- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.301
Yok canım derdim o değil ne zamandır temizleyemiyorum bahaneyle iş yapıyorum işteAman kv senin evinin temizliğine bakmaya geliyorsa gelmesin boşver ne canim . Yorma sen kendini sana bişey olsa yine sen cekeceksin sikintisini
Rabbim korusun canim sen yinede dikkati bırakma eldenYok canım derdim o değil ne zamandır temizleyemiyorum bahaneyle iş yapıyorum işte
Şimdi diyettesinya ondan ne yasak olsa cazip geliyor insanaMaşAllah
Saol cnm evet koşu çok yapamıyorum biraz rampa bari yapayım dedim benim tabanlarda ağrı değil ya yanma karıncalanma oluyor gibi sonraalt karnım baya agriyor
Afiyet olsun canım pilava gerek yokmuş gayet güzel menü spor da var
Önceden hiç aramazdim ben şimdi arada canım istiyor yine
89 insallah9. TAKİM 14 MAYIS BAYRAM HEDEFLERİ
(7 Mayıs-14 Mayıs)
Fit mutlu anne 82.80-----------> 81.80
Beyaz leylak
G Goklerce 62.4-------61.7
Ucmelekannesi 68.3----->67
asliogretmen 68.2----->67.5
@Ezogelin5670.2------->69
@gulsum46275----->74.5
M Melek963
masal3487
@Breeze96 79.75-------->79
@sabahvesen
kumsal68 55.9--------->55.2
Jasminium84
Ayla-
@Zeycan123
cgdmk
@medine66
E ela_2019
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Aynen ekürim@Ezogelin56 bubhaftaki hedefim sensin beydan okuyorum sana
Benim hedefim 69.5 olsun
Güzel menü afiyet olsun
Lahana biraz göze batıyor ama yinede iyi afiyet olsun
Güzel canım ama dikkat etmeye özen gösterelim ekurim
Öyle oldu birazOhhh erisin yağlar erkekler tuhaf varlıklar boşver duyma
Cuma kaçamadı olmuş baya afiyet olsun canım
Hayırlara çıksın
Afiyet olsun canım güzel menü
Önce sag lik sonra ogretmenlige atanmaaa aklında olsun belki ara ara dua edersinbana daSabahveesene iş ve eş
Süpürgeme hayırlı saglıklı dogum
Ciğdeme hurma ve zeytin yememe isteği:)
Eloşu bilemedım ne ister
Goklerceye ve aslında hepımıze maskesız bi hayat
Breeze ye bazlama yapma gücü
Hadikonusalıma ıkıncı bebe
Fit ve mutlu anneye fitlik ve mutluluk
Gerisini siz tamamlayın ip atlıcam:)))
Anlaşılan iki basamak birden atliycam30 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
kumsal68 (55.9) cgdmk (58.8) Jasminium84 (59.1) Beyaz leylak (59.2) @Zeycan123 (63) @medine66 (64.5)asliogretmen (68.2) Ucmelekannesi (68.3) @Ezogelin56 (70.2) @gulsum462 (75)masal3487 (75.4) @Breeze96 (79.75)Fit mutlu anne (82.80) Ayla- (90.3)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Vayy anasini tam tutturmuşum.9.TAKİM 30 NİSAN /8 MAYIS KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 67.9--------->67
E ela_2019 69.8---------->68.5
M Melek963 74.15-------->72.5
Fit mutlu anne 83.85 ---------> 82.5
@Breeze96 80.6--------->79.9
@gulsum462 75.4-------->74.5
@medine66 65.1-------->63.9
masal3487 75.8------->74.8
G Goklerce 63--------->61.8
@Ezogelin56 70.5--------->70
@Zeycan123 63.45------>62
kumsal68 57.1-------->56.4
kumsal68 E ela_2019 M Melek963 @Breeze96 kizlarr tebrikler canlar
Bence de katiliyorum sana gözüm dönmüş resmenAmin aminyapanların da daim olsun
