- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.041
Cuma günleri sopamı saklıyorum7 Mayıs menü
Sahur yok
İftar 19.40
Bir kase mercimek corbası
İki üc parça et
Bes tane yaprak sarma
Bir kase cacık
Bol salata
Bir tane baklava
2 lt su 4 e tamamlarm
Spor yok
Bugün yalnız değilsinAlintida dolayı hakkınızı helal edin canlar. Tam cevaplıyim diyorum eşim bişey istiyor. Ya çocuklar istiyor. Kv olunca ona ayrı hizmet oluyor mecbur. Kv yanında eşime kalkip alirmisin diyemiyorum beyfendi de azcik kullanıyor bu durumu bakalım hayırlısı
Evet ama benimki baya destan olmuş
Cuma için güzel menü canim bence7 Mayıs menü
Sahur yok
İftar 19.40
İki üc parça et
Bes tane yaprak sarma
Bir kase cacık
Bol salata
Bir tane baklava
2 lt su 4 e tamamlarm
Spor yok
Canım herkes nasıl kilo verdiğini yazıyor bize anlattıklarını yazarsın eskiden çok yediğini şimdi tek öğüne inip tatlı pasta herşeyi kestiğini arayada 9 takıma övgü sıkıştırıverYaa ben öyle güzel yazılar yaza bilirmiyim ki bana biraz yardımcı olmanız kaptanim
Teşekkür ederim canım
Gayet güzel canım afiyet olsun7 Mayıs menü
Sahur yok
İftar 19.40
İki üc parça et
Bes tane yaprak sarma
Bir kase cacık
Bol salata
Bir tane baklava
2 lt su 4 e tamamlarm
Spor yok
Yaa ne eğlenceli bir ailen var çocukların tepkileri çok tatlıKızlar az önce eski bir resmimi buldum telefonumda 98 kiloykenki resmimi.Aynı giysileri giydim öncesi sonrası yaptım çocuklara gösterdim.kucuk oğluma hangisi güzel dedim önceki dedi göbüşü slime gibiydi oynuyordum.kucagi yumuşacıktı dedi sen tahta gibisin sertsin dedi. . Büyük oğluma gosterdim Yıllardır annemiz şuydu o da güzel pamuk gibiydi dedi .Eşim karımın dörtte biri gitmiş zarardayim diye espri yaptı
Canınızı sıkmayın geri aldırırız dedi bide
Ben ne hevesle gösterdim resimleri onlar ne dedi yav.
Güllaç gözüme batmadı canım günün hafif geçince. Afiyet olsun7 Mayıs cuma
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
6 YK 1 YK yağda kavrulmuş domatesli biber
3 ksk sarımsaklı yoğurt
1 dlm güllaç (olmaması gerekdi helede artiyken ama yapınca dayanamadım. Yarından itibaren yeminliyim)
3 yeni dünya
1 dlm elma
Şu 1 buçuk şimdilik
Canım hem tarhana çorbası, hem bir kase sarma hem de 2 dl ekmek çok olmuş ama cuma menüsü olunca bilemedim. Afiyet olsun7 Mayıs
Sahur
Haşlanmış yumurta
Bir dilim pide
Salatalık hoşaf suyu
İftar
Bir kepçe tarhana çorbası
Bir kase yaprak sarma
2 kaşık pırasa
2 dilim ekmek
1.5 litre su
Su az biliyorum ama karnımın şişi inmedi hala içemedim o yüzden
Eşim kilolu.Buyuk oğlum da pandemide kilo aldı.her zaman eğlenceli değiller keşke olsalar.Yaa ne eğlenceli bir ailen var çocukların tepkileri çok tatlıeşin kilolu mu sen zayıflayınca o da vermek isteyecek belki diyodur hatun başıma iş çıkarma iyiydik böyle
Cuma için çok güzel canim7 Mayıs menü
Sahur yok
İftar 19.40
İki üc parça et
Bes tane yaprak sarma
Bir kase cacık
Bol salata
Bir tane baklava
2 lt su 4 e tamamlarm
Spor yok
Helal olsun sanaBugün kendimi tebrik ediyorum fırında ıspanaklı börek yaptım ama yemedim. Kendime özel biber kavurdum. Üstelik yeminimde yoktu yesem yerdim yani
Toplam karbonhidrat orani fazla ama bugün Cuma sonuçta7 Mayıs
Sahur
Haşlanmış yumurta
Bir dilim pide
Salatalık hoşaf suyu
İftar
Bir kase yaprak sarma
2 kaşık pırasa
2 dilim ekmek
1.5 litre su
Kız senin çok ilginç menulerin var ya
Bana hiç ilginç gelmiyorKız senin çok ilginç menulerin var yahoş sana diyorum ama kendi menüm de yazanlarin ne yemeği olduğunu kimse bilmiyor kola dışında güzel canım ama kolada cuma kaçamağı
