- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.081
Muhtemelen uyurken onu rahatsiz eden bir ağrısı var uyumak istemediğine göre. Diş olabilir. Bizim köpek dişlerinin üçü aynı anda patladı 1 hafta boyunca mahvolduİyi geceler kızlar.
Bugün temizlik günümüzdu evi sildik,supurduk,dinlenmeye vakit kalmadan kızım huysuzlanmaua başladı.Bizi çok korkuttu bu gece.Sekizden on dk öncesine kadar aralıksız ağladıarada öksürük krizlerine girdi.Dis çıkarıyor ondan mıdır nedir kızlar? Özellikle yatak odasına goturup uyutmaya calistigim an,katila katıla ağlıyordu.Artik acile götürelim dediğimiz an kucağımda ağlaya ağlaya uyudu Birazda burnu akıyordu sanki,bilemedim ki neden oldu.
Benim 1 yıl oldu 30 kilo verdim. Izine çıktığım zamanlarda cok abarttim 2 günde 3 kilo aldığım oldu nasil yediysem artik ama sonra dengeleyip devam ediyordum işte. Ben tatlısız cok zor cuma günleri kacamak hakkimi kullanirimBen diyete basladım ağzıma daha tatlı sürmedim. Sürersem çekemem biliyorum en iyisi hic bulaşmamak
Sormaaa yaaa. Hurmayi da abartmaya baslayinca yemin ettim sadece 3 tane hakkim var.Bendensin eloş tatlı tam bir imtihan Ama çok şükür hurma var gerçekten kesiyor isteği tabi nefis yine bildğimiz tatları arıyor ama ben çok alıştım hurmaya
Oyy kuzum dış olabilir canim neyseki rahatlamış .İyi geceler kızlar.
Bugün temizlik günümüzdu evi sildik,supurduk,dinlenmeye vakit kalmadan kızım huysuzlanmaua başladı.Bizi çok korkuttu bu gece.Sekizden on dk öncesine kadar aralıksız ağladıarada öksürük krizlerine girdi.Dis çıkarıyor ondan mıdır nedir kızlar? Özellikle yatak odasına goturup uyutmaya calistigim an,katila katıla ağlıyordu.Artik acile götürelim dediğimiz an kucağımda ağlaya ağlaya uyudu Birazda burnu akıyordu sanki,bilemedim ki neden oldu.
Afiyet olsun canimBugünkü menum
yazarhanim35
Sahur
1 haşlanmış yumurta
4 kasik lor peyniri
Bir dilim ekmek
Roka tere
İftar
Bir kase kuru fasulye
Bir kase yayla çorbası ,(pirinç yerine şehriye koydum)
Bir kucuk tabak yoğurtlu ıspanak
Bol salata
Bir hurma
2itre su spor yok
Güzel canım ama Hoşaf suyu şekerli neden çok lezzetli olmayan bireyden boşa kalori alıyorsun ki onun yerine daha doyurucu birsey yeseydin2 Mayıs
sahur
1 dilim ekmek
domates
salatalık
hoşaf suyu
iftar
bir kase tarhana çorbası
bir kaşık nohut (dünden kalan)
2 küçük biber dolması
salata
2 litre su
Ahahahaha ben de çayı sekersiz içiyorum ama yanında Full tatlı yiyorumBen bu yüzden çayı bıraktım şeker yok sa çayda yok benim için
Vallahi ben de anlamıyorum neden kilo aldım, hazır tatlı sevmem ev yapımını bile çok yiyemem yemek de aşırı yemem benceBen diyette değilkende aksam ekmek yemezdim sadece kahvaltıda yerim, bide ekmekte yemiyorum nasıl kilo alıyorum anlamıyorum derdim kendimi teselli etme şeklimHalbuki yedigim tatlıların pastaların cikolatalarn haddi hesabı yoktu
Pizza ve yaprak sarması2 Mayıs Pazar
Sahur yok
İftar
4 dilim kücük kare pizza
2 bardak ayran
5 6 tane yaprak sarma
Spor yok
