- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.961
Süper o zaman cumaya güzeL bir eksi gelecekBu hafta neden veremedıgım ortaya cıktı, regl oldum şimdi 15 gub gecıkmeli, düzensiz olcak bi süre sanırım ,inş cumaya hafiflerim
Baya hafif bir menü canım, aksama kadar birsey yememek kötü etkiler senı02.05.2021 menü
13.30
Sade Türk kahvesi
15.10
Bir bardak kefir
16/00
Sade Türk kahvesi
17.30
Bir kase köz domates çorbası
1 kase limonlu brokoli salatası
4 yk Nar ekşili tavuk
Su:2.5 litre
2 günüm kötü geçince bugün telafi edeyim dedim canımSüper o zaman cumaya güzeL bir eksi gelecek
Baya hafif bir menü canım, aksama kadar birsey yememek kötü etkiler senı
Önceden çok takardim kafaya şimdi umursamiyorum tabi tartismanin şiddetine ve sebebine de bağlı , cok şiddetli tartışmalar olmadı hafiflerı de takmıyorum çay yapıp içiyorum nasıl olsa duzeliyor tavsiye ederim bence erkekler de çok takmiyor....kıskançlık krizi derken esin mi yaptı kıskançlık sen miKızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettik eşimin kiskanclik kirizi
Sizler ne yaparsınız eşinizle kavga yapınca
Tamam cnmCuma kaçamak hakkın var zaten canım elbette yiyebilirsin hiç yapmadım o tatlıdan
Afiyet olsun çok güzel menü cnm02.05.2021 menü
13.30
Sade Türk kahvesi
15.10
Bir bardak kefir
16/00
Sade Türk kahvesi
17.30
4 yk Nar ekşili tavuk
MaşAllah baya iş yapmışsın cnm emeğine sağlık Allah kolaylık versin yarında sorunsuz ilerler insAllahKızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldummutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
Genelde takmiyorum canım bizde eşim hep alttan aldığı için genelde önceden küser surat asardım şimdi normal hayatıma devam ediyorum mecbur çocuklar olunca yemeğimi yapıyorum sofrayı hazırlıyorum yemiyor mu oturup yiyoruz çocuklarla sakinlesince konuşup anlaşıyoruzKızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettik eşimin kiskanclik kirizi
Oldukça hafif bir gün02.05.2021 menü
13.30
Sade Türk kahvesi
15.10
Bir bardak kefir
16/00
Sade Türk kahvesi
17.30
4 yk Nar ekşili tavuk
Sağlıcakla kirletin inşallah canım yarın da çok yoğun olmaz umarım Allah kolaylık versinKızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldummutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
Yeni mi evlisiniz canım ? Üzülme zamanla şu kriz anlarını yönetmeyi öğrendikçe tartışmalarda bile hasarsız ayrılmayı becerebiliyorsun ilk evlendiğimiz yıl tartışırdık ben bi dünya ağlar hayatı kendime zindan ederdim şimdi de tartışıyoruz alıp kitabımı geçip başka odada oturuyorum sakinleştikten sonra bi daha konuşuyorumKızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettik eşimin kiskanclik kirizi
Zamanla verilen tepkiler değişiyor hakikaten ilk seneler bende öyleydim şu an bende çok değiştim eşim de eskisi kadar takmıyorum olanlarıYeni mi evlisiniz canım ? Üzülme zamanla şu kriz anlarını yönetmeyi öğrendikçe tartışmalarda bile hasarsız ayrılmayı becerebiliyorsun ilk evlendiğimiz yıl tartışırdık ben bi dünya ağlar hayatı kendime zindan ederdim şimdi de tartışıyoruz alıp kitabımı geçip başka odada oturuyorum sakinleştikten sonra bi daha konuşuyorum
Tamam cnm
Afiyet olsun çok güzel menü cnm
MaşAllah baya iş yapmışsın cnm emeğine sağlık Allah kolaylık versin yarında sorunsuz ilerler insAllah
Genelde takmiyorum canım bizde eşim hep alttan aldığı için genelde önceden küser surat asardım şimdi normal hayatıma devam ediyorum mecbur çocuklar olunca yemeğimi yapıyorum sofrayı hazırlıyorum yemiyor mu oturup yiyoruz çocuklarla sakinlesince konuşup anlaşıyoruz
Çok sağ olun kizlar inşallah sorunsuz geçer önümüzdeki 2 günOldukça hafif bir gün
Sağlıcakla kirletin inşallah canım yarın da çok yoğun olmaz umarım Allah kolaylık versin