Vay vay Zeycan bir de bunalımda olmasan neler neler olacaktebrikler canım haftaya uçurursun buraları hiç sıkılma gidecek o 6 lar
Ezocum bu ne 7 lerin laneti mi kır şu zincirlerini artık
Maşallah güzel eksi biraz daha geç tartılsan -300 daha farkedebilir tebrikler
Waaaawww bu kız çatır çatır yağ yakıyoremziren sen miydin canım 500 kalori yakıyormuş diye duymuştum .bir de metabolizman hızlı sanırsam ohh miss patır patır gitsin kilolar
Yasemin ne güzel 5 li sayılar geldi ne kadar kaldı mezuniyete
Melek maşallah sana ya iki eküri ne güzel denk gelmişsiniz öyle
İşte buuuuunihayet geldi sonunda Ağustos a kadar hiç alışveriş yapma çünkü o zaman 38 beden giyeceksin
Yaaa canım benim gerçekten ağladın mı
Ne güzel büyük bir irade savaşı veriyorsun ben de çok seviyorum yemeği hala tutuyorum kendimi dün kıymalı makarna vardı yemedim.Öyle korkuyorum ki almaktan .Çok hızlı ve büyük kilolar veriyorsun ama ilerde yavaşlayacaktır sakın pes etme
Ben regl iken oruç tutar gibi beslendim sadece su içtim ve çok güzel verdim devam et bence.
Hatice eksi candır haftaya daha iyisi olur inşallah
Aynen kuzum ben de nasıl besleneceğimi biliyordum diyetesyenler çok gidip çok okuyup araştırmıştım ama kontrol edilmem gerekiyormuş.korumada da buralarda ol.Bu kusmalarından ötürü diyeti bıraksan mı acaba diye düşünüyorum çünkü çok az besleniyorsun yoğurt kefir süt et tavuk balık sebze kuruyemiş tüketmen lazım meyve Yemen lazım . bilmiyorum belki de bana öyle geliyor ama bu mide probleminin üstüne eğil ihmal etme
Waaaawww çok iyi eksi tebrikler kuzum
Tebrikler canım
@kumsal68 takımın spor bakanıonu geçmen biraz zor kendileri Zeyna çünkü
Ayşecim tebrikler ikinci mezuniyete doğru hızla ilerliyorsun
Veee eloş sahalardaharika valla tebrikler canım
Sen söz verirsen yaparsın Allah'ın izniyle haftaya Aslı fırtınası esecek burada
Tebrikler canım 58 e ne kaldı yol bitti sayılır
istersen verirsin canim niye olmasin
arti olmaktan iyidir canim
yapamadim cabim ramazan boyunca.gun icinde yapamiyorum.iftardan sonrada tok karna hic yapamiyorum
daha nolsun canim
tebrikler
yapmaaaa
6 lara gelmissin bilee
bu hafta pek dikkat edemedim
arti bekliyodum.eksi gorunce cok.mutlu oldum
Tebrikler güzel eksi canım
Saol cnm aynen inşAllah
Çok guze eksi cnm MaşAllah tebrikler
Tebrikler cnm
Tebrikler canım güzel eksi
Evet insAllah peşindeyim cnm
Sadece tatlı ile mi geldi çok mu yedin ki ama işte hep hafif yiyordum ya ondan artı etki etmistir bence halledrsin insAllah canım
Saol cnm insAllah benimde temennim o yönde
Saol cnm
Çok güzel eksi canım tebrikler
Saol cnm
M Melek963 tebrik ederim canım, harikasınCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 725. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> % 1,408
2. (6. TAKIM) ==> %1,317
3. (5. TAKIM) ==> %1,277
BİREYSEL DERECELER
1. M Melek963 ==> %3,237==>9.TAKIM
2. neutral ==> % 2.733==>4.TAKIM
3. Zerosima ==> % 2,723==> 10. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08 ==> -%2.813==> 13. TAKIM
ben yokken neler neler yapmaya başlamışız
30 NİSAN - 7 MAYIS TAKIM İÇİ REKABET LİSTESİ
Rakip1 & Yüzdesi
Rakip2 & Yüzdesi Rakip3 & Yüzdesi
Kazanan @kumsal68 %2.102 VS VSUcmelekannesi -%0.589 @kumsal68 @Jasminium84 %1.005 VScgdmk %0.926 @Jasminium84 VS @gulsum462 %0.531G Goklerce @sabahvesen -%0.576 VSasliogretmen %0.292 asliogretmen @Zeycan123 %0.709 VSM Melek963 @masal3487 %0.528 VS @Breeze96 %1.055@Breeze96 Fit mutlu anne %1.252 VSAyla- %2.167 Ayla- @ela_2019 %1.862 VS @medine66 %0.908@ela_2019
ben döndüm, herkes bilsin
