- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.901
o ne biçim laf kızımmm bana bak ben taş fırın krosuyum ona göre.. kırarım backlarını senin ( fazla kaptırdım yakında seni kapatırım ben eve bilgin olsun) nasılsın kuzucanım? ben akşam yemeğimi yeni yiycem dah adur yiyipte geleyim :)
Burdayiz Fistiiik simdi yemegimi yedim varya bacaklarim cop bacak gibi hissediorum o kadar yurudum ay birazda kilo verdim dekızlarrr neredesiniz buse, ece, emine, çiğdem, zaten fully de evle uğraşıyor kıyamam yaaneredesiniz yaaaaa
Aaaaa canim gecmis olsun bacaklarini ozellikle sicak tutu o zaman icine kilotlu corap falan giy benimki geldi gecti ama belki benim de soguklardan oldu canim ben sana daha evvel de dedim bence senin sporla alakali simdi o kadar spor da yapinca daha fazla kalori almak gerekio oysa bizim aldigimiz kalori anca bize yetio ee n'oluyo vucut bence aldigi besini depoluo enerji olarak bilio ki daha fazla girmiycek ama coook gidecek inan bana benim de spor yaptigim donemlerde aynen ooole oluyodu kiz bi saat spinning yapardim 1 saat plates gucum varsa az da bandda yurur ya da kosardim sonra hoooop sauna keyfi ve ben bunu abartmiyorum hemen hergun bazen sadece hafta sonu yapmadigim olurdu gidim gidim da beslenirdim ama gitmezdi kilolar simdi hak getire sporu biraktim kilolari aldim ama gene sporsuz sporla olandan daha hizli vermeye basladim yani en azindan simdiye kadar oole oldu bi de gercekten ilk gunlerdeki hizi bekleme vucut giderek eksildikce daha fazla direnio vermemek icin eee ben bu kadar konusuyorumda ben sanki verebilio muyum benim de hep 800 gr alti gidio verdigim kilo neyse sen demek istiosan de Dukan amcaya icinden geldigi gibi davranyok dukandan değil benimki, benim bacaklar problemli, soğuğa gelemiyorbaşımda sabah saatlerce ağrıdı. o neden bilmiyorum. :26: emine ben şuana kadar yine 100 gr bile veremedim. duraklamadan kurtulup duraklamaya mı giriyorum ne oluyor yaa? normalde dukana göre benim hafada 950 gr falan vermem gerekiyor dukan testine göre ama ben 100 gr dahi veremiyorum. bi terslik var diye düşünüyorum. :26:
afiyet olsuun bi dee
yettiim kuzucaaannnnnnnsporları yapmışsın bugün helaaal aynen devaam metabolizman tavan yapıyor bencee ben 100 gr bile veremedim bu hafta. yarın tartıda ne görücem bilmiyorum. allah belasını versin böyle dukanın demek istiyorum.
Burdayizya yaaaakzlar neredesiniz niye kimsecikler yok forumda ?????
Burdayiz Fistiiik simdi yemegimi yedim varya bacaklarim cop bacak gibi hissediorum o kadar yurudum ay birazda kilo verdim depek bi narin olduuuuuum
Aaaaa canim gecmis olsun bacaklarini ozellikle sicak tutu o zaman icine kilotlu corap falan giy benimki geldi gecti ama belki benim de soguklardan oldu canim ben sana daha evvel de dedim bence senin sporla alakali simdi o kadar spor da yapinca daha fazla kalori almak gerekio oysa bizim aldigimiz kalori anca bize yetio ee n'oluyo vucut bence aldigi besini depoluo enerji olarak bilio ki daha fazla girmiycek ama coook gidecek inan bana benim de spor yaptigim donemlerde aynen ooole oluyodu kiz bi saat spinning yapardim 1 saat plates gucum varsa az da bandda yurur ya da kosardim sonra hoooop sauna keyfi ve ben bunu abartmiyorum hemen hergun bazen sadece hafta sonu yapmadigim olurdu gidim gidim da beslenirdim ama gitmezdi kilolar simdi hak getire sporu biraktim kilolari aldim ama gene sporsuz sporla olandan daha hizli vermeye basladim yani en azindan simdiye kadar oole oldu bi de gercekten ilk gunlerdeki hizi bekleme vucut giderek eksildikce daha fazla direnio vermemek icin eee ben bu kadar konusuyorumda ben sanki verebilio muyum benim de hep 800 gr alti gidio verdigim kilo neyse sen demek istiosan de Dukan amcaya icinden geldigi gibi davran
Heeey anneme kavusmama 1 gun kaldi.Gidip kapida telefon edicem konusurken de kapiyi calicam annem de ''ay dur kapi caldi ''diycek ''hadi ac''diycem o da ''aaaaaaaaaaaaaaaaa Emine gelmiiiiiiiis''diycek hahahahhahaha cok komik olcak aslinda soooleseydim bir hafta o da kavusma heyecaninyla mutlu olabilirdi ama bu da guzel.
Heeey anneme kavusmama 1 gun kaldi.Gidip kapida telefon edicem:102: konusurken:99: de kapiyi calicam annem de ''ay dur kapi caldi ''diycek ''hadi ac''diycem o da ''aaaaaaaaaaaaaaaaaEmine gelmiiiiiiiis''diycek hahahahhahaha cok komik olcak aslinda soooleseydim bir hafta o da kavusma heyecaninyla mutlu olabilirdi ama bu da guzel.
Ben bi kilo bile versem annem aaa cok zayiflamis der uzulur o booole tombis tombis sevio ooole daha saglikli ii oluyomus simdi beni gorunce kadin uzuntuden olecek
Ben bi kilo bile versem annem aaa cok zayiflamis der uzulur o booole tombis tombis sevio ooole daha saglikli ii oluyomus simdi beni gorunce kadin uzuntuden olecek
Busraaaaa nerdesiniz diosun ama sen de yoksun herkes seksenleri mi seyredio ne
Ayyy Ececim allah korusun yaaa aaaa bak bunu hic dusunmemeistim ama herkes evde olacak allahtan babam erkek kardesim:118: onlar hemen mudehale ederlerkıııııız dikkat et kadının yüreğine inmesin
Busraaaaa nerdesiniz diosun ama sen de yoksun herkes seksenleri mi seyredio ne
Ayyy Ececim allah korusun yaaa aaaa bak bunu hic dusunmemeistim ama herkes evde olacak allahtan babam erkek kardesim:118: onlar hemen mudehale ederler
Kesin oole o istedigi kadar desin ben anne kuzusu degilim tas firinim falan yemezler bal gibi de anne kuzusu isteannesiyle hasret gideriyordur :)
Kesin oole o istedigi kadar desin ben anne kuzusu degilim tas firinim falan yemezler bal gibi de anne kuzusu iste
hemen dedikodumu yapın küstüm size :) gelemiyorum çünkü internet problemli maalesef o yüzden telefondan girdim bende :)
ece :) kalıba girdim kız ben resmen :) sana çektiricem. birde ben anne zoruyla öyle bir geçer zaman ki izliyorum
Kesin oole o istedigi kadar desin ben anne kuzusu degilim tas firinim falan yemezler bal gibi de anne kuzusu isteannesiyle hasret gideriyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?