aaaaa dedi biz size demistik falan bi suru moral bozan durat ve sozden sonra olmaz dediler ama isterseniz servise sorun die bi kolaylik gosterdiler sagolsunlar.tabii arkadasiniz sener sen kosusuyla totoya ters tekmeler atarak dogruuu servise gitti adam olur problem degil karti cikaririz dedi ama kutuyu acip bizim cikarmak icin kurcalamalari gorunce bu mahvolmus olmaz dedi ben de ii dedim cope atayimda kurtulayim ama adam extra oderseniz mahvolmus parcayi degistirirm deyince "gel dedim gel seni opecem"ama 60 euro deyince yuh dedim sona bi saniye gecmedi bi beyin firtinasi baska dedim sansim mi var kocisim mutlu olsun hem kendi kazanmio mu oldu deim suan bi starbucksta kahvemi iciprum 3.30 da alicam kocise de mujdeyi verdim aslinda olmuo diecektim ama kiyamadim aksamdan beri ooole mutsuz oldu ki neyse benden havadisler boole burda faceleri kullanamamak da cok gicik yaaaa hepinizi optuuuuuum
karbonatlı su kilo vermeye yardım ediyormuş tadı güzel degil ama içmeye başladım bugünFadime:26:Karbonatlı su ne için? :26:
null büşraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(telefonumdada böyle kayıtlısın ) gidip annenle koklaşsan ya özlemedin mi anlatıyorsan buraları selam da söyle :)
kız bizim hasret gidermemiz 5 dakika sürer ben annemi severim ama anne kuzusu değilim :) hatta annemle aynı evde yaşamayı sevmiyorum bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?