2 lt su 3 ü geçer yatana kadar
Şimdide yeşil çay içiyorum sahur yapmam yine
En azindan iftardan sonra olmuşsun canımİyi geceler kızlarBen bugün iftarı açtıktan sonra regl olduğumu gördüm üzüldüm açıkçası hepsini tutamadım diye biraz şişkinliğim var inşallah yarın çok artı çıkmam Bir de kaçamaklarla
Ahahahaha bu şey değil mi ya benAaaa bir sürü mesaj alıntıladım sayfayı yenileyin ve hepsi gitti ama bütün mevzular aklımda sırayla yazam bari
@kumsal68 canım ballı böreğim sen çok mu düzenli becerikli her daim evi pür düzen bir insansın ki çat kapı kaynanan 10 kişiyi eve getiriyor benimki rezil olacağını bildiği için cesaret edemezdi herhaldeişin pandemi kısmı,habersiz gelme kısmı,hele hele pazar günü eş evdeyken gelmeyi hiç katmıyorum nereden tutsa elinde kalıyor belki kadın gelini ile hava atacaktır işte benim gelinim falan
Güzel canım afiyet olsun02.05.21
Sahur yok
İftar
6 yemek kaşığı etli tava (patates yok )
2 kase cacık
1 dilim kadar ekmek
1 saat arayla
1 Züber
Su 2 olur
Spor yok
U UcanSupurge
Amin canım inşallahAfiyet olsun Güzel menü bence canim
Ooo baya iş yapmissiniz canim ağız tadıyla oturun evinizde canim.
Allah kolaylık versin canım kolayca ilerler ins her isiniz
Gayet güzel canim afiyet olsun
Güzel menü canim afiyet olsun
Et oranı fazla gibi canim afiyet olsun.
Gayet güzel bence canim afiyet olsun
Güzel bence canim miktarlar az dengelemistir
Pizza zaten varmış sarma olmasaymis iyiymis
Güzel bence canim
Öyle olmuş sanırım canim siz yazınca farkettim
Bazen yapıyorlar öyle canim, dışten olabilir uyku saati geçtiyse gündüz uykusunu eksik uyduysa da yapabilir...gece ateşini takip et canım dis ateş yapabilirİyi geceler kızlar.
Muhtemelen diştir canım diş kaşıyıcısını buzluğa koyup soğutup ver ya da soğuk havuç vs soğuk kompres iyi geliyormuşİyi geceler kızlar.
Yayla veya fasülye ikisinden birini tercih etsen daha iyi olurmuş canımBugünkü menum
yazarhanim35
Sahur
1 haşlanmış yumurta
4 kasik lor peyniri
Bir dilim ekmek
Roka tere
İftar
Bir kase kuru fasulye
Bol salata
Bir hurma
2itre su spor yok
Geçmiş olsun canım ağrısı varsa dişten dolayı oda tetiklemiş olabilirİyi geceler kızlar.
Afiyet olsun canımBugünkü menum
yazarhanim35
Sahur
1 haşlanmış yumurta
4 kasik lor peyniri
Bir dilim ekmek
Roka tere
İftar
Bir kase kuru fasulye
Bol salata
Bir hurma
2itre su spor yok
Miktarlar az ama kacamakli bir menü canim afiyet olsun
Sen benim ekürimsin
Kız unutma değilde kafam karıştı kim kiminle neydi diye benim kafa kavgadan sonra döndü
Yanacaksa beraber mi yanalaik diyorsunYap ben yandım sende yan
Canım ekurim dalgınlık oHe valla hemen unuttu beni
Bizim ilk defa çıkıyor köpek diş falan değil,alt dışı patlamis,birazda burnu akıyordu bilemedim havalar çok dengesiz usutmuste olabilirizMuhtemelen uyurken onu rahatsiz eden bir ağrısı var uyumak istemediğine göre. Diş olabilir. Bizim köpek dişlerinin üçü aynı anda patladı 1 hafta boyunca mahvoldu
Sağol kuzumOyy kuzum dış olabilir canim neyseki rahatlamış .
