- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.601
Sevmiyorum köylerini ben yabancıyım ya böyle her halimi hareketimi üstümü başımı inceleyip duruyorlar iki muhabbet edebileceğim kimse yok ukalalık yapıyor muyum ? Üstüm başım dar mı? Mercek altında hissediyorum kendimi rahat edemiyorumİyi olur canim değişiklik iyidir.
Sizde gidip gelirsiniz köye kiziniada değişiklik olur
SüperKızlar bugunku menüm @sabahvesen
Sahur
Bir haslanmis yumurta,
Bir dilim peynir
Yeşillik
Bir dilim ekmek
İftar
Bir tabak zeyrinyagli kabak yemeği
İki kase cacık
Bir dilim ekmek
Bir tane Medine hurması
2 litre su, spor yok
Sahur olmadığı için akşam batmıyor göze de karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece5 Mayıs Çarşamba
Sahur yok
İftar
2 servis kaşığı bulgur pilavı (çok oldu ama ne biliyim yedim)
2 YK soslu tavuk
3 YK şehriye çorbası
Salata
1 hurma
Yarım muz
2 yeni dünya
Şu 2 litre
Ah eloş iyi ki varsın zaten yeni üye almıyorum Bu hafta iki kişiyi alacağım listeye izinde üyemiz de kalmadı sanırsam biHiç kara kara düşünmene gerek yok bebeğim. Bir kaç kere burda bize anlat. Hepimiz bi hakim olalim. Sen gitmeden de bir iki kere paylaşalım senin öncülüğünde tamamdir. hallederiz illa ki bir sürü kişiyizben musait oldukça ben yaparim. Yeri gelir benim netim biter başkası yapar. Kolay iş o.
Tamamdir hallederiz merak etme senSevmiyorum köylerini ben yabancıyım ya böyle her halimi hareketimi üstümü başımı inceleyip duruyorlar iki muhabbet edebileceğim kimse yok ukalalık yapıyor muyum ? Üstüm başım dar mı? Mercek altında hissediyorum kendimi rahat edemiyorum
Süper
Sahur olmadığı için akşam batmıyor göze de karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece
Ah eloş iyi ki varsın zaten yeni üye almıyorum Bu hafta iki kişiyi alacağım listeye izinde üyemiz de kalmadı sanırsam biYineyineyeniden var kayıplara karıştı geriye sadece yüzde ve ortalama hesaplayıp paylaşmak kalıyor
Miden geçmiş olsun canım.Sabah 10:00 sekersiz kahve
Oglen 12:30 1,5 kucuk pisi,1 dilim peynir,4 zeytin ,iki yk domatesli biber sote, yarim domates
ara 16:00 kahve
aksam yemek yemedim canim hic bisi istemiyo yersem midem kotu
3 litre su olucak yatana kadar
U UcanSupurge
Diyet bar varken çikolata çok olmuş canim05.05.21
11.30
1 elim kadar ekmek
KK peynir
Domates
Salatalık
1 zeytin
2 çatal yumurta
Ara
Filtre kahve
1 diyet bar
2. Ara
1 avuç içi fındık ve badem
19.35
1 tabak yeşil fasulye
2 kaşık nohutlu pirinç pilavı
1 kepçe yoğurtlu çorba
Üstüne 2 parmak kadar ekmek arası 1 tatlı kaşığı çikolata
Su 2 olur
Spor da yok
U UcanSupurge @gulsum462
Güzel menü canim afiyet olsun05.05.2021
Sahur
haşlanmış yumirta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, salatalık, 2 lokma ekmek
İftar
1 kepce yayla çorbası(bulgurlu) hatta daha az kızımda yedi ondan, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk pırasa sade, yoğurt, salata, 3 hurma
Su: 2 lt
Ispanak takı pirinç azdır diye düşünüp güzel diyorum canim5 Mayıs
Sahur
5 zeytin
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta
İftar
Yoğurt çorbası (yeşil mercimek ve bulgurlu)
2 kaşık ıspanak (pirinçli)
Çatal ucu kadar kek
22.00
Bir avuç çerez
Sade maden suyu
2 litre su
Güzel bence afiyet olsun canim5 Mayıs menüm
Sahur:
1 sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
Bol yeşillik
1dilim ekmek
İftar:
2 parça dünden kalan tavuk
1dilim ekmek
Domates
