Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sahura kadar yürü kız nettinnn sennnn

Güzel canım afiyet olsun
Biz de öyleyiz canım hiç kıskançlık üzerine tartışmadık bizim erkek hocalarla halı sahaya gidiyordu hatta benim vasıtamla tanışıp
Maşallah ne güzel bizim de aynıdır genelde ben de kıskançlık yapmam hiç,
Ev içinde yabancı biri mi vardı ki niye böyle büyüttü benim eşim de gündüz üstümü değiştireceksem tül olduğu halde güneşliği çek der
Evet ya perde olayınà ben de dikkat ederim görünüyor gibi gelir belki de hiç görünmüyordur bilmiyorum
Canım bizde de çocuktan sonra öldü tartışmalar daha çok heralde yoğunluktan uzaklaştık o ara birbirimizden diye düşünüyorum ama kız 8 ayı falan geçtikten sonra eskiye döndük yavaş yavaş
Her türlü gideri var bende tatlının iyisini kötüsünü bile anlamam hepsi iyidir
Ahahahaha ay yok ya bazen bilmediğim çikolata tatlı falan varsa eşime söylerim tadına baksana güzelse yiyecegim derim eğer değilse boşa kalori alamam yalnız kaliteli güzel birşey bulursam affetmem
Biontect aşısını ıkımcı dozlar bitmiş galıba demı canım , tek aşı koruyacak mı ya, ikş doz arası ne kadar süre olmalıydu
Canım biontect konusunda çok bilgim yok tv de izlemiyorum o yüzden takip edemiyorum, Biz sinovac yapıyoruz onda da devamı gelmeyecek dendi ama şimdilik bize geliyor ne zaman durdurulan bilmiyorum , biontect saklama koşulları bize uygun değil
Ohhhh güle güle kirlet çay koyak içek ya hep barabar hadin gızlar
Aynen haydi kızlar çaya gelin bana gerçi ben bu saate kadar 6 7 fincan çay içtim ama tam bir çay tiryakisiyim
Afiyet olsun canım güzel menü

Ne giyiyorsun ki yatili misafir falan mı var sizden baska

Yaaa bilmiyorum yedim vala çok mu ya et konusunda ben abartıyorum snrm
Vallahi et fazla geldi canım 3 adana kuzu köfte falan da vardı sanki, et fazla yiyemedim ben midemi yorar genelde

Kizlar afiyet olsun hepinize
Giremedim bugun misafir baskinina ugradim virus yokmus gibi

ne zaman bir kure baslasam bir bahane oluyo devam edemiyorum ama kabak kurunu siddetle tavsiye ediyorum icincu gunumdu bugun tami tamina yapamaszmda siskinligim gitti tartita eksideydim bu sabah umarim yediklerimden dolayi artiya gecmem yarina tek kotu yani kabizlik yapti bende

2 Mart menu
Sabah 10:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 12:30 1,5 kabak 1,5 yk yogurt ile sote

aksam 16:00 3 tane kucuk boy icli kofte (boyutlari baya kucuktu netten baktim 1 icli kofte 120 kaloriymis dogruysa
U UcanSupurge

iki litre su

Ayy ben okurken yoruldum keşke Ramazan'dan sonraya bıraksaydın epey yormuşsun kendini.Ama bitirdikten sonraki o çay keyfinin yerini de hiç bişey tutamaz

Sağol kuzumm

Kötü değil menün canını sıkma öğlen de çok bir şey yok çünkü baskın dediğine göre habersiz geldiler anlaşılan Allah affetsin habersiz misafirden hiç hoşlanmıyorum en az birkaç saat önce haber verilmeli bence

Bende ayni cocuklu insaniz pazar gunu kocisler evde malum allahtan erken kalkmistik kucukle ben alt katlari sildim temizledim buyuk uglumla esimi uyandirmaya cikiyodum geldiler suprizzz
bu kadar olur yakalansak ceza yiycez 10 kisiydiler yasak cunki

Bende ayni cocuklu insaniz pazar gunu kocisler evde malum allahtan erken kalkmistik kucukle ben alt katlari sildim temizledim buyuk uglumla esimi uyandirmaya cikiyodum geldiler suprizzz
bu kadar olur yakalansak ceza yiycez 10 kisiydiler yasak cunki
Ne cesaret hem kendilerini hem başkalarını riske atabiliyorlar

Ev içinde yabancı biri mi vardı ki niye böyle büyüttü benim eşim de gündüz üstümü değiştireceksem tül olduğu halde güneşliği çek der

Ne giyiyorsun ki yatili misafir falan mı var sizden baska
Yabancı yok çamaşır asmaya cikdim o sadece amannn boş boşuna tantana valla iki gündur evde sıkıntıdan bana patliyo yarın işe giderde bi derin nefes alırım

Sizde benim gibi misinniz kızlar eşiniz işe gidince bı ohh be diyo musunuz

Güzel menu canım afiyet olsun
Ayy ben okurken yoruldum keşke Ramazan'dan sonraya bıraksaydın epey yormuşsun kendini.Ama bitirdikten sonraki o çay keyfinin yerini de hiç bişey tutamaz
Canim ramazandan sonra eşimin işi yoğun olur, kendi işi bir yandan köyde annesine yardım eder diğer yandan adamı bulamam ben de onun kadar becerikli değilim açıkçası o yüzden bu hafta sonu hallettik aslında ben 2 cam şeklinde sil bırak dedim o başlamışken hepsini bitireyim dedi, inan dediğin gibi nerdeyse ramazandan beri içtiğim en lezzetli çay bu aksamdi
2 Mayıs

15.30
4 yk bulgur pilavı
6 yk fırında kabak/patlıcan
2 yk kaşığı et sote
1 kase yoğurt
1 portakal
1 kivi

su: 2 lt
Güzel canım afiyet olsun

Yok kız genelde ise giden ben oluyorum eşim pandemi de esnek çalışıyor acaba adam ben ise gidince OH be diyor mu çünkü evde olunca ha bire is çıkarıyorum

Olur mu canım yapıp yememek.. O kadar emek veriyorsun iftarda iki üç tane ye bişey olmaz
Günah günah öyle tatlı için tuzlu için yemin edilmez Ben bugun pizza yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…