- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.861
karbonatlı su kilo vermeye yardım ediyormuş tadı güzel degil ama içmeye başladım bugün
dünya göze rendevu alıcam kızımın tek gözü ameliyet olucak katarak var 2 sene önce 1 gözünden oldu ,korkak kızım narkozlu yaptırmıştı şimdi yine korkuyor ban çekmediler
bende üye oldum oriflame bana 1 tl dediler fatura gelmiş 29selam kızlar sabah 11.30da kalktım yarın oriflame toplantısı ile diyetisyen randevum aynı saatte diye diyetisyeni aradim saat 1e randevu aldım ama gidemedim yarın sabah 10olarak değiştirdik sonra. şimdi annemle göl kenarında yürüyüşe ciktik anam bir güzel hava bir güzel içim açıldı resmen :) kahvalti yapmamıştım diyetisyene gideceğim diye sonra belli olunca gitmeyeceğim oturdum 1 adet greyfurt yedim şimdi öğlen yemeği olarak 1 lahmacun ve 1 büyük ayran alacagim :) sonra eve gideceğim ara öğünden önce jillian yapacağım sonra akşam yemeği olarak zeytin yağlı pirasa var yanında da yoğurt :)
sagol canım ben hiç korkmam kendi kulagımı kendim deldim hemde misafirler varken karşılarında oturup .16 yaşındaykengeçmiş olsun.... ıyy o bana çekmiş demekki :)) bende korkağın tekiyim...
sagol canım ben hiç korkmam kendi kulagımı kendim deldim hemde misafirler varken karşılarında oturup .16 yaşındayken
1 b süt yanında çekirdekli kuru üzüm çok güzel tatlıtatlı krizi saatleri..... ama hayııııır
Ayyy Fadimeeeee..Ben kızıma kıyamadım da kulaklarını deldirmiyorum biliyomusun?Büyüyünce isterse kendisi deldirsin diye bıraktım..sagol canım ben hiç korkmam kendi kulagımı kendim deldim hemde misafirler varken karşılarında oturup .16 yaşındayken
tatlı krizi saatleri..... ama hayııııır
ayyy ne güzel :) birde bahar gelse var ya pek güzel olur yürüyüşler...selam kızlar sabah 11.30da kalktım yarın oriflame toplantısı ile diyetisyen randevum aynı saatte diye diyetisyeni aradim saat 1e randevu aldım ama gidemedim yarın sabah 10olarak değiştirdik sonra. şimdi annemle göl kenarında yürüyüşe ciktik anam bir güzel hava bir güzel içim açıldı resmen :) kahvalti yapmamıştım diyetisyene gideceğim diye sonra belli olunca gitmeyeceğim oturdum 1 adet greyfurt yedim şimdi öğlen yemeği olarak 1 lahmacun ve 1 büyük ayran alacagim :) sonra eve gideceğim ara öğünden önce jillian yapacağım sonra akşam yemeği olarak zeytin yağlı pirasa var yanında da yoğurt :)
bende üye oldum oriflame bana 1 tl dediler fatura gelmiş 29
sagol canım ben hiç korkmam kendi kulagımı kendim deldim hemde misafirler varken karşılarında oturup .16 yaşındayken
tatlı krizi saatleri..... ama hayııııır
1 b süt yanında çekirdekli kuru üzüm çok güzel tatlı
Meyveli formlar çok lezzetli ımmmmm betül diyecektim yineAdını unuttum özür dilerim:26:
nnayır... yememelisin
her tatlı istediğimizde tarçın serpilmiş elma yersek tatlı lafını duyunca kaçarız bi süre sonra... nasıl fikir.... harbi şu an tatlı istemiyom... çok etkili... bööö...
