- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.361
İns kapanmistir canim akşam dinlendirin insÇok yorgunum kızlar bugün baya bı işim vardı becenki 3 dilim pidenin açığını kapattığımi umuyorum
Gözün aydın diyim bari çabucak geçsin
Demi ya niye kendimi kasiyorsam.Ben de insanlara konu bulma zorınlulugunda hissederdım eskıden,şimdş hiç kasmıyorum, karsıdaki bulsun banane deyip, cok rahat ettım kız, :))susmak güzel şey , o da birlikte te yapılabılen bir etkınlık bence:)(
Eküirimmmmm süppersınnn yaaa ,sen gaza getiren şey ne boleeeBugün hemen daha sofradan kalkmadan yazayım menümü.
Akşam 19.30
Yarım parça dünden kalan fırın tavuk
Bol peynirli salata 3 zeytin ile
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
Dünün aynısıydı menü. Diğerleri başka şeyler yedi.
2 lt su olur
Şimdi 1 fincan kahve içicem
45 dk yürüyüş
Afiyetler olsunBugün hemen daha sofradan kalkmadan yazayım menümü.
Akşam 19.30
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
2 lt su olur
45 dk yürüyüş
Geçen biri daha yazmıştı sanki kızlar tiroidine baktır demiştiKızlar dogumdan sonra deli gibi yanıyorum ve aşırı terlıyorum, hep atesım var gıbı gelıyo , ölcuyorum normal cıkıyo.regl olunca gecer sandım hala devam edıyo, var mı yaşayan yada fikri bilgisi olan bu konuda
Benimdir oGeçen biri daha yazmıştı sanki kızlar tiroidine baktır demişti
Aynen canım ya ona rağmen geç uyudum yaniİyi yapmışsın canım gerçekten uykusuzluğun insanı ne derece hasta edebileceğini kızımda yaşayarak gördüm
Galiba bütün bebekler aynıNe zaman bebegı uyutunca sunkarı yapcam drsem bi plan yapsam uyumuyo ,bisürü süt var yogurt tereyag kefır yapcam dedim bi uyusun,yok2 saattır uyumuyo delircek gıbı oluyorum bazen , neyse buzdolabınakaldrayım en ıyısu sütü
Yaa çok güzel bir duygu kesinliklegünaydın kızlar. dün gece 1-2 ay önce alıp yıkayıp kaldırdığım pijamalarımı giydim ( yazlıktı. havaların ısınmasını beklemiştim.) ilk denediğimde basenlerden sıkıyordu. dün giydim şalvar gibi oldu
ay valla zayıflamışım ya. 42 beden pantolonum bollaştı. mağazalar açılsın 40 bedene geçeceğim... cumartesi 500 ip atlamıştım. pazar ve pazartesi spor yapamadım rahatsız olduğum için bugün acısını çıkaracağım inşallah. spora başladığımdan beri belim ortaya çıktı. öncelikle sevgili kaptanım U UcanSupurge olmak üzere canım takım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bu yolda destek olduğunuz için
Cevap veriyorum benim alt kat boşHahaha eee bu atlayan. Arkidişler nasıl atlıoo, hepci mustakılde mı oturuyo dıyosun:))
Ohh mis gibi ama çok yormadan yapAy sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm
Çok güzel canım afiyet olsun
Ooo neyse ramazan canımKizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus
Çifte huni lazım bana
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar
Sarma kaç tane acabaBugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek
13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında
18.00 sarma
Su 3 litre
Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok
58e düşmemEküirimmmmm süppersınnn yaaa ,sen gaza getiren şey ne boleee
Tebrikler canim. Harika bir duygu gerçekten. Ben de 46 lardan 42 lere düşünce anladim hadi sıra 38 bedende oda gelecekgünaydın kızlar. dün gece 1-2 ay önce alıp yıkayıp kaldırdığım pijamalarımı giydim ( yazlıktı. havaların ısınmasını beklemiştim.) ilk denediğimde basenlerden sıkıyordu. dün giydim şalvar gibi oldu
ay valla zayıflamışım ya. 42 beden pantolonum bollaştı. mağazalar açılsın 40 bedene geçeceğim... cumartesi 500 ip atlamıştım. pazar ve pazartesi spor yapamadım rahatsız olduğum için bugün acısını çıkaracağım inşallah. spora başladığımdan beri belim ortaya çıktı. öncelikle sevgili kaptanım U UcanSupurge olmak üzere canım takım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bu yolda destek olduğunuz için
