- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.821
Afiyet olsun canım çok güzel menüKızlar sabahtan beri gelemedim yinebugün baklava açtık 3 tepsi, tabi yemek çocuk falan aksam oldu , oldum yorgunluktan hemen memumu yazayım
Sahur
3 yk Menemen, 1 kk peynir , 5 zeytin, salatalık , yarim dilim ekmek
İftar
1 kepçe şehriye çorbası , 7 yk bakla yemeği , 3 yk sarımsaklı yoğurt, 1 hurma 1 kayısı
Su 2 lt
Afiyet olsun canım güzel12 Mayıs menüm
Sahur:
1minik pişi kk peynir
İftar:
4yk türlü
Salata
1yk pirinç pilavi
21.30 1 elma 1avuc kuruyemiş
Su:2,5 litre
Spor:10bin adımın 1saati tempolu yürüyüş
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Niye ayrı eve çıkmıyor kp? Durumu mu yok?Öyle hayırlısı sabır diyip geçiyoruz
Evet Ramazan sonrası menüleri düzenlemem lazım sağol canım
Evet canım beraber yaşıyorlar bende 2 sene beraber yaşadım eltim dominant karakter sindirdi kaynimi da kp de parmağında oynatıyor biz çok görüşmeyz anlaşamıyoruz hiç biriyle
Aynen canım bayram geçsin uzunca bir süre de görmem sanırım biliyorum süpürgem ya bı hale yola koyamadım menüleri
Evet canım çok oldu maalesef gelir tulumbamutsuz olmamaya çalışıyorum ama olmuyor öğleden bu yana düştü resmen eşimde içten içe tedirgin biliyorum benim huzurumun kaçtığının da farkında asma suratını en fazla tatsızlık çıkarırlar döner geliriz diyor napsin bı sene ramazanda arefe günü kavga çıkardılar ezan vakti eve gelmiştik yolda orucumuzu açmıştık sürekli yüreğim ağzımda tedirgin gidiyoruz ne çıkaracaklar diye
Çok acıkmıştım hic oturmadım aksama kadarAllahım şükürler olsun
Doğum ve lohusalık sürecinde almış canım
Hayırlıysa şu endoskopiyi yaptır da her bi şey dokunuyor midene ya
Tamamdır canım
Afiyet olsun canım güle güle kirletin inşallah cuma günü duruma bak ikisini de fotoğrafla canım ona göre paylaşımını yaparsın cuma günü
Üfff sabır canım Sabır özel günler hariç bir araya pek gelmiyorsunuz galiba boş ver
Bu arada menün berbat
Güzel bak bunj sevdim full karbonhidrat değil sebze var yoğurt var
E 1 tane yiyeydinmercimeği içmeyeydin
Afiyet olsun canim.12 Mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve
oglen 11:00 1 rafadan yumurta,5zeytin,2 dlm keci peyniri,3tomates ceri
ara 15:30 1 servis kasigi guvec
aksam 19:00 1 kucuk dlm ispanakli borek
yine kustum bgun midem yaniyo salcali guvec dokundu galiba
3 litre su
9 bin adim 90 p (ipimi atliyamiycam
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 160 p
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canim güzel.Sabah 13:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 örgü peynir
Yarım salatalık- yarım domates
Ara öğün 14:00
Sade Türk kahvesi
1 gün kurusu
Akşam yemeği 20:00
2 biber dolması
Roka salatası
Cacık
su : 2 lt
@Zeycan123
kızlar öğleden sonra full temizlik yaptım evde. O kadar yoruldum ki. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları da yıkayıp ütülemek için ayırdım. Evi sildim süpürdüm. Mutfağı da aynı şekilde. Evde 3-4 kilim vardı hepsini makineye atıp yıkadım. Şimdi de nevresimler yıkanıyor. Onu da astığım zaman işim bitmiş olcak.
Yemeği dışardan söyledim bugün. Hiç yemek yapacak halim yoktu.