30 NİSAN - 6 MAYIS ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam7.000 7.000 14.000 10.558 8.000 12.303 10.000 5.000 9.000 8.000 62.861 11.405 10.640 10.000 6.000 8.273 46.318
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
1- @kumsal68- 62.861 Adım
Canımsın
23 - 29 NİSAN MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + + G Goklerce + + + + + + + @Jasminium84 + + + + Şu menü yazmaya özen please Ayla- + + + + + + + asliogretmen + Hoş geldin tekrardan @kumsal68 + + + + + + + Fit mutlu anne + + + + + + + Ucmelekannesi + + + + + + + @gulsum462 + + + + M Manolya15 + + + + + @sabahvesen + + + + + + + @masal3487 + + + + + + artık eksiksiz menü lütfen cgdmk + +
++ + + + M Melek963 + + + + + + + @medine66 + * menüleri yaz @Zeycan123 + + + + + + +
hakkını helal et canım, ne çok yoruyoruz seni , bende bir sorumluluk almak isterim , yapabilirsemyoruldum 4 liste + sonuç listeleri + takım listesi gidip biraz uzanayım nerdeyse 2 saattir bilgisayar başında iki büklüm oturuyorum
inşallah canım benimBu hafta daha hafif tutacağım canlar sağolun ddogru diyorsunuz
Gayet güzel ekşi canim tebrikler
Gayet güzel ekşi canim tebrikler
Tebrik ederim canim
1 haşhaşlı poğaça mi tartı öncesi olmasa iyiymiş canim
Tebrikler canım.
Tebrikler elos
Bu hafta toparlarsin sen canim. Hastalık etkilemistir burda olunca eksin çoğalır haftaya
Kız güzel ekşi canim daha ne olsun tebrikler
İns canim benim
Benim alintilarim gibi mişu anda okuduğun
Artı baya var ama zaten kilo olarak yerlesmez dikkat edersen 2 güne gider o canim
Sorma beynim kabul etmemis o derece
Ekşi olaydım iyiydi canim
Tebrikler canım bu kiloda güzel eksi
Eline sağlık canım. Ortalamanın baya da güzelmiş
Süper bir kaçamak menüsü afiyet olsun ekurim bu hafta Zehra'nın da dediği gibi nefes alsan yeter
Eline emeğine sağlık canım. Hafize benim artı olan yuzdemle ne yapsın kız bıİm dereceye girmemiz hayal bence
Hepsi benim eşim gibiymis hiç ciddiyet yok.
Boşver bun iyiye işaret canim daha güzel fotolar bekliyor seni
Eline sağlık canım benim
Demi ay rahatladım böyle diyince
Ay için rahatladı yorumlarınızla
Kıyamam ya takımdan devralacaklar vardır mutlaka canim 4 liste sana çok oluyor
Sağol canim
Güzel canim afiyet olsun
Afiyet şifa olsun o zmn canımKuzum hepsi sebZe ot türevi şeylerinan çok seviyorum böyle ot kavurmasini midemde yer kalsa daha çok yerdim
Evet maalesef kacamaksiz bı durabilsemYok canım 1 kiloda gayet iyi sen çok kaçamak yapıyorsun tatlıyı tamamen kessen 2 kilo gider bnce
Onun da zayıf noktası karbonhidrat ve tatlı
Afiyet olsun canım güzel menü cuma için7 Mayıs menü
Sahur yok
İftar 19.40
İki üc parça et
Bes tane yaprak sarma
Bir kase cacık
Bol salata
Bir tane baklava
2 lt su 4 e tamamlarm
Spor yok
Saol canımGayet güzel ekşi canim tebrikler
Süper bir kaçamak menüsü afiyet olsun ekurim bu hafta Zehra'nın da dediği gibi nefes alsan yeter
İftar çok karbonhidratli olmuş ama cuma olduğu ve süper eksine istinaden afiyet olsun canım7 Mayıs
Sahur
Haşlanmış yumurta
Bir dilim pide
Salatalık hoşaf suyu
İftar
Bir kase yaprak sarma
2 kaşık pırasa
2 dilim ekmek
1.5 litre su
Afiyet olsun canım güzel menü G Goklerce yi etiketleyeceksin canımİyi Geceler Canlar
7 Mayıs Menü Bildirimi
Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir , 1 domates, 5 zeytin, 1 elma , 4 ceviz
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk menemen, 2 yk makarna, 1 kase cacık vesalata
22.00 1 muz
2 litre su
7 Mayıs Spor Bildirimi
65 dk hızlı tempolu yürüyüş: 195 puan
( Spor için kimi etiketliyoruz ? )
Eki Görüntüle 2844428 @UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?