Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklisin kesinlikle zaten kosamazsin ben ilk aldigimda 71 kiloydum kosmak istiyodum olmuyodu nefessiz kaliyodum zamanla tempomu yukselttim iskenceyle yapilan spor bir ise yaramiyo valla

Ay sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm
Canıııım aman üst dolapları silmek için filan uzanma sakın. Dikkat et kendine.
Dün
Akşam 19.30
Salata
1.5 parça kemikli fırın tavuk
4 5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 fincan kahve
@Ezogelin56
Çok güzel menü bravooo

gazan mübarek olsun kuzum
Bugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek

13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında

18.00 sarma

Su 3 litre

Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok
Sarma kaç tane bakim?
Kaç gündür menünde ne yazsan beyim öyle seviyor , kocam öyle seviyor
Ahahaha benim de dikkatimi çekti ezonun yemek içerikli mesajlarında beyim böyle seviyor temalı genellikle çocuğun odasını ayırdılar mı acep? Ondan mı böyle
Afiyet olsun canım
04.05.2021
Sahur
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz

İftar
2 kepçe kuru fasulye, avuç içi kadar güveç eti, salata, 1 hurma 1 kayısı

Su: 2.5 lt olur
Spor 7 bin adım U UcanSupurge
Çok güzel menü canım. Afiyet olsun
Canım dediğin gibi iftarı abartmışsın. Cuma’ya kadar telafisini bekliyorum
Afiyet olsun canım. İftar azıcık karbon ağırlıklı olmuş. Onun dışında güzel
Şimdi iyi kardeşim çok şükür canım bebişini güzel gözlerinden öpüyorum.
Afiyet olsun canım.
Amiiiiinnn. Sporda çok zorladığın için olabilir mi canım? Az beslenip spor yapınca da olur bu. O yüzden spor yaparken biraz daha fazla beslenmemiz bekleniyor
Afiyet olsun canım gayet güzel

4 Mayıs menü

Sahur 00.00
Mantarlı yumurta
Labne
İki dilim kaşar
2 zeytin
Bol yeşillik, domates,salatalık

İftar 19.36
7 8 tane çig köfte
4 kasık etli nohut
2 bardak ayran
Bol salata

21.00
Şekersiz 2 bardak cay
7 8 badem
7 8 antep fıstığı

Şimdide iki üc çig köfte daha yedim sahur yapmam büyük ihtimalle yapsamda hafif olur
3 lt su spor yok

Kızlar bizim ev ağaçlık bir yerde börtü böceği çok oluyor.Bu aksam kocaman uçan bir böcek girdi içeri,resmen yarım saat uğraştık çıkarmak için eşek arisina benziyordu ama daha büyük gibiydi.Neyseki cikarabildik.Bir an önce sineklik taktirmamiz lazım yoksa işimiz var bu böceklerden

En büyük korktum böcekler. O dedigin böceği biliyorum sankş bi kere annemlerin eve de girmişti bide konduğu yere yapışıyor eniştem tutmuştu atmak icin yerden kalkmıyordu ayy şimdi aklıma gelince bile kaşıntı tuttu. Benim evde balkon kapısı da dahil bütün camlarda sineklik var hiç böcek girmiyor görünce bağırıp kaçıyorum deliriyorum

Güzel canim afiyet olsun
Geçmiş olsun canım. Geçende yazmamismiydin tansiyonunun düştüğünü yanlış mı hatirliyorum
Güzel menü canim afiyet olsun
gazan mübarek olsun kuzum
Amin canım benim
Afiyet olsun canım. İftar azıcık karbon ağırlıklı olmuş. Onun dışında güzel
Sağol canim
Güzel göründü gözüme canim
Çiğ köfte ile nohut bir arada olmasa iyiymiş canim. Afiyet olsun
Güzel canim bence afiyet olsun
Ay sinek bile can sıkıcı olabiliyor başka böcekler iyice can sıkar canim. Sineklik en güzeli

Sagol canım ne bileyim sadece çig köfte de azıma gitti yemeksiz olmaz dedim

Battaniye varken banyo yapmak mı kuzu spor yapamadım aslında şimdi akşamları köye geliyoruz burda ip atlayamiyorum,
Güzel canım hoşaf suyu çok şekerli mi bilemedim
Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir
Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsin
Aynen ekürim dikkat ediyorum eşim baklava almıs yemedim hic kızdım alma diye adama oda yazık canım çekti napıyım millet al der bizimki alma diye kızıyor diyo
Ayy canım benim koca ramazan başından beri her akşam tatlı alıyor ben doğum gunum dışında yemedim sanırım hatta bu aksam çayın yanına onlara baklava, muhallebili kadayıf ve kurabiye şeklinde tabak yaptım kendime de hurma ve kayısı aldım, inan artık eskisi gibi canim istemiyor hurma kesiyor
Güzel canım afiyet olsun
Akşam biraz kalabalık canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Ya bizim evde de sineklik ler var ama yaz dönemi sivri sinek eksik olmuyor sinir oluyorum

Gerçekten öyle yemeyince insanın canı istemiyor ama tadına bakınca daha cok yiyesi geliyor insanın. En iyisi hic bulaşmamak İnsan alışıyor bi süre sonra ama baklavayı da çok severim yani hoş sevmediğim tatlı yok da neyse

Ay bide muhallebili kadayıf dedin gözümün önüne geldi olsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…