- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.401
Midemin bulantisi gecmiyo acliktan bulaniyo diyodum yedim yine ayniyim mutfagi topluyip yatiyim olu gibiyim niyeyseŞimdi nasılsın? Düzeldin mi bari ?
Dinlen güzelce canımMidemin bulantisi gecmiyo acliktan bulaniyo diyodum yedim yine ayniyim mutfagi topluyip yatiyim olu gibiyim niyeyse
Güzel canım tipi sosise benzeyen Köfte imiş mergez öğrenmiş oldum
Haklisin kesinlikle zaten kosamazsin ben ilk aldigimda 71 kiloydum kosmak istiyodum olmuyodu nefessiz kaliyodum zamanla tempomu yukselttim iskenceyle yapilan spor bir ise yaramiyo vallaMaşAllah canımşu an bu kiloda koşuyu çok zorlamak istemiyorum 70lardan aşağı sallanırken daha cok koşu düşünüyorum şimdilik olabildiğince hızlı yürüyüp arada koşu ile nabız yükseltmeye çalışıyorum
Canıııım aman üst dolapları silmek için filan uzanma sakın. Dikkat et kendine.Ay sonunda totomu kaldırdım mutfak dolaplarını yüzünü davlumbazı filan sildim inşallah evi de süpürürüm
Çok güzel menü bravoooDün
Akşam 19.30
Salata
1.5 parça kemikli fırın tavuk
4 5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 fincan kahve
@Ezogelin56
Kizlarrr bugün kv geldi bana Bayram sonuna kadar bende. Üstüne kocam bey da Bayram sonuna kadar evdeymis cismiyormus
Çifte huni lazım bana
Gerçi kocamın evde olması işime gelir kv ile muhabbet bulmakta zorlanıyorum en azından iyi olur.
Çok şık ugrayamayabilirim belki haberiniz olsun canlar
Sarma kaç tane bakim?Bugun
09.00 1 haslanmıs yumurta,1 dilim tb ekmek
13.00 2 adet yumurtanın beyazı tereyagında
18.00 sarma
Su 3 litre
Spor tüm gun ayaktaydım ama puanlık bi sporum yok
Ahahaha benim de dikkatimi çektiKaç gündür menünde ne yazsan beyim öyle seviyor , kocam öyle seviyor
Afiyet olsun canımBugün hemen daha sofradan kalkmadan yazayım menümü.
Akşam 19.30
Yarım parça dünden kalan fırın tavuk
Bol peynirli salata 3 zeytin ile
3 yk yoğurtlu kabak
1 bardak ayran
Dünün aynısıydı menü. Diğerleri başka şeyler yedi.
2 lt su olur
Şimdi 1 fincan kahve içicem
45 dk yürüyüş
Çok güzel menü canım. Afiyet olsun04.05.2021
Sahur
1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
İftar
2 kepçe kuru fasulye, avuç içi kadar güveç eti, salata, 1 hurma 1 kayısı
Su: 2.5 lt olur
Spor 7 bin adım U UcanSupurge
Canım dediğin gibi iftarı abartmışsın. Cuma’ya kadar telafisini bekliyorum4 Mayıs Salı
Sahur
1.5 yumurta ile omlet
6 yeşil zeytin
1parca peynir
Domates
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
İftar
2 kaşık p.pilav
1sarma+1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık tavuklu mantar sote
1kepce bamya çorbası
1 tane minik bülbül yuvası
2 bardak ayran
Avuç içi kadar ekmek kadayıfı
4 yenidünya
Su 2 lt bulur
Spor yok henüz
Bugün abarttım biliyorum hemde aşşırı abarttım acayip halsizdim bugün elim ayağım titredi ayakta duramadim son saat nerdeyse nedense iftarda ilk defa bu kadar gözüm döndü yarına dengelemeye çalışcam oğlan 1 dk oturmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum emiyor bugün uyumadı da doğru düzgün
Afiyet olsun canım. İftar azıcık karbon ağırlıklı olmuş. Onun dışında güzel4 Mayıs salı
Sahur
1 yağda yumurta
1 dlm peynir
İftar
5 YK soslu tavuk
2 elma dlm patates kızartması
Bol salata
Soğan söğüş
1 kepçe şehriye çorbası
