- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.201
Afiyet olsun canım güzel menü03.04.2021
12.30
Sade Türk kahvesi
13.45
Yulaf lapası
16.30
Sade Türk kahvesi
18.15
Köfteli salata
Ayran
20.00
Sade Nescafe
Su:2.5 litre
@masal3487
Afiyet olsun canım güzel menü bence3 Mayıs Pazartesi
Sahur yok
İftar
Bir tabak etli nohut
Üç dört kasık pirinci pilavı bayadır yrmiyodum canım çekti
Bir kase cacık
Bol salata
Spor yok
2 lt su 4 olur yatana kadar
Geçersin belki de belli olmaz sende iyi vermişin sen sporda yapıyosun. Ben sahur yapsam da yapmasam da iftarda aynı yiyorum en iyisi yapmamakHaklsin onları direk çıkarınca güzel gidiyor hakikaten ve bende emziriyorum ama sahur yapıyorum ya ben normalde de ramazanda çok acıkan biriyim emziirince iyice acikiyom iftarta saldirmayim diye yiyorum
Tamamdr cnm anladım
Bu hafta az hirslan yaw ben geçeyim
Akşam öğünü için iki karbonhidrat bir arada en sevmediğim bir de pirinç görünce dayanamıyorum Canan hocaya bağlıyorum miktarlar az Sahur da yok kurtarır bence3 Mayıs Pazartesi
Sahur yok
İftar
Bir tabak etli nohut
Üç dört kasık pirinci pilavı bayadır yrmiyodum canım çekti
Bir kase cacık
Bol salata
Spor yok
2 lt su 4 olur yatana kadar
Çok hızlı vermek iyi değil.Kiz kardeşimin safrakesesi öyle gitti. sahursuz orucu da doğru bulmuyorum.Haklsin onları direk çıkarınca güzel gidiyor hakikaten ve bende emziriyorum ama sahur yapıyorum ya ben normalde de ramazanda çok acıkan biriyim emziirince iyice acikiyom iftarta saldirmayim diye yiyorum
Tamamdr cnm anladım
Bu hafta az hirslan yaw ben geçeyim
Çok şükür kuzum gelmiş geçmiş olsunAllah sana insaf, merhamet versin kalbime indireceksin illa yahu mezuniyet için seni listeye almaya çalıştığım haftalarda niye böyle yapıyorsun sigara böreğini yedin iyi ettin kola niye içtin kolayı içtin iyi ettin revani niye yedin ?
Ah canım hasta değil çocuklar değil mi fırsat bulursan uyu dinlen
İyiyim şükür canım geçti bi bakıp hesap yapıp dönüyorum sana kuzum
Takım kuralı ara tartı canım hele tartıl günahının bedelini görelim bi güzel linç edelimbakalım kaçamağı abartıyor musun ?
Aaaa dün çok çok hafifti dün bile telafi ederdi aslında Cuma’ya daha var hallolmayacak gibi değil canım
Uyar kuzum tabiiJasminium84 (68.7/68.2/0.5/%0.728) 682.etapta mezun olan üye BT: 25/12/20 BK:72.8 HDF: 55
Jasminium84 en son listeye girişinde 55 denilmiş hedef Nirana revize etmesini söylediğini hatırlıyorum ama muhtemelen unuttu revize kurallarına bi bakayım
Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az 5% üzerinde olmalıdır.
Örnek:
Üyemizin hedefi 60 kilo. 68 kiloya indi ve hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istedi.
65 x 1.05 = 68.5
Güncel kilo (68), revize hedef kilonun %5 üzeri (68.5) sınırından büyük olmadığı için revize kabul edilmez.
Yarışmacının hedef kilosunu 65 olarak revize edebilmesi için güncel kilosunun en az 68.5 olması gerekmektedir.
55e göre hesap yapsak 72.8 - 55 = 17.8
17.8*90/100=16.02
72.8-16.02=56.78 ile mezun olabiliyorsun canım
Bu 56.78 sana uyuyor mu canım ?
geçmiş olsun canımKızlar merhaba. 2 gündür rahatsızdım hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah tartıldım 74,6 çıktım. Fakat bu doğru bi kilo değil maalesef. Dün sadece tuzlu ayran içebildim. Kovid testi negatif çıktı çok şükür. Bugün daha iyiyim. Yorgunluktan sanırım mide bulantısı oldu baya
Ben başka çocuk istemiyorum aslaaaa dediğimin ertesi ayı ufaklığıma hamile kalmıştımKız gerçekten yok istemiyorum ama buyukte konuşmak istemiyorumkonuşanlar mutlaka bir kazaya kurban gidiyor. Gerçi yıllardır korunuyoruz hiç öyle kazalik bir durumumuz olmadı ama yinede büyük konuşmamak lazım rabbim al sen istemiyordum ama ben verdim der
Ne güzel eksidesin
Ooo bu ne güzel eksi
Abbovv maşallah ne güzel ekşi canim
Geçmiş olsun canım. Neyin vardı halsizlik iştahsızlık falanmi devam ederse ya doktora git yada testini yenile canim bazen hemen çıkmıyor. İns değildir ama
Emzirdiğin halde sahursuz oruç nasıl tutuyorsun çok acıkmıyor musun içi kıyılır insanın?Normalde yavas çalışıyor benim hipotroidi var bende ilaç kullanıyorum ama tatlıyı hamur işini kızartmayı hayatımdan cıkarınca da kolay zayıflayabiliyorum. Emziriyorum ve sahursuz oruc tutuyorum vaya etkisi var bence ikisinin
Gayet guzel canım tebrik ederimCuma:70.5
Pztsi: 70.4
Guzel canım afiyet olsunDünkü menum
09.00 fırında biber( actifry yagsız) kızartması
13.00 1 kepce yeşil mercimek corbası (erişteli) ( koca öle sevıyo...)
