- 17 Haziran 2017
- 4.054
- 14.630
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.261
Fena değil canım tabi irmik helvası olmasa kestaneyi görmezdimKahvaltı 06:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
Akşam yemeği 17:00
1 lahmacun
Yeşillik
1 su bardağı ayran
1 yk irmik helvası
Ara öğün 18:00
1 kestane şekeri
hala regl olmadım ama canım acayip tatlı çekiyordu. Ankara’da aspava diye lokantalar vardır belki biliyorsunuzdur. Halim olmadığı için ordan lahmacun söyledim. İrmik helvası da göndermişler. Onu yedim. Kesmedi çayla beraber küçük bi kestane şekeri yedim. Yedikten sonra kalorisine baktım 100 gr 200 kaloriymiş. 1 kestane de ortalama 25 grmış. 50-60 kaloriye denk geliyor. Onun yerine 2-3 tane gün kurusu yerdim. Hedef kiloya kadar hayatımdan çıkardım.
Güzel03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta
Ara
Filtre kahve + diyet bar
19.30
4 kaşık kadar tavuk ciğeri
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462
Benim boy kısa ama 70 bana da ideal oluyor görüntü olarakİnsallah canım az kaldı kurtulursun insallah en kısa zamandaBende biran önce 7 leri görmek istiyorum Benim boyum 1.70 75 kiloyken bile baya iyi oluyorum. Bi kere 60 kiloya düşmüştüm diyetisyene gidip herkes çok zayıfladın biraz al yüzün falan bi tuhaf oldu diyordu
Yap yap güzelce ye canımBugun sahur yapasım var amaYarın temizlik yapcam cam falan silcem insallah öyle düşünüyorum yani o yüzden halsiz kalmayım, hafif bi sahur yapıyım diyorum
Afiyet olsun canım güzel menü benceKahvaltı 06:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 lahmacun
Yeşillik
1 su bardağı ayran
1 yk irmik helvası
1 kestane şekeri
hala regl olmadım ama canım acayip tatlı çekiyordu. Ankara’da aspava diye lokantalar vardır belki biliyorsunuzdur. Halim olmadığı için ordan lahmacun söyledim. İrmik helvası da göndermişler. Onu yedim. Kesmedi çayla beraber küçük bi kestane şekeri yedim. Yedikten sonra kalorisine baktım 100 gr 200 kaloriymiş. 1 kestane de ortalama 25 grmış. 50-60 kaloriye denk geliyor. Onun yerine 2-3 tane gün kurusu yerdim. Hedef kiloya kadar hayatımdan çıkardım.
Süper menü canım Afiyet olsun03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta
Ara
Filtre kahve + diyet bar
19.30
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462
Güzel menü ekürim ama pide fazla olmus bari bi dilim yeseydin3 Mayıs
Sahur yok
İftar
Bir kase limonlu mercimek çorbası
3 dilim pide çok canım istedi
3 kaşık yeşil fasulye
Bol salata
2 litre su
Sende ye beraber yiyelimBenim boy kısa ama 70 bana da ideal oluyor görüntü olarak
Yap yap güzelce ye canım
Güzel menü canim afiyet olsunBugünku menüm @sabahvesen
Sahur
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Roka tere
Bir dilim ekmek
İftar
Bir kase tarhana çorbası
Bir tabak zeytin yağlı ıspanak yemeği
İki kase cacık
Salata
Bir hurma
Sahura kadar iki litre su olur.
Allah Allah peki neden şimdiki moda da vegan olmak bı ara vetejeryandi. Ben özellikle yogurtsuz bir hayat düşünemiyorumKilolu canım.Ne dengeli beslenmesi. Önce vejeteryan oldu.şimdi vegan.et türü yemiyordu.şimdi süt yoğurt peynir yumurta bal hiç birini yemiyor.Vitaminsiz kalacak hasta olacak diye korkuyoruz
Her çocuğun farklı bir huyu var canim. Rabbim hayırlı ömür versin yavrularımıza kizsam da bazen yere imdattt diye bağırasim gelsede varlıklarına şükürRabbim şifasını versin yavrumun
daha iyiyiz kuzum çok şükür, ilaçları almadığımız günün ertesi günü bir halsizliğimiz ve ağrımız oluyor ama çok normal ağır atlattık çünkü bu kadarı da zamanla geçecek sanırım
Vallahi öyle, bi de ilk kızım inanılmaz sakin inanılmaz akıllı inanılmaz uyumlu ve beni asla yormayan bi bebekti öyle olmasına rağmen zorlanırdım
Bi de hep 2.nin 1. Çocuktan farklı olduğunu duyduğum için gözüm korkmuştu şimdi bu bu kadar sakinse 2.iş canavar olur derdim
Bir de işitme engelli olması en büyük korkma sebebimde, ya 2.de öyle olursa ya da ilk çocuğumla yeterince ilgilenemezsem korkusu çok fazlaydı
Ama şimdi iyiki olmuş diyorum her anlamda iyiki doğurmuşum
Haaa korkularımdan biri gerçekleşti o ayrıbildiğin bi canavar hiç büyüğümle ilgisi yok canıma okuyor bütün gün
Bence gayet güzel canim afiyet olsun3 Mayıs Pazartesi
16.00
1 kepçe soğuk yoğurt çorbası
2 yk etli kuskus pilavı
4 dilim sucuk (sabah bizimkilerden kalma çok canım çekti)
3 yk fırında kabak patlıcan
1 kase yoğurt
4 ceviz
