- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.981
GüzelBende iki günlük menümü yazayim
1 mayıs
Sahur
1.5 h.yumurta
2 dilim peynir
1 hurma
Domates salatalik
Yesillik
1 hurma 1 kayısı
3 4 kaşık keten tohumlu
Chia li yoğurt
Iftar
Peynirli kabak sandal
3 4 kaşık ıspanak
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2.5 litre
U UcanSupurge
Nasıl evin içinde ne kıyafet sorunu canım ?Eşim kıyafet sorunu evin içindeyiz yani
Afiyet olsun kuruyemişi abartma gardaş2 mayıs
Sahur
1.5 h.yumurta
3 dilim peynir
Domates
Salatalik
Yesillik
1 hurma 1 kayısı
3 4 kaşık keten tohumlu chiali yoğurt
Iftar
Peynirli kabak sandal
2 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak
Salata
Iki günde ayni menü
Iftardan sonra
Sütlü tarçınlı türk kahvesi
avuç içi k.çekirdeği
Avuç içi kuruyemiş
Su 3 litre olur
U UcanSupurge
2.5 yıllık evliyiz genelde umursamamaya çalışıyorum ama insan illa takıyoYeni mi evlisiniz canım ? Üzülme zamanla şu kriz anlarını yönetmeyi öğrendikçe tartışmalarda bile hasarsız ayrılmayı becerebiliyorsun ilk evlendiğimiz yıl tartışırdık ben bi dünya ağlar hayatı kendime zindan ederdim şimdi de tartışıyoruz alıp kitabımı geçip başka odada oturuyorum sakinleştikten sonra bi daha konuşuyorum
Biz de öyleyiz canım hiç kıskançlık üzerine tartışmadık bizim erkek hocalarla halı sahaya gidiyordu hatta benim vasıtamla tanışıpKesinlikle ya eskiden ne kadar takardim kafaya tartışma olunca şimdi hiç umursamiyorum, ya düşünüyorum biz de kıskançlık tartışması da hiç olmadı galibahatta bir arkadaşım bana şey demişti esin seni kıskanıyor mu böyle is arkadaslarinlâ falan rahat konuşuyorsun ya demişti, şaşırmıştım acaba dışardan öyle mi görünüyorum diye düşünmüştüm ama eşim de tanır is arkadaşlarımı sürekli görüşürüz, herkesin kıskançlık durumu falan da farklı demek ki
Evin içinde onu giyme bunu giy davasıNasıl evin içinde ne kıyafet sorunu canım ?
Ev içinde yabancı biri mi vardı ki niye böyle büyüttü benim eşim de gündüz üstümü değiştireceksem tül olduğu halde güneşliği çek der2.5 yıllık evliyiz genelde umursamamaya çalışıyorum ama insan illa takıyo
Yarına gelir yanıma barisiriz ama isde yapmasa daha iyi
Cok güzel canim2 Mayıs menüm
Sahur:
4 mantar
kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
İftar:
1kepce tarhana çorbası
8 YK biber (yeşil ve kapya tavada az yağlı)
Bir kase Yoğurt
1dilim ekmek
Az lahana turşusu
Su:3 litre
Spor henüz yok
U UcanSupurge
Kız 3 adana nasıl yedin2 Mayıs Pazar
Sahur
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
3/1 yufka
1 yenidünya
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
3 hurma
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
3 adana, 2 kuzu sarma, 1 köfte
Bol Salata
2 bardak limonata şeker oranı çok azdı
Su 2 lt olur
Spor 40 dk orta tempo yürüyüş(açık hava)
Oğlan durursa bantta da yürüyecem biraz daha
Güzel canım afiyet olsunBende iki günlük menümü yazayim
1 mayıs
Sahur
1.5 h.yumurta
2 dilim peynir
1 hurma
Domates salatalik
Yesillik
1 hurma 1 kayısı
3 4 kaşık keten tohumlu
Chia li yoğurt
Iftar
Peynirli kabak sandal
3 4 kaşık ıspanak
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2.5 litre
U UcanSupurge
Yani evde ne giydiğini neden takar ki ilginç ama benim eşim de ilk başlarda kıyafeti sorun yapardı ben de de gicik bir huy var biri birseyi yapma deyince inadına yapmak istiyorum galiba eşim de alıştı karışıyor artık , cok uzatmaya canım hani karıştığı kıyafetler çok üç noktalar mi bilmiyorum ama birbirinizi kırmaya değmez orta yolu bulun bir şekildeEşim kıyafet sorunu evin içindeyiz yani
