Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yoğurt çorbasının pirinçleri yerine mantı yemiş olman karbonhidrat dengesini sağlamış sanki
Mantıda yemeyecektim. Oğlum teklif edince onun elinden çevirmek istemedim. Kendi yedirince kıymetli geldi şu 2 gun de çok dikkat edip cumaya iyi bir yüzde ile gelirim insallah

Hahahaha baya güldğm kız:))) birden koca aşkı kabardı dıyosun:))) ayırdık odaları alıştı gıbı bebe de ,sandıgı gibi degıl durumçok yorgunum cok

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Evet canım sagol aslında daha da cok yiyebilirim çok seviyorum çig köfteyi Ama çiğ köfte benim bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyor

Regl var daha ama dün bir lekelenmem oldu ama devam etmedi siskinligin sebebi bu sanırım. Kasıklarım falan feci ağrıyor . Erken gelecek heralde gelsede rahatlasam düzensizlesiyor neden acaba
Sökülür insAllah canım kg tablon nerde bu arada

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.
Sahur az olmuş gibi.Spor yapmamış hali bile 5000 adım
Daha önce sormuş olabilirim canım hatırlamadım nerede yaşıyorsunuz ?sıcak iklimli yerlerin böcekleri devasa oluyor.Daha önce İzmir'de yaşadım gece pencereyi açıp uyuyordum sıcaktan kocaman kanatlı bir hamam böceği geldi yastığıma kondu çığlık atarak kaçtım odadan çıkarana kadar neler çektik aynı böceklerden Antalya da da var üstelik börtü böcekli yeşillikli bir yer olmasına da gerek yok şehrin merkezinde apartmanın içinde devasa böcekler ve farelerle karşılaşabilirsiniz
Ben de tatlı olayını aştığımı düşünüyordum unuttum artık ı kadar düşkün değilim diyordum hurma keser diyordum ama ahhh ahhh durum öyle değilmiş dün 2 tane eti canga gömdüm akşam çayında
Koronanın çaresi yakalanmamak diyor ya bakan tatlı bağımlılığının çaresi yememek her gün canım istiyor diyetteyken canım çekmiyordu ne zamanki 2 gün üst üste yedim artık her gün istiyor resmen sigara bağımlılığından kötü
Hahahaha baya güldğm kız:))) birden koca aşkı kabardı dıyosun:))) ayırdık odaları alıştı gıbı bebe de ,sandıgı gibi degıl durumçok yorgunum cok
Ay evet ya ben de çok güldüm gulsum462 belki de dediğin gibidir kocam bey de kocam bey

Sen devam et her gün şenliğe 60ı görürsen külahları değişeceğiz

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.
D’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksa ama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden
Sahur az olmuş gibi.Spor yapmamış hali bile 5000 adım
Cocuk pesine mecbur geziyom 9.ay da okula basliycak biraz nefes alirim belki asiri hareketli ve bana duskun yattim yerde oyuncuklarini alip ustumde araba suren bi cocuk

gecmis olsun canim
en azindan ramazan boyunca spora ara mi versen
zaten 1 hafta kaldi

Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir

Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsin
Yiyemiyorum sahara kalkinca midem dolu oluyo c
Gun boyu hep ayakta oluyorum ne evin isi bitiyo ne cocuklarin istegi
Çok geçmiş olsun cnm ya tansiyon düşüklüğü kötü oluyor
Aynn d’un gece baya kotuydum bugun daha iiyim sanki
Afiyet olsun canım güzel menü
Saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…