1 bardak erik şeftali kayısı komposto
Şu 2 litre
Şimdi iyi kardeşim çok şükür canımSağol kuzum
Bence de korkmalısın zaten
sağol kuzumm
Ahhhh benim canımm ya kıyamam
Şimdilerde nasıl kardeşin var mı böbrekle alakalı bi sıkıntısı
canım eşimin amcasının kızında var ama doktor genetik sayabilmeyiz için 1.dereceden akrabada olmalı demişti öyle de kimse yok bildiğimiz
Doğumdan sonra işitme taraması sonrası öğrenmiştik kuzum
Sağol canımm
Sağol canım
Amiiinnn ayaklarına taş değmesin evlatlarımızın
Aynenn bazen bana da o imdaaattttt durumu geliyor ama saçlarının teline zarar gelse de dünyayı yakarım o moddayım
Geçen bi arkadaşımla konuşuyorum çocuğunun bi tribini anlattı bende dedim ki yok ayyyy bizimkiler olmadı bence nankör bunlar ayyy kurban olduklarım
Arkadaşım kahkaha attı analık böyle bişe işte say söv sonra kurban ol
Afiyet olsun canım.4 Mayıs
Sahur
Bir dilim pide
Hoşaf suyu
Domates
Salatalık
İftar
Bir kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık fasulye
Çatal ucukadar şeker pare (çocuktan kalan)
10.30
Yarım avuç badem
Yarım avuç fındık
Sade maden suyu
2 litre su
Amiiiiinnn. Sporda çok zorladığın için olabilir mi canım? Az beslenip spor yapınca da olur bu. O yüzden spor yaparken biraz daha fazla beslenmemiz bekleniyorMerhaba kizlar hepinize afiyet olsun yarasin ama kilo yapmasin yedikleriniz
Ben bugun o kadar kotuyumki tansiyonum dustu erkenden kalkiyoz butun gun uyumadi cocuk pesine perisan etti beni mide bulàtisi bas donmesi esimin isten gelmesini zor bekledim cocugu ona verip vurdum kafayi yattim
Afiyet olsun canım gayet güzelSahur
Iki lokma ekmek,iki salam
1 litre su
iftar 1 kepce mercimek corbasi,yesil salata,2 yk bulgur plavi,1 mergez ( trde yok iki parmak uzunlugunda et turu
iki litre su icerim
spor yapamiycam iyi hissetmiyorum kendimi
Besbin adimim var 50 p
U UcanSupurge G Goklerce
Geldimmm
En büyük korktum böcekler. O dedigin böceği biliyorum sankş bi kere annemlerin eve de girmişti bide konduğu yere yapışıyor eniştem tutmuştu atmak icin yerden kalkmıyordu ayy şimdi aklıma gelince bile kaşıntı tuttu. Benim evde balkon kapısı da dahil bütün camlarda sineklik var hiç böcek girmiyor görünce bağırıp kaçıyorum deliriyorumKızlar bizim ev ağaçlık bir yerde börtü böceği çok oluyor.Bu aksam kocaman uçan bir böcek girdi içeri,resmen yarım saat uğraştık çıkarmak içineşek arisina benziyordu ama daha büyük gibiydi.Neyseki cikarabildik.Bir an önce sineklik taktirmamiz lazım yoksa işimiz var bu böceklerden
Güzel canim afiyet olsun4 Mayıs
Sahur
Bir dilim pide
Hoşaf suyu
Domates
Salatalık
İftar
Bir kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık fasulye
10.30
Yarım avuç badem
Yarım avuç fındık
Sade maden suyu
2 litre su
Geçmiş olsun canım. Geçende yazmamismiydin tansiyonunun düştüğünü yanlış mı hatirliyorumMerhaba kizlar hepinize afiyet olsun yarasin ama kilo yapmasin yedikleriniz
Ben bugun o kadar kotuyumki tansiyonum dustu erkenden kalkiyoz butun gun uyumadi cocuk pesine perisan etti beni mide bulàtisi bas donmesi esimin isten gelmesini zor bekledim cocugu ona verip vurdum kafayi yattim
Güzel menü canim afiyet olsunSahur
1 litre su
iftar 1 kepce mercimek corbasi,yesil salata,2 yk bulgur plavi,1 mergez ( trde yok iki parmak uzunlugunda et turu