hepsine topluca cevap veriyorum :) öncelikle kaas yapmam dumbellarım 1 er kiloluk canım :):) sporcu adama bu sorulur mu :)ben incelmekten ziyade şimdi yağ yakıcam falan kilo vericem sarkma oluşmasın diyerekten ve kasları harekete geçirip kalori yakımını arttırmak için yapıyorum sporu tatlım. yani zaten şekilli bir vücut var dümdüz birşey ama şekli belli yani :) orantılı bir şekilde dağılmış kilolarım :) o yönden mutluyum allaha şükür. o yüzden komple bir incelme yaşamam lazım benim :)
Kız geçen gün sen bana fırça atmadın mı o kaşarlar çok yağlı fazla gibi diye:))))))))Bugün zaten benim böcük 5,30 da kalktı.Kahvaltı bile yapamadım.5 badem 5 fındık yedim.Ofise gelince de 2 dlm çavdar ekmeğinin arasına öğlen için getirdiğim tavuktan azıcık koydum kahvaltı ettim..
Günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnn...
İlk defa bir hırkanın bana bol olmasının gururunu yaşıyorum..Hemde Large beden....Ne kadar da güzel yapmışlar kocaman
herkese günaydın
yanıma da tam buğday ekmeğimi
az biraz köy peynirimi ve 5 adet zeytinlerimi getirdim
az sonra afiyetle yiyecem
bu arada sabah tartıldım
bir gram bile oynamamışım.
artık menülerimi paylaşıcam yoksa kaçamaklarım çok oluyor
.ben spora başladıgımdan bu yana tam 4 kilo aldım hiç incelmede yok ama stresimi aldı spor
keşke banada birşey bol gelse inşallah nisanın sonlarına kadar hedefim 10 kilo
Kizlaaaaaarr oncelikle dunku menum gercekten zayifti ama balik karides lor hindi salam cesit bence iyiydi ama miktarlari evet azdi ama insan disarda olunca hele yaninizda doyet yapmayan biri varsa uygun yiycekleri bulmak ozellikle dukanada zor oluyo bugun sebze +protein gunu daha rahatim simdi cikiyorum dogru tableti aldigim magazayainsallah yaparlar adam kahvalti yapmio,konusmuo tobe tobe gorende bisii oldu sanacak
simdi kahvaltimi yaptim
sabah:taze sicak sicak dukan ekmegim, somon fume,yagsiz peynir iki cherry domates kahveeee ekmek taze olunca iyi oluyo yavgelismelerden haberdar edecegim cok acele yazdim hemen cikiorum gelince ayrintili yazacagim hepinizi optuuuuuum Buseeeeeeeeem ozledim kiz seniiiii
Gunaydin Busecim,kizDukan ekmeginde yumurta varya:26: saka saka biliorum o yeterli degil ayrica yemem lazim ama sabah yememistim gun icinde siki biseyler yerim falan dedim ama evde olmayinca disarda da secenek sinirli biliosun neyse ben kactim tatliiiim gelince ayrintilari yazarim yaaa umarim olur su tab giderayak olmazsa adami boole boynu bukuk birakmak istemiorum
ben menümü yazdıım akşama kadar uyduuum akşam bana söğüş getirdiler ben bayılırım zaten bayılmadığım bir et ürünü yokta..... ekmeksizce yedim.... yani besleyici oldu aslında :))
Bu günkü menüm;
sabah;
1 domates
1 minnak salatalık
3-4 kornişon turşu --- ne alaka dimi
1 etimek
1 parça peynir
1 eti cin --- cısss
ara
1 elma
1 b nescafe 3in1
öğlen
1 haşlama yumurta
ara
1 elma
akşam
1 kase marullu domatesli salata
bol boll yeşil çay + su...
planlar bu bakalım olanlar ne olacak....
dün 15 dakka bisiklet yaptım mekik çekmedim yalancı çobana döndüm ben.... bu akşam sözümü tutucam inşallah....
hellooooooooooooo bebeklerim..beni özleyen var mı bakimm ..
ben düşünmedim doğrusu liposakşın falan arkadaş bana dedi düşünür müsün diye.... ben iğneden korkan insanım... hap içmem.... her şeyin en doğalı neyse o.... Allah ın izniyle bunuda başarcam diyeni utandırcam.... gözleir böööle börtlücek yerinden.... ahanda buraya yazdım....