2 portakal
Su: 2,5 lt
Yarına hurmayı gormeyeceksiniz efendimKomposto ya da hurma olmasaymış daha iyiymiş
Şekersiz canimomposto şekerli değilse güzel canim
Yap canim sahurunu ben bugün için dedim.Bugun sahur yapasım var amaYarın temizlik yapcam cam falan silcem insallah öyle düşünüyorum yani o yüzden halsiz kalmayım, hafif bi sahur yapıyım diyorum
Helva 1 YK azmis kestane şekeri ile çok görünmedi gözüme afiyet olsunKahvaltı 06:00
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 lahmacun
Yeşillik
1 su bardağı ayran
1 yk irmik helvası
1 kestane şekeri
Bence güzel canim afiyet olsun03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta
Ara
Filtre kahve + diyet bar
19.30
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462
Aynen canım temizlik falan yapınca kötü oluyor insan hali kalmıyor. Bide benim kız cok cimcime aksama kadar peşindeyim canımı okuyorGüzel menü canim afiyet olsun
Allah Allah peki neden şimdiki moda da vegan olmak bı ara vetejeryandi. Ben özellikle yogurtsuz bir hayat düşünemiyorum
Her çocuğun farklı bir huyu var canim. Rabbim hayırlı ömür versin yavrularımıza kizsam da bazen yere imdattt diye bağırasim gelsede varlıklarına şükür.
Bence gayet güzel canim afiyet olsun
Yarına hurmayı gormeyeceksiniz efendim
Şekersiz canim
Yap canim sahurunu ben bugün için dedim.
Havalarda iyice ısındı dermanı kesiliyor insanın
Helva 1 YK azmis kestane şekeri ile çok görünmedi gözüme afiyet olsun
Bence güzel canim afiyet olsun
Boşver cancagzim bu saatten sonra ip mi atlanır çocuğun uyuduysa yat uyuAfiyet olsun kizlar gecmis yapamadim cocuk durmuyo daha ip atliycam
3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam
iftar 21h00
1,5 kepce mercimek corba( unsuz patatessiz)
3 yk sebzeli bulgur pilavi
1 kucuk adana
3 tane tulumba orta boy
2,5 litre su
U UcanSupurge
Kabak detoksunu tulumba ile sıfılamayacaksın değil mi ?Afiyet olsun kizlar gecmis yapamadim cocuk durmuyo daha ip atliycam
3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam
iftar 21h00
1 kucuk adana
3 tane tulumba orta boy
2,5 litre su
U UcanSupurge
Çiğdem buraya gel gidip nerelere yazmışsınCuma 59.35
Bugün 59.5
+150
Reglin etkisi sanırım, 4. Gün. Umarım cumaya eksiye geçerim
Giz ben yiyom zaten sahurSende ye beraber yiyelim
Tulumba dışında güzel canım Afiyet olsunAfiyet olsun kizlar gecmis yapamadim cocuk durmuyo daha ip atliycam
3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam
iftar 21h00
1 kucuk adana
3 tane tulumba orta boy
2,5 litre su
U UcanSupurge
Ya vala aynen bana da yetmiyor özellikle geceleri yedik içtik yattık derken saat kaç oluyor oğlanın gönlünü edipte spora başlayana kadar sahur vaktine az kalıyor çoğu zaman uyumuyorumBu saatte kaş bıyık almayanda ne biliyim yani
Ya kendime bakmaya bir türlü fırsat olmuyor bu günler uzayacagi yerde kısalıyormu acaba
Afiyet olsun canım gayet güzel03.05.21
10.30
2 tayfadan yumurta
Ara
Filtre kahve + diyet bar
19.30
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 3 L
Spor yok
U UcanSupurge
gulsum462
1 tulumba olsaydı tadından yenmez bir menü olurmuşAfiyet olsun kizlar gecmis yapamadim cocuk durmuyo daha ip atliycam
3 Mart menum
Sahur 3h30
1 yumurta tavada
Bir dilim peynir
Iki dilim salam
iftar 21h00
1 kucuk adana
3 tane tulumba orta boy
2,5 litre su
U UcanSupurge
ay ben işteyken öğle arası makyaj aynasını çıkarıp iple alıyorum. Korona da iyi oldu kızarıklık görünmüyor maskenin altındanBu saatte kaş bıyık almayanda ne biliyim yani
Ya kendime bakmaya bir türlü fırsat olmuyor bu günler uzayacagi yerde kısalıyormu acaba
Ah o ağrılar.Kardesim de abla beni kurtar diye ağlardı.utuyle havluyu ısıtır koyardım.İnsan ne yapacağını şaşırıyor.Kardesine de çok uzuldumAynı şey benim kız kardeşimin başına geldi. Ergenlikte 102 kiloya kadar çıktı. Okulda bunla dalga falan geçtikleri için baya etkilenmişti. Daha sonra o kadar hızlı kilo verdi ki 50 kiloya düştü. Çocuk 16 yaşındaydı. Bi anda acayip karın ağrısı çekmeye başladı. Doktora götürdük. Safra kesesinde çamur gibi taşlar oluşmuş. Doktor yağlar taşa çevirmiş gibi bir şey söyledi. Hızlı kilo verince oluyormuş. Ameliyata aldı. En genç hastam sensin kızım dedi. Çocuk narkozdan çıkarken abi beni kurtar filan diye sayıklıyordu. Abim odanın tuvaletine geçti ağladı. Ben bi yandan ağladım. Şimdi ne zaman kilolu çocuk görsem onu mutlu edecek şeyler söylüyorum. Bizi çok etkilemişti.
