- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.281
Kaçta yiyosun ben 12 yedim 1 saat bekledim şimdi uyucam. Uyursam bidaha kalkamam sahuraGiz ben yiyom zaten sahur
Tulumba dışında güzel canım Afiyet olsun
Ya vala aynen bana da yetmiyor özellikle geceleri yedik içtik yattık derken saat kaç oluyor oğlanın gönlünü edipte spora başlayana kadar sahur vaktine az kalıyor çoğu zaman uyumuyorum
Pastayı ye öyle uyuKızlar akşam iftara yakın komşum yaş pasta getirmiş uff harika gözüküyordu kendime incecik dilim ayırdım yemedim tabi kendimi alkışlıyorumsu an yenice spora başladım saunalari gitmeden tok karna bı tartilayim dedim güzel eksideyim hala yarın için yemekler hazır eşimle beraber hazırladık annemlere gidicez sabahtan
Saol canim Ipimi atladim onsuz olmuyo sporsuz eksik hissediyom vallaBoşver cancagzim bu saatten sonra ip mi atlanır çocuğun uyuduysa yat uyu
Menü güzel bence ama tulumbayı bilemedim 3 çok gibi hava bana kalsan 3 tane neki doyurmaz bile insanı
Afiyet olsun rakipcanim
Bugunluktu tulumba yarina salata corba sozKabak detoksunu tulumba ile sıfılamayacaksın değil mi ?
Saol canimTulumba dışında güzel canım Afiyet olsun
Saol cnm aynen ya insAllah çabalıyorum bu sefer olacak insAllah bı gün 60lara az kaldı da diycemHarikasın canım benim70lere bi insen o kadar güzel olacak ki
Geriye geldikçe imsak benimde uyuyasim gelmiyor oğlanı anca uyutuyom sıpa birazdan uyanır o da sahura gözlerini acamadan yemek yerŞu sıralar bende uyumuyorum sahura kadar bazen uyku tutmuyor bazense TV'ye takılıp kalıyorum. Senin sporlar harika devam
3 te basliyom yemeye yavaş yavaş 4ceyrek kala bitiyor kalan suyumu iciyomKaçta yiyosun ben 12 yedim 1 saat bekledim şimdi uyucam. Uyursam bidaha kalkamam sahura
Yatmayinca bugünü hala pazartesi görüyorum yeminimi bozamamPastayı ye öyle uyu
Cevap veriyorum uyumadıÇok güzel
Afiyet olsun canım tüm güne bölünce hiç sıkıntı yok
Allah kolaylık versin canım inşallah uyur da sen de dinlenirsin
Güzel ama helva ve kestane birarada olmasa daha güzel olurmuşKahvaltı 06:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Akşam yemeği 17:00
1 lahmacun
Yeşillik
1 su bardağı ayran
1 yk irmik helvası
Ara öğün 18:00
1 kestane şekeri
hala regl olmadım ama canım acayip tatlı çekiyordu. Ankara’da aspava diye lokantalar vardır belki biliyorsunuzdur. Halim olmadığı için ordan lahmacun söyledim. İrmik helvası da göndermişler. Onu yedim. Kesmedi çayla beraber küçük bi kestane şekeri yedim. Yedikten sonra kalorisine baktım 100 gr 200 kaloriymiş. 1 kestane de ortalama 25 grmış. 50-60 kaloriye denk geliyor. Onun yerine 2-3 tane gün kurusu yerdim. Hedef kiloya kadar hayatımdan çıkardım.
