Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzularııım buse spora kaçaaar

sonra yine burdayım
beni özleyin anacııım

bende üye oldum oriflame bana 1 tl dediler fatura gelmiş 29

canım danışmanınla konuşmalısın bu konuyu ve eğer üye olduğun ayki bir kampa ise sen tek bir ürün dahi sipariş verdiysen 25 tl üyelik ücreti gelir o zaman bir dahaki ayta girersen siparişini. ben geçen ay 5 üye yaptım bursadan kırıkkaleden falan aynen bu şekildede açıkladım bu ayki kampanya böyle eğer ayın 31 ine kadar vermezsen sipariş 25 tl üyelik ücreti ödersin diye onlarda ona göre davrandı hatta arkadaşım üye oldu sipariş vermeyi unutmuş :) ben kendim girdim bir ürün parasınıda ben ödedim :) maksat kıza 25 tl lik fatura gelmesin :) üstelik o getirdiğim ürünüde sattı parasınıda aldı yani :) sponsorunla konuş bence. kendimdende örnek vereyim :) bende 1 tl ye üye oldum ama o ay sipariş girmedim kalktım 2 ay sonra girdim 25 tl diyordu bende parfüm sölücektim sponsorumu aradım dedimki üyelik ücreti 25 tl diyor ben 1 tl ye üye oldum oda anlattı baan böyle böyle fiye bende ama bana bu bilgi verilmedi verilmiş olsaydı eğer ben sipariş ne yapar eder girerdim yani madem öyle ben sana alacağın parfümü hediye edeyim dedi :) böylece üyelik ücretimin yerine parfümümü almış oldum bende :)

ayyy ne güzel :) birde bahar gelse var ya pek güzel olur yürüyüşler...

bende üye olmayı düşünüyodum aman aman kalsın..

canım benim burdan reklam içeriği gibi olmasın :) eğer istersen soracağın hrhangi birşey varsa her konuda yardımcı olurum ben sana. ürün alışverişi yada üyelik buna dahil. istanbulada kargo ile gönderim yapabilirim direk kapına :) üyelik içinde ayrıntılı olarak konuşalım :) ben her zaman yanındayım üyelerimin :)

bahar gelsede şöyle eşofmanları giyip fırlasam dışarıya diye can atıyorum resmen bildiğin gibi değil yani :)

canım çiğköfte çekti amaaaa ben bugün hiç yemek yemedim ..

eceee benim abim çiğköfteci :) sevgilim çok güzel çiğköfte yapıyor ve bir ara o da çiğköftecide çalıştı :) nispet yapar gibi olduda derdim o değil bu kadar çiğ köfte beceriklisi vatandaş arasında kalınca bende diyetisyene sordum ne kadar serbestliği var diye eğer yufkaya sardırmak yerine marul ile nyersen 100 grama kadar serbest oda aşağı yukarı 7 8 sıkım çiğ köfteye denk geliyor tatlım :)

Pestilim çıktı bugünde yahuu
Ara öğün de meyveli form bisküvimi yedim...Hayatta bana başarılar dileyerek akşam mesaisi için eve gitmeye hazırlanıyorum.
Hepinizi kocamaaaannnnnnnnnn öptümmmmmmmmm...
İyi akşamlar..

mmmmm :) benim annemde güzel yapar.. kız sevgilim dedin de ay bi yalnız hissettim ben kendimi

kızlar ben spora gidiyorum :) 1 sat kadar sonra yemek yedikten sonra gelirim tkrardan öptüm hepiciğinizii :)

mmmmm :) benim annemde güzel yapar.. kız sevgilim dedin de ay bi yalnız hissettim ben kendimi

eceeeeeeeeee ben üniversite 4. sınıfım sana ne dedim ben :) sen bu yıl sınavını kazaqn bir güzel üniversitene başla ciddi bir ilişnin ilk adımını o zaman atacaksın :) ben buna inanıyorum yavru kuşum benim :) hem bak ben sana sevgilini aratmam trip atarım tavır yaparım eteğine pantalonuna karışırım :) bir tek buluşmalarımız sorun olur yarim onuda artık istanbula yolum düşerse hallederim benim gulüm :) nazli yarim eşarbını yan bağlama yaşasın 23 nisan :) böylede kroyum ):

nasıl yani sadece ilk aya mı özel? :44::44::44:

ahahahaha koptum

nasıl yani sadece ilk aya mı özel? :44::44::44:

