Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hee sensiz gozüme uyku girmedi

ayy canım benimmm :):):) ben yarın sabah saat 10 da diyetisyende olucammm :) inşallah güzelce yağ parçalamışımdır yaa kilo eksisi görmem sanmıyorum çünkü daha 2 gündür topladım kendimi ve ayrıcana regl dönemindeyim bende gadınım gibi :) dur kız adın gadınım olarak kayıtlı dursun telefonda değiştireyim sevdim bu lakabı kroca falan ama samimi

ahahhahaha amanınnnn

ayyy benimde canım çok çok çok tatlı çekiyor hatta krize girdim yani düşün o derece
Busraaaa bak kiziyorum ama sen de simdi vardir diyet cikolatalardan hadi hadi vardir sendeeee sen ne kirli cikisindiiiir......

emineeeeeeeeee dukanda 2/0 yapcam diyorum. 5 gün normal yiycem 2 gün dukan saf protein yapcam. ne diyorsun? dukan bana yaramıyor

bu soruyu sana 50. soruşum sanırım. bi görüp de cevaplamadın yahuuu
ayy valla busecim kayboldun bi ciktin tatlim wallahi gormedim sorunu nerden buluyosun bu yontemleri yani dukani birakiyosun ama tam birakamiosun gibi heee var mi booole bisiii hic duymadim ama varsa iyiymis yaaa ben de mi yapiiim ooole bilmem ki iyimis en azindan kulaga hos gelio 5 gun normal yemeeeeeek

Kiz o nasi bi diyet ooole sen kilo almaya mi calisiosun ekmek arasi doner heeee ooooldu alemsin bari icini ye ekmegini yeme ama:111: balik ii bak ona bisii demiorum

puhahhahah teyzem cok iyiymis yaaaaa

e herkes nerelere gitti yahu :44::44:
Burdayiiiiz ececim

Busraaa ben senin yerinde olsam madem uykunda yokmus zabaha gadar dancebak nasi yag parcalarsin

tatlı krizim tutmuş durumda :/
ayy senin de mi hadi siz regl nedeniyle bana ne demeli

benimdee benim ilk ve son gün sıkıntılıdır hep ve tatlı olarak ne bulsam yiycek durumdayımdır ama dayandım bugün tatlı yemedim 1 ısırık halley aldım sadece o kadar
oiyyyyy kiyamam bi isirik halley yemiiiis :125:

annem ve diğer bina sakinleri senle aynı fikirde değiller sanırım canım :) bi leslie yapayım dedim annem anında odaya geldi :) kapat şunu yat yatağına sabah doktora gitceksin şimdi yaptığın spor yarına etki etmez dedi birde laf soktu gitti :)

suya verdim kendimi...

bende yağsız tuzsuz 2 bardak mısır patlattıydım baya oldu onu yedim de geçti bari :)

hiç kimseler kalmadı. bende yatıyım artıkın

Kizlaaaar iyi geceleeeeer,burnunuzu yesin cuceleeeeer hepinizi ooooptuuuuuum

iyi geceler kızlar bende yatayım bari azarıda yedim zati ama gram uykum yok yaaa offf..

sabah 8 de kahvaltımı yaptım düzenli yasaksız birazdan fitnese gidicem artık bugün yokum akşama doğru uğrar menümü paylaşırım .ikizler evde tatil diye pc serbest ben kaçtım baaaaaaaaaay

günaydın kızlar.
bu gün nedense kendimi bir halsiz hissediyorum.
işe gelmek istemedi hic canım.zor kalktım yataktan
biraz kızımın yanına yattım.sımsıkı sarıldım hiiiç mi hiiiç kalkasım gelmedi
bu gün bitmezzzz.

Günaydın beybiler,

bu günkü menüm;

sabah
2 haşlanmış bıldırcın yumurtası
2 etimek
1 parça peynir
1 domates
2 minik salatalık
1 tutam maydanoz

şimdide sabah benzinimi alıcam nescafemle

ara
1 elma

öğle
haşlama patates

ara
1 elma

akşam
1 haşlama patates
1 kase yoğurt

planım bu bakalım nolucek...

dün 30 mekik çektim ohh be.... hamlamışım valla karnım kopuyo sandım... Allah dedim yarıldı organlarım delindi..... bisiklet yapmadım..... bööööö.....

hormonlar devrede bu gün :))

aaa ben mesaj yazmistim ama topicte görünmemis sabah erken kalktım yaklaşık yarım saat kıpırdamak dahi gelmedi içimden şimdi de otobüsteyim diyetisyen e gidiyorum :) öğleden sonra da toplantım var oraya gideceğim bol bol oynayıp kurtları mı dökerim :) eğlenceli oluyor :) kalori yakmak için oynayacağım :) kahvalti yapamadım evden çıkarken 2 dilim greyfurt 10 gram yaban mersini 1 adet kuru kayısı yedim :)

Günaydın yazana kadar öğle oldu.Nasılsınız kızlar.Bu sabah yine kızım bana kahvaltı fln ettirmedi.Etiformlarla kahvaltı ettim(((((((
Sabahları ayrılık korkusu sarıyor ne yapacağını şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…