Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

07.05.2021

10.00

Vişne suyu

15.00

Yulaf lapası

17.00

3 tane hurma

Kefir

19.00

Fırında köfteli patates

Unsuz mercimek çorbası

Salata

20.30

Bir avuç çekirdek

2 yk süt helvası

Su:3 litre

masal3487

Dün akşam erken uyumuşum yazamadım o yüzden.

Doktor suyu günde 3-3.5 litreye çıkart dedi artık içebildiğim kadarıyla içeceğim suyu .

Kahvem de günde bir fincana düştü

Aynen ya

Misafirlikte hayır diyemeyen iki kişi daha biliyorum Ucmelekannesi Fit mutlu anne

Afiyet olsun canım güzel menü
Kizlar listeler gecikti farkındayım en kısa zamanda hazırlayacağım bende bir sınırdır gidiyor hayırlısı bakalım bu gün mübarek gün rahatlamam lazım yoksa patlayacagim birine
Regl zamanı bende de çok sinir olur hayırlısı ferahlarsn insAllah
Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun canlar
Sağol canım seninde mübarek olsun

Süt helvasının miktarı az olsa da saati geç canım su cidden şifa eksik etme kahvenin de fazlası zarar 1 fincan yeter dikkat et
Kizlar listeler gecikti farkındayım en kısa zamanda hazırlayacağım bende bir sınırdır gidiyor hayırlısı bakalım bu gün mübarek gün rahatlamam lazım yoksa patlayacagim birine
Canını sıkma yaparsın misafirin var kayınvalide etkisi o sakin ol sayılı gün bunu hatırlat kendine

İnşallah canım
Teşekkür ederim canım

Kacamaklariyla bir cuma menüsü afiyet olsun eloş
07.05.21
10.30
3 4 çatal patatesli omlet
1 dilim kadar ekmek
1 KK peynir

13.30
1 kase sütlü tahıllı gevrek

16.00
5 çilek

19.40
2 SK makarna
1 kase cacık

su 2 L
Spor yok U UcanSupurge
Güzel canim cuma icin
7 Mayıs Cuma

16.00
2 kase erişteli yeşil mercimekli yoğurt çorbası
4 yk patlıcan oturtma
2 yk bulgur pilav
1 kase yoğurt
2 portakal

21.00
1 adet dondurma (adını söylemiyim )

su: 1,5 lt
Cuma menüsü afiyet olsun canim
Ayıp ayıp
Afiyet oslun canim güzel canim

Heralde ondanmidir valla patlayacak yer ariyorum
Küçük o kadar huysuzki onun enerjisi yüzünden enerjim düştü resmen şimdi de herşey batıyor gozume belkide hafizenin dediği gibi regl kaynaklı bilmiyorum. Şimdi küçüğü banyo yaptırıp yatacağım biraz rahatlığın bi

Ah canım adet öncesi resmen deliriyorum ben hormonlarımız çok değişiyor bazı ülkelerde o dönemde suç işleyen kadına indirim bile yapılıyormuş.müthiş bir sinir ağlama hissi saçma sapan şeylere patlama sonra özür diliyorum evde bir deli varmış gibi düşünün diyorum çünkü ben ben olmuyorum.

Kaçamaklı cuma olmuş
7 Mayıs Cuma

16.00
2 kase erişteli yeşil mercimekli yoğurt çorbası
4 yk patlıcan oturtma
2 yk bulgur pilav
1 kase yoğurt
2 portakal

21.00
1 adet dondurma (adını söylemiyim )

su: 1,5 lt
Sahur yok kaçamak var fena değil afiyet olsun canım
Kaçamaklı ama fena değil canım

Ya her adet dönemi oluyordu ama kendi kendime icim daralır ağlamaklı olurdum ben. Şimdi önüme gelene bağırıyorum. Hala sokulemedi bı gelsede rahatlasam

Ya her adet dönemi oluyordu ama kendi kendime icim daralır ağlamaklı olurdum ben. Şimdi önüme gelene bağırıyorum. Hala sokulemedi bı gelsede rahatlasam
Duş ,abdest iyi gelir vucuttaki birikmiş elektriği alıyor .bazen normal geçiyor bazen doruklarda yaşıyorum her belirtiyi seninde öyle oluyor bu sefer demekki

Dünü telafi için 1 saat rampalı tempolu yürüyüş yapıldı
Su an alt karnım ağrıyor birazdan tartilirim dünü artıya geçmeden hallederim insAllah
Bugün menü de mercimek çorbası sebze sote ve cacık var kalkarsam bı namaz kılıp Kur'an okurum çamaşır biter onu serer uyuruz sanırım

Eklentiler

• IMG20210508140936.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 17

teşekkürler canım.
normalde az içemiyorum suyu ne zaman az tüketsem başım ağrıyor ama bir tık arttırmam gerekmiş. akşam yapmıştım tadına bakmak istedim.
saol canım
Kaçamaklı cuma olmuş

Sahur yok kaçamak var fena değil afiyet olsun canım

Kaçamaklı ama fena değil canım
saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…