- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.641
Yok canım abartmayacağım vaktim var yorulduğum yerde bırakacağım benim de en son hedefim mutfak halılar gelmeden oturma odasını da yapmak istemiyorum koltuğu sileceğim yerde halı yok tozlar tekrar koltuğa yapışırmış gibi hissediyorumDikkatli yap cnm acele etmeden olduğu kadar bende oturma odasını yaparım belki son mutfak kalacak
Deliksiz uyuyorsa yapmaz canım merak etme bi yerde okumuştum bebekler sadece acıktığı gazı olduğu için uyanmazlarmış çiş yapmak için de uyanırlarmış uyurken salgılanan hormon çiş yapılmasına mani oluyormuş çiş yapmak için uyanık olmak lazımmış yani bizimki ilk günler sabah uyanır uyanmaz veya gece uyandıysa birkaç kere kaçırdı ama artık kaçırmıyor uyanmadan bezini açsaydın keşke çocuklarda gece gündüz ayrımı yokmuş korkma altına alez ser eski battaniye vs varsa ser yapmaz gece inşallah ilk zamanlar elbet kazalar olur sonrasında rayına oturur inşallahCanım dün büyük tuvaletini yaptı ama yaptığından korktu böyle güzel şeyler söyledim korkması diye falan, dün yatarken bezlenedim ama iyice uykuya daldiktan sonra bezledimmecbur kaldım gece yapmamasi mümkün değil sanki öyle geliyor, yok canım bırakmak istemiyorum bu arada 12 gün evdeyim birebir ilgilenirim hem yoksa bir kv bir ben çocuk iyice stres olur diye düşündüm...çocuk bayadır sinyal veriyordu bazen anne cisim geldi tuvalete dgidelim dediği oluyordu o sebeple başladım ben de
ödül vs versen canım büyük tuvaletinden korkmaması için. sevdiği bir şeyi aa aferin deyip . birde anlatsan yediklerimizin vücüdumuzdan gitmesi gerek. bizde yapıyoruz işte. yoksa gitmezse hasta oluruz vs gibisinden. o yaştakiler fena oluyor. yeğenim var 2.5 yaşında. 2018 kasım doğumlu muhtemelen senin ufaklık ile yaşıt :) bir bilmişÖnümüzdeki ay 2.5 yaş olacak canım, Allah razı olsun inşallah kolay atlatiriz, kolaylığını da geçtim insallah istemeden kötü bir etki bırakmam cocukta
Hiç sorma canım benim de gözümde büyüyordu gerçekten zor sürekli onunla lgilenmek zorundasın stresli yani , ben de şimdi 3 gün bos sonrasında da Bayram tatili giriyor 12 gün boşluğum oluyor bu arada başlayın dedim, insallah hayırla sonuclanir
Canım dün büyük tuvaletini yaptı ama yaptığından korktu böyle güzel şeyler söyledim korkması diye falan, dün yatarken bezlenedim ama iyice uykuya daldiktan sonra bezledimmecbur kaldım gece yapmamasi mümkün değil sanki öyle geliyor, yok canım bırakmak istemiyorum bu arada 12 gün evdeyim birebir ilgilenirim hem yoksa bir kv bir ben çocuk iyice stres olur diye düşündüm...çocuk bayadır sinyal veriyordu bazen anne cisim geldi tuvalete dgidelim dediği oluyordu o sebeple başladım ben de
Amin canım Allah razı olsun
Allah razı olsun canım , önümüzdeki ay 2.5 yaş olacak
Ay inşallah güler yüzümüz canımben aksama pazı kavurması ve bakla yemegi düşünüyorum
Takımın ve senin sayende canım iyiki gelmişim iyiki bu yarışmaları düzenlemiş ve binlerce insana vesile olmuşlar .Kendi başıma bu kadar yapamazdım takım sorumluluğu sizlere duydyfuğum sorumluluk ve sizlerin tatlı uyarıları teşvikleri motivasyonları sayesinde 14 senedir tartıda görmediğim sayıları gördüm.Çok seviyorum sizi canım takımım hepinize tek tek teşekkür ederimBunu gördünüz mü ? Kimin karnesi buuu her mezun ayrı gurur tebrik ederim canımBeyaz leylak