Ohh mis yapmissin. Ben de kaç zamandir yapamiyordum. Bugün koltuk altlarini falan yaptim. Mutfak cok kötü ama bi türlü yapamadim.Yok detaylı yapmıyorum canım üşengeçlik vardı üstümde doğru dürüst iş yapmıyordum ne zamandır
Bence deÜstünkörü yap ya hamılesın sen,dıkkat et
Hadi sana kolay gelsinnn o zamanKizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus
Çifte huni lazım bana
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar
Ezocuğummm ateş olduğu zaman aşırı derecede üşürsün yorganlarin altina girmek istersin canim boşuna ölçmeKızlar dogumdan sonra deli gibi yanıyorum ve aşırı terlıyorum, hep atesım var gıbı gelıyo , ölcuyorum normal cıkıyo.regl olunca gecer sandım hala devam edıyo, var mı yaşayan yada fikri bilgisi olan bu konuda
Gayet güzel olmuş canım04.05.2021
Sahur
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
İftar
2 kepçe kuru fasulye, avuç içi kadar güveç eti, salata, 1 hurma 1 kayısı
Su: 2.5 lt olur
Spor 7 bin adım U UcanSupurge
Akşam coşmuşsun ekmek kadayıfı, bülbül yuvası hiç olmamış kız sizin evde ne çok çeşit Yemek oluyor genelde de çeşit çok oluyor senin menülerinde bizde maksimum 3 çeşit çorba , pilav , sulu yemek gibi4 Mayıs Salı
Sahur
1.5 yumurta ile omlet
6 yeşil zeytin
1parca peynir
Domates
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
İftar
2 kaşık p.pilav
1sarma+1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık tavuklu mantar sote
1kepce bamya çorbası
1 tane minik bülbül yuvası
2 bardak ayran
Avuç içi kadar ekmek kadayıfı
4 yenidünya
Su 2 lt bulur
Spor yok henüz
Bugün abarttım biliyorum hemde aşşırı abarttım acayip halsizdim bugün elim ayağım titredi ayakta duramadim son saat nerdeyse nedense iftarda ilk defa bu kadar gözüm döndü yarına dengelemeye çalışcam oğlan 1 dk oturmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum emiyor bugün uyumadı da doğru düzgün
Güzel menü afiyet olsun canimBugün hemen daha sofradan kalkmadan yazayım menümü.
Akşam 19.30
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
2 lt su olur
45 dk yürüyüş
Evet bak o yönünde var.Ooo neyse ramazan canımyoksa hergün sabah öğlen bir sürü yemek hazırlamak zorunda kalacaktır
Oo güle güle kirletin canim. Mis olmustur9.takımın temizlik günüymüş bugün. Ben de bugün evi temizledim. Yorucu bir gündü. Ramazanda iş yapmak cok zor. Dilim damağım kurudu bugün.
Güzel bence canim afiyet olsun04.05.2021
Sahur
İftar
Sağol canımHadi sana kolay gelsinnn o zaman
Yaşlı kadın kiz sessizmiste sevaptır sevdiği yemekleri falan yaparsin gönlü hoş
Olur
Artık çok geçİnşallahTemizlik mi yaptın ?
Çok yeme
No
Çok iyi menü bence04.05.2021
Sahur
İftar
Bende öyleyim anlıyorum seni kızın köpek dişi çıkıyor Öglen uymuyor pek bu aralar cok yoruyor beni bide temizlik yaptım iyice canım cıktı ama yine de tatlı almıştı eşim yemedim seni geçmek icin4 Mayıs Salı
Sahur
1.5 yumurta ile omlet
6 yeşil zeytin
1parca peynir
Domates
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
İftar
2 kaşık p.pilav
1sarma+1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık tavuklu mantar sote
1kepce bamya çorbası
1 tane minik bülbül yuvası
2 bardak ayran
Avuç içi kadar ekmek kadayıfı
4 yenidünya
Su 2 lt bulur
Spor yok henüz
Bugün abarttım biliyorum hemde aşşırı abarttım acayip halsizdim bugün elim ayağım titredi ayakta duramadim son saat nerdeyse nedense iftarda ilk defa bu kadar gözüm döndü yarına dengelemeye çalışcam oğlan 1 dk oturmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum emiyor bugün uyumadı da doğru düzgün
Yanında yeşillik ve ayran haricinde ekstralar yoksa gayet güzel olmuşturArtık çok geçYok yok çok da sayılmaz bence ama seni bilmem 7 8 tane yedim marulla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?