Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi olur canim değişiklik iyidir.
Sizde gidip gelirsiniz köye kiziniada değişiklik olur
Sevmiyorum köylerini ben yabancıyım ya böyle her halimi hareketimi üstümü başımı inceleyip duruyorlar iki muhabbet edebileceğim kimse yok ukalalık yapıyor muyum ? Üstüm başım dar mı? Mercek altında hissediyorum kendimi rahat edemiyorum
Süper
5 Mayıs Çarşamba
Sahur yok

İftar
2 servis kaşığı bulgur pilavı (çok oldu ama ne biliyim yedim)
2 YK soslu tavuk
3 YK şehriye çorbası
Salata
1 hurma
Yarım muz
2 yeni dünya

Şu 2 litre
Sahur olmadığı için akşam batmıyor göze de karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece
Ah eloş iyi ki varsın zaten yeni üye almıyorum Bu hafta iki kişiyi alacağım listeye izinde üyemiz de kalmadı sanırsam bi Yineyineyeniden var kayıplara karıştı geriye sadece yüzde ve ortalama hesaplayıp paylaşmak kalıyor

Tamamdir hallederiz merak etme sen sende iyi ki varsin canim benim.

Miden geçmiş olsun canım.
Menü güzel akşam yemedigin için dengelemistir
Diyet bar varken çikolata çok olmuş canim
Güzel menü canim afiyet olsun
Ispanak takı pirinç azdır diye düşünüp güzel diyorum canim
Güzel bence afiyet olsun canim
Sahurda krep varken labneye gerek yokmuş canim afiyet olsun
Güzel menü canim afiyet olsun

Aman canim boşver takma herkes kendine baksın. Kaç yıl olmuş evleneli hala böyle hissediyorsan o köyde bir sıkıntı var zaten.
Sahur olmadığı için akşam batmıyor göze de karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece
Öyle olmuş gerçekten. Çorba küçükten kalan sonuyduda çöpe gitmesin dedim anaların makus kaderi

Caninmi cekti kiyamam Saol canim

Haklisin kesinlikle ama o kadar skildimki diyet kilo isinden bir an once kaybetmek istiyorum
Sende haklısın tabi ama aç kalmadan daha hızlı verirsin gibime geliyor.
Küçük canım ama tutuyor MaşAllah arada tutmadigi günlerde oldu

Evet maalesef bayram sonu bı hafta kahvaltısında yapabilirim insAllah
6 7 yaşında hatırlıyorum. Masallahhhhh
Çocuklardan kalanı ye sonra onu yakmak için uğraş dur halbu ki yapabilsek hayvanlara ayirabilsek onlar mutlu biz mutlu ahh ne güzel olurdu

Spor bildirimi
40 dk tempolu yürüyüş/koşu karışik
bandın programlarıni bı deneyim dedim salak gibi speed kısmında 7 yazani seçtim dedim herhalde en fazla 7km oluyor aman Yarabbi 3ten sonra direk 9 oldu soluk soluğa ne olduğunu anlamadan koştum 1 dk sonra indirdim bı baktım bu sefer 11 oldu dedim kapatayım bu ortamı programı 6-7 dkta pertim çıktı 1. Programı açtım o daha insaflı çıktı yokuş yukarı 7de koşturdu baya aksiyonlu oldu bugün ki sporküçük müdahalelerle şükür yürüdüm koştum bitirdim bugünü duşumu da aldım yattım bklm
40 dk 120 puan G Goklerce adım sayım 2bin küsur vardı gündüzden 5-6 bin gibi olmuştur sanırım geç saat yürüyünce saati takmiyorum sıfırliyor diye

Selam kızlar bugün çok uğrayamadım wc egitimine başladım ilk günden selam olsun guldugume bakmayın fazlaca aksiyonulu bir gündü kaç kez cislj üst değiştirdim hatırlamıyorum ama asıl zor olan büyük tuvaletini soylemesi olacak sanırım U UcanSupurge taktik ver kurban olayım yeni atlatmış biri olarak

Slm cnm Allah kolaylık versin canım ne kadarlikti zor iş sağlıkla sakince atlatırsnz insAllah

Çocuklardan kalanı ye sonra onu yakmak için uğraş dur halbu ki yapabilsek hayvanlara ayirabilsek onlar mutlu biz mutlu ahh ne güzel olurdu
Doğru diyorsun canım gerçekten bir kap ayarlasam hayvanlara koysam daha makbule gecer
İyi bari bişey olmadan bitirmissin sporunu
Allah kolaylık versin canım. Bayrram sonunda bende başlayacağım ins öyle gözümde büyüyor tuvalet eğitimi şu anda anlatamam

Allah seni iyi etsin Deli kız atraksiyon yaratmışsın kendine
Taktik mantik yok ban ban ban
İnan her çocuğun süreci Farklı gece yatmadan sıvı alımını bir saat önce filan kes yatmadan muhakkak tuvalete götür sakın ola gece bez takma bu işi daha da zorlaştırıyormuş geri kalan sabır sabır sabır bi kere yaptı mı gerisi de geliyor ilk yapışında benimkinin ve benim bi sevincimiz var görmen lazım anne başardım demesi yok muydu minik kuşum o kadar yapabilirsin annecim sen başarırsın ben yanındayım vs demişim ki çocuk yapınca anne başardım dedi ilk yapışından sonra yine kazalar oldu tabi hep ben hatırlatıyordum çişe, tuvalete bi müddet sonra kendileri söylüyor çişim geldi diye ama tavsiyem başladıysan bırakma benimki 3 gün direndi kabız oldu tutmaktan ama 4. Gün ıkına ıkına yaptı devamı da geldi zaten ondan sonra 1 hafta sabır

Canımmm selam
Yüksek lisans sınavlarım vardı onlarla uğraşıyordum
Bi de iş de yoğundu sürekli toplantılara girip çıktım
Eee bi de klasik ev işi yoğunluğu
Sabah 5 akşam 12 mesaideydim resmen

ayyy sağol bitanem biz de seni öpüyoruz

Allah kolaylık versin kuzum, kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu süreci

Allah kolaylık versin canım kaç yaşında başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…