CanımsınTakımın ve senin sayende canım iyiki gelmişim iyiki bu yarışmaları düzenlemiş ve binlerce insana vesile olmuşlar .Kendi başıma bu kadar yapamazdım takım sorumluluğu sizlere duydyfuğum sorumluluk ve sizlerin tatlı uyarıları teşvikleri motivasyonları sayesinde 14 senedir tartıda görmediğim sayıları gördüm.Çok seviyorum sizi canım takımım hepinize tek tek teşekkür ederim
Yiyeceklerden virüs geçmiyor canım korkma hem pişerken 90 derecede her şey ölür virüs mü kalır ama tabiki maskesini takması gerekir sonuçta o dükkanda sen vardın seni tehlikeye atmaya hakkı yok.yine de için rahat etsin kendiniz yiyinBebişin kıyması bıtmustı, evın yakınındakı kasaba gittim, yagsız tarafından 3 kez cekılmiş olsun bebek için dedim, adam maskesız çekti fln, uyarmadım , şimdi de içim pipirık,cok mu abartıyorum, gidip kızaaım var bari urun verırken tak ,bunu veremıcem diye .ozmn uyarmalıydım aptal kafam, olmadı biz yerız bunu ıyuce pişirip. .
Kolay gelsin canımGünaydın canlarr
Evleri topladık sildim supurdum. Yemeğimi yapacağım ins .
Sonra da biraz adımların belki dışarda
Sinyal de veriyormuş tam zamanı bı haftaya kalmadan alışırsınz insAllah canım bırakmazsin korkma sakin olup kızmadigin sürece sıkıntı olmazÖnümüzdeki ay 2.5 yaş olacak canım, Allah razı olsun inşallah kolay atlatiriz, kolaylığını da geçtim insallah istemeden kötü bir etki bırakmam cocukta
Hayırlı olsun karnenEki Görüntüle 2842825
Beyaz leylak 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (611. Etap) : 72,00
Bitiş Kilosu (724. Etap) : 57,40
Verilen Toplam Kilo : 14,60
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,28%
Toplam Süre : 28 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,72%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 521
Sevgili Beyaz leylak 26 Şubat 2019 (611. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 613. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 30 Nisan 2021 (724. etap) tarihinde toplamda 14,6 kilo vermiş olarak ve 59 kilo olan hedefini 112% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 619-656 ve 661-712. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Aynen ben de oturma odamın halısını vericem bı çok aşırı kirli değil ama silmeye uğrasmıycam elim ağrıyor onu verince de antrenin mutfağın halılarını balkonda yıkarım ince kaydırmaz olanlardan birden yıkanır kurur aman vala iş bitmiyor hiç Allah kolaylık versin cnmYok canım abartmayacağım vaktim var yorulduğum yerde bırakacağım benim de en son hedefim mutfak halılar gelmeden oturma odasını da yapmak istemiyorum koltuğu sileceğim yerde halı yok tozlar tekrar koltuğa yapışırmış gibi hissediyorum
Canım bişey olmaz bence ya ama sen bilirsin içine sinmiyosa yedirme sıfır mikropsuz ortamda büyütmekte imkansız çocukları bı şekilde tanışıp bağışıklık kazanacaklar yiyecekle korona bulaştığını sanmıyorum benBebişin kıyması bıtmustı, evın yakınındakı kasaba gittim, yagsız tarafından 3 kez cekılmiş olsun bebek için dedim, adam maskesız çekti fln, uyarmadım , şimdi de içim pipirık,cok mu abartıyorum, gidip kızaaım var bari urun verırken tak ,bunu veremıcem diye .ozmn uyarmalıydım aptal kafam, olmadı biz yerız bunu ıyuce pişirip. .
Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım.Adam da neden takmıyorsa.pis adamBebişin kıyması bıtmustı, evın yakınındakı kasaba gittim, yagsız tarafından 3 kez cekılmiş olsun bebek için dedim, adam maskesız çekti fln, uyarmadım , şimdi de içim pipirık,cok mu abartıyorum, gidip kızaaım var bari urun verırken tak ,bunu veremıcem diye .ozmn uyarmalıydım aptal kafam, olmadı biz yerız bunu ıyuce pişirip. .
canıııımmm biraz karbon ağırlıklı olmuş sanki. bugün senden perşembe menüsü bekliyorum05.05.21
11.30
1 elim kadar ekmek
KK peynir
Domates
Salatalık
1 zeytin
2 çatal yumurta
Ara
Filtre kahve
1 diyet bar
2. Ara
1 avuç içi fındık ve badem
19.35
1 tabak yeşil fasulye
2 kaşık nohutlu pirinç pilavı
1 kepçe yoğurtlu çorba
Üstüne 2 parmak kadar ekmek arası 1 tatlı kaşığı çikolata
Su 2 olur
Spor da yok
U UcanSupurgegulsum462
afiyet olsun canım gayet güzel05.05.2021
Sahur
haşlanmış yumirta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, salatalık, 2 lokma ekmek
İftar
1 kepce yayla çorbası(bulgurlu) hatta daha az kızımda yedi ondan, 2 yk bulgur pilavı, 2 yk pırasa sade, yoğurt, salata, 3 hurma
Su: 2 lt
afiyet olsun canım gayet güzel menü5 Mayıs
Sahur
5 zeytin
2 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta
İftar
Yoğurt çorbası (yeşil mercimek ve bulgurlu)
2 kaşık ıspanak (pirinçli)
Çatal ucu kadar kek
22.00
Bir avuç çerez
Sade maden suyu
2 litre su
afiyet olsun canım5 Mayıs menüm
Sahur:
1 sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
Bol yeşillik
1dilim ekmek
İftar:
2 parça dünden kalan tavuk
1dilim ekmek
Domates
Biber, salatalık
Yeşillik
Kk beyaz peynir
Ara:1 yeşil elma
22.00 türk kahvesi
Su:2,5 litre
Spor: henüz yapamadım
U UcanSupurge
afiyet olsun canım5 Mayıs menü
Sahur 01.00
Bir krep
Labne
Domates, salatalık, bol yeşillik
3 zeytin
İki dilim salam
İftar 19.35
Bir alabalık fırında
3 elma dilimi patates fırında
Bol salata
2 lt su yatana kadar 4 e yaklaşıyor
Spor yok aslında temizlik yaptım yine cam sildim falan bence oda çok iyi bi spor
afiyet olsun canım güzel menüKızlar bugunku menümyazarhanim35
Sahur
Bir haslanmis yumurta,
Bir dilim peynir
Yeşillik
Bir dilim ekmek
İftar
Bir tabak zeyrinyagli kabak yemeği
İki kase cacık
Bir dilim ekmek
Bir tane Medine hurması
2 litre su, spor yok
afiyet olsun canım bence güzel menü5 Mayıs Çarşamba
Sahur yok
İftar
2 servis kaşığı bulgur pilavı (çok oldu ama ne biliyim yedim)
2 YK soslu tavuk
3 YK şehriye çorbası
Salata
1 hurma
Yarım muz
2 yeni dünya
Şu 2 litre
Allah kolaylık versin cnm insAllah yayın güzel eksi görürsünkızlar iki gündür giremiyorum kusura bakmayın. iş yerinde çalışma bu hafta son olduğu için çok yoğunum eve gelip direkt uyuyorum. menülerimi de yazamadım.
hala regl olmadımhafif şişkinliğim var ama hallederim inşallah yarın sıkıntı olmaz. zaten stresli bir insanım her perşembe ayrı stres oluyorum
Elbette maskesini takmış olması gerekirdi ama pişince bir sıkıntı olmaz inşallah canımBebişin kıyması bıtmustı, evın yakınındakı kasaba gittim, yagsız tarafından 3 kez cekılmiş olsun bebek için dedim, adam maskesız çekti fln, uyarmadım , şimdi de içim pipirık,cok mu abartıyorum, gidip kızaaım var bari urun verırken tak ,bunu veremıcem diye .ozmn uyarmalıydım aptal kafam, olmadı biz yerız bunu ıyuce pişirip. .