Sağol canımAfiyet olsun kuruyemişi abartma gardaş
EvetSağol canımmerak etme o iş bende ara öğünler mi geldi yine aklina
Afiyet olsun canım güzel menüBende iki günlük menümü yazayim
1 mayıs
Sahur
1.5 h.yumurta
2 dilim peynir
1 hurma
Domates salatalik
Yesillik
1 hurma 1 kayısı
3 4 kaşık keten tohumlu
Chia li yoğurt
Iftar
Peynirli kabak sandal
3 4 kaşık ıspanak
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2.5 litre
U UcanSupurge
Evet yedikten sonra fazla geldi adana dışardan aldık cnm 15 cm kadardi2 bardak limonata az şekerli olsa da çok, 3 Adana çok değil mi ev yapımı küçük boyutlu ise olabilir
Bizimde kıskançlık kaynaklı hiç olmadı kavgamız hep ailesi yüzünden olurdu ya da yanlış anlaşılma ses tonuna takilmalardan falan birbirini iyice tanıdıkça böyle oluyor snrmKesinlikle ya eskiden ne kadar takardim kafaya tartışma olunca şimdi hiç umursamiyorum, ya düşünüyorum biz de kıskançlık tartışması da hiç olmadı galibahatta bir arkadaşım bana şey demişti esin seni kıskanıyor mu böyle is arkadaslarinlâ falan rahat konuşuyorsun ya demişti, şaşırmıştım acaba dışardan öyle mi görünüyorum diye düşünmüştüm ama eşim de tanır is arkadaşlarımı sürekli görüşürüz, herkesin kıskançlık durumu falan da farklı demek ki
Her türlü gideri var bende tatlının iyisini kötüsünü bile anlamamKesinlikle ya eskiden ne kadar takardim kafaya tartışma olunca şimdi hiç umursamiyorum, ya düşünüyorum biz de kıskançlık tartışması da hiç olmadı galibahatta bir arkadaşım bana şey demişti esin seni kıskanıyor mu böyle is arkadaslarinlâ falan rahat konuşuyorsun ya demişti, şaşırmıştım acaba dışardan öyle mi görünüyorum diye düşünmüştüm ama eşim de tanır is arkadaşlarımı sürekli görüşürüz, herkesin kıskançlık durumu falan da farklı demek ki
Canım benin hazır tatlılardan yemem için böyle çok iyi bir tatlı olmasi lazim yani eşimin aldıkları da guzeldir ama hep şey derim aldigim kaloriye değer mu eğer değecek birseyse yerim misal söyle istanbdaki Karaköy gulluoglunun tatlısı olsa yerim ya da arada antepten gelirdi bize baklava öyle birşey olsa yerim ama burdaki pastanelerin en güzel tatlısı bile hitap etmiyor açıkçası
Çoktur hacım çokturEvet yedikten sonra fazla geldi adana dışardan aldık cnm 15 cm kadardi
Biontect aşısını ıkımcı dozlar bitmiş galıba demı canım , tek aşı koruyacak mı ya, ikş doz arası ne kadar süre olmalıyduKızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldummutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
Ohhhh güle güle kirletKızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldummutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
Afiyet olsun canım güzel menü2 mayıs
Sahur
1.5 h.yumurta
3 dilim peynir
Domates
Salatalik
Yesillik
1 hurma 1 kayısı
3 4 kaşık keten tohumlu chiali yoğurt
Iftar
Peynirli kabak sandal
2 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak
Salata
Iki günde ayni menü
Iftardan sonra
Sütlü tarçınlı türk kahvesi
avuç içi k.çekirdeği
Avuç içi kuruyemiş
Su 3 litre olur
U UcanSupurge
Ne giyiyorsun ki yatili misafir falan mı var sizden baskaEvin içinde onu giyme bunu giy davası
Yaaa bilmiyorum yedim vala çok mu ya et konusunda ben abartıyorum snrmKız 3 adana nasıl yedinlimonata fazla geldi canım
Çoktur hacım çokturKaç saat spor yapacaksın ?
Çok iyiiiii02.05.2021
Sahur
2 catal mantarli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tk receL, 1 dlm ekmek
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk et sote, salata, 3 hurma
Su: 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?