- Konu Sahibi Handandandan
-
- #43.961
benimki de öyleydi canım yaa.ama belli bir süre sonra alışıyorlar.ben kızımı işe yerime götürdüm çalıştığımı gördüGünaydın yazana kadar öğle oldu.Nasılsınız kızlar.Bu sabah yine kızım bana kahvaltı fln ettirmedi.Etiformlarla kahvaltı ettim(((((((
Sabahları ayrılık korkusu sarıyor ne yapacağını şaşırdı
bende 10 aylıkken bırakmak zorunda kalmıştım.daha zamanınız var alışır en yakın zamanda inşallah.Hmmm kızım şimdi anlamayacak kadar küçük ama biraz büyüyünce bende getireyim buraya..Şimdi daha 10.ayı ..Akşam gittim meselababaannesindeydi; elimden tuttu bende iki elinden tuttum hemen kapıya doğru gitti.Yüzüme bakıyo aç kapıyı eve gidelim diye
Düşünmemeye çalışıyorum.Onu savsaklayıp kaçmayı bende hiç sevmiyorum öpüp koklayıp bana bakarken çıkıyorum.Hayırlısı bakalım.
ayy valla busecim kayboldun bi ciktintatlim wallahi gormedim sorunu nerden buluyosun bu yontemleri yani dukani birakiyosun ama tam birakamiosun gibi heee var mi booole bisiii hic duymadim ama varsa iyiymis yaaa ben de mi yapiiim ooole bilmem ki iyimis en azindan kulaga hos gelio 5 gun normal yemeeeeeek
Kizlaaaar iyi geceleeeeer,burnunuzu yesin cuceleeeeer hepinizi ooooptuuuuuum
sabah 8 de kahvaltımı yaptım düzenli yasaksız birazdan fitnese gidicem artık bugün yokum akşama doğru uğrar menümü paylaşırım .ikizler evde tatil diye pc serbest ben kaçtım baaaaaaaaaay
Günaydın beybiler,
bu günkü menüm;
sabah
2 haşlanmış bıldırcın yumurtası
2 etimek
1 parça peynir
1 domates
2 minik salatalık
1 tutam maydanoz
şimdide sabah benzinimi alıcam nescafemle
ara
1 elma
öğle
haşlama patates
ara
1 elma
akşam
1 haşlama patates
1 kase yoğurt
planım bu bakalım nolucek...
dün 30 mekik çektim ohh be.... hamlamışım valla karnım kopuyo sandım... Allah dedim yarıldı organlarım delindi..... bisiklet yapmadım..... bööööö.....
Günaydın yazana kadar öğle oldu.Nasılsınız kızlar.Bu sabah yine kızım bana kahvaltı fln ettirmedi.Etiformlarla kahvaltı ettim(((((((
selam kizlarrr kusura bakmayin gunlerdir giremiyorum. hem tasinma stresi devam ediyor hem de motivasyon yerlerde. gunlerdir diyet falan yapamadigim gibi kilo da almisim birazbugun yeniden basladim ama diyetime
cumartesi tasiniyoruz sonundagecen cumartesi tasiniriz diyordum ama erken konusmusum gorunmeyen bir suru is varmis bitmedi bir turlu. neyse bugun tamamen bitiyor artik banyonun isleri, diger yerler zaten hazirdi bir haftadir. cumartesi de tasiniyoruz arabayi ayarladik ogle vakti falan gitmis olacagiz.
bu arada listeye baktim benim icin kilosu ayni seklinde yazilmis. ben 2 haftalik izin istemistim gorulmedi mi acaba kaptanimiz tarafindan :44: neyse gerek kalmadi yarin bildirimi yapicam (cumaya kalmasin yoksa zamaninda giremiyorum calistigim icin)
hepinizi cok ozledimcumartesiden itibaren artik yeni evimde karsinizdayim. diyete de tam gaz devam ediyorum bugunden itibaren. ama baya bikac kilo aldim su 2 haftada onu belirteyim :26: dovmeyin beni
mucks
selam kizlarrr kusura bakmayin gunlerdir giremiyorum. hem tasinma stresi devam ediyor hem de motivasyon yerlerde. gunlerdir diyet falan yapamadigim gibi kilo da almisim birazbugun yeniden basladim ama diyetime
cumartesi tasiniyoruz sonundagecen cumartesi tasiniriz diyordum ama erken konusmusum gorunmeyen bir suru is varmis bitmedi bir turlu. neyse bugun tamamen bitiyor artik banyonun isleri, diger yerler zaten hazirdi bir haftadir. cumartesi de tasiniyoruz arabayi ayarladik ogle vakti falan gitmis olacagiz.
