Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdi diyettesinya ondan ne yasak olsa cazip geliyor insana

89 insallah

Ohhh erisin yağlar erkekler tuhaf varlıklar boşver duyma

Cuma kaçamadı olmuş baya afiyet olsun canım

Hayırlara çıksın

Afiyet olsun canım güzel menü
Öyle oldu biraz
Önce sag lik sonra ogretmenlige atanmaaa aklında olsun belki ara ara dua edersinbana da
Anlaşılan iki basamak birden atliycam
Vayy anasini tam tutturmuşum.
Amin aminyapanların da daim olsun

Afiyet olsun canım aradakiler bı tık daha az olsa daha mı iyiymiş bilemedm
Bence de katiliyorum sana gözüm dönmüş resmen
Perde astığımı hiç söylemeyeyim o zaman
Off neden diyecegimm ama zamaninda benim de yapmisligim varrr Allah im korusunnnn

Kolay gelsin canım kendini cok yorma. Bizde bugun eşimin dedesi var babaanne öldü tek yasıyor,kv ile onun evine gittik sabahtan ben mutfagı temizledim mutfak dolaplarını boşalttım yıkadım hep içindekileri, sildim yerleştirdim camını sildim,perdesini yıkadım astım, Beyaz eşyaları falan çektim biraz önce geldim kızı uyuttum canım çıktı boynum falan çok ağrıdı yemekte yemedim şimdi bi kase çorba içeyim bari

Bende hamileyken perde asardım cam silerdim koltuk çekerdim valla her işi tek basıma yapardım. Başkaları yapsın demiyorum tabiki ama hic dikkat etmedim hamile değilmiş gibi hopladım zıpladım. Çok şükür hiç bi sıkıntım olmadı unuturdum bazen hamile oldugumu

Yapılıyor hiç yapılmaz değil ama dikkatli ol aman bende yapmıştım hamileyken Rabbim korusun
Şimdi diyettesinya ondan ne yasak olsa cazip geliyor insana
Aynen canım yasak her zaman daha tatlı
Eline sağlık MaşAllah kolay gelsin benim ye ye güçten düşme 2 dilim ekmekle iç corbani

Ramazan olunca sanırım biraz farklı oluyor,
Sanırım bir de hastalık günlerimde yemeye alıştım ama geçecek
Allah kabul etsin canım , ne iyi yapmışsınız

Allah razı olsun canım ne iyi olmuştur şimdi sevinmiştir adamcağız
Ben de öyleyim bi son zaman karnım çok büyüdüğünde cam silmeye korkmuştum onun haricinde her işimi kendim yapıyorum
Afiyet olsun abartmadan please
İKi gündür basım ağrıyor spor yapamıyorum.Tansiyonum normal.neden bilmiyorum
Su mu az içiyorsun canım

Ne iyi yapmışsın canım, Allah razı olsun mis gibi olmuştur
Vallahi ben hamilelikte deli gibi çalışırdım o zaman lar çok yoğun bir yerde calisiyorum 1 gün bile rapor almadan çalışmıştım, doğum iznine ayrıldım bir hafta sonra doğum yaptım düşünün ama bence yanlış yapmamak lazım aksam eve gelirdim kanepeye kalkmaya halim kalmazdi
Ohh mis gibi...ben de aksama 1 kepçe çorba icerim br de yumurtalı ıspanak var ondan yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…