Bitirdim salonu yoruldum daha fazla bir şey yapmayacağım yarın başka bir yerden devam ederim artıkKolay gelsin canım
Sinyal de veriyormuş tam zamanı bı haftaya kalmadan alışırsınz insAllah canım bırakmazsin korkma sakin olup kızmadigin sürece sıkıntı olmaz
Hayırlı olsun karnenBeyaz leylak
Aynen ben de oturma odamın halısını vericem bı çok aşırı kirli değil ama silmeye uğrasmıycam elim ağrıyor onu verince de antrenin mutfağın halılarını balkonda yıkarım ince kaydırmaz olanlardan birden yıkanır kurur aman vala iş bitmiyor hiç Allah kolaylık versin cnm
Canım bişey olmaz bence ya ama sen bilirsin içine sinmiyosa yedirme sıfır mikropsuz ortamda büyütmekte imkansız çocukları bı şekilde tanışıp bağışıklık kazanacaklar yiyecekle korona bulaştığını sanmıyorum ben
Bir Perşembe klasiği oldu bizim için gelip korkutup gidip ertesi gün eksi geliyorsunkızlar iki gündür giremiyorum kusura bakmayın. iş yerinde çalışma bu hafta son olduğu için çok yoğunum eve gelip direkt uyuyorum. menülerimi de yazamadım.
hala regl olmadımhafif şişkinliğim var ama hallederim inşallah yarın sıkıntı olmaz. zaten stresli bir insanım her perşembe ayrı stres oluyorum
Eline sağlık canım güle güle kirletinBitirdim salonu yoruldum daha fazla bir şey yapmayacağım yarın başka bir yerden devam ederim artık
Eki Görüntüle 2842825
Sevgili Beyaz leylak 26 Şubat 2019 (611. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 613. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 30 Nisan 2021 (724. etap) tarihinde toplamda 14,6 kilo vermiş olarak ve 59 kilo olan hedefini 112% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 619-656 ve 661-712. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Eki Görüntüle 2842825
İnşallah canım çok sağolEline sağlık canım güle güle kirletin
Delisi uyumuyor canım, dediğin şeyi ben de okumuştum cisim gelince de uyanirlarmis, aslında internetten sıvı emici alex aldım ama işte kv ve eşim çok küçük gece bağla yazık falan dediler ben de bağladımYok canım abartmayacağım vaktim var yorulduğum yerde bırakacağım benim de en son hedefim mutfak halılar gelmeden oturma odasını da yapmak istemiyorum koltuğu sileceğim yerde halı yok tozlar tekrar koltuğa yapışırmış gibi hissediyorum
Deliksiz uyuyorsa yapmaz canım merak etme bi yerde okumuştum bebekler sadece acıktığı gazı olduğu için uyanmazlarmış çiş yapmak için de uyanırlarmış uyurken salgılanan hormon çiş yapılmasına mani oluyormuş çiş yapmak için uyanık olmak lazımmış yani bizimki ilk günler sabah uyanır uyanmaz veya gece uyandıysa birkaç kere kaçırdı ama artık kaçırmıyor uyanmadan bezini açsaydın keşke çocuklarda gece gündüz ayrımı yokmuş korkma altına alez ser eski battaniye vs varsa ser yapmaz gece inşallah ilk zamanlar elbet kazalar olur sonrasında rayına oturur inşallah
Eki Görüntüle 2842825