Afiyet olsun canım aradakiler bı tık daha az olsa daha mı iyiymiş bilemedm
Off neden diyecegimm ama zamaninda benim de yapmisligim varrr Allah im korusunnnnPerde astığımı hiç söylemeyeyim o zaman
Çok güzel menü canım8 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates salatalık
Bir tane elma
İftar
Şehriye çorbası
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir kaşık pırasa
Bir kase cacaik
Ara öğün
3 erik
2 kayısı
Bir küçük muz
2 litre su
Kolay gelsin canım kendini cok yorma. Bizde bugun eşimin dedesi var babaanne öldü tek yasıyor,kv ile onun evine gittik sabahtan ben mutfagı temizledim mutfak dolaplarını boşalttım yıkadım hep içindekileri, sildim yerleştirdim camını sildim,perdesini yıkadım astım, Beyaz eşyaları falan çektim biraz önce geldim kızı uyuttum canım çıktı boynum falan çok ağrıdı yemekte yemedim şimdi bi kase çorba içeyim bariGünaydın kızlar dün sabah 7de hortlayıp mutfağa daldım buzdolabı vs temizledim öğleden sonra da halılar geldi yıkamadan eşim dolapları, mobilyaları çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik bi de günlük ev rutini derken yorulmuşum koltukta uyumuşum Bugün mutfak dolaplarının içini silmek planım bakalım inşallah
Bende hamileyken perde asardım cam silerdim koltuk çekerdim valla her işi tek basıma yapardım. Başkaları yapsın demiyorum tabiki ama hic dikkat etmedim hamile değilmiş gibi hopladım zıpladım. Çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı unuturdum bazen hamile oldugumuPerde astığımı hiç söylemeyeyim o zaman
Yapılıyor hiç yapılmaz değil ama dikkatli ol aman bende yapmıştım hamileyken Rabbim korusunPerde astığımı hiç söylemeyeyim o zaman
Aynen canım yasak her zaman daha tatlıŞimdi diyettesinya ondan ne yasak olsa cazip geliyor insana
Eline sağlık MaşAllah kolay gelsin benim ye ye güçten düşme 2 dilim ekmekle iç corbaniKolay gelsin canım kendini cok yorma. Bizde bugun eşimin dedesi var babaanne öldü tek yasıyor,kv ile onun evine gittik sabahtan ben mutfagı temizledim mutfak dolaplarını boşalttım yıkadım hep içindekileri, sildim yerleştirdim camını sildim,perdesini yıkadım astım, Beyaz eşyaları falan çektim biraz önce geldim kızı uyuttum canım çıktı boynum falan çok ağrıdı yemekte yemedim şimdi bi kase çorba içeyim bari
Ramazan olunca sanırım biraz farklı oluyor,Aman Allahım gözüm spora doydu kız senin içinde nasıl bir cevher varmış aylardır toplamda 400 puanlık spor yapmayan ezo bi günde 410 puanlık spor yapmış
Güzel canım ama karbonhidrat Çeşidi çok olmuş sadece
Cuma kaçamağını düne taşıyıp oh keyif yapmışsın 1 lahmacun yeterdi oysa
Aman Allahım iki dilim pide , kurabiye mi
Bir zamanlar @Breeze96 o da senin kilolarında başladı bak artık 7lere indi sabır canım sabır
Kahvaltın kalabalık geldi gözüme genel olarak bi kalabalıklık var hangi biri olmasa daha iyi olurmuş karar veremedim belki de 9daki kuruyemişler
Aman aman maşallahgözler üzerinde tü tü tü maşallah
Menün güzel canım çok değil bence tüm güne bölünce fakat önceden sadece balık + salata yerdin iştahın mı açık ?
