- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.261
Sebepppp , diş mi ?Günaydın kızlarsaat 4 buçukta uyudum 8de uyandık oğlanla
Günaydın canım sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız
Şafak kaç süpürgemGünaydın kızlar dün sabah 7de hortlayıp mutfağa daldım buzdolabı vs temizledim öğleden sonra da halılar geldi yıkamadan eşim dolapları, mobilyaları çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik bi de günlük ev rutini derken yorulmuşum koltukta uyumuşum Bugün mutfak dolaplarının içini silmek planım bakalım inşallah
Yok cnm o da vardır belki deSebepppp , diş mi ?
MaşAllah baya iş yapmmisdin cnm emeğine sağlık kolay gelsin dikkat etGünaydın kızlar dün sabah 7de hortlayıp mutfağa daldım buzdolabı vs temizledim öğleden sonra da halılar geldi yıkamadan eşim dolapları, mobilyaları çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik bi de günlük ev rutini derken yorulmuşum koltukta uyumuşum Bugün mutfak dolaplarının içini silmek planım bakalım inşallah
Aman Allahım gözüm spora doydu kız senin içinde nasıl bir cevher varmış aylardır toplamda 400 puanlık spor yapmayan ezo bi günde 410 puanlık spor yapmış09.00 1 yumurta beyazı haşlama,yarım avakado ,1 dilim tb ekmek
11.00 sütlü kahve
13.00 5 biber zeytinyagında yaglı kagıtta,1 dilimmtb ekmek
15.00 1 türk kahvesi,1 incir,
18.00 1 kepce tarhana corba, 1 kepce ködte patetes fırında
Su 3 litre
Spor:
5 dk plank :60 puan
250 mekik:50 puan
50 squat:10 puan
10 dk leslie:30 puan
30 dk serbest dans:30 puan
30 dk normal tempo yuruyus:30 puan
Şimdilik toplam:210 puan
Şimdi de 1000 tane ip atlıycam inş 410 olur toplam puanım @gülsüm @kumsal
Güzel canım ama karbonhidrat Çeşidi çok olmuş sadece8 mayis cumartesi
Sahur
2 avuç içi kadar bazlama (2 dlm ekmeğe eşdeğer mis baktım)
1 domates
1 salatalık
İftar
2 kepçe kuru fasulye
3 YK pirinç pilavı
Bolca salata
3 kayısı
2 çilek
Üçte bir muz
Şu 1 buçuk oldu
Cuma kaçamağını düne taşıyıp oh keyif yapmışsın 1 lahmacun yeterdi oysa8 Mayıs menüm
Sahur:
1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim ekmek
İftar:
1lahmacun
Yarım ıspanaklı kapalı pide
(Ben yaptım)
Salata
1bardak ayran
4 cin biber
Salata
1ece çikolata
Su:2,5 litre
Spor henüz yapamadım
U UcanSupurge
Aman Allahım iki dilim pide , kurabiye mi08.05.2021
Sahur
2 dilim pide, 1 haşlanmış yumurta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 tk reçel
İftar
4 yk taze bakla, 6 7 lahana sarma( bulgur prinç karisik) 3 yk bezelye, yoğurt
20.30 1 çikolatalı kurabiye
Su: 2lt
Bir zamanlar @Breeze96 o da senin kilolarında başladı bak artık 7lere indi sabır canım sabırListede en kilolu benim bi moralim bozulmadı değil yani
Kahvaltın kalabalık geldi gözüme genel olarak bi kalabalıklık var hangi biri olmasa daha iyi olurmuş karar veremedim belki de 9daki kuruyemişler8 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Biraz labne, iki dilim kaşar
