Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin canım kendini fazla yorma valla ben hamileyken hiç birşey yapmak istiyordum yemek disinda
Ben de istemiyorum da kayınvalidem gelecek
Hedefi az sonra yazıyorum

Baya iş yapmissin canim yorma kendini. Eline sağlık iyi günlerde kirletin
Sağolasın canım sen de uyu dinlen sizin bıcırıklar uyutmamış Bugün
Cuma kaçamak vardı ama dünkü menü de yok,şimdi yazarım menümü.Siteye yeni girdim.
Yaz kaçamağı cuma günü ne şenlik menüleri gördü bu Gözler
Gayet güzel cuma ne yedin ondan haber ver ?

Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel canım
Afiyet olsun güzel canım
5 tane hurma çok fazla değil mi
Güzel canım afiyet olsun
Fena değil canım afiyet olsun
08.05.2021
Sahur
2 dilim pide, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 tk reçel

İftar
4 yk taze bakla, 6 7 lahana sarma( bulgur prinç karisik) 3 yk bezelye, yoğurt

20.30 1 çikolatalı kurabiye

Su: 2lt
Fena değil afiyet olsun canım
Güzel afiyet olsun canım
Ara biraz kalabalık olmuş onun dışında güzel ama
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun güzel canım

Afiyet olsun canım güzel menü
Kızlar benim spora ağırlık vermem lazim ama evde yapılan hiç bir sporu sevmiyorum,tempolu yuruyus yapmak istiyorum ama yasaklar var ya bitse su korona artık rahat bir nefes alsak
insAllah canım
5 tane hurma çok fazla değil mi
Miniklerdi canım su yumuşak yaş olanlardan
Afiyet olsun canım güzel menü

Başladın düello

İyim canım napayım bugün cam kapı falan halletcem bayram temizliği hemde spor niyetine

Kolay gelsin canım kendini fazla yorma valla ben hamileyken hiç birşey yapmak istiyordum yemek disinda
Başlasınnnnn rakipppppanam herkesi karşıma aldım , bu iş gurur meselesıne döndü , haftaya 65 im ben

Sakın yukarıya uzanmalı hareket yapma canım. dikkat et ilk aylarda zararlıymış öyle hareketler
Get abs in 2 weeks yazın google . Bu baya başarılı kilo verdırıyımuş kumsal sen okuma , melek ve gulsum sen dr
Ahahaha kız bugün çok atlama ipi akşama eşimin arkadaşı gelecekmiş bize azıcık hazırlık yapıyorum. Fazla vaktim yok ip atlamak için
Afiyet olsun canım. Akşam sadece azıcık karbon ağırlıklı olmuş

Ya eşim evdeyken benim zor oluyo, salonda hep o, e tek salonda atlayabılıorum, salonun altı garaj oyuzden bugun ip yerıne baska sporlar yapablrm bakıcasssss

Güzel menu canım afiyet olsun
Alan kolaylık versin canım, dikkat et yorma kendini
Affet beni
Anlaşılan ben perşembe tartilacagim
Güzel menu ama sutlu gevrek kalorili mi onu bilmedim
Perde astığımı hiç söylemeyeyim o zaman
Kız deli misin sen ? ALLAH korusun birsey olur sana yapma öyle seyler

Güzel canım afiyet olsun

Süper menu canim

Güzel canim afiyet olsun canim

Güzel canim afiyet olsun canim

teşekkür ederim kızlar

saol canım

9. TAKIM
cgdmk ile ilgili olarak;
Karar defterimizin 10.1.a maddesine göre izin döneminde kilo alarak dönen üye, istisnai durumlardan herhangi birinin kapsamına girmiyor ise aldığı kiloyu verene kadar listeye giremez.
Kontrol ederek, gereğini yapınız lütfen.

cgdmk izinden kilo alarak döndüğün için listeye girişin kabul edilmedi izin kilonun altına düşmen gerekiyormuş benim de dikkatimden kaçmış bu 143 etap geçtiği için neyse 1 buçuk kilo kalmış şurda listeye girişinle mezuniyetin bir olacak bu gidişle

Bu saat olmuş hala yatıyor desem onu beklesem gece iş yapmam lazım perdeyi de biliyorsun nemli nemli asmasak kırışıyor
Aman kv senin evinin temizliğine bakmaya geliyorsa gelmesin boşver ne canim . Yorma sen kendini sana bişey olsa yine sen cekeceksin sikintisini

Güzel canim afiyet olsun
Güzel göründü canım menun afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…