Menüm
8.00
1 b mısır püskülü,kiraz sapı,avakado yapragından hazırladıgım çay
1 b çay 2 ç ekmegi
1 kk peynir
3 çatal omlet
salatalık
domates
tere
roka
maydonoz
1 y kıvırcık
4 zeytin
sonra 1 kupa çay keyfi
10.30
1 ekşi elma
1 karışımli bitki çayı
aralarda karbonatlı su
ögle
kaşarlı yagsız mantar
1 k çorba
salata
arada türk khvesi içmeyi düşünüyorum akşama yeşil fasulye var yemekte yogurt çorbasıyla yerim
Kizlaaaaar bilgisayari goturdum bana satan giciklar aaaaa dedi biz size demistik falan bi suru moral bozan durat ve sozden sonra olmaz dediler ama isterseniz servise sorun die bi kolaylik gosterdiler sagolsunlar.tabii arkadasiniz sener sen kosusuyla totoya ters tekmeler atarak dogruuu servise gitti adam olur problem degil karti cikaririz dedi ama kutuyu acip bizim cikarmak icin kurcalamalari gorunce bu mahvolmus olmaz dedi ben de ii dedim cope atayimda kurtulayim ama adam extra oderseniz mahvolmus parcayi degistirirm deyince "gel dedim gel seni opecem"ama 60 euro deyince yuh dedim sona bi saniye gecmedi bi beyin firtinasi baska dedim sansim mi var kocisim mutlu olsun hem kendi kazanmio mu oldu deim suan bi starbucksta kahvemi iciprum 3.30 da alicam kocise de mujdeyi verdim aslinda olmuo diecektim ama kiyamadim aksamdan beri ooole mutsuz oldu ki neyse benden havadisler boole burda faceleri kullanamamak da cok gicik yaaaa hepinizi optuuuuuum
benim çocuklarım bugün yuvalarına dönüyor
selam kızlar sabah 11.30da kalktım yarın oriflame toplantısı ile diyetisyen randevum aynı saatte diye diyetisyeni aradim saat 1e randevu aldım ama gidemedim yarın sabah 10olarak değiştirdik sonra. şimdi annemle göl kenarında yürüyüşe ciktik anam bir güzel hava bir güzel içim açıldı resmen :) kahvalti yapmamıştım diyetisyene gideceğim diye sonra belli olunca gitmeyeceğim oturdum 1 adet greyfurt yedim şimdi öğlen yemeği olarak 1 lahmacun ve 1 büyük ayran alacagim :) sonra eve gideceğim ara öğünden önce jillian yapacağım sonra akşam yemeği olarak zeytin yağlı pirasa var yanında da yoğurt :)
Menümüde laf arasında yazıyorum kaynıyor.Bakın bakalım kızlar ne diyeceksiniz...
Sabah 5 badem 5 fındık
Ofise gelince öğlen için getirdiğim tavukla (130kcal) 2 dlm çavdar ekmeği(120kcal) yedim.
Arada da çiğ köfte dürümBiliyorum sadece 230 kcal..Kızmanıza gerek yok...Bilinçli yedim yani
Öğle Tavuk ızgara azıcık kalmıştı zaten ikiye bölünce (130 kcal)
Bir türk kahvesi (23 kcal)
Toplam 633 kcal.1000 kcal ye kadar yolu var bakalım.u hafta da bunları sayarak gideyim.Belki işe yarar:))
elmamın üstüne tarçın serptim... biraz fazla kaçmış öhööö öhhhööö boğuluyom :))) tarçını da sevmem zaten ama nabalım.... güzel olalım diye katlanıyoruz.... yanına da sapsade nescafe... kapkara görünüyo... bakalım.... bu günüde kazasız belasız devirsek bari....
tamam daaaaaa peki ya o çiğ köftenin sosuuuuuuuu o kaç kalori hilaaaal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?