iki litre su icerim
Besbin adimim var 50 p
U UcanSupurge G Goklerce
Amin canım benimgazan mübarek olsun kuzum
Sağol canimAfiyet olsun canım. İftar azıcık karbon ağırlıklı olmuş. Onun dışında güzel
Güzel göründü gözüme canimKahvaltı 09:30
Çeyrekten biraz fazla tam buğday ekmeğine domates ve peynirli tost
3 zeytin
Akşam yemeği 16:30
2 haşlama içli köfte
1 dilim kavurmalı pide
Su:2,5 lt
İp atlama : 500 - 100 puan
Toplam - 100 puan
U UcanSupurge G GoklerceTemelinSafinazi
Çiğ köfte ile nohut bir arada olmasa iyiymiş canim. Afiyet olsun4 Mayıs menü
Sahur 00.00
Mantarlı yumurta
Labne
İki dilim kaşar
2 zeytin
Bol yeşillik, domates,salatalık
İftar 19.36
7 8 tane çig köfte
4 kasık etli nohut
2 bardak ayran
Bol salata
21.00
Şekersiz 2 bardak cay
7 8 badem
7 8 antep fıstığı
Şimdide iki üc çig köfte daha yedim sahur yapmam büyük ihtimalle yapsamda hafif olur
3 lt su spor yok
Güzel canim bence afiyet olsunBugünkü menumyazarhanim35
Sahur
İki haşlanmış yumurta
Roka tere
Bir dilim ekmek
İftar
Bir orta boy levrek(fırınlanmış)
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata
2 litre su sahura kadar 45 dk yürüyüş
Ay sinek bile can sıkıcı olabiliyor başka böcekler iyice can sıkar canim. Sineklik en güzeliKızlar bizim ev ağaçlık bir yerde börtü böceği çok oluyor.Bu aksam kocaman uçan bir böcek girdi içeri,resmen yarım saat uğraştık çıkarmak içineşek arisina benziyordu ama daha büyük gibiydi.Neyseki cikarabildik.Bir an önce sineklik taktirmamiz lazım yoksa işimiz var bu böceklerden
Çok iyi menü canımBugünkü menumyazarhanim35
Sahur
İki haşlanmış yumurta
Roka tere
Bir dilim ekmek
İftar
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata
Sagol canım ne bileyim sadece çig köfte de azıma gitti yemeksiz olmaz dedimGüzel canim afiyet olsun
Geçmiş olsun canım. Geçende yazmamismiydin tansiyonunun düştüğünü yanlış mı hatirliyorum
Güzel menü canim afiyet olsun
Amin canım benim
Sağol canim
Güzel göründü gözüme canim
Çiğ köfte ile nohut bir arada olmasa iyiymiş canim. Afiyet olsun
Güzel canim bence afiyet olsun
Ay sinek bile can sıkıcı olabiliyor başka böcekler iyice can sıkar canim. Sineklik en güzeli
Battaniye varken banyo yapmak mıAh çiğköfte ben ilk defa 20 gün aralıksız diyet yaptim ve artık ne duysam canım cekiyo
Ekurim sanada afiyet bal şeker olsun benim yerime de azıcık ye fazlada abartmada cumaya az kaldı biliyorsun
Yok çamaşır makinesine sığmayan iki tane battaniyem vardi onları yıkadım sonradan pişman oldum yikamaciya vermedime ama iş isden gecdi bikere bide üstüne üstünluk gorumcem onlar varken banyo yapmış sinir küpü oldum geri basdan öyle
Gayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel menü üstüne üstünluk spor müthiş
Güzel canım hoşaf suyu çok şekerli mi bilemedim4 Mayıs
Sahur
Bir dilim pide
Hoşaf suyu
Domates
Salatalık
İftar
Bir kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık fasulye
10.30
Yarım avuç badem
Yarım avuç fındık
Sade maden suyu
2 litre su
Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilirMerhaba kizlar hepinize afiyet olsun yarasin ama kilo yapmasin yedikleriniz
Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsinSahur
1 litre su
iki litre su icerim
Besbin adimim var 50 p
U UcanSupurge G Goklerce