Güzel canım afiyet olsun03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta
Ara
Filtre kahve + diyet bar
19.30
4 kaşık kadar tavuk ciğeri
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462
3 tulumbaAfiyet olsun kizlar gecmis yapamadim cocuk durmuyo daha ip atliycam
3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam
iftar 21h00
1,5 kepce mercimek corba( unsuz patatessiz)
3 yk sebzeli bulgur pilavi
1 kucuk adana
3 tane tulumba orta boy
2,5 litre su
U UcanSupurge
Tamamdir ekurim dikkat son ana kadarGüzel menü ekürim ama pide fazla olmus bari bi dilim yeseydinBirinci olcaz yine dikkat et
İyi yapmışsın canım gerçekten uykusuzluğun insanı ne derece hasta edebileceğini kızımda yaşayarak gördümCevap veriyorum uyumadıya iki gündür aksam 8 de uyuyor sonra saat 22 de uyanıyor 3 é kadar oturuyor önceden yapmadı böyle 8 de uyuya sabahı bulur du, dün dayanamadım ben eşime bıraktım onu uyudum zaten
Regl kesinnnUyu uyu , ben de ruh gibiyim bugun ya, regl etkısı mıdır nedir, içim sıkılıyo,moralsizim
Canim direnç mi oldu yoksa önce ki kaçamaklar yağa mi dönüştü acaba. Sen de mi bi kabak detoksu yapsan.Kizlar az önce tartıldım sabitim ya niye ekşi değil anlamıyorum kacamagin yok sahuru hafif tutuyorum ben ekşi görürüm diye düşünüyordum moralim bozuldu açıkçası
Evett yaa konuşunca kaza oluyor gerçekten. Bizde oğlum 4 yaşına falan gelince düşünüyorduk ama kaza oldu bizim de gerçi şu an da iyi ki olmuş diyorum. ev çocuğuna göre düzenlenmiş ken aradan çıkmış olduKız gerçekten yok istemiyorum ama buyukte konuşmak istemiyorumkonuşanlar mutlaka bir kazaya kurban gidiyor. Gerçi yıllardır korunuyoruz hiç öyle kazalik bir durumumuz olmadı ama yinede büyük konuşmamak lazım rabbim al sen istemiyordum ama ben verdim der
Ne güzel eksidesin
Ooo bu ne güzel eksi
Abbovv maşallah ne güzel ekşi canim
Geçmiş olsun canım. Neyin vardı halsizlik iştahsızlık falanmi devam ederse ya doktora git yada testini yenile canim bazen hemen çıkmıyor. İns değildir ama
Ooo muhtesemsinDayanamadım zaten tartıldım 1.200 gitmiş cumadan bu yana çok mutluyum
Mersii canim. Senin diyeti yapayim dedim ama devamini getiremedim yineEloş süpersin
2 gün kabak yemenin avantajı oldu ama dün kaçırdımEloş çok hızlısın ya , ben az once bi tantuni gömdüm , cok canım cekıyodu bayadır
Heppp erteliyorummm yaa acil kaş bıyık saç kesimi saç boyası yapmam lazim hem de cok acill hemdeeeBu saatte kaş bıyık almayanda ne biliyim yani
Ya kendime bakmaya bir türlü fırsat olmuyor bu günler uzayacagi yerde kısalıyormu acaba
Kabak benimde aklıma geldi dur bakalım bugün markette bulursam aliyimCanim direnç mi oldu yoksa önce ki kaçamaklar yağa mi dönüştü acaba. Sen de mi bi kabak detoksu yapsan.
Abi kardeş birlikte büyüyorlar işte ne güzel olmuş rabbim hayırlı ömür versin ikisinedeEvett yaa konuşunca kaza oluyor gerçekten. Bizde oğlum 4 yaşına falan gelince düşünüyorduk ama kaza oldu bizim de gerçi şu an da iyi ki olmuş diyorum. ev çocuğuna göre düzenlenmiş ken aradan çıkmış oldu
Yap yap bı an önce yapHeppp erteliyorummm yaa acil kaş bıyık saç kesimi saç boyası yapmam lazim hem de cok acill hemdeee
Ahaha kesşnlikle canoooo
Bence de çarşamba perşembe denersen cok faydasini görürsun.Kabak benimde aklıma geldi dur bakalım bugün markette bulursam aliyim
Abi kardeş birlikte büyüyorlar işte ne güzel olmuş rabbim hayırlı ömür versin ikisinede
Yap yap bı an önce yapyeminle yüzüm gözüm açıldı
Offf benimki de öyle yaNe zaman bebegı uyutunca sunkarı yapcam drsem bi plan yapsam uyumuyo ,bisürü süt var yogurt tereyag kefır yapcam dedim bi uyusun,yok2 saattır uyumuyo delircek gıbı oluyorum bazen , neyse buzdolabınakaldrayım en ıyısu sütü
Kefiri kendin mi yapıyorsun canım mayasını nereden buluyorsun?Ne zaman bebegı uyutunca sunkarı yapcam drsem bi plan yapsam uyumuyo ,bisürü süt var yogurt tereyag kefır yapcam dedim bi uyusun,yok2 saattır uyumuyo delircek gıbı oluyorum bazen , neyse buzdolabınakaldrayım en ıyısu sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?