Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Balkona çıkmasıyla ilgili sanırsam bizim balkon kapalı siyah cam eşarpsız çıkıyorum diye kızıyor dışardan belli oluyor diye öyle bir şey sanırsam
Anladm canım diğer mesajları sonradan okudumda. Aman işte hepsi aynı saçma sapan seyleri kıskanıyolar he diyip geçmek lazm

2 Mayıs Pazar

Sahur yok

İftar
4 dilim kücük kare pizza
2 bardak ayran
5 6 tane yaprak sarma

Spor yok
2 lt su 3 ü geçer yatana kadar
Şimdide yeşil çay içiyorum sahur yapmam yine
4 dilim çooookkk yetmemiş bir de 6 yaprak sarması yemiş

Ona göre ödem atıcı bir şeyler yap canım yediğine içtiğine dikkat Cuma eminim ekside olursun

Aaaa bir sürü mesaj alıntıladım sayfayı yenileyin ve hepsi gitti ama bütün mevzular aklımda sırayla yazam bari

kumsal68 canım ballı böreğim sen çok mu düzenli becerikli her daim evi pür düzen bir insansın ki çat kapı kaynanan 10 kişiyi eve getiriyor benimki rezil olacağını bildiği için cesaret edemezdi herhalde işin pandemi kısmı,habersiz gelme kısmı,hele hele pazar günü eş evdeyken gelmeyi hiç katmıyorum nereden tutsa elinde kalıyor belki kadın gelini ile hava atacaktır işte benim gelinim falan

M Melek963 canım süoürgeme katılıyorum gül geç yeni mi evlisiniz zamanla değişir durumlar o da alışacak sana .babamda kıskanç bana değil ama anneme çok çektirdi perdeyi çek yok şuradan görürler yok buradan görürler duyanda kadını evde bikini ile geziyor sanır pijama kısa kol giyiyor sıcakta demediğini bırakmıyor ama alıştı . Çünkü annem sakin sakin onu alıştırdı.erkeklerin inadına inadına yaptın mı daha kötü oluyorlar.bir yolunu buluyoruz işte biz kadınlarBana söylediği zamanda şu an bu durum helal Allah'ın helal kıldığını haram mı yapacsksın seninki daha büyük günah diyordum

Nedennn burda olduğumuz belliii
Gerçi diyet sayesinde baya azalttim. Eskisi gibi değilim
Bendensin eloş tatlı tam bir imtihan Ama çok şükür hurma var gerçekten kesiyor isteği tabi nefis yine bildğimiz tatları arıyor ama ben çok alıştım hurmaya

Yok be canim benimki baska b pencereden bakiyo olaya evimin duzensizligi onu rezil etmezdi cunki kiziyla beni kiyas icindedir her zaman acikcasi ben daha becerikliyimdir ona gore kv de iyi biliyo bunu benim en ufak bir duzensizligim onun icin mutluluktur yani arada denetime gelir boyle cat kapi yakinizda iki km var arada yuruyuse ciktim bahanesiyle ama allahta insanin icini biliyoya hic bir zaman daginik halime denk gelememistir

02.05.2021
Sahur
2 catal mantarli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tk receL, 1 dlm ekmek

İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk et sote, salata, 3 hurma

Su: 2 lt
Güzel afiyet olsun canım
Güzel canım
İftar biraz ağır olmuş canım
Güzel afiyet olsun canım
Güzel bence afiyet olsun canım
2 Mayıs

15.30
4 yk bulgur pilavı
6 yk fırında kabak/patlıcan
2 yk kaşığı et sote
1 kase yoğurt
1 portakal
1 kivi

su: 2 lt
Meyve 1 porsiyon olsaymış daha iyiymiş güzel ama
Pilav biraz fazla olmuş sanki
2 Mayıs

sahur
1 dilim ekmek
domates
salatalık
hoşaf suyu

iftar
bir kase tarhana çorbası
bir kaşık nohut (dünden kalan)
2 küçük biber dolması
salata

2 litre su
Güzel afiyet olsun canım
2 Mayıs Pazar

Sahur yok

İftar
4 dilim kücük kare pizza
2 bardak ayran
5 6 tane yaprak sarma

Spor yok
2 lt su 3 ü geçer yatana kadar
Şimdide yeşil çay içiyorum sahur yapmam yine
Sahur olmadığı için fazla batmadı gözüme ama pizza belki 2 ya da 3 olsa en fazla daha iyi olurdu afiyet olsun canım
4 dilim çooookkk yetmemiş bir de 6 yaprak sarması yemiş
Eki Görüntüle 2839818

Ona göre ödem atıcı bir şeyler yap canım yediğine içtiğine dikkat Cuma eminim ekside olursun
İnşallah ekside olurum Yeşilçay ve form çayı içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…