- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.081
Kız bir çeşit kaçamak serbest şenlik yapmayın dün coşmuşlar senin de garibim kaçamağın iki dilim ekmek olmuşTeşekkür ederim canım
İyiki geldim iyiki sizleri tanıdım seviliyorsunuz çiçeklerim
Kaptanım bugün cuma yasak yok kiiii
Dilini tut her şeyi söyleme şu adamın yanında erkek kafası dümdüz her şeyi söylüyorlar rejime başladığımda eşimin imalı gülüşleri bile sinir ediyordu beniMüzik açtım dans edıyodum koca bey geldi, dedım kızımın dogumgunue kadar zayıflıycam, 'niye fotograflarda mı güzel çıkcan' dedi , sanki ben fotograf için yaşıyorum. Sinir oldum ,şuan oryantel açtım oynuyorum
Evet ya, aptal kafam her şeyı anlatırım, cok haklısın cok , eşe bile politik olmak lazım bu hayatta.Dilini tut her şeyi söyleme şu adamın yanında erkek kafası dümdüz her şeyi söylüyorlar rejime başladığımda eşimin imalı gülüşleri bile sinir ediyordu beni
Erkekler hep aynı sen boşver yola devam.Evet ya, aptal kafam her şeyı anlatırım, cok haklısın cok , eşe bile politik olmak lazım bu hayatta.
Bende tebrik ediyorum seniBugün kendimi tebrik ediyorum fırında ıspanaklı börek yaptım ama yemedim. Kendime özel biber kavurdum. Üstelik yeminimde yoktu yesem yerdim yani
Evet c.tesi günleri kurulacakmisKızlar bugun pazar kuruldu burda, ilginc bi yasak hakim
YaaaDünün kaçakları
@sabahvesen @masal3487 E ela_2019TemelinSafinazi Jasminium84
Dökülün menüleri günahları görelim
Ohhh erisin yağlar erkekler tuhaf varlıklar boşver duymaMüzik açtım dans edıyodum koca bey geldi, dedım kızımın dogumgunue kadar zayıflıycam, 'niye fotograflarda mı güzel çıkcan' dedi , sanki ben fotograf için yaşıyorum. Sinir oldum ,şuan oryantel açtım oynuyorum
Cuma kaçamadı olmuş baya afiyet olsun canım7 mayıs cuma
Sahur
1.5 yumurta
Peynir
Domates Salatalik Yesillik
2 kayisi 1 hurma
Kefir chia keten tohumu
Iftar
2.5 kepçe k.fasulye
2 dolu kaşık pirinç pilavi
2 kaşık bulgur pilavi
2 kaşık sebzeli etli yemek
1 hurma
Ara
Tarçınlı süt
1 halka tatli (kendim yaptim harika olmustu dayanamadim )
1 avuç k çekirdeği
Yarim avuç kadar kuruyemiş
1 kare bitter
Su 2 litre
U UcanSupurge günahıyla sevabıyla herşey ortada
Hayırlara çıksınU UcanSupurge hayırdır inşallah seni gördüm rüyamda . biriyle kavga etmişsin moralin bozuk falandı tabi yüzünü görmedim bize gönderdiğin fotoğraftaki pembe tunikli yüzü bulanuk bir kızdıkk da üyeliğini iptal etmeye çalışıyorlar biz protesto ediyoruz falan ayy ne garip rüyaydı
Afiyet olsun canım güzel menü07.05.21
10.30
3 4 çatal patatesli omlet
1 dilim kadar ekmek
1 KK peynir
13.30
1 kase sütlü tahıllı gevrek
16.00
5 çilek
19.40
2 SK makarna
1 kase cacık
su 2 L
Spor yok U UcanSupurge
Sağol kuzummÇok güzel maşallahaynen canım takımı lütfen ihmal etmeyin buranın motivasyonu birbirimize bağlı
Tartıldım canım seni etiketlemeyi unutmuşum inşallah haftaya unutmam
Güzel eksi canım tebrik ederim
Yinede eksisin canım güzel bence
Vay vay maşallah ne güzel ekşi canim
Güzel menü canim afiyet olsun
Güzel ekşi canim tebrikler
Süper bir ekşi de burda tebrikler canim
Tebrikler canım güzel eksi yediler gelmiş hosgelmis
tebrikler camim.cok iyi gitmis
mezun kilona yaklastin az kaldi
tebrikler canim
72 73 u gormeden direk atlamissin 71 ee
harikaaaa
7ler gelmis
darisi 6 laraaa tebrikler canim