Evin de mis olmuş ne güzel. Elinize sağlık canim
Afiyet olsun canim
Gündüz fena değildi uykusu,şükür ateşi çıkmadı gece boyu takip ettimGüzel canım ama Hoşaf suyu şekerli neden çok lezzetli olmayan bireyden boşa kalori alıyorsun ki onun yerine daha doyurucu birsey yeseydinnot : Hoşaf,meyve suyu sevmeyen biri esine ve kızımà yapıyorum ama hiç sevmem
Ahahahaha ben de çayı sekersiz içiyorum ama yanında Full tatlı yiyorumtabi şimdi değil önceden
Vallahi ben de anlamıyorum neden kilo aldım, hazır tatlı sevmem ev yapımını bile çok yiyemem yemek de aşırı yemem benceherneyse bir şeyler oldu demek ki
Pizza ve yaprak sarması
En azindan iftardan sonra olmuşsun canım
Ahahahaha bu şey değil mi ya benkız benim kv haberli gelecek misafirim olsa bile ikramlik hazrlayip getirir, habersiz misafir de evime hayatta guvenmem KP bile evde bir is yapılacak olsa eşime söyler
Güzel canım afiyet olsun
Amin canım inşallahçok sağ ol
Bazen yapıyorlar öyle canim, dışten olabilir uyku saati geçtiyse gündüz uykusunu eksik uyduysa da yapabilir...gece ateşini takip et canım dis ateş yapabilir
Tamam canim,öyle yapayım belki biraz rahatlarMuhtemelen diştir canım diş kaşıyıcısını buzluğa koyup soğutup ver ya da soğuk havuç vs soğuk kompres iyi geliyormuş
Yayla veya fasülye ikisinden birini tercih etsen daha iyi olurmuş canım
Sağol canımGeçmiş olsun canım ağrısı varsa dişten dolayı oda tetiklemiş olabilir
Ne oldu ki canim,neden uyunadin?Gunaydinn kizlarrr. 1 saatlik uykuyla duruyorum. Nasıl bitecek bugün
Kola mi
Gecmıs olsun canım ,gittiniz mi acile, biyerını mi incitti diycem de nezle belırtıleri var sanki öksürük fln , üşüttü mü kiİyi geceler kızlar.
Sarma, kola,muhallebi,sigara böreği
Benim oğlum her diş dönemi ni soğuk algınlığı gibi atlatti. O ara baya araştırmıştım disten oluyormuş soğuk algınlığı sanılıp bu sebepten gereksiz ilaç kullanımı da cok oluyormuş. Sende bi dikkat et bakalim sonraki dişlerde de aynı durum olacak mi.Bizim ilk defa çıkıyor köpek diş falan değil,alt dışı patlamis,birazda burnu akıyordu bilemedim havalar çok dengesiz usutmuste olabiliriz
Sağol kuzum
Gündüz fena değildi uykusu,şükür ateşi çıkmadı gece boyu takip ettim
Tamam canim,öyle yapayım belki biraz rahatlar
Sağol canım
Ne oldu ki canim,neden uyunadin?
