- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.301
Senin emeğin senin başarın canım biz burda birbirimize destek oluyoruz sadecegünaydın kızlar. dün gece 1-2 ay önce alıp yıkayıp kaldırdığım pijamalarımı giydim ( yazlıktı. havaların ısınmasını beklemiştim.) ilk denediğimde basenlerden sıkıyordu. dün giydim şalvar gibi oldu
ay valla zayıflamışım ya. 42 beden pantolonum bollaştı. mağazalar açılsın 40 bedene geçeceğim... cumartesi 500 ip atlamıştım. pazar ve pazartesi spor yapamadım rahatsız olduğum için bugün acısını çıkaracağım inşallah. spora başladığımdan beri belim ortaya çıktı. öncelikle sevgili kaptanım U UcanSupurge olmak üzere canım takım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bu yolda destek olduğunuz için
MaşAllah süpersin canımgünaydın kızlar. dün gece 1-2 ay önce alıp yıkayıp kaldırdığım pijamalarımı giydim ( yazlıktı. havaların ısınmasını beklemiştim.) ilk denediğimde basenlerden sıkıyordu. dün giydim şalvar gibi oldu
ay valla zayıflamışım ya. 42 beden pantolonum bollaştı. mağazalar açılsın 40 bedene geçeceğim... cumartesi 500 ip atlamıştım. pazar ve pazartesi spor yapamadım rahatsız olduğum için bugün acısını çıkaracağım inşallah. spora başladığımdan beri belim ortaya çıktı. öncelikle sevgili kaptanım U UcanSupurge olmak üzere canım takım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bu yolda destek olduğunuz için
Amın canum cümlemize..Offf benimki de öyle yaAllah kolaylık versin cnm
Süpersın cok sevındım ben de sayaclı ıp siparıs verdım bklm, ıns komsular benı sopalamaz:)) e70 kilo bırı apartmanı gümletir hoplarkengünaydın kızlar. dün gece 1-2 ay önce alıp yıkayıp kaldırdığım pijamalarımı giydim ( yazlıktı. havaların ısınmasını beklemiştim.) ilk denediğimde basenlerden sıkıyordu. dün giydim şalvar gibi oldu
Eline sağlık canımSütün kaymagı col az cıktı , ben de blendır yerine kavanozla calkaladım baya kol sporu yaptım , kaç point
Benim üst katımda oturuyor olsaydın zopayla kapına dayanirdimSüpersın cok sevındım ben de sayaclı ıp siparıs verdım bklm, ıns komsular benı sopalamaz:)) e70 kilo bırı apartmanı gümletir hoplarken
Aleyküm selam cnm balık bizde bayadir yemiyoruz yarın ya da perşembe akşamı güzel olur benim menüde patlıcan yemeği, bamya çorbası, tavuklu mantar sote, sarma, dolma salata var annemlere yemek hazırladım geldim burda acacaz iftarıSelam kızlar,bugünku derslerim bitti.Hava soğuk balık iyi gider.Biraz dinlenip gidip balik alayım diyorumsizin iftar menülerinde neler var bugün?
Hahaha eee bu atlayan. Arkidişler nasıl atlıoo, hepci mustakılde mı oturuyo dıyosun:))Benim üst katımda oturuyor olsaydın zopayla kapına dayanirdim
Of of of neler neler yapmışsin öyle,afiyet olsun şimdidenAleyküm selam cnm balık bizde bayadir yemiyoruz yarın ya da perşembe akşamı güzel olur benim menüde patlıcan yemeği, bamya çorbası, tavuklu mantar sote, sarma, dolma salata var annemlere yemek hazırladım geldim burda acacaz iftarı
benim ev dubleks üst katında atlıyomHahaha eee bu atlayan. Arkidişler nasıl atlıoo, hepci mustakılde mı oturuyo dıyosun:))
Sabah ve aksam saatlerinde atlama,gün içinde bir şey olmaz bence.Hahaha eee bu atlayan. Arkidişler nasıl atlıoo, hepci mustakılde mı oturuyo dıyosun:))
Saol cnm ben hepsinden yiyebilir miyim tabi bklm bende seviyorum kışın daha çok yeniyor gibi tabi ama yeriz şimdilerde de özledik sana da Afiyet olsun canımOf of of neler neler yapmışsin öyle,afiyet olsun şimdidenBen balık hastasıyım ya ama esim sıcaklarda yenmez diyor,ben her şekilde yerim
Can cazim bisi sorcam sen kac km hizla yuruyon ben 35 dk 300 kalori yakiyom 4 kusur km yapmis oluyom ekrandaki sayiya gore 45 dkkada 127 kalori az bnce gerci hizina bagli amaSaat 12yi geçince bilekliği çıkardım 7bin adımim vardı 10 bin olmuştur kesin ama net rakam veremiyorum
Spor bildirimi
Gündüz yarım saat yürüyüş 60 puan
Şimdi 45 dk hızlı tempolu yürüyüş-kosu 135 puan
195 puan @Goklerce U UcanSupurge
Haklisin canim ama daha dikkatli olcam hedefe az kldi3 tulumbacanım yaptığın detoks yazık etme
Salata corba birazda bulgur pilavim var dunu dengelemem lazim valla tulumbalar yakti midemiSelam kızlar,bugünku derslerim bitti.Hava soğuk balık iyi gider.Biraz dinlenip gidip balik alayım diyorumsizin iftar menülerinde neler var bugün?
Benim ev mustakilde istedigim saatte atliyom allahtan canimHahaha eee bu atlayan. Arkidişler nasıl atlıoo, hepci mustakılde mı oturuyo dıyosun:))
Maşallah herkes bir temizlik telaşında aman dikkat et çok yorma kendiniAy sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm
Bahsettiğin rozetse Onu Kazene bi sorayım ya toplight diye biri bildiriyor tüm takımların mezunlarını ona göre aktifleşiyor rozetler yok yazıysa profil resmine tıklayıp hesap detaylarına girince senin hedef 57 yazdığın yere kendim yazdım canımU UcanSupurge ben de profilime kep koymak istiyorum nasıl yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?