Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fadiş ben nisana kadar 10 kg vermek istemiyorum.20 Kg verelim.Şubat Mart Birde Nisanı sayalım.........Ayyyyyy nolurr verelimmmmmmmmm...........
liposakşın mı elma mı

Lipoşakşınn mııııııııııııı Annecimmmmmmmmm çok korkarım bennnnnnn.Burda bi kızceyızz yaptırdı.Sonra tutamadı boğazını her yeri çakırık çukuruk
Cıssssss Lipoşakşın cısssssssss:18::18::18::18:

Ama şu doğumdan sonra sarkan göbeğim için Lipoliz ve Kavitasyon yaptırmayı düşünmedim desem yalan

nisan sonuna kadar 10 kilo... hangi aydayız şubat.... ne kadar var 2.5 ay kadar.... 10 kg biraz bana çok geldi yaa..... totomu sıksam 60 a inermiyim acabaa.... nisan sonuna.... olurmu acaba.....bende peşinizdeyim ama 10 kilo veremem yani söliim de.... sonra vay efendim deidiydindi de yapmadıydındı da olasın.... 60- 61 o civara ineyim Allah aşkına ineyim artık yaa.... ayyyy burası bana iyi geliyo... okudukça yazdıkça gaza geliyom..... az önce böyle acıkır gibi değilde aranır gibi oldumdu okudukçası yemeyiver dedim kendime.... isteğim kaçtı.... maşallah...

Şubat sonuna kadar 65 in alştına inebilsem.....mart sonuna kadar 62lere gelsem..... nisan sonuna kadarda 60 ı görsem nolurdu yani nolurduuu...... ayyyyy ne güzel bi hayaaal....

ben düşünmedim doğrusu liposakşın falan arkadaş bana dedi düşünür müsün diye.... ben iğneden korkan insanım... hap içmem.... her şeyin en doğalı neyse o.... Allah ın izniyle bunuda başarcam diyeni utandırcam.... gözleir böööle börtlücek yerinden.... ahanda buraya yazdım....

Kız şunun şurasında 65 kg sun:))) Sana gelmez öööle şeyler...

hellooooooooooooo bebeklerim..beni özleyen var mı bakimm..
beeeeeeeeeeeeeeeeeen özzzzzzzzzzzleeeeeeeeeediiiiiiiiiiiim
ben ayda 3 kilo hesapladım en az 10 kilo canım bakarsın 15 olur ALLAHIN MUCİZESİ OLUR

Menüm

8.00
1 b mısır püskülü,kiraz sapı,avakado yapragından hazırladıgım çay
1 b çay 2 ç ekmegi
1 kk peynir
3 çatal omlet
salatalık
domates
tere
roka
maydonoz
1 y kıvırcık
4 zeytin

sonra 1 kupa çay keyfi

10.30
1 ekşi elma

1 karışımli bitki çayı

aralarda karbonatlı su

ögle

kaşarlı yagsız mantar
1 k çorba
salata
arada türk khvesi içmeyi düşünüyorum akşama yeşil fasulye var yemekte yogurt çorbasıyla yerim

Fadime:26:Karbonatlı su ne için? :26:

Kizlaaaaar bilgisayari goturdum bana satan giciklar aaaaa dedi biz size demistik falan bi suru moral bozan durat ve sozden sonra olmaz dediler ama isterseniz servise sorun die bi kolaylik gosterdiler sagolsunlar.tabii arkadasiniz sener sen kosusuyla totoya ters tekmeler atarak dogruuu servise gitti adam olur problem degil karti cikaririz dedi ama kutuyu acip bizim cikarmak icin kurcalamalari gorunce bu mahvolmus olmaz dedi ben de ii dedim cope atayimda kurtulayim ama adam extra oderseniz mahvolmus parcayi degistirirm deyince "gel dedim gel seni opecem"ama 60 euro deyince yuh dedim sona bi saniye gecmedi bi beyin firtinasi baska dedim sansim mi var kocisim mutlu olsun hem kendi kazanmio mu oldu deim suan bi starbucksta kahvemi iciprum 3.30 da alicam kocise de mujdeyi verdim aslinda olmuo diecektim ama kiyamadim aksamdan beri ooole mutsuz oldu ki neyse benden havadisler boole burda faceleri kullanamamak da cok gicik yaaaa hepinizi optuuuuuum

gözünüz aydın :) biraz tuzluya mal olmuş ama olsun.....

Bpşver kız Emine pahalı mahalı..canı sağolsun adam sabah bişeyler bile yiyemedi..Çok geçmiş olsun.Gözünüz aydın

Fadime:26:Karbonatlı su ne için? :26:
karbonatlı su kilo vermeye yardım ediyormuş tadı güzel degil ama içmeye başladım bugün

dünya göze rendevu alıcam kızımın tek gözü ameliyet olucak katarak var 2 sene önce 1 gözünden oldu ,korkak kızım narkozlu yaptırmıştı şimdi yine korkuyor ban çekmediler

null büşraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(telefonumdada böyle kayıtlısın ) gidip annenle koklaşsan ya özlemedin mi anlatıyorsan buraları selam da söyle :)

kız bizim hasret gidermemiz 5 dakika sürer ben annemi severim ama anne kuzusu değilim :) hatta annemle aynı evde yaşamayı sevmiyorum bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…