Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Alintida dolayı hakkınızı helal edin canlar. Tam cevaplıyim diyorum eşim bişey istiyor. Ya çocuklar istiyor. Kv olunca ona ayrı hizmet oluyor mecbur. Kv yanında eşime kalkip alirmisin diyemiyorum beyfendi de azcik kullanıyor bu durumu bakalım hayırlısı

Bugün yalnız değilsin Beyaz leylak ın da destansı alıntıları vardı

Yaa ben öyle güzel yazılar yaza bilirmiyim ki bana biraz yardımcı olmanız kaptanim

Teşekkür ederim canım
Canım herkes nasıl kilo verdiğini yazıyor bize anlattıklarını yazarsın eskiden çok yediğini şimdi tek öğüne inip tatlı pasta herşeyi kestiğini arayada 9 takıma övgü sıkıştırıver oldu da bitti işte

Yaa ne eğlenceli bir ailen var çocukların tepkileri çok tatlı eşin kilolu mu sen zayıflayınca o da vermek isteyecek belki diyodur hatun başıma iş çıkarma iyiydik böyle

Güllaç gözüme batmadı canım günün hafif geçince. Afiyet olsun

Canım hem tarhana çorbası, hem bir kase sarma hem de 2 dl ekmek çok olmuş ama cuma menüsü olunca bilemedim. Afiyet olsun

Yaa ne eğlenceli bir ailen var çocukların tepkileri çok tatlı eşin kilolu mu sen zayıflayınca o da vermek isteyecek belki diyodur hatun başıma iş çıkarma iyiydik böyle
Eşim kilolu.Buyuk oğlum da pandemide kilo aldı.her zaman eğlenceli değiller keşke olsalar.

7 Mayıs menü

Sahur yok

İftar 19.40
Bir kase mercimek corbası
İki üc parça et
Bes tane yaprak sarma
Bir kase cacık
Bol salata
Bir tane baklava

2 lt su 4 e tamamlarm
Spor yok
Cuma için çok güzel canim
Bugün kendimi tebrik ediyorum fırında ıspanaklı börek yaptım ama yemedim. Kendime özel biber kavurdum. Üstelik yeminimde yoktu yesem yerdim yani
Helal olsun sana
Toplam karbonhidrat orani fazla ama bugün Cuma sonuçta ben de sahurda ekmek yiyeceğim kaç gündür yemiyorum düzgün
Cuma

İftar 19.29
Peynirli bamyalı salata yağsız tuzsuz
1 2 yk mercimek yemeği
2 3 yk yoğurtlu kabak
Yarım tabaktan az tavuk fajita eşim yaptı
1 bardak kola(cuma olmasaydı içmezdim)
Su 2 lt olur
M Manolya15
Kız senin çok ilginç menulerin var ya hoş sana diyorum ama kendi menüm de yazanlarin ne yemeği olduğunu kimse bilmiyor kola dışında güzel canım ama kolada cuma kaçamağı

İnşallah canım benim

M Melek963 tebrik ederim canım, harikasın
ben yokken neler neler yapmaya başlamışız ellerine sağlık Zehram
ben döndüm, herkes bilsin
Tebrikler canlar
Canımsın
yoruldum 4 liste + sonuç listeleri + takım listesi gidip biraz uzanayım nerdeyse 2 saattir bilgisayar başında iki büklüm oturuyorum
hakkını helal et canım, ne çok yoruyoruz seni , bende bir sorumluluk almak isterim , yapabilirsem
inşallah canım benim

Kuzum hepsi sebZe ot türevi şeyler inan çok seviyorum böyle ot kavurmasini midemde yer kalsa daha çok yerdim
Afiyet şifa olsun o zmn canım
Yok canım 1 kiloda gayet iyi sen çok kaçamak yapıyorsun tatlıyı tamamen kessen 2 kilo gider bnce
Evet maalesef kacamaksiz bı durabilsem
Onun da zayıf noktası karbonhidrat ve tatlı
Ah maalesef ya
7 Mayıs menü

Sahur yok

İftar 19.40
Bir kase mercimek corbası
İki üc parça et
Bes tane yaprak sarma
Bir kase cacık
Bol salata
Bir tane baklava

2 lt su 4 e tamamlarm
Spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü cuma için
Gayet güzel ekşi canim tebrikler
Saol canım
Süper bir kaçamak menüsü afiyet olsun ekurim bu hafta Zehra'nın da dediği gibi nefes alsan yeter
pili öyle yapacağım
İftar çok karbonhidratli olmuş ama cuma olduğu ve süper eksine istinaden afiyet olsun canım

İyi Geceler Canlar

7 Mayıs Menü Bildirimi

Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir , 1 domates, 5 zeytin, 1 elma , 4 ceviz

İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk menemen, 2 yk makarna, 1 kase cacık vesalata

22.00 1 muz

2 litre su

7 Mayıs Spor Bildirimi

65 dk hızlı tempolu yürüyüş: 195 puan
( Spor için kimi etiketliyoruz ? )

@UcanSupurge

Afiyet olsun canım güzel menü G Goklerce yi etiketleyeceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…