kaptanım yarın ve cuma tartılsam hangisi daha azsa onu paylaşabilir miyim? U UcanSupurge
Tulumba olmamış canim benim.12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay
Sabah
1 hurma
Öğle
1 dilim pide
Avuç içi kadar 2 tane tavuk köfte
2 lokma dereotlu poğaça
Akşam
2 adana
2 köfte
1 küçük parça kuzu pirzola
1 soğan dolması
Salata
3 tulumba
Su 3 lt olmuştur
Spor yok
Kızlar feci ağrım var nedense kasık karın bel ağrısı adetin 3. Günü ilk günü boyleydim ama geçmişti biraz bugün yine felaketim sabahtan beri ayaktayım sarma sardım, kuru biber ve soğan dolması, bamya çorbası, patlıcanlı kürdan kebabı ve dereotlu poğaça yaptım gerim gerim gerildim yine yeminle kp, kaynimlar şimdiden tatsızlık çıkarmak için bekliyorlar sabah kahvaltıya gelecez bekleyin diyoruz küçük eltimjn korkusuna su saatte gel yok erken gel kp tembihleyip duruyor çıldırıcam gerçekten ben zaten genelde birşeyler hazırlar götürürüm utanmadan yok kahvaltılık yok yemek getirin unutmayın diyolar ya sabır diyorum gitsen böyle huzursuzluk gitmesen olmuyoryarın bı an önce gelsin gitsin istiyorum
Aksam patates ve bulgur birarada olmamış sanki canimm12 Mayıs
Sahur
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalık
5 zeytin
İftar
Bir kase bulgur çorbası
Bir kaşık papates yemeği
Bir kase yoğurtlu ıspanak
2 litre su
Çorba varken 2 lahmacun çok olmuş sanki canim. Ya çorbayı icmeyip 2 tane yeseydim yada 1 lahmacun. Afiyet olsun canim12 Mayıs menü
09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Domates, salatalık, yeşillik
Bir dilim pide
19.45
Bir kase mercimek corbası
2 tane lahmacun
2 bardak ayran
3 lt su
Kahvaltıdan sonra Aksama kadar bişey yemedim İftar saatine kadar, eşimin dedesinin oraya gittik amcasıgilde geldiler orda yedik lahmacun yaptık mecbur yedim baska secenek yoktu
Afiyet olsun canim.Kızlar sabahtan beri gelemedim yinebugün baklava açtık 3 tepsi, tabi yemek çocuk falan aksam oldu , oldum yorgunluktan hemen memumu yazayım
Sahur
İftar
1 kepçe şehriye çorbası , 7 yk bakla yemeği , 3 yk sarımsaklı yoğurt, 1 hurma 1 kayısı
Su 2 lt
Pirinç pilavı azmis olmasada olurmuş yani.12 Mayıs menüm
Sahur:
1minik pişi kk peynir
İftar:
4yk türlü
Salata
1yk pirinç pilavi
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
HahhahahhaCennet mahallesi sakinleri gibi sizinkiler hır gür için bahane arıyorlar resmen desene
Su an oturdukları ev kp evi canım güya babama bakıyorlar kaynım eltim ama alakası yok zamanında bize ayrildik diye çok laf saydı kaynım şimdi tükürüğünu yalayamiyo snrm evet benim kp gelinlerini hiç sevmez güya ama içlerinde bı benle sürekli yarışır büyüğün karısı o hep öyleydi zaten diye kabullenilenlerden küçük eltimde deli deliyi görünce comagini saklar hesabi olduNiye ayrı eve çıkmıyor kp? Durumu mu yok?
hiç sevmem öyle insanları. Yemekle gelin ne demek? Evdeki eltine yük olmayın mı demek istiyor.
Kocan bunların farkındaysa hiç sıkıntı yapma canım. Bir de babasının sözünden çıkmayan kocalar var. O zaman daha kötü işte
Olmadı evet benimkine bişey demeye gelmiyor meyveli farklı tulumbalardan sonra al da tadalım demiştim hemen almış dayanamadımolmamış canim benim.
Valla değişikler bacım evet kolay değil ama takmamaya çalış . Esin için gidiyorsun sen onu düşün yoksa kp çokta tin yani. Of valla demekle de olmuyor ama ne suyum bilemedim ki baska
İyi bayramlar canim9 takim ❤❤❤
Ay evet sen yazınca direk o geliyor aklıma. Yazık kuzum kivircigimin aklında da hep öyle kalacak. Kizlarinda dediği gibi en azından eşin farkında sende onun için dayanıyordu işte. İns kötü geçmez yarınOlmadı evet benimkine bişey demeye gelmiyor meyveli farklı tulumbalardan sonra al da tadalım demiştim hemen almış dayanamadımtetikte bekliyoruz bklm dedemgile giderken ki gibi endişe korku panik ne ararsan farklı bı his vardı ya ondan oluyor işte
İyi bayramlar canım
Afiyet şifa olsun canım var mı hala ağrın ?Kizlar merhabalar iyi geceler . Ya çok feci ağrım var bu sefer niye bu kadar ağrılı geçiyor regl anlamadım. 2 aydır ne kadar rahattım. Uzanıp durdum baya gündüz eşim kucukle ilgilenirken uyudum acayip bir uyku hali vardı bugün kendime şaşırdım 3 saat uyumuşum ki uyuyamam gündüz asla. Menümü yazıyorum menü alintilarim var yarın bakarım ins
