Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Emeğine sağlık canım

Eline sağlık canım M Manolya15 M Melek963 geçecek seni yakında gaza basma zamanı
Eline emeğine sağlık canım teşekkür ederiz çoğunluk tutturamamış hedefi

Gecen 10 kişiyi alan vardı kumsal mıydı gulsummu , ona ne demeli :))) zirvede o var bence
Kumsal ağırladı misafirlerini ya ben daha çok misafir gitmeyi severim
Misafir gelmesi dert değil dün misafirliğe gitmiş biri su böreği , fıstıklı sarma , şöbiyet gömmüş terbıyasııızzzz gulsum462
Misafir de gitmedim aslında. Bir yakınımızın eşi vefat etmişti. Öğle arası oraya gidip geldiydim. Orda da tabak yapıp herkese dağıttılar. Ayıp olmasın diye
İyice arkalara geriliyorum
Bi yakınım geçen “ sen hep 30 kilo alıp 20 kilo veriyorsun. Neden diğer insanlar gibi 5 kilo alıp 3 kilo vermiyorsun” dedi. Hakkaten hayatım boyunca hep 30 kilo aldım bi de onu geri vermekle uğraştım

Duş ,abdest iyi gelir vucuttaki birikmiş elektriği alıyor .bazen normal geçiyor bazen doruklarda yaşıyorum her belirtiyi seninde öyle oluyor bu sefer demekki
Uyumuşum iyi olmuşum canim sagolasin
Amin amin amin
Derin derin nefes al ıyı gelıo..
Ay valla iyiyim Allah razı olsun canim

Bi yakınım geçen “ sen hep 30 kilo alıp 20 kilo veriyorsun. Neden diğer insanlar gibi 5 kilo alıp 3 kilo vermiyorsun” dedi. Hakkaten hayatım boyunca hep 30 kilo aldım bi de onu geri vermekle uğraştım
Bu ben aldım mı babalar gibi alıyorum verdim mi de öyle . kilo vermem için kontrolden çıkmış olmam gerekiyor

300 grla kaçırmışım

Zaten normal değilik ki burdayız hepimiz iki üç kilo alıp kilo alıp dert edenlere ozenirim hep

Kahvaltı 13:00
1 yk patatesli yumurta
3 top peynir
1 dilim ekmek
3 siyah zeytin
1 çeri domates
Bol maydanoz

Ara öğün 14:00
1 sade Türk kahvesi
1 gün kurusu kayısı

Ara öğün 16:30
1 nektarin

Akşam yemeği 19:00
1 tabak taze bakla yemeği(6-7 yk)
3 yk yoğurt
3 yk bulgur pilavı

Ara öğün 19:30
1 ısırık fıstık krokan (Antep fıstığı) çayın yanında.

G Goklerce U UcanSupurge TemelinSafinazi

Su: 2 lt
İp atlama : 1000 - 200 puan

Akşam bulgur pilavını yemeyecektim ama baklayla hiç doymadım 3 yk bulgur pilavı yiyince kendime geldim resmen. Eşim de çayın yanında fıstık krokan yiyordu canım çekti bir ısırık aldım

Ezo yüzünden felç kaldım bugün bin tane ip atlamakla rekorumu kırdım hepsini birden atladım. 1 saat falan sürdü. Güzel terledim temmuzun 8nde yakın arkadaşımın, 28 ağustosta ise kardeşimin düğünü var. O zamana kadar güzelce toparlamam lazım kendimi

emegine saglik canim
Afiyet olsun canim
Aha bir tane daha spora yonelen biri cikti bende ipimi atladim simdi oturdum 1 saat surmuyo ama benimki kiz deli gibi atliyom hizli hizli daha cok terletiyo seni bugun 1500 ipimi tamamladim ara verince zor oldu ama ayaklarim agiriyo su an

Çok aşırı kötü görünmedi ama kaçamak çeşidi bir olsa daha iyi olurdu tabi
Artik yemek hic istemiyo canim sadece tatli da tatli zor frenledim d’un
Sen kocisini dinleme kivir kivirabildigin kadar

Güzel canım abartı yok bence krokanı ısırıkla bırakmış olman harika vay vay demek ip atladın hem de 1.000 tane
Kız azıcık döner yiyeydin ya kendini bu kadar kısıtlama

8 Mayıs Cumartesi
Sahur
3 kaşık yulaf 1 buçuk bardak süt 2 çay kaşığı bal ile lapa
Üzerine 2 ceviz yarım elma tarçın attim
1.5 lt su

İftar
5 minik hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık
3 kaşık sebze sote
1 tane kuru dolma (az bulgurlu)

Su 2 lt geçer snrm
Spor şimdilik 1 saat tempolu rampalı yürüyüş

Eşim çayla tahinli tatlı yiyecek ben de bı avuç leblebi fındık karışımını yiyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…