Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçmiş olsun.... ıyy o bana çekmiş demekki :)) bende korkağın tekiyim...

selam kızlar sabah 11.30da kalktım yarın oriflame toplantısı ile diyetisyen randevum aynı saatte diye diyetisyeni aradim saat 1e randevu aldım ama gidemedim yarın sabah 10olarak değiştirdik sonra. şimdi annemle göl kenarında yürüyüşe ciktik anam bir güzel hava bir güzel içim açıldı resmen :) kahvalti yapmamıştım diyetisyene gideceğim diye sonra belli olunca gitmeyeceğim oturdum 1 adet greyfurt yedim şimdi öğlen yemeği olarak 1 lahmacun ve 1 büyük ayran alacagim :) sonra eve gideceğim ara öğünden önce jillian yapacağım sonra akşam yemeği olarak zeytin yağlı pirasa var yanında da yoğurt :)

bende üye oldum oriflame bana 1 tl dediler fatura gelmiş 29

Son düzenleme:
sagol canım ben hiç korkmam kendi kulagımı kendim deldim hemde misafirler varken karşılarında oturup .16 yaşındayken

ayyyy ben delik kulağıma küpe takamadığım için deliklerim kapandı :))) artık aramızdaki farkı var sen gör...

sagol canım ben hiç korkmam kendi kulagımı kendim deldim hemde misafirler varken karşılarında oturup .16 yaşındayken
Ayyy Fadimeeeee..Ben kızıma kıyamadım da kulaklarını deldirmiyorum biliyomusun?Büyüyünce isterse kendisi deldirsin diye bıraktım..
tatlı krizi saatleri..... ama hayııııır

Meyveli formlar çok lezzetli ımmmmm betül diyecektim yineAdını unuttum özür dilerim:26:

ayyy ne güzel :) birde bahar gelse var ya pek güzel olur yürüyüşler...
bende üye oldum oriflame bana 1 tl dediler fatura gelmiş 29
bende üye olmayı düşünüyodum aman aman kalsın..
benimkinide delsene
tatlı krizi saatleri..... ama hayııııır

nnayır... yememelisin

1 b süt yanında çekirdekli kuru üzüm çok güzel tatlı

Meyveli formlar çok lezzetli ımmmmm betül diyecektim yineAdını unuttum özür dilerim:26:

nnayır... yememelisin

elmamın üstüne tarçın serptim... biraz fazla kaçmış öhööö öhhhööö boğuluyom :))) tarçını da sevmem zaten ama nabalım.... güzel olalım diye katlanıyoruz.... yanına da sapsade nescafe... kapkara görünüyo... bakalım.... bu günüde kazasız belasız devirsek bari....

her tatlı istediğimizde tarçın serpilmiş elma yersek tatlı lafını duyunca kaçarız bi süre sonra... nasıl fikir.... harbi şu an tatlı istemiyom... çok etkili... bööö...

Menümüde laf arasında yazıyorum kaynıyor.Bakın bakalım kızlar ne diyeceksiniz...
Sabah 5 badem 5 fındık
Ofise gelince öğlen için getirdiğim tavukla (130kcal) 2 dlm çavdar ekmeği(120kcal) yedim.
Arada da çiğ köfte dürüm Biliyorum sadece 230 kcal..Kızmanıza gerek yok...Bilinçli yedim yani
Öğle Tavuk ızgara azıcık kalmıştı zaten ikiye bölünce (130 kcal)
Bir türk kahvesi (23 kcal)
Toplam 633 kcal.1000 kcal ye kadar yolu var bakalım.u hafta da bunları sayarak gideyim.Belki işe yarar:))

ne güzel alıntı yapmıştım bir sürü annem birde bağıra bağıra çağırıp evi süpürttürünce pc kapattım gitti hepsi

her tatlı istediğimizde tarçın serpilmiş elma yersek tatlı lafını duyunca kaçarız bi süre sonra... nasıl fikir.... harbi şu an tatlı istemiyom... çok etkili... bööö...