bu arada listeye baktim benim icin kilosu ayni seklinde yazilmis. ben 2 haftalik izin istemistim gorulmedi mi acaba kaptanimiz tarafindan :44: neyse gerek kalmadi yarin bildirimi yapicam (cumaya kalmasin yoksa zamaninda giremiyorum calistigim icin)
hepinizi cok ozledimcumartesiden itibaren artik yeni evimde karsinizdayim. diyete de tam gaz devam ediyorum bugunden itibaren. ama baya bikac kilo aldim su 2 haftada onu belirteyim :26: dovmeyin beni
mucks
-800 ne kadar güzel bir haber yahuu...Maşallah..kızlaar günaydııındün 56.8 dim bugün tartıda 56 yı gördüm -800 ve sook oldum cunku dun diğer günlere nazaran daha az ssu içmiştim ve sadece 30 dk spor yapmıstım.
eminee az spor yaptım -800 oldum bugüntavsiyen işe yaradııı evet dukanın öyle 2/0 uygulanışı da var. ama kilo fazlası olmayan ve belden asagısını zayıflatmak isteyenler için. aslında bana uygun yani. ama ben şimdi bu -800 ü gördüm ya bü süredaha bu sekilde devam ederim artık sonra mazallah 2/0 la hiç kilo veremezsem fıttırırım
emineem cok öpüyorum seniiibugün türkiye ye yolculuk var bildiğim kadarıyla. iyi yolculuklar. bizi de haberdar edebilirsin umarım durumundan.
hadi fadimetos göreyim seni. sporun hayırlı olsun. kolay gelsin
gunaydın beybii. kendine pek yuklenmemekle iyi etmişsin. begendim ben sporunu da menünüde. hadi bakalım bu cuma bu takımın azimiyle herkes ekside olacak dileeriim
tünaydıınn. ay kıyamam ben ona canım benm. ama işte hayatöoralini bozma canım alışır. geldiğinde ona sevdiği bir şeylerle dön yanına. belki işe yarıyabilir. ayrılıgı hediye oyuncak güzel bi yemek falan bunlarla bagdastırabilir amaa daha 10 aylık demsinn yaa bilemedim şimdi :26:
Ben onlardan aldım ama sadece tartılmak için kullanıyorumşimdi jillian zamanısonra da duş ve sonr evden çıkıp yengemlere gideceğiz. kadınlar matinesi bir nevi. orda evin modeminden bağlanıp burdaki yazışmaları telden takip edebilirim diye umuyorum. ama tabi genç kız olarak hizmet beni bekler bugün o yüzden pek uğrayamayacağım gibi görünüyor anacım
hee kendime bugün yağ, kas, su vs de ölçen tartı sipariş ettim. 2 güne falan o da elimde olur. artık daha bilinçli diyet yapacağım.
-800 ne kadar güzel bir haber yahuu...Maşallah..
Benim kuzumda daha çok küçük teyzesi.Acık büyüsün nelerle dönerim ben ona..
sende ona diyeydin bişey :) taş fırına bakın siz :) annesi laf sokmuş o da yatmışannem ve diğer bina sakinleri senle aynı fikirde değiller sanırım canım :) bi leslie yapayım dedim annem anında odaya geldi :) kapat şunu yat yatağına sabah doktora gitceksin şimdi yaptığın spor yarına etki etmez dedi birde laf soktu gitti :)
bende yağsız tuzsuz 2 bardak mısır patlattıydım baya oldu onu yedim de geçti bari :)
iyi geceler kızlar bende yatayım bari azarıda yedim zati ama gram uykum yok yaaaofff..
canım allah kolaylık versin. benimde elimin ayağımın durası yok ama çok üşengecimevet canım ,
aslına malimüşavirim ama
elim ayağım rahat durmuyor işte.
boş duramıyorum.
ilahiyata başladım bu sene.
geçen haftada ehliyat sınavlarım vardı
hepsi üst üste geldi
günaydın kızlar.
