Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım çok güzel menü
Afiyet olsun canım güzel
Niye ayrı eve çıkmıyor kp? Durumu mu yok?
hiç sevmem öyle insanları. Yemekle gelin ne demek? Evdeki eltine yük olmayın mı demek istiyor.
Kocan bunların farkındaysa hiç sıkıntı yapma canım. Bir de babasının sözünden çıkmayan kocalar var. O zaman daha kötü işte

Çok acıkmıştım hic oturmadım aksama kadar

Kizlar merhabalar iyi geceler . Ya çok feci ağrım var bu sefer niye bu kadar ağrılı geçiyor regl anlamadım. 2 aydır ne kadar rahattım. Uzanıp durdum baya gündüz eşim kucukle ilgilenirken uyudum acayip bir uyku hali vardı bugün kendime şaşırdım 3 saat uyumuşum ki uyuyamam gündüz asla. Menümü yazıyorum menü alintilarim var yarın bakarım ins

12 Mayıs Çarşamba
Sahur
1 elma dlm kadar patates kızartma
Yarım yumurta
3 yuvarlak dlm sucuk
2 dlm ekmek
3 ksk yoğurt
2 ksk biber kavurma

İftar
1 kepçe mercimek çorba
Salata
3 ksk biber kavurma
1 kase yoğurt

Şu 2 litre

Afiyet olsun canim.
Çok geçmiş olsun canım ya ins bian önce endoskopi yapılır da sebebini bulur tedavine başlanır canim.
Afiyet olsun canim güzel.

Çok iş yapmissin eline sağlık canım
Tulumba olmamış canim benim.

Valla değişikler bacım evet kolay değil ama takmamaya çalış . Esin için gidiyorsun sen onu düşün yoksa kp çokta tin yani. Of valla demekle de olmuyor ama ne suyum bilemedim ki baska
12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin

İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
Bir kase yoğurtlu ıspanak
2 litre su
Aksam patates ve bulgur birarada olmamış sanki canimm
Çorba varken 2 lahmacun çok olmuş sanki canim. Ya çorbayı icmeyip 2 tane yeseydim yada 1 lahmacun. Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim.

Tuvalet eğitimi nasıl gidiyor canim bizde başlayacağız ama cesaret edip baslayamadim bir
Pirinç pilavı azmis olmasada olurmuş yani.
Pisi küçükmüş başka da bişey olmadığı için güzel bence

Cennet mahallesi sakinleri gibi sizinkiler hır gür için bahane arıyorlar resmen desene
Hahhahahha tam olarak öyle vala hiç ağız tadıyla oturduğumuz yoktur
Su an oturdukları ev kp evi canım güya babama bakıyorlar kaynım eltim ama alakası yok zamanında bize ayrildik diye çok laf saydı kaynım şimdi tükürüğünu yalayamiyo snrm evet benim kp gelinlerini hiç sevmez güya ama içlerinde bı benle sürekli yarışır büyüğün karısı o hep öyleydi zaten diye kabullenilenlerden küçük eltimde deli deliyi görünce comagini saklar hesabi oldu bı ara eltim istemiyor diye kp gelmeyin huzurumuz kaçıyor bile demisligi var saolsun ki ben gittiğimde oturduğu yerden kalkıp gelen biri değilimdr o halde zoruna gitmiş bı çay koymak elti hanımın farkında çok şükür şu son bı kaç senedir hele mecburiyetten görüşüyor o da diyebilirim vicdanına çok yenilir eşim hayırlısı dediğin gibi o tarafı tutsa daha zor benim için beterin beteri var diue seviniyorum bazen

olmamış canim benim.

Valla değişikler bacım evet kolay değil ama takmamaya çalış . Esin için gidiyorsun sen onu düşün yoksa kp çokta tin yani. Of valla demekle de olmuyor ama ne suyum bilemedim ki baska
Olmadı evet benimkine bişey demeye gelmiyor meyveli farklı tulumbalardan sonra al da tadalım demiştim hemen almış dayanamadım tetikte bekliyoruz bklm dedemgile giderken ki gibi endişe korku panik ne ararsan farklı bı his vardı ya ondan oluyor işte

Ay evet sen yazınca direk o geliyor aklıma. Yazık kuzum kivircigimin aklında da hep öyle kalacak. Kizlarinda dediği gibi en azından eşin farkında sende onun için dayanıyordu işte. İns kötü geçmez yarın

Afiyet şifa olsun canım var mı hala ağrın ?

Güzel canım afiyet olsun
Ahh bir de ben anlaşan canım spor yapamıyorum ondan mı bilmiyorum ama spor yaptığım zaman da az veriyordum ne bileyim ya ama işte yediklerimi görüyorsunuz başka ne yapayım nasıl yapayım bilmiyorum gerçi suan yumurtlama dönemindeyim ben de şişkinlik oluyor ondan da olabilir
Çok geçmiş olsun canım sahur fazla karbonhidrat olmus
İlk günler çok zordu canım ama şimdi daha iyi çok şükür, aman dilimi ısıran yarın başa dönmeyelim tekrar mesela dün zordu sabah nedense gitmek istemedi, bugün de sabah gitmiyim dedi ama çok direnmedi, gece de çıkardım bezi canım bugün kaçırmış ama ne yapalım

İyi Geceler Canlar

12 Mayıs Menü Bildirimi

Sahur : Tb ekmeğinden tost , 1 domates, 1 salatalık, 1 biber, 1 kayısı

İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk taze fasulye yemeği, 1 kase cacık , bol çoban salata ve bir dilim kavun

2 litre su

12 Mayıs Spor Bildirimi

45 dk hızlı tempolu yürüyüş: 135 puan

U UcanSupurge G Goklerce

Sevdikledimizden
ayrı son bayramımız olsun inşallah .

İyi Bayramlar

Üç tepsi baklava mi,hey maşallahelinize kolunuza sağlık

İyi geceler kızlar,yatmadan duş alayım dedim,almaz olaydım ya,kokulu güzel bir sabun almıştım,duş jeli yerine onu kullanayım dedim,yıkandıktan sonra benim minik uyanır gibi oldu,bende hemen meme vereyim dalsin dedim.Meme burnuna yaklaşınca bağıra bağıra ağlamaya başladı,galiba sabunun kokusundan rahatsız oldu,yarım saat ağladı resmen,ayağımda sallayip uyuttum.İnsallah rahat uyur .

Afiyet olsun canım güzel, amin canım inşallah ayrı Son bayram olur
Üç tepsi baklava mi,hey maşallahelinize kolunuza sağlık
Evet canım ama baya yoruldum omzuna boynum tutuldu resmen

Yani gün içindeki hareketlilik nedeni ile güzel diye biliriz ekurim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…