Ayy canım benim koca ramazan başından beri her akşam tatlı alıyor ben doğum gunum dışında yemedim sanırımAynen ekürim dikkat ediyorum eşim baklava almıs yemedim hic kızdım alma diye adama oda yazık canım çekti napıyım millet al der bizimki alma diye kızıyor diyo
Güzel canım afiyet olsunKahvaltı 09:30
Çeyrekten biraz fazla tam buğday ekmeğine domates ve peynirli tost
3 zeytin
Akşam yemeği 16:30
2 haşlama içli köfte
1 dilim kavurmalı pide
Su:2,5 lt
İp atlama : 500 - 100 puan
Toplam - 100 puan
U UcanSupurge G GoklerceTemelinSafinazi
Akşam biraz kalabalık canım4 Mayıs menü
Sahur 00.00
Mantarlı yumurta
Labne
İki dilim kaşar
2 zeytin
Bol yeşillik, domates,salatalık
İftar 19.36
7 8 tane çig köfte
4 kasık etli nohut
2 bardak ayran
Bol salata
21.00
Şekersiz 2 bardak cay
7 8 badem
7 8 antep fıstığı
Şimdide iki üc çig köfte daha yedim sahur yapmam büyük ihtimalle yapsamda hafif olur
3 lt su spor yok
Çok güzel canım afiyet olsunBugünkü menumyazarhanim35
Sahur
İki haşlanmış yumurta
Roka tere
Bir dilim ekmek
İftar
Bir kase tarhana çorbası
Bol salata
Ya bizim evde de sineklik ler var ama yaz dönemi sivri sinek eksik olmuyor sinir oluyorumKızlar bizim ev ağaçlık bir yerde börtü böceği çok oluyor.Bu aksam kocaman uçan bir böcek girdi içeri,resmen yarım saat uğraştık çıkarmak içineşek arisina benziyordu ama daha büyük gibiydi.Neyseki cikarabildik.Bir an önce sineklik taktirmamiz lazım yoksa işimiz var bu böceklerden
Gerçekten öyle yemeyince insanın canı istemiyor ama tadına bakınca daha cok yiyesi geliyor insanın. En iyisi hic bulaşmamakBattaniye varken banyo yapmak mıkuzu spor yapamadım aslında şimdi akşamları köye geliyoruz burda ip atlayamiyorum,
Güzel canım hoşaf suyu çok şekerli mi bilemedim
Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir
Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsin
Ayy canım benim koca ramazan başından beri her akşam tatlı alıyor ben doğum gunum dışında yemedim sanırımhatta bu aksam çayın yanına onlara baklava, muhallebili kadayıf ve kurabiye şeklinde tabak yaptım kendime de hurma ve kayısı aldım, inan artık eskisi gibi canim istemiyor hurma kesiyor
Güzel canım afiyet olsun
Akşam biraz kalabalık canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Ya bizim evde de sineklik ler var ama yaz dönemi sivri sinek eksik olmuyor sinir oluyorum
Buradayım canım.işim çoktu anca oturdum.@Breeze96 nirdesin canım ?
Ay bide muhallebili kadayıf dedin gözümün önüne geldi olsa da yesekBattaniye varken banyo yapmak mıkuzu spor yapamadım aslında şimdi akşamları köye geliyoruz burda ip atlayamiyorum,
Güzel canım hoşaf suyu çok şekerli mi bilemedim
Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir
Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsin
Ayy canım benim koca ramazan başından beri her akşam tatlı alıyor ben doğum gunum dışında yemedim sanırımhatta bu aksam çayın yanına onlara baklava, muhallebili kadayıf ve kurabiye şeklinde tabak yaptım kendime de hurma ve kayısı aldım, inan artık eskisi gibi canim istemiyor hurma kesiyor
Güzel canım afiyet olsun
Akşam biraz kalabalık canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Ya bizim evde de sineklik ler var ama yaz dönemi sivri sinek eksik olmuyor sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?