Biber, salatalık
Yeşillik
Kk beyaz peynir
Ara:1 yeşil elma
22.00 türk kahvesi
Su:2,5 litre
Spor: henüz yapamadım
U UcanSupurge
Sahurda krep varken labneye gerek yokmuş canim afiyet olsun5 Mayıs menü
Sahur 01.00
Bir krep
Labne
Domates, salatalık, bol yeşillik
3 zeytin
İki dilim salam
İftar 19.35
Bir alabalık fırında
3 elma dilimi patates fırında
Bol salata
2 lt su yatana kadar 4 e yaklaşıyor
Spor yok aslında temizlik yaptım yine cam sildim falan bence oda çok iyi bi spor
Güzel menü canim afiyet olsunKızlar bugunku menüm @sabahvesen
Sahur
Bir haslanmis yumurta,
Bir dilim peynir
Yeşillik
Bir dilim ekmek
İftar
Bir tabak zeyrinyagli kabak yemeği
İki kase cacık
Bir dilim ekmek
Bir tane Medine hurması
2 litre su, spor yok
Aman canim boşver takma herkes kendine baksın. Kaç yıl olmuş evleneli hala böyle hissediyorsan o köyde bir sıkıntı var zaten.Sevmiyorum köylerini ben yabancıyım ya böyle her halimi hareketimi üstümü başımı inceleyip duruyorlar iki muhabbet edebileceğim kimse yok ukalalık yapıyor muyum ? Üstüm başım dar mı? Mercek altında hissediyorum kendimi rahat edemiyorum
Öyle olmuş gerçekten. Çorba küçükten kalan sonuyduda çöpe gitmesin dedimSahur olmadığı için akşam batmıyor göze de karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece
Evet bı bırakabilsem yapamyorumHıı doğru diyorsun çok kalabalik değilmiş aslında neden öyle yazdım kiherneyse sadece lokum lar gözüme batti aslında her akşam bir kaçamak olmasa dikkat çekmezdi
Sende haklısın tabi ama aç kalmadan daha hızlı verirsin gibime geliyor.Caninmi cekti kiyamam Saol canim
Haklisin kesinlikle ama o kadar skildimki diyet kilo isinden bir an once kaybetmek istiyorum
6 7 yaşında hatırlıyorum. MasallahhhhhKüçük canım ama tutuyor MaşAllah arada tutmadigi günlerde oldu
Evet maalesef bayram sonu bı hafta kahvaltısında yapabilirim insAllah
Çocuklardan kalanı ye sonra onu yakmak için uğraş durAman canim boşver takma herkes kendine baksın. Kaç yıl olmuş evleneli hala böyle hissediyorsan o köyde bir sıkıntı var zaten.
Öyle olmuş gerçekten. Çorba küçükten kalan sonuyduda çöpe gitmesin dedimanaların makus kaderi
Evet canım 7 yaşında6 7 yaşında hatırlıyorum.
Slm cnm Allah kolaylık versin canım ne kadarlikti zor iş sağlıkla sakince atlatırsnz insAllahSelam kızlar bugün çok uğrayamadım wc egitimine başladım ilk günden selam olsunguldugume bakmayın fazlaca aksiyonulu bir gündü kaç kez cislj üst değiştirdim hatırlamıyorum ama asıl zor olan büyük tuvaletini soylemesi olacak sanırım U UcanSupurge taktik ver kurban olayım yeni atlatmış biri olarak
Doğru diyorsun canım gerçekten bir kap ayarlasam hayvanlara koysam daha makbule gecerÇocuklardan kalanı ye sonra onu yakmak için uğraş durhalbu ki yapabilsek hayvanlara ayirabilsek onlar mutlu biz mutlu ahh ne güzel olurdu
Spor bildirimi
40 dk tempolu yürüyüş/koşu karışik
bandın programlarıni bı deneyim dedim salak gibi speed kısmında 7 yazani seçtim dedim herhalde en fazla 7km oluyoraman Yarabbi 3ten sonra direk 9 oldu soluk soluğa ne olduğunu anlamadan koştum 1 dk sonra indirdim bı baktım bu sefer 11 oldu dedim kapatayım bu ortamı programı 6-7 dkta pertim çıktı 1. Programı açtım o daha insaflı çıktı yokuş yukarı 7de koşturdu baya aksiyonlu oldu bugün ki spor küçük müdahalelerle şükür yürüdüm koştum bitirdim bugünü duşumu da aldım yattım bklm
