- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.661
Bu tuvalet konusunu takipteyimDelisi uyumuyor canım, dediğin şeyi ben de okumuştum cisim gelince de uyanirlarmis, aslında internetten sıvı emici alex aldım ama işte kv ve eşim çok küçük gece bağla yazık falan dediler ben de bağladım
Beyaz leylak ley çok çok tebrik ederim darısı bana inşallah
Ödül veriyorum canım ama kanmiuoranlatiyorum canım zaten 2 3 aydır wc üzerine konuşuyorum onunla kitaplar okuyorum yavaş yavaş hazırladım aslında ama öyle uzmanların dediği gibi olmuyor hep
Canim benim biz de seni cok seviyoruz iyi ki tanıdık seni burda sakin uzaklasma burdan
Canım benim aldigim kasapta takmazdi ben hep uyarıyorum artık alıştı ama bence birsey olmaz pisecek sonucta
Evet canım bayadır sinyal var ama anca hazırlandık , yok canım ben yapım gereği de kızma zaten çok hele bu konuda hiç kızma gibi geliyor
Gözün aydın canım hadi bol yağ yakmalar o zmnSayaçlı ipim geldi bugun , çogggg heyocanluyummmmm
Ne kadar erken ben yine kızımda olduğu gibi 2-2.5 yaş aralığında denerim sanırım bı komşumuz var 1-1 buçuk yaşında alıştirıyormus MaşAllahBu tuvalet konusunu takipteyimerken başlasam dıyorum ben de hazır evdeyken
Zehram, geldim. İyiyim, çok şükür.asliogretmen Aslıcım nasılsın ?
TebriklerEki Görüntüle 2842825
Beyaz leylak 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (611. Etap) : 72,00
Bitiş Kilosu (724. Etap) : 57,40
Verilen Toplam Kilo : 14,60
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,28%
Toplam Süre : 28 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,72%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 521
Sevgili Beyaz leylak 26 Şubat 2019 (611. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 613. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Nisan 2021 (724. etap) tarihinde toplamda 14,6 kilo vermiş olarak ve 59 kilo olan hedefini 112% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 619-656 ve 661-712. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Erken derken ne zaman mesela canımBu tuvalet konusunu takipteyimerken başlasam dıyorum ben de hazır evdeyken
Amin canım inşallahçok çok fena şimdiki nesilbizi suya götürüp susuz getirirler nerdeyse Allah yardımcın olsun canım :)
Hoş geldin canım benimZehram, geldim. İyiyim, çok şükür.
Artık hep beraberizzz, hepinizi çok özledim
Hoş geldin Sefa geldin çok şükür canım biz de seni çok özledikZehram, geldim. İyiyim, çok şükür.
Canım bence küçük değil ikisini de bir arada çıkar çocuğun da kendi işini de daha da zorlaştırma yeğenim 27 aylıkken gece gündüz ikisini birden öğrendiDelisi uyumuyor canım, dediğin şeyi ben de okumuştum cisim gelince de uyanirlarmis, aslında internetten sıvı emici alex aldım ama işte kv ve eşim çok küçük gece bağla yazık falan dediler ben de bağladım
İp atlayacakmış iki gözümün çiçeğiSayaçlı ipim geldi bugun , çogggg heyocanluyummmmm
Ne 9 aylık değil mi senin bebe kızBu tuvalet konusunu takipteyimerken başlasam dıyorum ben de hazır evdeyken
Hg cnm nasıl oldun özledikZehram, geldim. İyiyim, çok şükür.
