Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kapatırsın valla :) ay susup kaldım valla taş fırın seniii ben de geç yedim hatta bayağı bi geç yedim 20,30da

kızlarrr neredesiniz buse, ece, emine, çiğdem, zaten fully de evle uğraşıyor kıyamam yaa neredesiniz yaaaaa
Burdayiz Fistiiik simdi yemegimi yedim varya bacaklarim cop bacak gibi hissediorum o kadar yurudum ay birazda kilo verdim de pek bi narin olduuuuuum

Aaaaa canim gecmis olsun bacaklarini ozellikle sicak tutu o zaman icine kilotlu corap falan giy benimki geldi gecti ama belki benim de soguklardan oldu canim ben sana daha evvel de dedim bence senin sporla alakali simdi o kadar spor da yapinca daha fazla kalori almak gerekio oysa bizim aldigimiz kalori anca bize yetio ee n'oluyo vucut bence aldigi besini depoluo enerji olarak bilio ki daha fazla girmiycek ama coook gidecek inan bana benim de spor yaptigim donemlerde aynen ooole oluyodu kiz bi saat spinning yapardim 1 saat plates gucum varsa az da bandda yurur ya da kosardim sonra hoooop sauna keyfi ve ben bunu abartmiyorum hemen hergun bazen sadece hafta sonu yapmadigim olurdu gidim gidim da beslenirdim ama gitmezdi kilolar simdi hak getire sporu biraktim kilolari aldim ama gene sporsuz sporla olandan daha hizli vermeye basladim yani en azindan simdiye kadar oole oldu bi de gercekten ilk gunlerdeki hizi bekleme vucut giderek eksildikce daha fazla direnio vermemek icin eee ben bu kadar konusuyorumda ben sanki verebilio muyum benim de hep 800 gr alti gidio verdigim kilo neyse sen demek istiosan de Dukan amcaya icinden geldigi gibi davran

haklısın bence de spor konusunda. zaten 2 gündür sporu 30 dk indirdim. daha fazla yapmıycam artık. bir de yeni baskül alacağım. bu basküle de sinir olmaya başladım. hep mi 56.8 çıkar bi insan yaa. tartı doğru buna eminim ama sinir oldum bi kere şöyle yağ kas falan da ölçen bi baskül alcam.

eminee millet dukanla ayda en az 4 kg veriyor. yani haftada bir kilo. bak 9 gün sonra başlayalı 1 ay olmuş olcak verdiğim kilo hala 1.9
bu nedir böyle ya. 1 ay dolsun hele. baktım ki olmuyor, ben bırakcam bu dukanı. daha doğrusu 2/0 yapcam. 5 gün istediğimi yiycem, 2 gün saf protein günü yapcam. çok ciddiyim. değmez bu eziyete benim açımdan.

Heeey anneme kavusmama 1 gun kaldi.Gidip kapida telefon edicem:102: konusurken:99: de kapiyi calicam annem de ''ay dur kapi caldi ''diycek ''hadi ac''diycem o da ''aaaaaaaaaaaaaaaaa Emine gelmiiiiiiiis''diycek hahahahhahaha cok komik olcak aslinda soooleseydim bir hafta o da kavusma heyecaninyla mutlu olabilirdi ama bu da guzel.

Son düzenleme:

bence bu daha güzeeel hadi bakalım iyi yolculuklar kuzum benim. internete nasıl gircen kız sen emineeeeeee :26:

Ben bi kilo bile versem annem aaa cok zayiflamis der uzulur o booole tombis tombis sevio ooole daha saglikli ii oluyomus simdi beni gorunce kadin uzuntuden olecek

Ben bi kilo bile versem annem aaa cok zayiflamis der uzulur o booole tombis tombis sevio ooole daha saglikli ii oluyomus simdi beni gorunce kadin uzuntuden olecek

kıııııız dikkat et kadının yüreğine inmesin

Busraaaaa nerdesiniz diosun ama sen de yoksun herkes seksenleri mi seyredio ne

yaa üzülmesin sevinsin yaaa anne çok sağlıklıyım her gün et yiyorum hatta de, rahatlat

ben seksenleri izliyorum evet

emineeeeee dukan da 2/0 yapma olayıma ne diyorsuun bi şey de kııızz

hemen dedikodumu yapın küstüm size :) gelemiyorum çünkü internet problemli maalesef o yüzden telefondan girdim bende :)

ece :) kalıba girdim kız ben resmen :) sana çektiricem. birde ben anne zoruyla öyle bir geçer zaman ki izliyorum

sen gel buraya romantik birşeyler izleyelim film bilgimde ne vardır ya ahahhaha

Bak simdi Ece bizim takim nerde , ne yapiolar soooleyim sana bu Busebu Busra bunlar da diger arkadaslar:124::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…