Çok güzel eksi cnm tebrikler
Waoowww şahane eksi cnm tebrikler
Yaaa tebrik ederim cnmbende görürüm insAllah ya azmin zaferi cidden nerden nereye cnm
Eksi çok güzel canım tebrik ederim
Süpersin canım tebrikler
Maşallah çok güzel canım tebrikler
Tebrikler canım 7 Li rakamlara geçmen ayrı güzel olmuş böyle devam
Teşekkürler KızlarSaol canim insallah y’a valla korkmayz basladim
Haftaya halledersin canim
Gecmis olsun canim
tebrik ederim canim
Bnce detoxsla kirabilirsin direnc noktasini
Valla buyuk konusmssun benide unuttun galiba gel kapisalim sporda gunluk en az 400 puanlik spora varmisin
Tebrik ederim canim
Abooo bin kere masallah bu ne kiz kurtmu var midende
Tebrik ederim canim guzel eksi
ne guzel bnde bir haftada gormek istedigim bir eksi tebrik ederim
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim canim
Amiiinnn eküricanım teşekkürlerHaftaya güzelbir eksi gelir inşallah canm
Hep ne geliyorsa başa bu kocandan geliyor
Geçmiş olsun canim
O kadar kaçamağà rağmen iyi bence
Güzel canım tebrikler
Bence yapın karadeniz türü çok güzel yerler var
Güzel canım, eğer 3 öğün le kilo verebiliyorlar devam et kilo vermen durduğunnda değişiklik yaparsin
Süpersin kız tebrik ederim
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Güzel ekürim artık 50 lerden yaziyorsun darısı bize inşallah
Çok güzel canım tebrik ederim
Reglé rağmen harika bir sonuç tebrik ederim
Teşekkürler canımİnşallah kuzum benim çok teşekkür ederim.
Kızz ben de seni takipteyim
Gıdım gıdım gidiyor ama mutluyum yine de kaptanım.
Ben 3 öğün besleneceğim yoksa gerçekten veremiyorum.
Tebrik ederim canım süper
Süper canım tebrik ederim
Kız benden kiloluydun. Şimdi aramızda 4 kilo var. Harikasın canım benim tebrikler
Güzel eksi canım tebrikler
Kilo almışın ya kız
Harika eksi canım tebrik ederimKısa zamanda mezun olacaksın
Çok iyi kuzumSağlıklı şekilde gidiyor kilolar
Tebrik ederim canım
Kıızzzzz 1000 tane mi atladınben en fazla 500 atlatabiliyom evde olsam sabah 500 akşam 500 atlasam keşke
Süper eksi canım
Tebrik ederim canım süper
Eksi eksidir
Sen de geç benitebrik ederim canım süpersin
Haydaaaaaaher gün mü yedin tatlıyı kuzucum?
Sağol kuzumm az kaldı valla 2 kg sonra mezunum inşallahVay vay Zeycan bir de bunalımda olmasan neler neler olacaktebrikler canım haftaya uçurursun buraları hiç sıkılma gidecek o 6 lar
Ezocum bu ne 7 lerin laneti mi kır şu zincirlerini artık
Maşallah güzel eksi biraz daha geç tartılsan -300 daha farkedebilir tebrikler
Waaaawww bu kız çatır çatır yağ yakıyoremziren sen miydin canım 500 kalori yakıyormuş diye duymuştum .bir de metabolizman hızlı sanırsam ohh miss patır patır gitsin kilolar
Yasemin ne güzel 5 li sayılar geldi ne kadar kaldı mezuniyete
Melek maşallah sana ya iki eküri ne güzel denk gelmişsiniz öyle
İşte buuuuunihayet geldi sonunda Ağustos a kadar hiç alışveriş yapma çünkü o zaman 38 beden giyeceksin
Yaaa canım benim gerçekten ağladın mı
Ne güzel büyük bir irade savaşı veriyorsun ben de çok seviyorum yemeği hala tutuyorum kendimi dün kıymalı makarna vardı yemedim.Öyle korkuyorum ki almaktan .Çok hızlı ve büyük kilolar veriyorsun ama ilerde yavaşlayacaktır sakın pes etme
Ben regl iken oruç tutar gibi beslendim sadece su içtim ve çok güzel verdim devam et bence.
