- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.441
Mantıda yemeyecektim. Oğlum teklif edince onun elinden çevirmek istemedim. Kendi yedirince kıymetli geldiYoğurt çorbasının pirinçleri yerine mantı yemiş olman karbonhidrat dengesini sağlamış sanki
Tamam canim haklısınElo listedesin unutma
Hahahaha baya güldğm kız:))) birden koca aşkı kabardı dıyosun:))) ayırdık odaları alıştı gıbı bebe de ,sandıgı gibi degıl durumCanıııım aman üst dolapları silmek için filan uzanma sakın. Dikkat et kendine.
Çok güzel menü bravooo
gazan mübarek olsun kuzum
Sarma kaç tane bakim?
Ahahaha benim de dikkatimi çektiezonun yemek içerikli mesajlarında beyim böyle seviyor temalı genellikle çocuğun odasını ayırdılar mı acep? Ondan mı böyle
Afiyet olsun canım
Çok güzel menü canım. Afiyet olsun
Canım dediğin gibi iftarı abartmışsın. Cuma’ya kadar telafisini bekliyorum
Afiyet olsun canım. İftar azıcık karbon ağırlıklı olmuş. Onun dışında güzel
Şimdi iyi kardeşim çok şükür canımbebişini güzel gözlerinden öpüyorum.
Afiyet olsun canım.
Amiiiiinnn. Sporda çok zorladığın için olabilir mi canım? Az beslenip spor yapınca da olur bu. O yüzden spor yaparken biraz daha fazla beslenmemiz bekleniyor
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım güzel menü bence4 mayıs salı
Sahur
1.5 h.yumurta
Domates
Salatalik Yesillik
2 kayısı 1 hurma
3 dilim peynir
Iftar
3 4 dilim karnabahar graten
2 kepçe yoğurt çorbasının suyu
2 kaşık mantı
Ara
1 avuç k. Çekirdegi
1 avuç k.yemis
1 kayısı
Sütlü türk kahvesi
Su 3 kitreyi buluyor
U UcanSupurge
Bence yine iyi canim kacamaklara ragmenGünaydın kızlar
Akşamdan sonra dün sabaha göre 300 Gr artiyim cumaya kadar hallederim insAllah
Evet canım sagol aslında daha da cok yiyebilirim çok seviyorum çig köfteyiÇiğ köfteler fazla olmuş sanki kuzum? Onun dışında güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Şu diyet bar kahve yerine güzelce kahvaltı yapsan hiç acıkmazsın akşama kadar. Menü biraz kalabalık görünüyor ama kaçamaksız
Sökülür insAllah canım kg tablon nerde bu aradaRegl var daha ama dün bir lekelenmem oldu ama devam etmedi siskinligin sebebi bu sanırım. Kasıklarım falan feci ağrıyor . Erken gelecek heralde gelsede rahatlasam düzensizlesiyor neden acaba
Bir ara diyetten vazgecince iptal etmiştimSökülür insAllah canım kg tablon nerde bu arada
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.Merhaba kizlar hepinize afiyet olsun yarasin ama kilo yapmasin yedikleriniz
Ben bugun o kadar kotuyumki tansiyonum dustu erkenden kalkiyoz butun gun uyumadi cocuk pesine perisan etti beni mide bulàtisi bas donmesi esimin isten gelmesini zor bekledim cocugu ona verip vurdum kafayi yattim
Sahur az olmuş gibi.Spor yapmamış hali bile 5000 adımSahur
Iki lokma ekmek,iki salam
1 litre su
iftar 1 kepce mercimek corbasi,yesil salata,2 yk bulgur plavi,1 mergez ( trde yok iki parmak uzunlugunda et turu
iki litre su icerim
spor yapamiycam iyi hissetmiyorum kendimi
Besbin adimim var 50 p
U UcanSupurge @Goklerce
