- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.621
Şükür canım bizler de iyiyiz bahar, bayram temizliğine başladım Bugün salona gireceğim inşallah biterebilirimKızlaaaarrrr selamlar
2 gündür çok yoğundum bi türlü fırsat bulup giremedim nasılsınız
Dikkatli yap cnm acele etmeden olduğu kadar bende oturma odasını yaparım belki son mutfak kalacakŞükür canım bizler de iyiyiz bahar, bayram temizliğine başladım Bugün salona gireceğim inşallah biterebilirim
Günaydın canımGünaydın kızlar
patlıcanlı etli değişik bir çorba canım bende yemek yarışması kısmında gördüm evirdim çevirdim diyete uygun hale getirdimAfiyet olsun canım,hunkar çorbası nasıl oluyor
patlıcanlı etli bir çorba canım. yemek yarışması kısmında gördüm evirdim çevirdim diyete uygun hale getirdimAşk mı o da neki senin ilk çocuktan sonra bittiyse benim 3 çocukla zaten yok13 sene sonra zaten aşk değil alışkanlık oluyordur bizimki
İyi olur canim değişiklik iyidir.
Sizde gidip gelirsiniz köye kiziniada değişiklik olur
Güzel menü afiyet olsun canim
İyilik canim bahçeye fidan ektik toprakla uğraştık bugün iyi geldi.
Regl sokulemedi hala yeşil çay soda karışımı hazırladım onu içiyorum şimdi. Şişkinlik geçer ins
Canım şu an evinde değilsin anladığım kadarıyla onunda etkisi oluyor insana . Kendi duzeni insanı rahatlatıyor. Yarın güzel olacak ins güne güzel basla gerisi gelir ins
Hünkar çorbasını bilmiyorum ama güzel menü canim afiyet olsun
Lokumlar minnaciktir diye düşünüyorum güzel menü bence canim afiyet olsun
afiyet olsun canımKızlar bugunku menümyazarhanim35
Sahur
Bir haslanmis yumurta,
Bir dilim peynir
Yeşillik
Bir dilim ekmek
İftar
Bir tabak zeyrinyagli kabak yemeği
İki kase cacık
Bir dilim ekmek
Bir tane Medine hurması
2 litre su, spor yok
amin kuzum inşallahAllah hayırlı kapılar açsın su mubarek günlerde
Aleyküm selam canım Allah kolaylık versin canimKızlaaaarrrr selamlar
2 gündür çok yoğundum bi türlü fırsat bulup giremedim nasılsınız
Degisikmis afiyet olsun canimpatlıcanlı etli bir çorba canım. yemek yarışması kısmında gördüm evirdim çevirdim diyete uygun hale getirdim
teşekkür ederim kuzumAleyküm selam canım Allah kolaylık versin canim
Degisikmis afiyet olsun canim
yarın büyük günCuma öncesi son gün cağnımmmmm kızlarrrrr.
Menüler hafif olsun ki yarin yüzümüz gülsün.
Ben kuru patlican kavurmayı düşünüyorum. Biraz da yoğurt. Şimdilik plan bu. Siz neler düşünüyorsunuz
Amannn dikkattttyarın büyük günkararsızım bende ne yesem diye :))
kabak sevmiyorum maalesefAmannn dikkatttt
Sebze olur salata olur corba olurkabakkk olsa cok iyi olurr
Önümüzdeki ay 2.5 yaş olacak canım, Allah razı olsun inşallah kolay atlatiriz, kolaylığını da geçtim insallah istemeden kötü bir etki bırakmam cocuktaSlm cnm Allah kolaylık versin canım ne kadarlikti zor iş sağlıkla sakince atlatırsnz insAllah
Hiç sorma canım benim de gözümde büyüyordu gerçekten zor sürekli onunla lgilenmek zorundasın stresli yani , ben de şimdi 3 gün bos sonrasında da Bayram tatili giriyor 12 gün boşluğum oluyor bu arada başlayın dedim, insallah hayırla sonuclanirDoğru diyorsun canım gerçekten bir kap ayarlasam hayvanlara koysam daha makbule gecer
İyi bari bişey olmadan bitirmissin sporunu
Allah kolaylık versin canım. Bayrram sonunda bende başlayacağım ins öyle gözümde büyüyor tuvalet eğitimi şu anda anlatamam
Canım dün büyük tuvaletini yaptı ama yaptığından korktu böyle güzel şeyler söyledim korkması diye falan, dün yatarken bezlenedim ama iyice uykuya daldiktan sonra bezledimAllah seni iyi etsinDeli kız atraksiyon yaratmışsın kendine
Taktik mantik yok ban ban ban
İnan her çocuğun süreci Farklı gece yatmadan sıvı alımını bir saat önce filan kes yatmadan muhakkak tuvalete götür sakın ola gece bez takma bu işi daha da zorlaştırıyormuş geri kalan sabır sabır sabır bi kere yaptı mı gerisi de geliyor ilk yapışında benimkinin ve benim bi sevincimiz var görmen lazım anne başardım demesi yok muyduminik kuşum o kadar yapabilirsin annecim sen başarırsın ben yanındayım vs demişim ki çocuk yapınca anne başardım dedi ilk yapışından sonra yine kazalar oldu tabi hep ben hatırlatıyordum çişe, tuvalete bi müddet sonra kendileri söylüyor çişim geldi diye ama tavsiyem başladıysan bırakma benimki 3 gün direndi kabız oldu tutmaktan ama 4. Gün ıkına ıkına yaptı devamı da geldi zaten ondan sonra 1 hafta sabır
Amin canım Allah razı olsunAllah kolaylık versin kuzum, kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu süreci
Allah razı olsun canım , önümüzdeki ay 2.5 yaş olacakAllah kolaylık versin canım kaç yaşında başladın
Ay inşallah güler yüzümüz canımCuma öncesi son gün cağnımmmmm kızlarrrrr.
Menüler hafif olsun ki yarin yüzümüz gülsün.
Ben kuru patlican kavurmayı düşünüyorum. Biraz da yoğurt. Şimdilik plan bu. Siz neler düşünüyorsunuz
G Goklerce kolay gelsin canim. Zor bir süreç umarim hızlı ca atlatirsiniz. Biz 2 başarısız deneme olsu ben hamileydim ve biraz zorlanmiştim. Sonra bir gün kendisi tuvalete gitmek isteyince 3. Deneme başladı ve 3. Deneme de hiç altını islatmadi diyebilirim. Bizde kaka tutma sıkıntısı var dı. Cok komik şeyler denemistimoda halloldu şükür. Klozette alıştıracaksan büyük klozet kapağına bir de küçük çocuklar için kapak eklemişler bizim kurtaricimiz oldu.
Bunu gördünüz mü ? Kimin karnesi buuu her mezun ayrı gurur tebrik ederim canımEki Görüntüle 2842825
Beyaz leylak 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (611. Etap) : 72,00
Bitiş Kilosu (724. Etap) : 57,40
Verilen Toplam Kilo : 14,60
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,28%
Toplam Süre : 28 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,72%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 521
Sevgili Beyaz leylak 26 Şubat 2019 (611. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 613. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Nisan 2021 (724. etap) tarihinde toplamda 14,6 kilo vermiş olarak ve 59 kilo olan hedefini 112% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 619-656 ve 661-712. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?