bu gün nedense kendimi bir halsiz hissediyorum.
işe gelmek istemedi hic canım.zor kalktım yataktan
biraz kızımın yanına yattım.sımsıkı sarıldım hiiiç mi hiiiç kalkasım gelmedi
bu gün bitmezzzz.
ne toplantısı kız buaaa ben mesaj yazmistim ama topicte görünmemissabah erken kalktım yaklaşık yarım saat kıpırdamak dahi gelmedi içimden şimdi de otobüsteyim diyetisyen e gidiyorum :) öğleden sonra da toplantım var oraya gideceğim bol bol oynayıp kurtları mı dökerim :) eğlenceli oluyor :) kalori yakmak için oynayacağım :) kahvalti yapamadım evden çıkarken 2 dilim greyfurt 10 gram yaban mersini 1 adet kuru kayısı yedim :)
Günaydın yazana kadar öğle oldu.Nasılsınız kızlar.Bu sabah yine kızım bana kahvaltı fln ettirmedi.Etiformlarla kahvaltı ettim(((((((
benimki de öyleydi canım yaa.ama belli bir süre sonra alışıyorlar.ben kızımı işe yerime götürdüm çalıştığımı gördü
patronlar falanda para vermişti.o zaman çalışıp para kazandığımı anladı.birde ben bir yere giderken hiç kandırmadım hep gittiğim yeri söyledim .gitmem gerektiğini anlattım.biz çabuk atlattık.inşallah sizde atlatırsınız.gerçi bazen şansını deniyor, gitmesen olmaz mı diye :)
ayyy oturup ağlayacam şimdiHmmm kızım şimdi anlamayacak kadar küçük ama biraz büyüyünce bende getireyim buraya..Şimdi daha 10.ayı ..Akşam gittim meselababaannesindeydi; elimden tuttu bende iki elinden tuttum hemen kapıya doğru gitti.Yüzüme bakıyo aç kapıyı eve gidelim diye
Düşünmemeye çalışıyorum.Onu savsaklayıp kaçmayı bende hiç sevmiyorum öpüp koklayıp bana bakarken çıkıyorum.Hayırlısı bakalım.
eheheh buse döktürdü yine :)fulyaaa eyvahlar olsuunyoklugunda zaten buralar tatsız tuzsuzduu herkes nerdeyse kilo aldı ve biz 8. bile olduk yarışmadaa hadi gel bi an önce artılarla da olsa seni cok özledim kız yoklugun coook bellii kolay gelsin tekrardan. inş cuma günü de girebilirsen belki daha da kilo vermiş olursun daha iyi olur ama mutlaka perşembe bilrimini yap. yeni evin de güle güle otur. sans getirsin sizee
bu arada bi kaç gelişmeyi haber vereyim
artıkperşembe ön bildirimi diye yeni bi kuralımız var. perşembe günleri cuma gününü riske atmamak için ön bildirimde bulunuyoruz.
örnek: perşembe bildirimim: 56
şelinde. yani laf arasında söylemiyoruz.
ben 2 haftadır kaptan yardımcısıyım
ece nin net sorunu çözüldü artık o da aramızdaa
emine bugün türkiye yolcusu, 1 hafta ankarada olck
seyma (buzdanmadam) bu hafta yine lapaladı ama bu defa 1 gün
aklıma gelenler bu kadar.
Ben onlardan aldım ama sadece tartılmak için kullanıyorum
Nedense diğerlerine bakmıyorum.Korkumdan heralde
yüzen karanfilli yeşil çayımı içiyorum.... öfff çok bunaldım yahu.....havada körolmayasıca ne güneşli.... gezmek istiyom been....
ben geldiiiiiiiiiiim
hoş geldiiin.....
Ayyyy sorma ya bu nasıl güzel havayüzen karanfilli yeşil çayımı içiyorum.... öfff çok bunaldım yahu.....havada körolmayasıca ne güneşli.... gezmek istiyom been....
korkularınla yüzleşmelisin. bugün onlarada bakıyorsun ve buraya yazıyorssun bakalım
Ayyyy sorma ya bu nasıl güzel hava
Bana baskı yapamazsınKilomu yazmaya utanıyorum onları nasıl yazayım rezillik
hoş hgeldin...arada bi işi bırakıp bende geliyorumben geldiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?