Daha önce sormuş olabilirim canım hatırlamadım nerede yaşıyorsunuz ?sıcak iklimli yerlerin böcekleri devasa oluyor.Daha önce İzmir'de yaşadım gece pencereyi açıp uyuyordum sıcaktan kocaman kanatlı bir hamam böceği geldi yastığıma kondu çığlık atarak kaçtım odadan çıkarana kadar neler çektik aynı böceklerden Antalya da da var üstelik börtü böcekli yeşillikli bir yer olmasına da gerek yok şehrin merkezinde apartmanın içinde devasa böcekler ve farelerle karşılaşabilirsinizKızlar bizim ev ağaçlık bir yerde börtü böceği çok oluyor.Bu aksam kocaman uçan bir böcek girdi içeri,resmen yarım saat uğraştık çıkarmak içineşek arisina benziyordu ama daha büyük gibiydi.Neyseki cikarabildik.Bir an önce sineklik taktirmamiz lazım yoksa işimiz var bu böceklerden
Ben de tatlı olayını aştığımı düşünüyordum unuttum artık ı kadar düşkün değilim diyordum hurma keser diyordum ama ahhh ahhh durum öyle değilmiş dün 2 tane eti canga gömdüm akşam çayındaBattaniye varken banyo yapmak mıkuzu spor yapamadım aslında şimdi akşamları köye geliyoruz burda ip atlayamiyorum,
Güzel canım hoşaf suyu çok şekerli mi bilemedim
Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir
Sahur da cok az yemisin acaba ondan mı düştü bir de uykusuzluk halsizlik kalmış olabilirsin
Ayy canım benim koca ramazan başından beri her akşam tatlı alıyor ben doğum gunum dışında yemedim sanırımhatta bu aksam çayın yanına onlara baklava, muhallebili kadayıf ve kurabiye şeklinde tabak yaptım kendime de hurma ve kayısı aldım, inan artık eskisi gibi canim istemiyor hurma kesiyor
Güzel canım afiyet olsun
Akşam biraz kalabalık canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Ya bizim evde de sineklik ler var ama yaz dönemi sivri sinek eksik olmuyor sinir oluyorum
Koronanın çaresi yakalanmamak diyor ya bakan tatlı bağımlılığının çaresi yememekGerçekten öyle yemeyince insanın canı istemiyor ama tadına bakınca daha cok yiyesi geliyor insanın. En iyisi hic bulaşmamakİnsan alışıyor bi süre sonra ama baklavayı da çok severim yani hoş sevmediğim tatlı yok da neyse
Ay evet ya ben de çok güldümHahahaha baya güldğm kız:))) birden koca aşkı kabardı dıyosun:))) ayırdık odaları alıştı gıbı bebe de ,sandıgı gibi degıl durumçok yorgunum cok
Sen devam et her gün şenliğe 60ı görürsen külahları değişeceğizBen de tatlı olayını aştığımı düşünüyordum unuttum artık ı kadar düşkün değilim diyordum hurma keser diyordum ama ahhh ahhh durum öyle değilmiş dün 2 tane eti canga gömdüm akşam çayında
Ay vallahi ya 60 ı görürsem( ki haftaya olabilirSen devam et her gün şenliğe 60ı görürsen külahları değişeceğiz
burdayim canim
bu hatayi yapma canim yaAy vallahi ya 60 ı görürsem( ki haftaya olabilir)geleyim yine freede takılayım
D’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksaGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.
Cocuk pesine mecbur geziyom 9.ay da okula basliycak biraz nefes alirim belki asiri hareketli ve bana duskun yattim yerde oyuncuklarini alip ustumde araba suren bi cocukSahur az olmuş gibi.Spor yapmamış hali bile 5000 adım
gecmis olsun canimD’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksaama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden
Cocuk pesine mecbur geziyom 9.ay da okula basliycak biraz nefes alirim belki asiri hareketli ve bana duskun yattim yerde oyuncuklarini alip ustumde araba suren bi cocuk
Canım uykusuzluk çok kötü yapıyor, dikkat et kendine sahurda az yemisin ondan da olabilir
Aynn d’un gece baya kotuydum bugun daha iiyim sankiÇok geçmiş olsun cnm ya tansiyon düşüklüğü kötü oluyor
Saol canimAfiyet olsun canım güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?