Yeni mi evlisiniz canım ? Üzülme zamanla şu kriz anlarını yönetmeyi öğrendikçe tartışmalarda bile hasarsız ayrılmayı becerebiliyorsun ilk evlendiğimiz yıl tartışırdık ben bi dünya ağlar hayatı kendime zindan ederdim şimdi de tartışıyoruz alıp kitabımı geçip başka odada oturuyorum sakinleştikten sonra bi daha konuşuyorum
Güzel menü30 nisan cuma
sahur
domates salatalik
3 4 zeytin
1dlm ekmek
1 haslanmis yumurta
iftar
1 kase mercilek corbasi
firinda yarim but
salata
1 dlm tavuklu borek
su 2lt yakin
Akşam cok az geldi arttirilmali.30 Nisan Cuma
10.30
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tk karadut reçeli
1 tk tereyağı
1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz
17.00
2 yk kavurma et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Tek öğün için güzel1 Mayıs Cumartesi
16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı
Su: 2,5 lt
Güzel1 Mayıs menü ( 1 Mayıs işçi bayramı yazacaktım nerdeyse)
Sahur
Bir çay kaşığı tereyağında salçalı yumurta
2dilim.ekmek
2 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
İftar 19.35
Bir kase yoğurt corbası
Bir karnıyarık
4 kasık bulgur pilavı
Bir kase cacık
Bol salata
2 lt su yatana kadar 4 e yaklaşır
Birazdan kızı uyutup bi kahve yaparım sade, sahur yapmam bugun
Akşam az geldi gözümeSabah 10:00 sutlu sekersiz kahve
oglen12:30 1,5 kabak 1,5 yk yogurttan yaptigim sote ,1 dilim peynir
ara 15 :00 kahve sekersiz 3 ceviz,5 findik
Azcik kabak cekirdegi ( bunuda yemezdimde kayinvalidedeyim ac olunca biraz yedim)
aksam18:00
Avuc ici kadar yumurta (evde olmadigim icin kabagimi yiyemedim yumurta yaptim kendime)
uc litre su
U UcanSupurge
Karbon miktari fazla geldi. Daha dengeli olsa iyi olur.1 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
3 kaşık kısır (akşamdan kalan)
1 elma
4 zeytin
İftar
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık nohut
Bir tane muhley
Yatana kadar 2 litreye tamamlarım
Off off off diyorumAh ahh paylaşmaya utandığım menülerimi yazayım artık
30.04.21
Sahur yok
İftar
3 buçuk yuvarlak lahmacun fındık değil biraz büyük
Salata
Ayran
Halka tatlı 1 2 tane
Yeni dünya 3 4 tane
Su 1.5 anca
Spor da yok
01.05.21
Sahur yok
İftar
Yaklaşık 20 adet küçük sarma ve 1 adet kabak dolma
1 buçuk kase cacık
2 3 lokma pide ekmek
Su yatana kadar 2 L olur
Spor yok
U UcanSupurge
Keşkeeeee cok isterdimmm bende. Ev işlerinden nefret ediyorummmm keşke benim de öyle bir inkanim olsaydiEzocum Victoria hanım halt etmiş neymiş efendim lastikli pijama giymiyormuş bulaşık yıkasın banyo tuvalet temizlesin ev süpürüp silsin çocuklara yemek hazırlasın bak nasıl çekiyor domestos lekeli pijamaları üstüneöyle dört bir yanım hizmetçikerle dolu olsa bende süslenip püslenip otururum
Agiyet olsun kolay gelsinn01.05 2021
12.00
2 yumurat ile peynirli omlet, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm ekmek, 1 tk tereyağı reçel
15.00 sade kahve 6 çilek, küçük muz
19.30 1 kepçe tarhana çorbası , 4 yk et sote, yoğurt, 3 hurma
Su: 2lt
Spor yok ama ben de temizlik kervanına katılanlardanim
Süte biraz ta tarçın eklesen hem müthiş bağırsak çalıştırıyor hemde yağ yakiyor. Çoğu diyetisyen listesinde denk geldim
Ne güzel keşke bende sevmeseydimmmmmGayet güzel menü canım afiyet olsun
Ayy benim koca da istiyor sürekli arada yapıyorum mecbur misal dün akşam ona sufle yaptım ben hurma yedimzaten her akşam tatlı alıp geliyor Allahtan hazır baklava falan sevmiyorum
Kesinlikle spor cok etkili canim. Benim bacaklar baya eridi spor sayesindeKızlar Ramazan'dan sonra yürüyüş ve sporu yapacağım çok kararlıyım çünkü ölçülerim güzel ama basen kalça yüzünden 38 beden etek olmadı dar geldi belimde yüzüyor ama basene oturuyor.ı kadar aç kaldım işe yarasın bari
Harikaaa incelme tebriklerKoşar yine de yer o
Göğüs:10
Kol:9
Kalça:10
Bacak:20
Bel:20
Göbek:16
Cm gitti canım
İnşallah canım.hallolur makine önemli çünkü.
