- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.001
Sahura kadar yürü kız2 Mayıs Pazar
Sahur
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
3/1 yufka
1 yenidünya
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
3 hurma
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
3 adana, 2 kuzu sarma, 1 köfte
Bol Salata
2 bardak limonata şeker oranı çok azdı
Su 2 lt olur
Spor 40 dk orta tempo yürüyüş(açık hava)
Oğlan durursa bantta da yürüyecem biraz daha
Güzel canım afiyet olsun2 mayıs
Sahur
1.5 h.yumurta
3 dilim peynir
Domates
Salatalik
Yesillik
1 hurma 1 kayısı
3 4 kaşık keten tohumlu chiali yoğurt
Iftar
Peynirli kabak sandal
2 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak
Salata
Iki günde ayni menü
Iftardan sonra
Sütlü tarçınlı türk kahvesi
avuç içi k.çekirdeği
Avuç içi kuruyemiş
Su 3 litre olur
U UcanSupurge
Maşallah ne güzel bizim de aynıdır genelde ben de kıskançlık yapmam hiç,Biz de öyleyiz canım hiç kıskançlık üzerine tartışmadık bizim erkek hocalarla halı sahaya gidiyordu hatta benim vasıtamla tanışıp
Evet ya perde olayınà ben de dikkat ederim görünüyor gibi gelir belki de hiç görünmüyordur bilmiyorumEv içinde yabancı biri mi vardı ki niye böyle büyüttü benim eşim de gündüz üstümü değiştireceksem tül olduğu halde güneşliği çek der
Canım bizde de çocuktan sonra öldü tartışmalar daha çok heralde yoğunluktan uzaklaştık o ara birbirimizden diye düşünüyorum ama kız 8 ayı falan geçtikten sonra eskiye döndük yavaş yavaşAfiyet olsun canım güzel menü
Evet yedikten sonra fazla geldi adana dışardan aldık cnm 15 cm kadardi
Bizimde kıskançlık kaynaklı hiç olmadı kavgamız hep ailesi yüzünden olurdu ya da yanlış anlaşılma ses tonuna takilmalardan falan birbirini iyice tanıdıkça böyle oluyor snrm
Ahahahaha ay yok ya bazen bilmediğim çikolata tatlı falan varsa eşime söylerim tadına baksana güzelse yiyecegim derim eğer değilse boşa kalori alamamHer türlü gideri var bende tatlının iyisini kötüsünü bile anlamamhepsi iyidir
Canım biontect konusunda çok bilgim yok tv de izlemiyorum o yüzden takip edemiyorum, Biz sinovac yapıyoruz onda da devamı gelmeyecek dendi ama şimdilik bize geliyor ne zaman durdurulan bilmiyorum , biontect saklama koşulları bize uygun değilBiontect aşısını ıkımcı dozlar bitmiş galıba demı canım , tek aşı koruyacak mı ya, ikş doz arası ne kadar süre olmalıydu
Aynen haydi kızlar çaya gelin banaOhhhh güle güle kirletçay koyak içek ya hep barabar hadin gızlar
Vallahi et fazla geldi canımAfiyet olsun canım güzel menü
Ne giyiyorsun ki yatili misafir falan mı var sizden baska
Yaaa bilmiyorum yedim vala çok mu ya et konusunda ben abartıyorum snrm
Ayy ben okurken yoruldum keşke Ramazan'dan sonraya bıraksaydın epey yormuşsun kendini.Ama bitirdikten sonraki o çay keyfinin yerini de hiç bişey tutamazKızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldummutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
Sağol kuzummGüzel menü
Akşam cok az geldi arttirilmali.
Tek öğün için güzel
Güzelakşam ekmek olmamasi iyi
Akşam az geldi gözüme
Karbon miktari fazla geldi. Daha dengeli olsa iyi olur.
