Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fena değil canım tabi irmik helvası olmasa kestaneyi görmezdim

Benim boy kısa ama 70 bana da ideal oluyor görüntü olarak
Bugun sahur yapasım var ama Yarın temizlik yapcam cam falan silcem insallah öyle düşünüyorum yani o yüzden halsiz kalmayım, hafif bi sahur yapıyım diyorum
Yap yap güzelce ye canım

Afiyet olsun canım güzel menü bence
03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta

Ara
Filtre kahve + diyet bar

19.30
4 kaşık kadar tavuk ciğeri
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462
Süper menü canım Afiyet olsun

Güzel menü canim afiyet olsun
Kilolu canım.Ne dengeli beslenmesi. Önce vejeteryan oldu.şimdi vegan.et türü yemiyordu.şimdi süt yoğurt peynir yumurta bal hiç birini yemiyor.Vitaminsiz kalacak hasta olacak diye korkuyoruz
Allah Allah peki neden şimdiki moda da vegan olmak bı ara vetejeryandi. Ben özellikle yogurtsuz bir hayat düşünemiyorum
Her çocuğun farklı bir huyu var canim. Rabbim hayırlı ömür versin yavrularımıza kizsam da bazen yere imdattt diye bağırasim gelsede varlıklarına şükür.
Bence gayet güzel canim afiyet olsun
Komposto ya da hurma olmasaymış daha iyiymiş
Yarına hurmayı gormeyeceksiniz efendim
omposto şekerli değilse güzel canim
Şekersiz canim
Bugun sahur yapasım var ama Yarın temizlik yapcam cam falan silcem insallah öyle düşünüyorum yani o yüzden halsiz kalmayım, hafif bi sahur yapıyım diyorum
Yap canim sahurunu ben bugün için dedim.
Havalarda iyice ısındı dermanı kesiliyor insanın
Helva 1 YK azmis kestane şekeri ile çok görünmedi gözüme afiyet olsun
03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta

Ara
Filtre kahve + diyet bar

19.30
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462
Bence güzel canim afiyet olsun

Aynen canım temizlik falan yapınca kötü oluyor insan hali kalmıyor. Bide benim kız cok cimcime aksama kadar peşindeyim canımı okuyor

Boşver cancagzim bu saatten sonra ip mi atlanır çocuğun uyuduysa yat uyu
Menü güzel bence ama tulumbayı bilemedim 3 çok gibi hava bana kalsan 3 tane neki doyurmaz bile insanı
Afiyet olsun rakipcanim

Kabak detoksunu tulumba ile sıfılamayacaksın değil mi ?
Cuma 59.35
Bugün 59.5
+150
Reglin etkisi sanırım, 4. Gün. Umarım cumaya eksiye geçerim
Çiğdem buraya gel gidip nerelere yazmışsın dün yediklerinin etkisini de yok sayma şimdi canım

Sende ye beraber yiyelim
Giz ben yiyom zaten sahur
Tulumba dışında güzel canım Afiyet olsun
Bu saatte kaş bıyık almayanda ne biliyim yani
Ya kendime bakmaya bir türlü fırsat olmuyor bu günler uzayacagi yerde kısalıyormu acaba
Ya vala aynen bana da yetmiyor özellikle geceleri yedik içtik yattık derken saat kaç oluyor oğlanın gönlünü edipte spora başlayana kadar sahur vaktine az kalıyor çoğu zaman uyumuyorum

03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta

Ara
Filtre kahve + diyet bar

19.30
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462
Afiyet olsun canım gayet güzel
1 tulumba olsaydı tadından yenmez bir menü olurmuş
Bu saatte kaş bıyık almayanda ne biliyim yani
Ya kendime bakmaya bir türlü fırsat olmuyor bu günler uzayacagi yerde kısalıyormu acaba
ay ben işteyken öğle arası makyaj aynasını çıkarıp iple alıyorum. Korona da iyi oldu kızarıklık görünmüyor maskenin altından akşam eve gelince vaktim olmuyor bi de odanın ışığı loş biraz tam göremiyorum. Gündüz gözüyle iyi oluyor

Kızlar akşam iftara yakın komşum yaş pasta getirmiş uff harika gözüküyordu kendime incecik dilim ayırdım yemedim tabi kendimi alkışlıyorum su an yenice spora başladım saunalari gitmeden tok karna bı tartilayim dedim güzel eksideyim hala yarın için yemekler hazır eşimle beraber hazırladık annemlere gidicez sabahtan

Ah o ağrılar.Kardesim de abla beni kurtar diye ağlardı.utuyle havluyu ısıtır koyardım.İnsan ne yapacağını şaşırıyor.Kardesine de çok uzuldum
Dikkat etmek lazım Allah korusun.
Aynen.Sosyal medyadan etkilendi hep.Ben de yumurtasız yaşayamam Gerçi hepsini çok severim.

Harikasın canım benim 70lere bi insen o kadar güzel olacak ki

Harikasın canım benim 70lere bi insen o kadar güzel olacak ki

Aynen canım temizlik falan yapınca kötü oluyor insan hali kalmıyor. Bide benim kız cok cimcime aksama kadar peşindeyim canımı okuyor
Allah kolaylık versin canim
Şu sıralar bende uyumuyorum sahura kadar bazen uyku tutmuyor bazense TV'ye takılıp kalıyorum. Senin sporlar harika devam
Yaa evet bak maskenin bir iyi yanı.
Ben iple almayı beceremiyorum ya çok video izledim ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…