- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.321
Geçmiş olsun cnm açlık saatleri uzadı sıcak havalarda belki ondande cnm
Suyu da içiyorum aslındaAllah razı olsun canım ne iyi olmuştur şimdi sevinmiştir adamcağız
Ben de öyleyim bi son zaman karnım çok büyüdüğünde cam silmeye korkmuştum onun haricinde her işimi kendim yapıyorum
Afiyet olsun abartmadan please
Su mu az içiyorsun canım
Ben de 37ye kadar çalıştım raporsuz sırf doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarabileyim diye merdiven çıkarken kasıklarım patlardı son zamanlarVallahi ben hamilelikte deli gibi çalışırdım o zaman lar çok yoğun bir yerde calisiyorum 1 gün bile rapor almadan çalışmıştım, doğum iznine ayrıldım bir hafta sonra doğum yaptım düşünün ama bence yanlış yapmamak lazım aksam eve gelirdim kanepeye kalkmaya halim kalmazdi
Yok canım ekmeksiz yedimYapılıyor hiç yapılmaz değil ama dikkatli ol aman bende yapmıştım hamileyken Rabbim korusun
Aynen canım yasak her zaman daha tatlı
Eline sağlık MaşAllah kolay gelsin benim ye ye güçten düşme 2 dilim ekmekle iç corbani
Amin canım sagolRamazan olunca sanırım biraz farklı oluyor,
Sanırım bir de hastalık günlerimde yemeye alıştımama geçecek
Allah kabul etsin canım , ne iyi yapmışsınız
Teşekkürler canım ❤Seninde canım tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Aynen canım kp iki kardesler zaten diğeri uzak oturuyor biraz. Herşeyini kv yapıyor yemeğe de bazen Kvye geliyor bazen kv gdip yapıyor, ama gelip kınsede kalmıyor ben evimde rahatım diyo ben herzaman iş yapamıyorum kızdan dolayı bugun eşim baktı ben yaptım iyi oldu ama bende yemek pasta börek ne yapsam gönderiyorum eşimle bizden baska kimsesi yok işte bi kv bi bizAllah razı olsun canım ne iyi olmuştur şimdi sevinmiştir adamcağız
Ben de öyleyim bi son zaman karnım çok büyüdüğünde cam silmeye korkmuştum onun haricinde her işimi kendim yapıyorum
Afiyet olsun abartmadan please
Su mu az içiyorsun canım
Aynen aslında yapmamak lazım hatta biraz nazlanmak lazım ama işte yapı meselesi ben yapamıyorumNe iyi yapmışsın canım, Allah razı olsun mis gibi olmuştur
Vallahi ben hamilelikte deli gibi çalışırdım o zaman lar çok yoğun bir yerde calisiyorum 1 gün bile rapor almadan çalışmıştım, doğum iznine ayrıldım bir hafta sonra doğum yaptım düşünün ama bence yanlış yapmamak lazım aksam eve gelirdim kanepeye kalkmaya halim kalmazdi
Ohh mis gibi...ben de aksama 1 kepçe çorba icerim br de yumurtalı ıspanak var ondan yerim
Allah razı olsun cidden insan evinde rahatAynen canım kp iki kardesler zaten diğeri uzak oturuyor biraz. Herşeyini kv yapıyor yemeğe de bazen Kvye geliyor bazen kv gdip yapıyor, ama gelip kınsede kalmıyor ben evimde rahatım diyo ben herzaman iş yapamıyorum kızdan dolayı bugun eşim baktı ben yaptım iyi oldu ama bende yemek pasta börek ne yapsam gönderiyorum eşimle bizden baska kimsesi yok işte bi kv bi biz
Beşamel soslu makarna kalorisin bi düşün miktarını az tutmaya çalış bari canımBabam ve oğlum beşamel soslu makarna istedi benimde canım çok çekti sanırım yiyeceğim.Diyet olayına bayramdan sonra bakayım ya kendimi çok sıkmak istemiyorum şimdi Ramazan da iftarda çok az yiyip akşam 10-11 gibi acıkıyorum tatlı fındık fıstık çerez yiyince de kilo aldım tabi ama Ramazan'dan sonra düzene girer diye düşünüyorum çünkü daha düzenli bir uyku ve yeme saatlerim olacak kabızlık sorunu da düzelir.Bayramdan sonra menümü de yazayım yine .off istediğim her şeyi yiyip kilo almamak gibi bir mucşze olsaydı çok yemeye de gerek yok tadımlık da kilo yapıyor bana