Off off off diyorumhadi ilk gün kaçırdın bari ertesi gün dengeleseydin. Iki günde çok kötü listedesin yanilmiyorsam daha dikkatli olman lazim biliyorsun
Keşkeeeee cok isterdimmm bende. Ev işlerinden nefret ediyorummmm keşke benim de öyle bir inkanim olsaydi
Agiyet olsun kolay gelsinn
Süte biraz ta tarçın eklesen hem müthiş bağırsak çalıştırıyor hemde yağ yakiyor. Çoğu diyetisyen listesinde denk geldim
Ne güzel keşke bende sevmeseydimmmmm
Kesinlikle spor cok etkili canim. Benim bacaklar baya eridi spor sayesinde
Harikaaa incelme tebrikler
Guya Kabak kurunu yapmak istedim uc gun d’un evde degildim kv yemekler bana hitap etmeyince yumurtay’a gecirdim canimAkşam az geldi gözüme
Kötü değil menün canını sıkma öğlen de çok bir şey yok çünkü baskın dediğine göre habersiz geldiler anlaşılan Allah affetsin habersiz misafirden hiç hoşlanmıyorum en az birkaç saat önce haber verilmeli benceKizlar afiyet olsun hepinize
Giremedim bugun misafir baskinina ugradim virus yokmus gibi
ne zaman bir kure baslasam bir bahane oluyo devam edemiyorum ama kabak kurunu siddetle tavsiye ediyorum icincu gunumdu bugun tami tamina yapamaszmda siskinligim gitti tartita eksideydim bu sabah umarim yediklerimden dolayi artiya gecmem yarina tek kotu yani kabizlik yapti bende
2 Mart menu
Sabah 10:00 sekersiz sutlu kahve
oglen 12:30 1,5 kabak 1,5 yk yogurt ile sote
aksam 16:00 3 tane kucuk boy icli kofte (boyutlari baya kucuktu netten baktim 1 icli kofte 120 kaloriymis dogruysa
U UcanSupurge
iki litre su
Bende ayni cocuklu insaniz pazar gunu kocisler evde malum allahtan erken kalkmistik kucukle ben alt katlari sildim temizledim buyuk uglumla esimi uyandirmaya cikiyodum geldiler suprizzzKötü değil menün canını sıkma öğlen de çok bir şey yok çünkü baskın dediğine göre habersiz geldiler anlaşılan Allah affetsin habersiz misafirden hiç hoşlanmıyorum en az birkaç saat önce haber verilmeli bence
Afiyet olsun canım güzel nasılsın? Hedefe kaç demiştik mezuniyet yaklaşıyor bi hesap kitap yapalım2 Mayıs
15.30
4 yk bulgur pilavı
6 yk fırında kabak/patlıcan
2 yk kaşığı et sote
1 kase yoğurt
1 portakal
1 kivi
su: 2 lt
Ne cesaret hem kendilerini hem başkalarını riske atabiliyorlarBende ayni cocuklu insaniz pazar gunu kocisler evde malum allahtan erken kalkmistik kucukle ben alt katlari sildim temizledim buyuk uglumla esimi uyandirmaya cikiyodum geldiler suprizzz
bu kadar oluryakalansak ceza yiycez 10 kisiydiler yasak cunki
Ev içinde yabancı biri mi vardı ki niye böyle büyüttü benim eşim de gündüz üstümü değiştireceksem tül olduğu halde güneşliği çek der
Yani evde ne giydiğini neden takar ki ilginç ama benim eşim de ilk başlarda kıyafeti sorun yapardı ben de de gicik bir huy var biri birseyi yapma deyince inadına yapmak istiyorum galiba eşim de alıştı karışıyor artık , cok uzatmaya canım hani karıştığı kıyafetler çok üç noktalar mi bilmiyorum ama birbirinizi kırmaya değmez orta yolu bulun bir şekildeAllah başka dert vermesin
Yabancı yok çamaşır asmaya cikdim o sadece amannn boş boşuna tantana valla iki gündur evde sıkıntıdan bana patliyo yarın işe giderde bi derin nefes alırımNe giyiyorsun ki yatili misafir falan mı var sizden baska
