- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.941
hee sensiz gozüme uyku girmedi
ayy canım benimmm :):):) ben yarın sabah saat 10 da diyetisyende olucammm :) inşallah güzelce yağ parçalamışımdır yaakilo eksisi görmem sanmıyorum çünkü daha 2 gündür topladım kendimi ve ayrıcana regl dönemindeyim bende gadınım gibi :) dur kız adın gadınım olarak kayıtlı dursun telefonda değiştireyim sevdim bu lakabı kroca falan ama samimi
ahahhahahaamanınnnn
kız mübarek görmesinöldürür falan sonra beni
anacım adamım yazsam tamam öldürme ihtimali var ama gadınım yazıyorum yani tercih meselesi şekerimmübarek ne diycek kim lan bu gadın diycek eceeee :18: diycem bende aynen bu şekilde :)
bir çeşit kuma yani
tatlı krizim tutmuş durumda :/
benimdeebenim ilk ve son gün sıkıntılıdır hep ve tatlı olarak ne bulsam yiycek durumdayımdır ama dayandım bugün tatlı yemedim 1 ısırık halley aldım sadece o kadar
Busraaaa bak kiziyorum ama sen de simdi vardir diyet cikolatalardan hadi hadi vardir sendeeee sen ne kirli cikisindiiiir......ayyy benimde canım çok çok çok tatlı çekiyor hatta krize girdim yani düşün o derece
ayy valla busecim kayboldun bi ciktinemineeeeeeeeee dukanda 2/0 yapcam diyorum. 5 gün normal yiycem 2 gün dukan saf protein yapcam. ne diyorsun? dukan bana yaramıyor
bu soruyu sana 50. soruşum sanırım. bi görüp de cevaplamadın yahuuu
Kiz o nasi bi diyet ooole sen kilo almaya mi calisiosun ekmek arasi doner heeee ooooldu alemsin bari icini ye ekmegini yeme ama:111: balik ii bak ona bisii demiorumiyi gecelr kizar.bugun oglen ekmek arasi doner yesim:'( ama aksam telafi ettin.bir buyuk balik yedim sadece .is yerinde kotu oluyor ya.lokantada yiyoruz.cok fazla secenegimizde yok:-( ben simdi ders calismaya gidiyorum.ev halki uyudu banada gaflet coktu ama sinavlarima 3 gun kaldi .dayanmam lazim.herkese iyi geceler.
puhahhahah teyzem cok iyiymis yaaaaaaklıma bu sitede okudğum bir şey geldi.canım sıkıldığında fıkraları ve itirafları okurumda :)
teyzenin biri tatile gidiyoruş komşularla vedalaşıyor:
hadi hakkınızı helal edin gelipte görmemek var. siz ölürsünüz görüşemeyiz veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz
Burdayiiiiz ececime herkes nerelere gitti yahu :44::44:
Busraaa ben senin yerinde olsam madem uykunda yokmus zabaha gadar danceayy canım benimmm :):):) ben yarın sabah saat 10 da diyetisyende olucammm :) inşallah güzelce yağ parçalamışımdır yaakilo eksisi görmem sanmıyorum çünkü daha 2 gündür topladım kendimi ve ayrıcana regl dönemindeyim bende gadınım gibi :) dur kız adın gadınım olarak kayıtlı dursun telefonda değiştireyim sevdim bu lakabı kroca falan ama samimi
ayy senin de mi hadi siz regl nedeniyle bana ne demelitatlı krizim tutmuş durumda :/
oiyyyyy kiyamam bi isirik halley yemiiiis :125:benimdeebenim ilk ve son gün sıkıntılıdır hep ve tatlı olarak ne bulsam yiycek durumdayımdır ama dayandım bugün tatlı yemedim 1 ısırık halley aldım sadece o kadar
Busraaaa bak kiziyorum ama sen de simdi vardir diyet cikolatalardan hadi hadi vardir sendeeee sen ne kirli cikisindiiiir......
Busraaa ben senin yerinde olsam madem uykunda yokmus zabaha gadar dancebak nasi yag parcalarsin
ayy senin de mi hadi siz regl nedeniyle bana ne demeli
oiyyyyy kiyamam bi isirik halley yemiiiis :125:
suya verdim kendimi...
hiç kimseler kalmadı. bende yatıyım artıkın
Kizlaaaar iyi geceleeeeer,burnunuzu yesin cuceleeeeer hepinizi ooooptuuuuuum
evet canım ,dayan canım dayan. aöf mü okuyorsun?
günaydın kızlar.
bu gün nedense kendimi bir halsiz hissediyorum.
işe gelmek istemedi hic canım.zor kalktım yataktan
biraz kızımın yanına yattım.sımsıkı sarıldım hiiiç mi hiiiç kalkasım gelmedi
bu gün bitmezzzz.
sorma yaa .moralmende kötüyüm.sabahın etkisi galiba.hormonlar devrede bu gün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?