bende bir keresinde tatlı krizine girdim. bir arkadaş pastanın üzerinde böcek falan anlatmıştı

kızlaar dünkü bacak ağrımdan sonra sabah migren gibi baş ağrısı başladı. yatakta debelenip durdum. çok feciydi, hala da biraz devam ediyor.

sabah
2 yumurtalı dukan krep
2 yağsız hindi salam
1 tatlı kaşığı lor

ara yok

öğlen
soya soslu baharatlı tavuk

ara
1 kase dr.oetker şekersiz vanilyalı puding (arkasına baktım dukana uygun )

akşam
yeşil çay
3 tombik köfte
1 küçük kase yoğurt

ara
maden suyu

bugün saf protein günüm.

vee geçen çarşambadan beri hiç kilo veremedim. hala 58.6 :26: sanırım yine başlıyoruz

olleeey diyorum o zaman. göreyim seni büşraaa dambell konusunda doğru diyorsun sana bunu sormam hataydı.

ay bak şu hilal e yaaaaaa fırça attım tabi ama kaşar peynire attım. yediğinin miktarına değil. nerde domates salatalık, normal peynir, 2 zeytin, maydonoz, haşlanmış yumurta vs. heeeeee nerdeee

Günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnn...
İlk defa bir hırkanın bana bol olmasının gururunu yaşıyorum..Hemde Large beden....Ne kadar da güzel yapmışlar kocaman

tadını çıkar kuzuuum o his harikadııırr

herkese günaydın
yanıma da tam buğday ekmeğimi
az biraz köy peynirimi ve 5 adet zeytinlerimi getirdim
az sonra afiyetle yiyecem
bu arada sabah tartıldım
bir gram bile oynamamışım.

al benden de o kadar. 1 hafta da elde var sıfır.

boğazdan da keseceksin anacım. spor yapıp yorulunca gittin yemek mi yedin ne yaptın fadimeee hedefler güzzeel, takibindeyim bakalımmm

emineeem ben de seni özledim kızz. kocan da çok duygusal kıızz ahah kafamda canlandırıyorum da hareketlerini kahvaltında güzelmiiş

tünaydın emineciim. evet hem de yumurta çok tok tutuyoor tablet hakkındaki cevabım aşağıda

ben menümü yazdıım akşama kadar uyduuum akşam bana söğüş getirdiler ben bayılırım zaten bayılmadığım bir et ürünü yokta..... ekmeksizce yedim.... yani besleyici oldu aslında :))

peki kuzuum iyi yapmışsın ohh afiyet olsun. hem doyurucuu hem sağlıklıı

betülcüüm çok çabalıyorsun şuan o yüzden bilmiyorsan söyliyeyim, turşular çokk tuzlu olduğundan kilo vermeni engelleyebilir. dikkat

hellooooooooooooo bebeklerim..beni özleyen var mı bakimm..

been beeen beeeeeeeeeennnnnnnnn hoş geldin hopicaan

heh işte böyle be betülüm göreyim seni. alt tarafı 68 kg sın. bende o kg daydım biliyorsun. ne farkın var benden. göreyim seni utandır o gıcık arkadaşını. göster lipoyu şok et şooooookkk

vay canına diyoruuum bu nasıl menü böyle. bu şekilde kilo verememen imkansız fadimeciiim oyy maşallaaah darısı başımaaaaa

vay pislikler vay. ben tahmin etmiştim böyle bir şey olacağını. neyse en azından çözümü varmış. iyi etmişsin. kocişin mutlu olacak akşam tabletiyle oynayacak. güle güle kullansın

benim çocuklarım bugün yuvalarına dönüyor

hadi bakalım hasret bitiyor deseneeeee sağ aslim dönsünler inş.

aferin büşraaaaaaa gidecek bu kilolar aferin böyle azimle devam et. jillianı da bırakma çok faydası olacaaak

tamam daaaaaa peki ya o çiğ köftenin sosuuuuuuuu o kaç kalori hilaaaal

bende sevmem tarçın :) ve bende nescafe gold içiyorum sade :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…