Hatice eksi candır haftaya daha iyisi olur inşallah
Aynen kuzum ben de nasıl besleneceğimi biliyordum diyetesyenler çok gidip çok okuyup araştırmıştım ama kontrol edilmem gerekiyormuş.korumada da buralarda ol.Bu kusmalarından ötürü diyeti bıraksan mı acaba diye düşünüyorum çünkü çok az besleniyorsun yoğurt kefir süt et tavuk balık sebze kuruyemiş tüketmen lazım meyve Yemen lazım . bilmiyorum belki de bana öyle geliyor ama bu mide probleminin üstüne eğil ihmal etme
Waaaawww çok iyi eksi tebrikler kuzum
Tebrikler canım
@kumsal68 takımın spor bakanıonu geçmen biraz zor kendileri Zeyna çünkü
Ayşecim tebrikler ikinci mezuniyete doğru hızla ilerliyorsun
Veee eloş sahalardaharika valla tebrikler canım
Sen söz verirsen yaparsın Allah'ın izniyle haftaya Aslı fırtınası esecek burada
Tebrikler canım 58 e ne kaldı yol bitti sayılır
Ellerine sağlık canım7 MAYIS EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %1.055 @asliogretmen %0.292 @Goklerce %0.952 Jasminium84 %1.005 @kumsal68 %2.102 TemelinSafinazi %0.709 gulsum462 %0.531 @sabahvesen -%0.576 @masal3487 %0.528 @Ucmelekannesi -%0.589 Fit mutlu anne %1.252 @Ayla- %2.167 @Melek963 %3.237 @medine66 %0.908 E ela_2019 %1.862 M Manolya15 %0.426 cgdmk %0.926
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
Ellerine sağlık kuzum07 MAYIS EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %1.055 @kumsal68 %2.102 @Goklerce %0.952 Jasminium84 %1.005 @Breeze96 %1.055 @asliogretmen %0.292 TemelinSafinazi %0.709 gulsum462 %0.531 @sabahvesen %-0.576 @masal3487 %0.528 @Ucmelekannesi %-0.589 Fit mutlu anne %1.252 @Ayla- % 2.167 @Melek963 %3.237 @medine66 %0.908 E ela_2019 %1.862 M Manolya15 %0.426 cgdmk %-0.018
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
Olleeeyyyyy yendim bu Sefer
30 NİSAN - 7 MAYIS TAKIM İÇİ REKABET LİSTESİ
Rakip1 & Yüzdesi
Rakip2 & Yüzdesi Rakip3 & Yüzdesi
Kazanan @kumsal68 %2.102 VS VS@Ucmelekannesi -%0.589 @kumsal68 Jasminium84 %1.005 VScgdmk %0.926 Jasminium84 @Goklerce %0.952 VSgulsum462 %0.531 @Goklerce @sabahvesen -%0.576 VS @asliogretmen %0.292@asliogretmen TemelinSafinazi %0.709 VS @Melek963 %3.237@Melek963 @masal3487 %0.528 VS @Breeze96 %1.055@Breeze96 Fit mutlu anne %1.252 VS @Ayla- %2.167@Ayla- VS @medine66 %0.908E ela_2019
Çoookkkk haklısın ne desem bilemedim
23 - 29 NİSAN MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + + @Goklerce + + + + + + + Jasminium84 + + + + Şu menü yazmaya özen please @Ayla- + + + + + + + @asliogretmen + Hoş geldin tekrardan @kumsal68 + + + + + + + Fit mutlu anne + + + + + + + @Ucmelekannesi + + + + + + + gulsum462 + + + + M Manolya15 + + + + + @sabahvesen + + + + + + + @masal3487 + + + + + + artık eksiksiz menü lütfen cgdmk + +
++ + + + @Melek963 + + + + + + + @medine66 + * menüleri yaz TemelinSafinazi + + + + + + +
Yazıyorum az sonraaaDünün kaçakları
@sabahvesen @masal3487 E ela_2019TemelinSafinazi Jasminium84
Dökülün menüleri günahları görelim
Çorba 2 kase içmişim pilava gerek yokmuş canım Afiyet olsun7 Mayıs Cuma
16.00
2 kase erişteli yeşil mercimekli yoğurt çorbası
4 yk patlıcan oturtma
2 yk bulgur pilav
1 kase yoğurt
2 portakal
21.00
1 adet dondurma (adını söylemiyim)
su: 1,5 lt
Eloooo halka nedir akşam zaten karbonhidrat patlaması yaşamışken7 mayıs cuma
Sahur
1.5 yumurta
Peynir
2 kayisi 1 hurma
Kefir chia keten tohumu
Iftar
2.5 kepçe k.fasulye
2 kaşık bulgur pilavi
1 hurma
Ara
Tarçınlı süt
1 avuç k çekirdeği
1 kare bitter
Su 2 litre
Hayrolsun inşallah canım kayınvalidem gelince köye gidebiliriz orda da internet edge çekiyor gelemem çok fazla filan demiştim ondan mı bilinç altına işledim acaba ?U UcanSupurge hayırdır inşallah seni gördüm rüyamda . biriyle kavga etmişsin moralin bozuk falandı tabi yüzünü görmedim bize gönderdiğin fotoğraftaki pembe tunikli yüzü bulanuk bir kızdıkk da üyeliğini iptal etmeye çalışıyorlar biz protesto ediyoruz falan ayy ne garip rüyaydı
Bu son olsun gelecek Cuma’ya kadar07.05.21
10.30
1 dilim kadar ekmek
1 KK peynir
13.30
16.00
5 çilek
19.40
2 SK makarna
1 kase cacık
su 2 L
Spor yok U UcanSupurge
Ulennn tek öğün yediğin için 2. Kase çorbayı hoş gördüm tamam dondurma he saati geç hem de kaçamak hakkını erken saate taşı canım7 Mayıs Cuma
16.00
4 yk patlıcan oturtma
2 yk bulgur pilav
1 kase yoğurt
2 portakal
21.00
Dün bdv okudum zihnim bulandı bence .Bu bdv psikolojiye zarar çok takılmamak lazımEloooo halka nedir akşam zaten karbonhidrat patlaması yaşamışken
Hayrolsun inşallah canım kayınvalidem gelince köye gidebiliriz orda da internet edge çekiyor gelemem çok fazla filan demiştim ondan mı bilinç altına işledim acaba ?
