- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.921
Bak simdi Ece bizim takim nerde , ne yapiolar soooleyim sana bu Busebu Busra bunlar da diger arkadaslar :124::118:
hiçte bile ya pek anlaşamam ben annemle o yüzden aynı evde iki ayrı ev gibiyiz yani :) net problemli ondan giremedim
Busraaa haniymiste annesinin kuzusuuu tasfirinin krosuuuukız ece çok güldüm yaa annem hopladı kahkaha ma :):) evet ben taş fırın krosuyum :):):)
Busraaa haniymiste annesinin kuzusuuu tasfirinin krosuuuu
bak hatunum ben bu devrin züppelerine benzemem benim GADINIM gadın olacak öyle hopladım zıpladım spor yapmayacak evde yapsın sporunuda kimseler görmesin :) ( kıskançlık mode : on ) gadın dediğin etli butlu olur siz böyle zayıflamaya çalışırken kocalarınız çalışıp size yemek yedirmek için uğraşıyor hiç düşündünüzmü niye?? gadın dediğin çoluklu çocuklu olur kısa giymez gezmez tozmaz uyumaz acıkmaz çişe gitmez telefon etmez
ay krize girdim resmen bi an ağrılarım bile dindi.yerlere yatıcam nerdeyse gülmekten kendimi :)
Ayyy Busraaa alt camdan bakanda benim dukan oncesi halim gibiiiiiGADINIM ece m hatun ben oje sürmeye gidiyorum :) ebru oje yapıcam canım sıkıldı :) dönemeye bilirim. gidip dönmemek dönüp görmemek var online olmazsın falan kendine iyi bak yavrularımıza iyi davran konukomşuya selam söyle kimseye el açma ben sanada aşkımızın meyvelerinede bakarım uleeeeyyynnnnn... ben büşra sevgilisini çalıştırıyor demem... evde bile ben çalışırım... ( karikatür geldi aklıma dur paylaşayım)
Eki Görüntüle 625400
Ayyy Busraaa alt camdan bakanda benim dukan oncesi halim gibiiiii
insan insana benzer kardiiiiso benim ece hatunum evimin gadını çocuklarımın anası :)
Ayyy esim ici fistikli lokum yiyoooo canim cok cekti keske yaptirmasaydim bilgisayarini keyfi yerine geldi ya surekli yiyyo ben de bi tatlandiricili yogurt alayim yaaa valla pes etme noktasina geldim yapilir mi yaaa bi de cik cik lokumun sesi gelio haaaa
ahahhahahah :) gadının ölüyi buralarda .. regl oldum bayıliciğim nerdeyse ağrıdan..GADINIM ece m hatun ben oje sürmeye gidiyorum :) ebru oje yapıcam canım sıkıldı :) dönemeye bilirim. gidip dönmemek dönüp görmemek var online olmazsın falan kendine iyi bak yavrularımıza iyi davran konukomşuya selam söyle kimseye el açma ben sanada aşkımızın meyvelerinede bakarım uleeeeyyynnnnn... ben büşra sevgilisini çalıştırıyor demem... evde bile ben çalışırım... ( karikatür geldi aklıma dur paylaşayım)
Eki Görüntüle 625400
:) şişşştt ne oluyor öyle o nasıl gülmek ben sana derli toplu ol demedim mi he?? o ne biçim gülmektir gadın... ece hatun...
Ayyy Busraaa alt camdan bakanda benim dukan oncesi halim gibiiiii
o benim ece hatunum evimin gadını çocuklarımın anası :)
Ayyy esim ici fistikli lokum yiyoooo canim cok cekti keske yaptirmasaydim bilgisayarini keyfi yerine geldi ya surekli yiyyo ben de bi tatlandiricili yogurt alayim yaaa valla pes etme noktasina geldim yapilir mi yaaa bi de cik cik lokumun sesi gelio haaaa
iyi gecelr kizar.bugun oglen ekmek arasi doner yesim:'( ama aksam telafi ettin.bir buyuk balik yedim sadece .is yerinde kotu oluyor ya.lokantada yiyoruz.cok fazla secenegimizde yok:-( ben simdi ders calismaya gidiyorum.ev halki uyudu banada gaflet coktu ama sinavlarima 3 gun kaldi .dayanmam lazim.herkese iyi geceler.
aklıma bu sitede okudğum bir şey geldi.canım sıkıldığında fıkraları ve itirafları okurumda :)
teyzenin biri tatile gidiyoruş komşularla vedalaşıyor:
hadi hakkınızı helal edin gelipte görmemek var. siz ölürsünüz görüşemeyiz veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz
e herkes nerelere gitti yahu :44::44:
ahahah bak çok güldüm buna :)ama sen yinede öyle gülme gadın dellendirme beni bak zıplayarak gülemez benim gadınım
ben burdayım :) naber canımcım? nasılsın hayırdır gece gece senindemi uykun yok kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?