Domates salatalık
Bir dilim salam
Bir dilim pide
Kahvaltı yapmayı özlemişim
12.00
Yeşil cay
15.30
3 yenidünya, 3 kayısı,3 çilek 6 7 tane çağla
19.40
Bir servis kaşığı makarna
İki servis kasıgı tavuk
Bol salata
Bir kase cacık
21.00
5 badem, 5 6 kuru üzüm, 5 6 antep fıstığı
Oruc olmayınca da yaz Ya bitmiyor
Aman aman maşallah2000 ip 400 p
9 bin adim 90 p
Toplam 490 p G Goklerce M Manolya15 Eki Görüntüle 2845186 Eki Görüntüle 2845202
Menün güzel canım çok değil bence tüm güne bölünce fakat önceden sadece balık + salata yerdin iştahın mı açık ?İyi Geceler
Canlarım
8 Mayıs Menü Bildirimi
Sahur : tb ekmeğinden 1 tost, 1 domates, 1 biber
İftar : 1 kase tarhana çorbası, fırında balık, salata, 2 yk pirinç pilavı
22.00 1 küçük muz
2 litre su
8 Mayıs Spor Bildirimi
40 dk hızlı tempolu yürüyüş: 120 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Eki Görüntüle 2845224
Tahmin ettim akrep olduğunu kızkardeşim de akrep ilkokula başladığında öğretmen sınıfındaki okumayı sökenlere nazar boncuklu kırmızı kurdele takmış eve gelip önlüğüne kırmızı kurdele dikti onun kurdelesine mi kaldım sanki diyerek ve o hafta okumayı söküp öğretmenin de kurdelesini taktıSesli guldum vallamalesef asiri disiplinliyim bu huyumu sevmiyorum aslinda evdekilerini deli ediyorum hersey saatinde yerinde olmali
Hemen açıklıyorum canım iyi ki hatırlattınU UcanSupurge canim haftaya tartı gunu hangi gun bir değişiklik var mı? Bayramdan dolayı
Afiyet olsun canım8mayis çarşamba
Sahur
1 h.yumurts
Domates Salatalik Yesillik
2 kayısı 2 hurma
Iftar
2 kepçe k.fasulye
Domstes salstalik biber
1 dilim ekmek
Ara
Sütlü tarçınlı kahve
Ceyrek muz
1 hurma
2 kare bitter
Avuç içi kuruyemiş
Su 2 litre
Afiyet olsun canım8 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Bir tane elma
İftar
Şehriye çorbası
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir kaşık pırasa
Bir kase cacaik
Ara öğün
3 erik
2 kayısı
Bir küçük muz
2 litre su
Aman Allahım gözüm spora doydu kız senin içinde nasıl bir cevher varmış aylardır toplamda 400 puanlık spor yapmayan ezo bi günde 410 puanlık spor yapmış
Güzel canım ama karbonhidrat Çeşidi çok olmuş sadece
Cuma kaçamağını düne taşıyıp oh keyif yapmışsın 1 lahmacun yeterdi oysa
Aman Allahım iki dilim pide , kurabiye mi
Bir zamanlar @Breeze96 o da senin kilolarında başladı bak artık 7lere indi sabır canım sabır
Kahvaltın kalabalık geldi gözüme genel olarak bi kalabalıklık var hangi biri olmasa daha iyi olurmuş karar veremedim belki de 9daki kuruyemişler
Aman aman maşallahgözler üzerinde tü tü tü maşallah
Menün güzel canım çok değil bence tüm güne bölünce fakat önceden sadece balık + salata yerdin iştahın mı açık ?