Bu son olsun gelecek Cuma’ya kadar
Ulennn tek öğün yediğin için 2. Kase çorbayı hoş gördüm tamam dondurma he saati geç hem de kaçamak hakkını erken saate taşı canım
Bence makul bi menüAhh ah bugunluk menumu paylasmasammi ne etsem U UcanSupurge kovaliycak benide nolduysa midemin yanmasi durunca istaha geldim ama soz dengeleme isini saglam yapacam
7 Mart menum
sabah 9:30 sekersiz kahve,1 kuruason
ara 17:00 yarim lahmacun
aksam iftar da 21:00 avuc ici kadar dalyan kofte, 2 yk bulgur pilavi ,3 sarma ,2 yk salata ,1 sekerpare
3 litre su
Afiyet olsun canım7 Mayıs menüm
Sahur:
Yok
14.00
1tane biber dolması
İftar:
Yarım porsiyon İskender(tereyagsiz,pidesi avuç içi kadar)(kendim yaptım)
1bardak ayran
İki çatal kek
Su:2 litre
Spor:yok
U UcanSupurge
Kaptanım çok vuurduuunEline emeğine sağlık canım teşekkür ederim iyi ki geldin takımımıza
Yine ağırlık karbonhidratta şu iki dilim ekmek olmasa belki kurtarırdı
İnan dünkü şenliklerin yanında senin kolanı görmedim
Afiyet şifa olsun canım
Miktar çok değil kurtarır dostum
Bir tanesini yiyip kalkaydın niye şenlik yaptın Cuma’ya kadar kaçamak işi bitmiştirbu börek için bu şöbiyet için bu fıstıklı için bu da iki dilim pide için
Miktarları az tutarak kaçamağın dibine vurmuşsun
Kurban olurum sana ne kadar masum bir menü gel öpeyim gel
Evet kuzum cumartesi günleri pazarlar olacakmışKızlar bugun pazar kuruldu burda, ilginc bi yasak hakim
Akşam baya karbonlu olmuş canım afiyet olsun7 mayıs cuma
Sahur
1.5 yumurta
Peynir
2 kayisi 1 hurma
Kefir chia keten tohumu
Iftar
2.5 kepçe k.fasulye
2 kaşık bulgur pilavi
1 hurma
Ara
Tarçınlı süt
1 avuç k çekirdeği
1 kare bitter
Su 2 litre
Afiyet olsun canım bence güzel07.05.21
10.30
1 dilim kadar ekmek
1 KK peynir
13.30
16.00
5 çilek
19.40
2 SK makarna
1 kase cacık
su 2 L
Spor yok U UcanSupurge
Kız niye burayı sevmiyorSağol kuzumm
Haklısın canım ama evdeki tempoma yetişemiyorum artık sürekli bi koşturma halindeyim gece de yattı mı bayılıyorum resmen
Bi de eşimle de limoniyiz kk’ya ayar oluyor biliyorsun bi de görse girdiğimi iyice arızaya geçer diye elime tel alamıyorum
Ancak ufaklığımı uyuturken girebiliyorum
ama azami dikkati göstereceğim bu hafta inşallah canım
Teşekkürler Kızlar
Amiiinnn eküricanım teşekkürler
Teşekkürler canım
Sağol kuzumm az kaldı valla 2 kg sonra mezunum inşallah
Ellerine sağlık canım
Ellerine sağlık kuzum
Kızlar tebrikler
Olleeeyyyyy yendim bu Sefer
cgdmk ama nefesini ensemde hissediyorum çok yakınız
Çoookkkk haklısın ne desem bilemedim
Yazıyorum az sonraaa
Afiyet olsun canım. Hastalıktan yeni çıktın biraz beslenmene dikkat edip kuvvetini hemen kazanırsın inşallah7 Mayıs Cuma
16.00
4 yk patlıcan oturtma
2 yk bulgur pilav
1 kase yoğurt
2 portakal
21.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?