canım üyelik ücreti sadece 1 kerelik alınan ve bir daha asla alınmayan bir ücret. normalde 25 tl gibi bir rakam ancak bazı aylarda oriflame kampanya yapıyor ve üyelik ücretini 1 tl yapıyor. ancak tek şartı var üye olduğun ay 1 tl lik kampanyadan yararlanmak için 1 tane sabun dahi olsa sipariş vermeni istiyor ki üyeliğin o ay açılsın. ancak sen üyelik ücreti kampanyasının geçerli olduğu ay sipariş vermezsen sonraki aylarda kampanyadan yararlanamadığın içi 25 tl ye üye oluyorsun. işin özü bu yani :) mesela ocakta üyelik 1 tl idi şubat için kampanya yapmadılar 25 tl üyelik şu anda :) umarım anlatabilmişimdir :)

ahahahaha koptum

kop kop bende kolumu bacağımı kopartmaya gidiyorum yüzümde makyaj vardı temizledim şimdi spora başlıyorum :) 1 saat sonra görüşürz hatunum :) elin çocuklarına yakışıklılarını bakma yarım o gözlerini bundan sonra evininnn kadınnıı çocuklarının anası nolacaksın no kadar..

ben burdayım yazdıklarını okudum benim sponsorum telefonuna ulaşılmıyor bugün kaç kez aradım .sen çamaşır işinede girsene çok güzel kazancı var

ablam yapmıştı bi aralar bende ondan aldım çamaşır olayı pek açmıyor beni ya çok severim katalog bakmayı falan almayı ama satamam onu ben.

gözünüz aydın :) biraz tuzluya mal olmuş ama olsun.....
oldu ama helal hos olsun kocise

Bpşver kız Emine pahalı mahalı..canı sağolsun adam sabah bişeyler bile yiyemedi..Çok geçmiş olsun.Gözünüz aydın
evet yaaa cani saolsun simdi basladi yemeyeeee

Busecim gecmisler olsun yaaa benim de iki gun once coook bacagim agridi hatta benim hiiiic bacagim agrimadigi icin acep dukan mi dedim ama gecti proteinden mi ki seninki de tez zamanda gecer insallah,kiz kocis walla cok duygusal aynen cocuk oglum babasindan daha olgun walla kahvaltim guzeldi ve beni ooole tok tuttu ki ara da koca bi kahve ictim oglen balik ve brokoli yedim aksama da biftek karisik sebze firinda yiycem firindan cikinca uzerlerine domates sos dokuceeeeeem yummmy aciktim bile yaaa bugun 10 da evden ciktim 5 te eve geldim yuru babm yuru toplam 1 saat oturmusumdur ii enerji de harcadim

anlattın anlattın :) canım saol..ahahaha alemsin yahu

anlattın anlattın :) canım saol..ahahaha alemsin yahu

o ne biçim laf kızımmm bana bak ben taş fırın krosuyum ona göre.. kırarım backlarını senin ( fazla kaptırdım yakında seni kapatırım ben eve bilgin olsun ) nasılsın kuzucanım? ben akşam yemeğimi yeni yiycem dah adur yiyipte geleyim :)

kızlarrr neredesiniz buse, ece, emine, çiğdem, zaten fully de evle uğraşıyor kıyamam yaa neredesiniz yaaaaa

ehehhehe buse yakında hepimizi hizaya alıcak.. :)

estaa piti pitiii

kızlar ben spora gidiyorum :) 1 sat kadar sonra yemek yedikten sonra gelirim tkrardan öptüm hepiciğinizii :)

süper süper süpeer aferin büşümee

yok dukandan değil benimki, benim bacaklar problemli, soğuğa gelemiyor başımda sabah saatlerce ağrıdı. o neden bilmiyorum. :26: emine ben şuana kadar yine 100 gr bile veremedim. duraklamadan kurtulup duraklamaya mı giriyorum ne oluyor yaa? normalde dukana göre benim hafada 950 gr falan vermem gerekiyor dukan testine göre ama ben 100 gr dahi veremiyorum. bi terslik var diye düşünüyorum. :26:

afiyet olsuun bi dee

kızlarrr neredesiniz buse, ece, emine, çiğdem, zaten fully de evle uğraşıyor kıyamam yaa neredesiniz yaaaaa

yettiim kuzucaaannnnnnn sporları yapmışsın bugün helaaal aynen devaam metabolizman tavan yapıyor bencee ben 100 gr bile veremedim bu hafta. yarın tartıda ne görücem bilmiyorum. allah belasını versin böyle dukanın demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…