Hoş buldum canım, çok şükür artık iyiyimErken derken ne zaman mesela canımçok erken de iyi değil diyorlar çocuğun hazır olması lazım kendini de çocuğu da strese sokma, benim kız geçen yaz sinyal veriyordu 18 aylık falan di anne çiş diyordu ama biraz kez denedik açıkçası ben de çok hazır değildim üstüne gitmedim ama kendi istediği zamanlarda tuvalete götürdüm, bazen anne tuvalete gidelim diyordu o zamanlar gittik ama suan net olarak bezi çıkardık Allah sonjmuzu hayır etsin düşünüyorum ezik bırakırken de ilk günler zordu hatta dayanamayip vaz geçecektim nerdeyse ama dedim bırakma sabret çok şükür atlattık, insallah bu da öyle olur
Amin canım inşallah
Hoş geldin canım benimnasıl oldun özledik seni
Hoş geldin Sefa geldin çok şükür canım biz de seni çok özledik
Çok şükür Hafizeciğim artık iyiyim . Toparladık kendimizi.Hg cnm nasıl oldun özledik
İnşallah canım benimAllah kolaylık versin cnm insAllah yayın güzel eksi görürsün
Elbette maskesini takmış olması gerekirdi ama pişince bir sıkıntı olmaz inşallah canım
Bitirdim salonu yoruldum daha fazla bir şey yapmayacağım yarın başka bir yerden devam ederim artık
Bir Perşembe klasiği oldu bizim için gelip korkutup gidip ertesi gün eksi geliyorsun
Gayet güzel canım afiyet olsunKahvaltı 09:00
Çeyrekten biraz daha küçük ekmek arasına domates koyup yedim.
Öğle yemeği 14:30
Izgara tavuklu salata
1 bardak ayran
ara öğün 19:30
3 ceviz
su: 2lt
bugün spor yapamayacağımyine çok yoğun bi gündü. Yorgunluktan baygınlık geçireceğim. yarın iş yerinde son gün. 19 mayısa kadar tatil olacak. O süreçte inşallah 6lara merdiven dayayacağım
İlaç kullanıyor musun canım canım ?İnşallah canım benim
kaptanım vallahi korkutmuyorum. Ben zaten stresli anksiyeteli biriyim. “Eyvah karnım şiş yarın artı çıkacağım” diye perşembe gününden yiyorum kendimi
Sınavlardan önce de hastalanırdım stresten kötü not alırsam, sınavda bilmediğim yerden çıkarsa diye
Çok güzelKahvaltı 09:00
Çeyrekten biraz daha küçük ekmek arasına domates koyup yedim.
Öğle yemeği 14:30
Izgara tavuklu salata
1 bardak ayran
ara öğün 19:30
3 ceviz
su: 2lt
bugün spor yapamayacağımyine çok yoğun bi gündü. Yorgunluktan baygınlık geçireceğim. yarın iş yerinde son gün. 19 mayısa kadar tatil olacak. O süreçte inşallah 6lara merdiven dayayacağım
Aman Allahım mübarek Perşembe günü tartı öncesi son gün üstelik 3 dilim börek6 Mayıs
Sahur
3 dilim ıspanaklı börek
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Hoşaf suyu
İftar
Bir kecpe şehriye çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık ıspanak pirinçli yemeği (dünden kalan)
Bir orta boy patates fırında yağsız
Dokuz gibide ihlamur çayı içerim
Birazda kuruyemiş
Yatana kadar 2.5 litre su olur
U UcanSupurge valla dedegin gibi şöyle bi bakiyorumda hep karbonhidrat ağırlıklı yiyorum.
Zehram, geldim. İyiyim, çok şükür.
Hurma bitti zeytine mi başladık çitlemeyeÇarşamba
İftar 19.27
Salata içine 2 yk haşlanmış bamya peynir ve 1-2 yk ıslanmış çiğ nohut
19 zeytinama salata yağsız tuzsuzdu bamya da tuzsuzdu
2 dl ekmek
5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 kahve
Bugün
İftar 19.28
Peynirli salata yine yağsız tuzsuz
2 yk yeşil mercimek yemeği
1.5 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
Su 2 lt olur
1 kahve
M Manolya15
Hahaha he kız niyetlendin bakalım , komşulardan korkmuyo degılum ama , onlar davul zurna çaldıklarına saysınlar napalımCanım bence küçük değil ikisini de bir arada çıkar çocuğun da kendi işini de daha da zorlaştırma yeğenim 27 aylıkken gece gündüz ikisini birden öğrendi
İp atlayacakmış iki gözümün çiçeğibeni şaşırtıyorsun
Ne 9 aylık değil mi senin bebe kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?