Tahmin ettim akrep olduğunu kızkardeşim de akrep ilkokula başladığında öğretmen sınıfındaki okumayı sökenlere nazar boncuklu kırmızı kurdele takmış eve gelip önlüğüne kırmızı kurdele dikti onun kurdelesine mi kaldım sanki diyerek ve o hafta okumayı söküp öğretmenin de kurdelesini taktı
Hemen açıklıyorum canım iyi ki hatırlattın
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Allah kabul etsin canım , ne iyi yapmışsınızKolay gelsin canım kendini cok yorma. Bizde bugun eşimin dedesi var babaanne öldü tek yasıyor,kv ile onun evine gittik sabahtan ben mutfagı temizledim mutfak dolaplarını boşalttım yıkadım hep içindekileri, sildim yerleştirdim camını sildim,perdesini yıkadım astım, Beyaz eşyaları falan çektim biraz önce geldim kızı uyuttum canım çıktı boynum falan çok ağrıdı yemekte yemedim şimdi bi kase çorba içeyim bari
Seninde canım tüm annelerin anneler günü kutlu olsunAnneler gününüz kutlu olsun güzel anneler ❤❤
Geçmiş olsun cnm açlık saatleri uzadı sıcak havalarda belki ondande cnmİKi gündür basım ağrıyor spor yapamıyorum.Tansiyonum normal.neden bilmiyorum
Allah razı olsun canım ne iyi olmuştur şimdi sevinmiştir adamcağızKolay gelsin canım kendini cok yorma. Bizde bugun eşimin dedesi var babaanne öldü tek yasıyor,kv ile onun evine gittik sabahtan ben mutfagı temizledim mutfak dolaplarını boşalttım yıkadım hep içindekileri, sildim yerleştirdim camını sildim,perdesini yıkadım astım, Beyaz eşyaları falan çektim biraz önce geldim kızı uyuttum canım çıktı boynum falan çok ağrıdı yemekte yemedim şimdi bi kase çorba içeyim bari
Ben de öyleyim bi son zaman karnım çok büyüdüğünde cam silmeye korkmuştum onun haricinde her işimi kendim yapıyorumBende hamileyken perde asardım cam silerdim koltuk çekerdim valla her işi tek basıma yapardım. Başkaları yapsın demiyorum tabiki ama hic dikkat etmedim hamile değilmiş gibi hopladım zıpladım. Çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı unuturdum bazen hamile oldugumu
Afiyet olsun abartmadan pleaseAkşama menülerde neler var kızlar
Benim canım kısır istiyordu kısır, turşu, yeşillik, ayran takılicam eşim patlıcanlı börek istiyordu sanrm onu da yaparım az birşey incecik bı dilim tadına bakabilirim
Su mu az içiyorsun canımİKi gündür basım ağrıyor spor yapamıyorum.Tansiyonum normal.neden bilmiyorum
Ne iyi yapmışsın canım, Allah razı olsun mis gibi olmuşturKolay gelsin canım kendini cok yorma. Bizde bugun eşimin dedesi var babaanne öldü tek yasıyor,kv ile onun evine gittik sabahtan ben mutfagı temizledim mutfak dolaplarını boşalttım yıkadım hep içindekileri, sildim yerleştirdim camını sildim,perdesini yıkadım astım, Beyaz eşyaları falan çektim biraz önce geldim kızı uyuttum canım çıktı boynum falan çok ağrıdı yemekte yemedim şimdi bi kase çorba içeyim bari
Vallahi ben hamilelikte deli gibi çalışırdım o zaman lar çok yoğun bir yerde calisiyorum 1 gün bile rapor almadan çalışmıştım, doğum iznine ayrıldım bir hafta sonra doğum yaptım düşünün ama bence yanlış yapmamak lazım aksam eve gelirdim kanepeye kalkmaya halim kalmazdiBende hamileyken perde asardım cam silerdim koltuk çekerdim valla her işi tek basıma yapardım. Başkaları yapsın demiyorum tabiki ama hic dikkat etmedim hamile değilmiş gibi hopladım zıpladım. Çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı unuturdum bazen hamile oldugumu
Ohh mis gibi...ben de aksama 1 kepçe çorba icerim br de yumurtalı ıspanak var ondan yerimAkşama menülerde neler var kızlar
Benim canım kısır istiyordu kısır, turşu, yeşillik, ayran takılicam eşim patlıcanlı börek istiyordu sanrm onu da yaparım az birşey incecik bı dilim tadına bakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?