Tahmin ettim akrep olduğunu kızkardeşim de akrep ilkokula başladığında öğretmen sınıfındaki okumayı sökenlere nazar boncuklu kırmızı kurdele takmış eve gelip önlüğüne kırmızı kurdele dikti onun kurdelesine mi kaldım sanki diyerek ve o hafta okumayı söküp öğretmenin de kurdelesini taktı
Hemen açıklıyorum canım iyi ki hatırlattın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Daha biletini almamış inşallah bilet kalmaz da ne kadar geç o kadar karŞafak kaç süpürgemkolay gelsin
Sağolasın canım halılar planda yoktu gelince kızım sürekli yerde oynuyor oturuyor o yüzden serdim soğuk memleket yerler soğuk İnan yoksa sermezdimMaşAllah baya iş yapmmisdin cnm emeğine sağlık kolay gelsin dikkat et
Bakayım bı merak ettimGet abs in 2 weeks yazın google . Bu baya başarılı kilo verdırıyımuşkumsal sen okuma , melek ve gulsum sen dr
Bizde halisiz yapamıyoruz ya yaz kış serili ben burda okudum hatta halınin yazın toplandığınıSağolasın canım halılar planda yoktu gelince kızım sürekli yerde oynuyor oturuyor o yüzden serdim soğuk memleket yerler soğuk İnan yoksa sermezdim
Bende öyle Perşembe arefe cuma bayram saniyorum nedenseTartı bildirimlerini Cuma günü sonuç listelerini ben hazırladım o sıra sordum malum bayram Perşembe günü diye çoğunluk hem Perşembe hem Cuma bildirim alalım dedi fakat son söz Seabahar kaptanda o daha görüşünü açıklamadı ama muhtemelen öyle olacak yani bayram günü (Perşembe) kaçamak yapacak planlar Perşembe yok ben diyetime devam edeceğim diyenler Cuma bildirim yapabilir kızlar yine tartıda nick ve tarih yazmayı unutmayın
Dipnot: Kaçamak dedik şenlik olmasın
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
M Melek963
Ayla-
I Ilyusa
TemelinSafinazi
Aynen 3 gün halı yoktu evi bomboş hissediyordum eşime diyorum ben hayatta halısız yaşayamam diyeBizde halisiz yapamıyoruz ya yaz kış serili ben burda okudum hatta halınin yazın toplandığını
Başladın düelloVay vay vayyybaşlıyoruzzzzz ozaman
İyim canım napayım bugün cam kapı falan halletcem bayram temizliği hemde spor niyetineGünaydın canım sen nasılsın?
Kolay gelsin canım kendini fazla yorma valla ben hamileyken hiç birşey yapmak istiyordum yemek disindaGünaydın kızlar dün sabah 7de hortlayıp mutfağa daldım buzdolabı vs temizledim öğleden sonra da halılar geldi yıkamadan eşim dolapları, mobilyaları çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik bi de günlük ev rutini derken yorulmuşum koltukta uyumuşum Bugün mutfak dolaplarının içini silmek planım bakalım inşallah
Hedefi az sonra yazıyorum
Güzel menu bence canim8 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Bir tane elma
İftar
Şehriye çorbası
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir kaşık pırasa
Bir kase cacaik
Ara öğün
3 erik
2 kayısı
Bir küçük muz
2 litre su
Baya iş yapmissin canim yorma kendini. Eline sağlık iyi günlerde kirletinGünaydın kızlar dün sabah 7de hortlayıp mutfağa daldım buzdolabı vs temizledim öğleden sonra da halılar geldi yıkamadan eşim dolapları, mobilyaları çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik bi de günlük ev rutini derken yorulmuşum koltukta uyumuşum Bugün mutfak dolaplarının içini silmek planım bakalım inşallah
Bakacugum az sonraGet abs in 2 weeks yazın google . Bu baya başarılı kilo verdırıyımuşkumsal sen okuma , melek ve gulsum sen dr
Tamamdır tatlimTartı bildirimlerini Cuma günü sonuç listelerini ben hazırladım o sıra sordum malum bayram Perşembe günü diye çoğunluk hem Perşembe hem Cuma bildirim alalım dedi fakat son söz Seabahar kaptanda o daha görüşünü açıklamadı ama muhtemelen öyle olacak yani bayram günü (Perşembe) kaçamak yapacak planlar Perşembe yok ben diyetime devam edeceğim diyenler Cuma bildirim yapabilir kızlar yine tartıda nick ve tarih yazmayı unutmayın
Dipnot: Kaçamak dedik şenlik olmasın
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
M Melek963
Ayla-
I Ilyusa
TemelinSafinazi
Cuma kaçamak vardıDünün kaçakları
yazarhanim35 masal3487 E ela_2019 TemelinSafinazi Jasminium84
Dökülün menüleri günahları görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?