Sahura kadar yürüyemedim ama uyumadım da mutfaktaydim bulaşıklari hallettimSahura kadar yürü kıznettinnn sennnn
Öyle olmuş valla bı daha bu kadar abartmamVallahi et fazla geldi canım3 adana kuzu köfte falan da vardı
Afiyet olsun canım kızartma değilse içli köfte güzel menüKizlar afiyet olsun hepinize
Giremedim bugun misafir baskinina ugradim virus yokmus gibi
ne zaman bir kure baslasam bir bahane oluyo devam edemiyorum ama kabak kurunu siddetle tavsiye ediyorum icincu gunumdu bugun tami tamina yapamaszmda siskinligim gitti tartita eksideydim bu sabah umarim yediklerimden dolayi artiya gecmem yarina tek kotu yani kabizlik yapti bende
2 Mart menu
Sabah 10:00 sekersiz sutlu kahve
oglen 12:30 1,5 kabak 1,5 yk yogurt ile sote
aksam 16:00 3 tane kucuk boy icli kofte (boyutlari baya kucuktu netten baktim 1 icli kofte 120 kaloriymis dogruysa
U UcanSupurge
iki litre su
Afiyet olsun canım güzel menü2 Mayıs
15.30
4 yk bulgur pilavı
6 yk fırında kabak/patlıcan
2 yk kaşığı et sote
1 kase yoğurt
1 portakal
1 kivi
su: 2 lt
Afiyet olsunGünah günah öyle tatlı için tuzlu için yemin edilmezBen bugun pizza yedim
Afiyet olsun ekurim güzel menü2 Mayıs Pazar
Sahur
5 yeşil biber ocakta kozledim
3 YK yoğurt
İftar
3 YK nohut yemeği
5 YK bulgur pilavı
3 YK tavuk sote
Büyük bir kase salata
1 bardak şekersiz erik kayısı vişne karışık komposto
Şu 1 buçuk litre simdilik
Afiyet olsun canım dolma varken çorba bı kepçe olsa iyiymiş2 Mayıs
sahur
1 dilim ekmek
domates
salatalık
hoşaf suyu
iftar
bir kase tarhana çorbası
bir kaşık nohut (dünden kalan)
2 küçük biber dolması
salata
2 litre su
Afiyet olsun rakibim 5-6 sarma ağzını yorduğuna değmez yeseydin 5-10 daha2 Mayıs Pazar
Sahur yok
İftar
4 dilim kücük kare pizza
2 bardak ayran
5 6 tane yaprak sarma
Spor yok
2 lt su 3 ü geçer yatana kadar
Şimdide yeşil çay içiyorum sahur yapmam yine
Cumaya kadar gider şişlik canım önemli olan oİyi geceler kızlarBen bugün iftarı açtıktan sonra regl olduğumu gördüm üzüldüm açıkçası hepsini tutamadım diye biraz şişkinliğim var inşallah yarın çok artı çıkmam Bir de kaçamaklarla
Afiyet olsun canım güzel menü02.05.21
Sahur yok
İftar
6 yemek kaşığı etli tava (patates yok )
2 kase cacık
1 dilim kadar ekmek
1 saat arayla
1 Züber
Su 2 olur
Spor yok
U UcanSupurge
Maalesefİftar biraz ağır olmuş canım
G Goklerce
2 Mart spor bildirimi
1000 ip 200 p
30 dk bantta kosu 120 p
Adim 12 bin 120 p
Eki Görüntüle 2839837
Evet öyle olmuş canımEt oranı fazla gibi canim afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım ya dertlerini anlatamıyorlar insanın eli ayağına dolanıyorİyi geceler kızlar.
Kuru fasulye yanında çorbaya gerek yokmuş Afiyet olsun canımBugünkü menum
yazarhanim35
Sahur
1 haşlanmış yumurta
4 kasik lor peyniri
Bir dilim ekmek
Roka tere
İftar
Bir kase kuru fasulye
Bol salata
Bir hurma
2itre su spor yok
Bende çok severim çiğ nohut afiyet olsun canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Alıntılar eklemiştim ama silinmiş.
Çiğ nohutu soranlar olmuştu. Özel Bi sebebi yok ama çok seviyorum öyle yemeyi. Yememin diyetle alakası yok ama sanırım bence böyle glisemik indeksi de daha düşük.
Baya kaçamakli olmuş
Günaydın canım gün içinde uyuyamaz mısınGunaydinn kizlarrr. 1 saatlik uykuyla duruyorum. Nasıl bitecek bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?