18.00 ıspsnak bir kepce
Vayy helal olsunBen tartıldım eksideyim
Cuma. 74.150
Pazartesi. 73.500
Fark. -650
Supersın canim tebrik ederim
Gecmıs olsun canım, dinlen biraz kendine gelirsinKızlar merhaba. 2 gündür rahatsızdım hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah tartıldım 74,6 çıktım. Fakat bu doğru bi kilo değil maalesef. Dün sadece tuzlu ayran içebildim. Kovid testi negatif çıktı çok şükür. Bugün daha iyiyim. Yorgunluktan sanırım mide bulantısı oldu baya
Canım ben de senin gibiyim ınsallah cumaya halledecegozKizlar az önce tartıldım sabitim ya niye ekşi değil anlamıyorum kacamagin yok sahuru hafif tutuyorum ben ekşi görürüm diye düşünüyordum moralim bozuldu açıkçası
Supersın canım tebrik ediyorumOğlanın yaninda uyuya kalmışım bildirimi yapamadım kızlar
Cuma: 83.85
Pazartesi: 83.30
Fark: -550
Her günki saatimden biraz erken tartıldım bı 50-100 gr daha eksik çıkmış olabilirimdünki etlerden sonra çok korkmuştum şükür buna
Vay helal olsunCuma 69.8
Bugün 69
Fark -800
Super vallahi helal olsunTartıldımmm cuma 92.3 dü bugun 91.1
Cumaya halledersin canımKilo bildirimi.
Cuma 63.45
Bugün 64.15
Ödemim var göbeğim davul gibi bol su ve ödem atıcı çay içiyorum inşallah Cuma’ya kadar gider
Guzel canım afiyet olsun03.04.2021
12.30
Sade Türk kahvesi
13.45
Yulaf lapası
16.30
Sade Türk kahvesi
18.15
Köfteli salata
Ayran
20.00
Sade Nescafe
Su:2.5 litre
@masal3487
İnsanın canı zeytin peynir çeker mi çekiyor bneim vala sahurda onu yiyip rahatlıyomGeçersin belki de belli olmaz sende iyi vermişin sen sporda yapıyosun. Ben sahur yapsam da yapmasam da iftarda aynı yiyorum en iyisi yapmamak
Yaa Allah korusun cnm ya çok uzun süreli açlık bana yaramıyor normalde ya ama bu sene rahatım şükür haftada 1 kg gitsin ben daha ne isterim kızÇok hızlı vermek iyi değil.Kiz kardeşimin safrakesesi öyle gitti. sahursuz orucu da doğru bulmuyorum.
Saol cnmSupersın canım tebrik ediyorum
Afiyet olsun hoşafın şekersizse ne ala3 Mayıs Pazartesi
Sahur
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates, salatalık
2 yenidünya
2 köz biber 1 kaşık süzme yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1lt su
İftar
3 hurma
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 kaşık kuru fasulye
3 y.kaşığı ıspanak borani
3 y.kaşığı yeşil fasulye yemegi
1 kase cacık
1 kepçe kayisi hoşaf
Su 2lt tamamlarım
Spor şimdilik yarım saat tempolu yürüyüş
Bencede kurtarır hocaammAkşam öğünü için iki karbonhidrat bir arada en sevmediğim bir de pirinç görünce dayanamıyorum Canan hocaya bağlıyorum miktarlar az Sahur da yok kurtarır bence
Hahaha aynen canım senle rakip olmak güzel oluyor ben hıslanıyorum bayaİnsanın canı zeytin peynir çeker mi çekiyor bneim vala sahurda onu yiyip rahatlıyomnaisp cnm napak yenilirsem bı hafta dhaa kapisiriz yenilen pehlivan hesabı
Yaa Allah korusun cnm ya çok uzun süreli açlık bana yaramıyor normalde ya ama bu sene rahatım şükür haftada 1 kg gitsin ben daha ne isterim kız
Sıfır şekersiz değil malesef azıcık varAfiyet olsun hoşafın şekersizse ne ala
Afiyet olsun canım turşu iki gündür görüyorum unutmazsam bı de ben yesem ya canım cekti3 Mayıs menüm
Sahur:
1 dilim tam buğday ekmeği
1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
1çk bal
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
4 YK biber
4yk yoğurt
İki parça lahana turşusu
2kuru kayısı 4Badem
su:3 litre
Spor:30 dk zumba
30 dk lesli
210 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Son 2 kilo yaniUyar kuzum tabii
Afiyet olsun canım güzel menü03.05.2021
Sahur
1 sb sut, 3 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2cevız
Iftar
1 kepce tarhana, 6 yk taze fasulye kavurma, 3 yk bulgur pilavı mercimekli, 3 hurma
Su:2 lt
Spor asırı yoruldum 7 bin adım var canım U UcanSupurge
Hahaha aynen canım senle rakip olmak güzel oluyor ben hıslanıyorum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?