12 Mayıs Çarşamba
Sahur
1 elma dlm kadar patates kızartma
Yarım yumurta
3 yuvarlak dlm sucuk
2 dlm ekmek
3 ksk yoğurt
2 ksk biber kavurma
İftar
1 kepçe mercimek çorba
Salata
3 ksk biber kavurma
1 kase yoğurt
Şu 2 litre
Güzel canım afiyet olsun12 Mayıs menüm
Sahur:
1minik pişi kk peynir
İftar:
4yk türlü
Salata
1yk pirinç pilavi
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Ahh bir de ben anlaşan canımEndeskopi oluyo galiba zehraninda dedigi gibi
Kv yaptilar yakin zamanda burnundanmi agzindanmi tam bilmiyom mideye hortum uzatiyolar sonra ne yapiyolar bilmiyom
Insallah canim az kaldi bakalim n cikicak
Afiyet olsun bu menulere oruca ragmen nasil sabit kaliyon anlamiyorum valla
Uzulme canim bnde bu sabah tartilmistim -200 ciktim ama yarina arti olmam insallah cunki cayin yanina midemin bulantisi gecmiyo diye avuc ici kadar pideyle 4 zeytin yedim saat 21hde bu hafta fazla bir kilo kaybi olmaz gurupta hafta basi cogumuz artidaydik
Çok geçmiş olsun canım sahur fazla karbonhidrat olmusKizlar merhabalar iyi geceler . Ya çok feci ağrım var bu sefer niye bu kadar ağrılı geçiyor regl anlamadım. 2 aydır ne kadar rahattım. Uzanıp durdum baya gündüz eşim kucukle ilgilenirken uyudum acayip bir uyku hali vardı bugün kendime şaşırdım 3 saat uyumuşum ki uyuyamam gündüz asla. Menümü yazıyorum menü alintilarim var yarın bakarım ins
12 Mayıs Çarşamba
Sahur
1 elma dlm kadar patates kızartma
Yarım yumurta
3 yuvarlak dlm sucuk
2 dlm ekmek
3 ksk yoğurt
2 ksk biber kavurma
İftar
1 kepçe mercimek çorba
Salata
3 ksk biber kavurma
1 kase yoğurt
Şu 2 litre
İlk günler çok zordu canım ama şimdi daha iyi çok şükür, aman dilimi ısıran yarın başa dönmeyelim tekrarAfiyet olsun canim.
Çok geçmiş olsun canım ya ins bian önce endoskopi yapılır da sebebini bulur tedavine başlanır canim.
Afiyet olsun canim güzel.
Çok iş yapmissin eline sağlık canım
Tulumba olmamış canim benim.
Valla değişikler bacım evet kolay değil ama takmamaya çalış . Esin için gidiyorsun sen onu düşün yoksa kp çokta tin yani. Of valla demekle de olmuyor ama ne suyum bilemedim ki baska
Aksam patates ve bulgur birarada olmamış sanki canimm
Çorba varken 2 lahmacun çok olmuş sanki canim. Ya çorbayı icmeyip 2 tane yeseydim yada 1 lahmacun. Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim.
Tuvalet eğitimi nasıl gidiyor canim bizde başlayacağız ama cesaret edip baslayamadim bir
Pirinç pilavı azmis olmasada olurmuş yani.
Pisi küçükmüş başka da bişey olmadığı için güzel bence
Üç tepsi baklava mi,hey maşallahKızlar sabahtan beri gelemedim yinebugün baklava açtık 3 tepsi, tabi yemek çocuk falan aksam oldu , oldum yorgunluktan hemen memumu yazayım
Sahur
İftar
Su 2 lt
Afiyet olsun canım güzel, amin canım inşallah ayrı Son bayram olurİyi Geceler Canlar
12 Mayıs Menü Bildirimi
Sahur : Tb ekmeğinden tost , 1 domates, 1 salatalık, 1 biber, 1 kayısı
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk taze fasulye yemeği, 1 kase cacık , bol çoban salata ve bir dilim kavun
2 litre su
12 Mayıs Spor Bildirimi
45 dk hızlı tempolu yürüyüş: 135 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Eki Görüntüle 2848162
Sevdikledimizden
ayrı son bayramımız olsun inşallah .
İyi Bayramlar
Evet canım ama baya yoruldum omzuna boynum tutuldu resmenÜç tepsi baklava mi,hey maşallahelinize kolunuza sağlık
Evet çok zor baklava açmak,eşim çok sever.Bir iki söylendi yap diye de,zor odugu için oralı olmadımAfiyet olsun canım güzel, amin canım inşallah ayrı Son bayram olur
Evet canım ama baya yoruldum omzuna boynum tutuldu resmen
Yani gün içindeki hareketlilik nedeni ile güzel diye biliriz ekurim12 Mayıs menü
09.00 Kahvaltı
Menemen
Labne, iki dilim kaşar
İki dilim salam
İki zeytin
Domates, salatalık, yeşillik
Bir dilim pide
19.45
Bir kase mercimek corbası
2 tane lahmacun
2 bardak ayran
3 lt su
Kahvaltıdan sonra Aksama kadar bişey yemedim İftar saatine kadar, eşimin dedesinin oraya gittik amcasıgilde geldiler orda yedik lahmacun yaptık mecbur yedim baska secenek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?