Afiyet olsun canım süper menü02.05.2021
Sahur
2 catal mantarli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tk receL, 1 dlm ekmek
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk et sote, salata, 3 hurma
Su: 2 lt
Afiyet olsun canım güzel menü2 Mayıs menüm
Sahur:
4 mantar
kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
İftar:
1kepce tarhana çorbası
8 YK biber (yeşil ve kapya tavada az yağlı)
Bir kase Yoğurt
1dilim ekmek
Az lahana turşusu
Su:3 litre
Spor henüz yok
U UcanSupurge
Çok güzel02.05.2021
Sahur
2 catal mantarli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tk receL, 1 dlm ekmek
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk et sote, salata, 3 hurma
Su: 2 lt
Afiyet olsun canım2 Mayıs menüm
Sahur:
4 mantar
kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
İftar:
1kepce tarhana çorbası
8 YK biber (yeşil ve kapya tavada az yağlı)
Bir kase Yoğurt
1dilim ekmek
Az lahana turşusu
Su:3 litre
Spor henüz yok
U UcanSupurge
2 bardak limonata az şekerli olsa da çok, 3 Adana çok değil mi ev yapımı küçük boyutlu ise olabilir2 Mayıs Pazar
Sahur
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
3/1 yufka
1 yenidünya
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
3 hurma
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
3 adana, 2 kuzu sarma, 1 köfte
Bol Salata
2 bardak limonata şeker oranı çok azdı
Su 2 lt olur
Spor 40 dk orta tempo yürüyüş(açık hava)
Oğlan durursa bantta da yürüyecem biraz daha
Kesinlikle ya eskiden ne kadar takardim kafaya tartışma olunca şimdi hiç umursamiyorum, ya düşünüyorum biz de kıskançlık tartışması da hiç olmadı galibaZamanla verilen tepkiler değişiyor hakikaten ilk seneler bende öyleydim şu an bende çok değiştim eşim de eskisi kadar takmıyorum olanları
Canım benin hazır tatlılardan yemem için böyle çok iyi bir tatlı olmasi lazim yani eşimin aldıkları da guzeldir ama hep şey derim aldigim kaloriye değer mu eğer değecek birseyse yerim misal söyle istanbdaki Karaköy gulluoglunun tatlısı olsa yerim ya da arada antepten gelirdi bize baklava öyle birşey olsa yerim ama burdaki pastanelerin en güzel tatlısı bile hitap etmiyor açıkçasıGüzel menü
Akşam cok az geldi arttirilmali.
Tek öğün için güzel
Güzelakşam ekmek olmamasi iyi
Akşam az geldi gözüme
Karbon miktari fazla geldi. Daha dengeli olsa iyi olur.
Off off off diyorumhadi ilk gün kaçırdın bari ertesi gün dengeleseydin. Iki günde çok kötü listedesin yanilmiyorsam daha dikkatli olman lazim biliyorsun
Keşkeeeee cok isterdimmm bende. Ev işlerinden nefret ediyorummmm keşke benim de öyle bir inkanim olsaydi
Agiyet olsun kolay gelsinn
Süte biraz ta tarçın eklesen hem müthiş bağırsak çalıştırıyor hemde yağ yakiyor. Çoğu diyetisyen listesinde denk geldim
Ne güzel keşke bende sevmeseydimmmmm
Kesinlikle spor cok etkili canim. Benim bacaklar baya eridi spor sayesinde
Harikaaa incelme tebrikler
Eşim kıyafet sorunu evin içindeyiz yaniÖnceden çok takardim kafaya şimdi umursamiyorum tabi tartismanin şiddetine ve sebebine de bağlı , cok şiddetli tartışmalar olmadı hafiflerı de takmıyorum çay yapıp içiyorum nasıl olsa duzeliyor tavsiye ederim bence erkekler de çok takmiyor....kıskançlık krizi derken esin mi yaptı kıskançlık sen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?