Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar dün sabah 7de hortlayıp mutfağa daldım buzdolabı vs temizledim öğleden sonra da halılar geldi yıkamadan eşim dolapları, mobilyaları çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik bi de günlük ev rutini derken yorulmuşum koltukta uyumuşum Bugün mutfak dolaplarının içini silmek planım bakalım inşallah

Şafak kaç süpürgemkolay gelsin

Sebepppp , diş mi ?
Yok cnm o da vardır belki de işte yaramazlik duramıyor niye yatsın ki
MaşAllah baya iş yapmmisdin cnm emeğine sağlık kolay gelsin dikkat et

Aman Allahım gözüm spora doydu kız senin içinde nasıl bir cevher varmış aylardır toplamda 400 puanlık spor yapmayan ezo bi günde 410 puanlık spor yapmış
Güzel canım ama karbonhidrat Çeşidi çok olmuş sadece
Cuma kaçamağını düne taşıyıp oh keyif yapmışsın 1 lahmacun yeterdi oysa
08.05.2021
Sahur
2 dilim pide, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 tk reçel

İftar
4 yk taze bakla, 6 7 lahana sarma( bulgur prinç karisik) 3 yk bezelye, yoğurt

20.30 1 çikolatalı kurabiye

Su: 2lt
Aman Allahım iki dilim pide , kurabiye mi
Listede en kilolu benim bi moralim bozulmadı değil yani
Bir zamanlar @Breeze96 o da senin kilolarında başladı bak artık 7lere indi sabır canım sabır
Kahvaltın kalabalık geldi gözüme genel olarak bi kalabalıklık var hangi biri olmasa daha iyi olurmuş karar veremedim belki de 9daki kuruyemişler
Aman aman maşallah gözler üzerinde tü tü tü maşallah
Menün güzel canım çok değil bence tüm güne bölünce fakat önceden sadece balık + salata yerdin iştahın mı açık ?
Sesli guldum valla malesef asiri disiplinliyim bu huyumu sevmiyorum aslinda evdekilerini deli ediyorum hersey saatinde yerinde olmali
Tahmin ettim akrep olduğunu kızkardeşim de akrep ilkokula başladığında öğretmen sınıfındaki okumayı sökenlere nazar boncuklu kırmızı kurdele takmış eve gelip önlüğüne kırmızı kurdele dikti onun kurdelesine mi kaldım sanki diyerek ve o hafta okumayı söküp öğretmenin de kurdelesini taktı
U UcanSupurge canim haftaya tartı gunu hangi gun bir değişiklik var mı? Bayramdan dolayı
Hemen açıklıyorum canım iyi ki hatırlattın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Şafak kaç süpürgemkolay gelsin
Daha biletini almamış inşallah bilet kalmaz da ne kadar geç o kadar kar ayın 17si yasaklar bitti mi damlar yoksa
MaşAllah baya iş yapmmisdin cnm emeğine sağlık kolay gelsin dikkat et
Sağolasın canım halılar planda yoktu gelince kızım sürekli yerde oynuyor oturuyor o yüzden serdim soğuk memleket yerler soğuk İnan yoksa sermezdim

Tartı bildirimlerini Cuma günü sonuç listelerini ben hazırladım o sıra sordum malum bayram Perşembe günü diye çoğunluk hem Perşembe hem Cuma bildirim alalım dedi fakat son söz Seabahar kaptanda o daha görüşünü açıklamadı ama muhtemelen öyle olacak yani bayram günü (Perşembe) kaçamak yapacak planlar Perşembe yok ben diyetime devam edeceğim diyenler Cuma bildirim yapabilir kızlar yine tartıda nick ve tarih yazmayı unutmayın
Dipnot: Kaçamak dedik şenlik olmasın

@Breeze96

Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84

gulsum462

asliogretmen

Ucmelekannesi

Fit mutlu anne

kumsal68

cgdmk

E ela_2019
masal3487

M Manolya15

yazarhanim35

M Melek963

Ayla-

I Ilyusa

TemelinSafinazi

Get abs in 2 weeks yazın google . Bu baya başarılı kilo verdırıyımuş kumsal sen okuma , melek ve gulsum sen dr
Bakayım bı merak ettim
Sağolasın canım halılar planda yoktu gelince kızım sürekli yerde oynuyor oturuyor o yüzden serdim soğuk memleket yerler soğuk İnan yoksa sermezdim
Bizde halisiz yapamıyoruz ya yaz kış serili ben burda okudum hatta halınin yazın toplandığını
Bende öyle Perşembe arefe cuma bayram saniyorum nedense aldım mesajı

Vay vay vayyy başlıyoruzzzzz ozaman
Başladın düello
Günaydın canım sen nasılsın?
İyim canım napayım bugün cam kapı falan halletcem bayram temizliği hemde spor niyetine
Kolay gelsin canım kendini fazla yorma valla ben hamileyken hiç birşey yapmak istiyordum yemek disinda

Hedefi az sonra yazıyorum
Güzel menu bence canim
Baya iş yapmissin canim yorma kendini. Eline sağlık iyi günlerde kirletin
Get abs in 2 weeks yazın google . Bu baya başarılı kilo verdırıyımuş kumsal sen okuma , melek ve gulsum sen dr
Bakacugum az sonra
Tamamdır tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…