40 dk 120 puan G Goklerce adım sayım 2bin küsur vardı gündüzden 5-6 bin gibi olmuştur sanırım geç saat yürüyünce saati takmiyorum sıfırliyor diye
Allah kolaylık versin canım. Bayrram sonunda bende başlayacağım ins öyle gözümde büyüyor tuvalet eğitimi şu anda anlatamamSelam kızlar bugün çok uğrayamadım wc egitimine başladım ilk günden selam olsunguldugume bakmayın fazlaca aksiyonulu bir gündü kaç kez cislj üst değiştirdim hatırlamıyorum ama asıl zor olan büyük tuvaletini soylemesi olacak sanırım U UcanSupurge taktik ver kurban olayım yeni atlatmış biri olarak
Hayırlı sahurlar canimMerhaba kızlar hayırlı sahurlar
Çok şükürİyi bari bişey olmadan bitirmissin sporunu
Allah seni iyi etsinSpor bildirimi
40 dk tempolu yürüyüş/koşu karışik
bandın programlarıni bı deneyim dedim salak gibi speed kısmında 7 yazani seçtim dedim herhalde en fazla 7km oluyoraman Yarabbi 3ten sonra direk 9 oldu soluk soluğa ne olduğunu anlamadan koştum 1 dk sonra indirdim bı baktım bu sefer 11 oldu dedim kapatayım bu ortamı programı 6-7 dkta pertim çıktı 1. Programı açtım o daha insaflı çıktı yokuş yukarı 7de koşturdu baya aksiyonlu oldu bugün ki spor küçük müdahalelerle şükür yürüdüm koştum bitirdim bugünü duşumu da aldım yattım bklm
40 dk 120 puan G Goklerce adım sayım 2bin küsur vardı gündüzden 5-6 bin gibi olmuştur sanırım geç saat yürüyünce saati takmiyorum sıfırliyor diye
Taktik mantik yok ban ban banSelam kızlar bugün çok uğrayamadım wc egitimine başladım ilk günden selam olsunguldugume bakmayın fazlaca aksiyonulu bir gündü kaç kez cislj üst değiştirdim hatırlamıyorum ama asıl zor olan büyük tuvaletini soylemesi olacak sanırım U UcanSupurge taktik ver kurban olayım yeni atlatmış biri olarak
Canımmm selam
ayyy sağol bitanem biz de seni öpüyoruzCanıııım aman üst dolapları silmek için filan uzanma sakın. Dikkat et kendine.
Çok güzel menü bravooo
gazan mübarek olsun kuzum
Sarma kaç tane bakim?
Ahahaha benim de dikkatimi çektiezonun yemek içerikli mesajlarında beyim böyle seviyor temalı genellikle çocuğun odasını ayırdılar mı acep? Ondan mı böyle
Afiyet olsun canım
Çok güzel menü canım. Afiyet olsun
Canım dediğin gibi iftarı abartmışsın. Cuma’ya kadar telafisini bekliyorum
Afiyet olsun canım. İftar azıcık karbon ağırlıklı olmuş. Onun dışında güzel
Şimdi iyi kardeşim çok şükür canımbebişini güzel gözlerinden öpüyorum.
Afiyet olsun canım.
Amiiiiinnn. Sporda çok zorladığın için olabilir mi canım? Az beslenip spor yapınca da olur bu. O yüzden spor yaparken biraz daha fazla beslenmemiz bekleniyor
Afiyet olsun canım gayet güzel
Allah kolaylık versin kuzum, kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu süreciSelam kızlar bugün çok uğrayamadım wc egitimine başladım ilk günden selam olsunguldugume bakmayın fazlaca aksiyonulu bir gündü kaç kez cislj üst değiştirdim hatırlamıyorum ama asıl zor olan büyük tuvaletini soylemesi olacak sanırım U UcanSupurge taktik ver kurban olayım yeni atlatmış biri olarak
Allah kolaylık versin canım kaç yaşında başladınSelam kızlar bugün çok uğrayamadım wc egitimine başladım ilk günden selam olsunguldugume bakmayın fazlaca aksiyonulu bir gündü kaç kez cislj üst değiştirdim hatırlamıyorum ama asıl zor olan büyük tuvaletini soylemesi olacak sanırım U UcanSupurge taktik ver kurban olayım yeni atlatmış biri olarak
Aynen vallaAllah seni iyi etsinDeli kız atraksiyon yaratmışsın kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?