Eline emeğine sağlık canım tebrik ederim kızlar9.TAKIM SPORSONUÇLARI
1. kumsal68 : 1780 p
2. @Breeze96: 850p
3. Fit mutlu anne : 765p
HEPINİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARİKA SPORLAR YAPILMIŞ
Kusura bakmayın kizlar liste biraz gecikti
Sınırsız yahni mi09.00 sucuklu yumurta,1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin,5 çeri
13.00 tereyagında ıkı yumurtanın beyazı,1 dilim ekmek
18.00 yahni sınırsız, 5 kaşık pirinç piavı ( ah kocam bey...) ,Yogurt,salata
Su 2.5 litre
Spor:40 dk yuruyus, bugun basks bişwy yapamıcak gıbıyım cok halsızım ama deniycem
7 kaşık kısır yeterli imiş börek bari bir olaydı9 Mayıs Pazar
Sahur
3 kaşık yulaf 1.5 bardak süt, 2cay kaşığı bal ile lapa
Yarım elma 3ceviz tarçın
1.5 lt su
Rezenell-biberiyeli çay
İftar
3 minik yaş hurma
2 bardak ayran
7 tane mercimekli kısır bol yeşillikli
Bol salata
2 küçük dilim patlıcanlı börek
Marul, turşu
Su 2.5 lt bulur
Spor 50 do tempolu yürüyüş şimdilik
Afiyet olsun canım09.05.2021
Sahur
1 haşlanmış patates, 2 yk peynirli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 tk reçel
İftar
1 kepce mercimek corbasi, yk yumurtalı ıspanak, 1 dlm (kucuk) kabaki ekmek
Su: 2 lt
İkinciyi yemedim henüz çayla yiyim diyodum vazgeçtim kaptanım haklsn yemeden yazdım bilerek düzenleyin 1 börek diye7 kaşık kısır yeterli imiş börek bari bir olaydı
İyi olmuş o zamanİkinciyi yemedim henüz çayla yiyim diyodum vazgeçtim kaptanım haklsn yemeden yazdım bilerek düzenleyin 1 börek diye
Sağol canımAfiyet olsun abartmadan please
Sağol canım sana da Afiyet olsun pOhh mis gibi...ben de aksama 1 kepçe çorba icerim br de yumurtalı ıspanak var ondan yerim
Ramazan sonu hemen toparlarsin insAllah canımBabam ve oğlum beşamel soslu makarna istedi benimde canım çok çekti sanırım yiyeceğim.Diyet olayına bayramdan sonra bakayım ya kendimi çok sıkmak istemiyorum şimdi Ramazan da iftarda çok az yiyip akşam 10-11 gibi acıkıyorum tatlı fındık fıstık çerez yiyince de kilo aldım tabi ama Ramazan'dan sonra düzene girer diye düşünüyorum çünkü daha düzenli bir uyku ve yeme saatlerim olacak kabızlık sorunu da düzelir.Bayramdan sonra menümü de yazayım yine .off istediğim her şeyi yiyip kilo almamak gibi bir mucşze olsaydı çok yemeye de gerek yok tadımlık da kilo yapıyor bana
Emeğine sağlık canım tebrikler kızlar9.TAKIM SPORSONUÇLARI
1. kumsal68 : 1780 p
2. @Breeze96: 850p
3. Fit mutlu anne : 765p
HEPINİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARİKA SPORLAR YAPILMIŞ
Kusura bakmayın kizlar liste biraz gecikti
Afiyet olsun canım güzel menü bence09.00 sucuklu yumurta,1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin,5 çeri
13.00 tereyagında ıkı yumurtanın beyazı,1 dilim ekmek
18.00 yahni sınırsız, 5 kaşık pirinç piavı ( ah kocam bey...) ,Yogurt,salata
Su 2.5 litre
Spor:40 dk yuruyus, bugun basks bişwy yapamıcak gıbıyım cok halsızım ama deniycem
Afiyet olsun canım güzel menü09.05.2021
Sahur
1 haşlanmış patates, 2 yk peynirli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 tk reçel
İftar
1 kepce mercimek corbasi, yk yumurtalı ıspanak, 1 dlm (kucuk) kabaki ekmek
Su: 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?