Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin emeğin senin başarın canım biz burda birbirimize destek oluyoruz sadece

MaşAllah süpersin canım 38 bedende görürsün insAllah

Süpersın cok sevındım ben de sayaclı ıp siparıs verdım bklm, ıns komsular benı sopalamaz:)) e70 kilo bırı apartmanı gümletir hoplarken

Selam kızlar,bugünku derslerim bitti.Hava soğuk balık iyi gider.Biraz dinlenip gidip balik alayım diyorum sizin iftar menülerinde neler var bugün?
Aleyküm selam cnm balık bizde bayadir yemiyoruz yarın ya da perşembe akşamı güzel olur benim menüde patlıcan yemeği, bamya çorbası, tavuklu mantar sote, sarma, dolma salata var annemlere yemek hazırladım geldim burda acacaz iftarı

Of of of neler neler yapmışsin öyle,afiyet olsun şimdiden Ben balık hastasıyım ya ama esim sıcaklarda yenmez diyor,ben her şekilde yerim

Of of of neler neler yapmışsin öyle,afiyet olsun şimdiden Ben balık hastasıyım ya ama esim sıcaklarda yenmez diyor,ben her şekilde yerim
Saol cnm ben hepsinden yiyebilir miyim tabi bklm bende seviyorum kışın daha çok yeniyor gibi tabi ama yeriz şimdilerde de özledik sana da Afiyet olsun canım

Can cazim bisi sorcam sen kac km hizla yuruyon ben 35 dk 300 kalori yakiyom 4 kusur km yapmis oluyom ekrandaki sayiya gore 45 dkkada 127 kalori az bnce gerci hizina bagli ama
3 tulumba canım yaptığın detoks yazık etme
Haklisin canim ama daha dikkatli olcam hedefe az kldi
Selam kızlar,bugünku derslerim bitti.Hava soğuk balık iyi gider.Biraz dinlenip gidip balik alayım diyorum sizin iftar menülerinde neler var bugün?
Salata corba birazda bulgur pilavim var dunu dengelemem lazim valla tulumbalar yakti midemi
Hahaha eee bu atlayan. Arkidişler nasıl atlıoo, hepci mustakılde mı oturuyo dıyosun:))
Benim ev mustakilde istedigim saatte atliyom allahtan canim

U UcanSupurge ben de profilime kep koymak istiyorum nasıl yapacağım
Bahsettiğin rozetse Onu Kazene bi sorayım ya toplight diye biri bildiriyor tüm takımların mezunlarını ona göre aktifleşiyor rozetler yok yazıysa profil resmine tıklayıp hesap detaylarına girince senin hedef 57 yazdığın yere kendim yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…