Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menü canım ama bulgur pilavı biraz gözüme battı onun haricinde güzel

Kızlar moralim çok bozuk eşimle kavga ettik eşimin kiskanclik kirizi
Sizler ne yaparsınız eşinizle kavga yapınca
Benim eşimde cok kıskanç sinir oluyorum ben hic susamıyorm valla car car konuşuyorum iyice delleniyor kendi kendine sonra susuyo geri kendi konusuyor gelip

Afiyet olsun canım suyu artırmayı unutma

2 Mayıs

sahur
1 dilim ekmek
domates
salatalık
hoşaf suyu

iftar
bir kase tarhana çorbası
bir kaşık nohut (dünden kalan)
2 küçük biber dolması
salata

2 litre su
Dolma, tarhana, nohut miktarlar az fakat üçü de karbonhidrat ağırlıklı başka bi sıkıntımız yok

Ben diyette değilkende aksam ekmek yemezdim sadece kahvaltıda yerim, bide ekmekte yemiyorum nasıl kilo alıyorum anlamıyorum derdim kendimi teselli etme şeklim Halbuki yedigim tatlıların pastaların cikolatalarn haddi hesabı yoktu

Bunu bir yerden biliyorum ( kendimden)

Eşinde öyle sonradan geri geliyorlar amca bizi uzdukleriyle kaliyo
Aynen öyle aman bosver canım sıkkın sıkma erkekler bizim gibi ince düşünceli anlayışlı değiller. Lafın nereye gittiğini üzdüğünü kırdığını düşünmyüolar. Üzüldükce kendine edersin tamam de geç. Benim eşim bide cevap vermeyince susunca daha cok sinirleniyor bende ondan cok bağırıyorum ondan anlıyo

Aynen öyle canım

Kaynanmin isleri iste toplamis kadinlari sabah kahvaltisinda gun yapmislar kahve icmeye bana gelmisler guya dundende hic bisi demediydi geliriz diye
Cok düşüncesizce buldum
yok ben farkindayim benide tatli hamurisi aburcubur bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…