Güzel menu canım afiyet olsunKizlar afiyet olsun hepinize
Giremedim bugun misafir baskinina ugradim virus yokmus gibi
ne zaman bir kure baslasam bir bahane oluyo devam edemiyorum ama kabak kurunu siddetle tavsiye ediyorum icincu gunumdu bugun tami tamina yapamaszmda siskinligim gitti tartita eksideydim bu sabah umarim yediklerimden dolayi artiya gecmem yarina tek kotu yani kabizlik yapti bende
2 Mart menu
Sabah 10:00 sekersiz sutlu kahve
oglen 12:30 1,5 kabak 1,5 yk yogurt ile sote
aksam 16:00 3 tane kucuk boy icli kofte (boyutlari baya kucuktu netten baktim 1 icli kofte 120 kaloriymis dogruysa
U UcanSupurge
iki litre su
Canim ramazandan sonra eşimin işi yoğun olur, kendi işi bir yandan köyde annesine yardım eder diğer yandan adamı bulamam ben de onun kadar becerikli değilim açıkçasıAyy ben okurken yoruldum keşke Ramazan'dan sonraya bıraksaydın epey yormuşsun kendini.Ama bitirdikten sonraki o çay keyfinin yerini de hiç bişey tutamaz
Güzel canım afiyet olsun2 Mayıs
15.30
4 yk bulgur pilavı
6 yk fırında kabak/patlıcan
2 yk kaşığı et sote
1 kase yoğurt
1 portakal
1 kivi
su: 2 lt
Yok kız genelde ise giden ben oluyorum eşim pandemi de esnek çalışıyorYabancı yok çamaşır asmaya cikdim o sadece amannn boş boşuna tantana valla iki gündur evde sıkıntıdan bana patliyo yarın işe giderde bi derin nefes alırım
Sizde benim gibi misinniz kızlar eşiniz işe gidince bı ohh be diyo musunuz
Gel de sinirlenmeKaynanmin isleri iste toplamis kadinlari sabah kahvaltisinda gun yapmislar kahve icmeye bana gelmisler guya dundende hic bisi demediydi geliriz diye
Ay kız vallaa gulcem yokdu Allah iyiliğini versinYok kız genelde ise giden ben oluyorum eşim pandemi de esnek çalışıyoracaba adam ben ise gidince OH be diyor mu çünkü evde olunca ha bire is çıkarıyorum
Gül gitsin boş verAy kız vallaa gulcem yokdu Allah iyiliğini versin
Olur mu canım yapıp yememek.. O kadar emek veriyorsun iftarda iki üç tane ye bişey olmazTünaydın kızlar
Mutfağı hallettim hamur yoğurdum bilin bakalım ne yapıyorumbülbül yuvası hamilelik, pandemi derken iki senedir hiç yapmadım ev tatlısı yapıp kaldırcam tabi hepsini yemeyiz soğuk baklavadan esinlenerek sütle islaticam bklm nasıl olacak ben yemeyeceğim tabiki tartıya kadar
Günah günah öyle tatlı için tuzlu için yemin edilmezSağol canım benimde bayadir basmıyordu da bı cesaret yaptım yok yemeyeceğim yeminliyim ki
Hayır hayır Zehracim yeminliyim yiyemem kalanı da buzluğa atacağım zaten cuma belki 1 tane yerim
Çok beklersiniz balım
Tüh yeminliyim bak görüyon mu
Ben hazırda seviyorum ama en baklavası ayrı tabi normalde eşim de çok tatlı sever ama eskisi kadar istemiyor o da rejimde olunca yapmazsın zaten diye söylemiyorum diyor yoksa her gün ver yer
Kolay gelsin canım
Süper incelme canım MaşAllah ya ben düzenli spor yapmadığım için sıkılasma olmadı daha doğumdan sonra daha bı kaç aydır yeni toparladı sanki vücudum bklm bundan sonrası için bende ölçü alayım kaydedeyim
Yürüyüş ve squat kalça basen için iyi toparlayıcı canım
O kadarla kalır insAllah hallolur cnm iyi gelmiş tamirci
Koşarım ama yememtoplam incelme çok güzel cnm tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?