Kuzucum ailede işitme engelli biri var mıydı? Bebek doğduktan sonra mı öğrendiniz engelini?
Dikkat etmek lazım Allah korusun.Wc çıkmamışsin bence eksidesindir bile
Yaaa tüh
Anam anam pide mi
Sahurshz tutsam bende durum daha vahim olur sanrm
Afiyet olsun canım
Saol cnm
Afiyet olsun canım güzel menü
Allah korusun niye bu kadar yükleniyor acaba kendine
Afiyet olsun canım güzel menü
Evet haklsnz kızlar
Eşimin bı arkadasi da çok çabuk kilo vermiş malaesef onda da aynı sorun var demişti adam aman dikkat et sağlığından olma diye tembihliyomus esimi
Aynen.Sosyal medyadan etkilendi hep.Ben de yumurtasız yaşayamam Gerçi hepsini çok severim.Güzel menü canim afiyet olsun
Allah Allah peki neden şimdiki moda da vegan olmak bı ara vetejeryandi. Ben özellikle yogurtsuz bir hayat düşünemiyorum
Her çocuğun farklı bir huyu var canim. Rabbim hayırlı ömür versin yavrularımıza kizsam da bazen yere imdattt diye bağırasim gelsede varlıklarına şükür.
Bence gayet güzel canim afiyet olsun
Yarına hurmayı gormeyeceksiniz efendim
Şekersiz canim
Yap canim sahurunu ben bugün için dedim.
Havalarda iyice ısındı dermanı kesiliyor insanın
Helva 1 YK azmis kestane şekeri ile çok görünmedi gözüme afiyet olsun
Bence güzel canim afiyet olsun
Harikasın canım benimKızlar akşam iftara yakın komşum yaş pasta getirmiş uff harika gözüküyordu kendime incecik dilim ayırdım yemedim tabi kendimi alkışlıyorumsu an yenice spora başladım saunalari gitmeden tok karna bı tartilayim dedim güzel eksideyim hala yarın için yemekler hazır eşimle beraber hazırladık annemlere gidicez sabahtan
Harikasın canım benimKızlar akşam iftara yakın komşum yaş pasta getirmiş uff harika gözüküyordu kendime incecik dilim ayırdım yemedim tabi kendimi alkışlıyorumsu an yenice spora başladım saunalari gitmeden tok karna bı tartilayim dedim güzel eksideyim hala yarın için yemekler hazır eşimle beraber hazırladık annemlere gidicez sabahtan
Allah kolaylık versin canimAynen canım temizlik falan yapınca kötü oluyor insan hali kalmıyor. Bide benim kız cok cimcime aksama kadar peşindeyim canımı okuyor
Şu sıralar bende uyumuyorum sahura kadar bazen uyku tutmuyor bazense TV'ye takılıp kalıyorum. Senin sporlar harika devamGiz ben yiyom zaten sahur
Tulumba dışında güzel canım Afiyet olsun
Ya vala aynen bana da yetmiyor özellikle geceleri yedik içtik yattık derken saat kaç oluyor oğlanın gönlünü edipte spora başlayana kadar sahur vaktine az kalıyor çoğu zaman uyumuyorum
Yaa evet bak maskenin bir iyi yanı.Afiyet olsun canım gayet güzel
1 tulumba olsaydı tadından yenmez bir menü olurmuş
ay ben işteyken öğle arası makyaj aynasını çıkarıp iple alıyorum. Korona da iyi oldu kızarıklık görünmüyor maskenin altındanakşam eve gelince vaktim olmuyor bi de odanın ışığı loş biraz tam göremiyorum. Gündüz gözüyle iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?