Ödül veriyorum canım ama kanmiuorödül vs versen canım büyük tuvaletinden korkmaması için. sevdiği bir şeyi aa aferin deyip . birde anlatsan yediklerimizin vücüdumuzdan gitmesi gerek. bizde yapıyoruz işte. yoksa gitmezse hasta oluruz vs gibisinden. o yaştakiler fena oluyor. yeğenim var 2.5 yaşında. 2018 kasım doğumlu muhtemelen senin ufaklık ile yaşıt :) bir bilmişteyze demek yok adımla hitap ediyor. geçen ayağımda çorap yoktu hesap soruyor cimcime neden çorap giymedin nerde senin çorapların nereye çıkardın gel bulup giydirelim sana diye
Canim benim biz de seni cok seviyoruz iyi ki tanıdık seni burda sakin uzaklasma burdanTakımın ve senin sayende canım iyiki gelmişim iyiki bu yarışmaları düzenlemiş ve binlerce insana vesile olmuşlar .Kendi başıma bu kadar yapamazdım takım sorumluluğu sizlere duydyfuğum sorumluluk ve sizlerin tatlı uyarıları teşvikleri motivasyonları sayesinde 14 senedir tartıda görmediğim sayıları gördüm.Çok seviyorum sizi canım takımım hepinize tek tek teşekkür ederim
Canım benim aldigim kasapta takmazdi ben hep uyarıyorum artık alıştı ama bence birsey olmaz pisecek sonuctaBebişin kıyması bıtmustı, evın yakınındakı kasaba gittim, yagsız tarafından 3 kez cekılmiş olsun bebek için dedim, adam maskesız çekti fln, uyarmadım , şimdi de içim pipirık,cok mu abartıyorum, gidip kızaaım var bari urun verırken tak ,bunu veremıcem diye .ozmn uyarmalıydım aptal kafam, olmadı biz yerız bunu ıyuce pişirip. .
Evet canım bayadır sinyal var ama anca hazırlandık , yok canım ben yapım gereği de kızma zaten çok hele bu konuda hiç kızma gibi geliyorKolay gelsin canım
Sinyal de veriyormuş tam zamanı bı haftaya kalmadan alışırsınz insAllah canım bırakmazsin korkma sakin olup kızmadigin sürece sıkıntı olmaz
Hayırlı olsun karnenBeyaz leylak
Aynen ben de oturma odamın halısını vericem bı çok aşırı kirli değil ama silmeye uğrasmıycam elim ağrıyor onu verince de antrenin mutfağın halılarını balkonda yıkarım ince kaydırmaz olanlardan birden yıkanır kurur aman vala iş bitmiyor hiç Allah kolaylık versin cnm
Canım bişey olmaz bence ya ama sen bilirsin içine sinmiyosa yedirme sıfır mikropsuz ortamda büyütmekte imkansız çocukları bı şekilde tanışıp bağışıklık kazanacaklar yiyecekle korona bulaştığını sanmıyorum ben
çok çok fena şimdiki nesilDelisi uyumuyor canım, dediğin şeyi ben de okumuştum cisim gelince de uyanirlarmis, aslında internetten sıvı emici alex aldım ama işte kv ve eşim çok küçük gece bağla yazık falan dediler ben de bağladım
Beyaz leylak ley çok çok tebrik ederim darısı bana inşallah
Ödül veriyorum canım ama kanmiuoranlatiyorum canım zaten 2 3 aydır wc üzerine konuşuyorum onunla kitaplar okuyorum yavaş yavaş hazırladım aslında ama öyle uzmanların dediği gibi olmuyor hep
Canim benim biz de seni cok seviyoruz iyi ki tanıdık seni burda sakin uzaklasma burdan
Canım benim aldigim kasapta takmazdi ben hep uyarıyorum artık alıştı ama bence birsey olmaz pisecek sonucta
Evet canım bayadır sinyal var ama anca hazırlandık , yok canım ben yapım gereği de kızma zaten çok hele bu konuda hiç kızma gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?