Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy ekürim cümle aleme duyurmuş koptummm cgdmk

Bence daha cok ugrarsıngozunaydın nasıl geldi yasakta diye sormıycam
Yasaktan önce alıp getirmiştik canim. Eltim deydi. Eltimle aramız yürüyerek 10 dk bugün yürüyerek geldi canim .
Artık kadere neyse oructayiz sevap evde kendi başına kalmasın oda asi vurunmüştü o yüzden getirmiştik zaten iyi dusunuyum iyi olsun

Son düzenleme:
Dün
Akşam 19.30
Salata
1.5 parça kemikli fırın tavuk
4 5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 fincan kahve
M Manolya15
Gayet güzel canim afiyet olsun
Allah kolaylık versin ben de yorulmuşum dinleneyim biraz iftara dünden kalan az bi yemeğim var yanına ek bir şeyler ayarlayayım
İyi dinlenmeler canim. Kolay gelsin canim
Bugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında

18.00 sarma

Su 3 litre

Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok
Sarma kaç tane de bakiyim

Haaaa canımız eltimiz konusu vardı dogru
Aynen canım karışmıyosa eğer sevava girersın ana ogul takılsınlar sen bizle takıl

Haaaa canımız eltimiz konusu vardı dogru

Aynen canım karışmıyosa eğer sevava girersın ana ogul takılsınlar sen bizle takıl
Yok canım Allah var karışmaz bişeye önüne getirdiğini yer şöyle olmuş böyle olmuş diye yorum yapmaz bile. Sadece ben konuşacak mevzu bulamayınca acaba sıkılıyormu diye düşünüyordum oğluyla mutlaka konuşacak birşey bulurlar .

Çok yorgunum kızlar bugün baya bı işim vardı becenki 3 dilim pidenin açığını kapattığımi umuyorum
İnsallah ekürim Bende cok yoruldum bugun temizlik yaptım canım kaç gündür çiğ köfte istiyordu çiğ köfte yoğurdum gelip gidip masaya bakıyorum bi ezan okunsa da yesem diye

Dün
Akşam 19.30
Salata
1.5 parça kemikli fırın tavuk
4 5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 fincan kahve
M Manolya15
Afiyet olsun canım güzel menü
Bnde 6,5 7,5 hizla yuruyorum bastan sonra 9,5-10 île kosuyorum daha yeni basladin ii gidiyosun yinede gunde bes km yurusek super olucak
MaşAllah canım şu an bu kiloda koşuyu çok zorlamak istemiyorum 70lardan aşağı sallanırken daha cok koşu düşünüyorum şimdilik olabildiğince hızlı yürüyüp arada koşu ile nabız yükseltmeye çalışıyorum
Gözün aydın diyim bari çabucak geçsin
Bugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında

18.00 sarma

Su 3 litre

Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok
Afiyet olsun canım sarmayı abartmis gibisin bizde de var kuru dolma sarma

Çok yorgunum kızlar bugün baya bı işim vardı becenki 3 dilim pidenin açığını kapattığımi umuyorum
İnşallah Temizlik mi yaptın ?
İnsallah ekürim Bende cok yoruldum bugun temizlik yaptım canım kaç gündür çiğ köfte istiyordu çiğ köfte yoğurdum gelip gidip masaya bakıyorum bi ezan okunsa da yesem diye
Çok yeme
Zehram pazar gününü dengeledim çok şükür

Eyvah oraya mı yazmışım
Silebiliyor musunuz bari ordan
No

Ben de insanlara konu bulma zorınlulugunda hissederdım eskıden,şimdş hiç kasmıyorum, karsıdaki bulsun banane deyip, cok rahat ettım kız, :))susmak güzel şey , o da birlikte te yapılabılen bir etkınlık bence:)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…